2009. december 8. kedd

dec. 8
14:48
Mikóczy Zoltán: Overdose mindenképp magyar színekben versenyez tovább (Infostart)
Mindent elkövetek, hogy tisztára mossam a nevemet, illetve hogy a szépen gyógyuló, immár 5 millió eurót érő versenylovam, Overdose a legjobb formában, magyar színekben állhasson rajthoz tavasszal - mondta az alagi tréningpályán Mikóczy Zoltán.
dec. 8
14:48
West Ham United: Kurucz Péter távozni szeretne a londoniaktól (She)
Kurucz Péter, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Ham United kapusa a téli átigazolási szezonban távozni szeretne a londoni csapattól: a 21 éves játékos a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, hogy reméli, klubja kölcsönadja egy másodosztályú együttesnek.
dec. 8
14:50
Vb 2010: Milutinovics a hatodik világbajnokságára készülhet (She)
A világjáró szakember, Bora Milutinovics a szerb szövetség megbízásából a labdarúgó-válogatott leendő világbajnoki ellenfeleit térképezi fel.
dec. 8
14:52
NBA: tizenötezer dolláros büntetés a fotósnak okozott sérülésért (She)
Tizenötezer dollárt fizet Joakim Noah, az észak-amerikai profiligában (NBA) érdekelt Chicago Bulls kosárlabdázója, amiért dühében beleütött a labdába és ezzel kisebb sérülést okozott egy fotósnak.
dec. 8
15:06
Visszatér a szívműtéten átesett kapus (Infostart)
A jövő héten visszatér a két és fél hónap alatt két szívműtéten átesett Jonas Gustavsson, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Toronto Maple Leafs svéd kapusa.
dec. 8
15:06
Bajnokok Ligája: megérkezett a Debrecen repülőgépe Lyonba (She)
Két és fél órás zavartalan utazást követően, valamivel 13 óra előtt landolt a DVSC-TEVA repülőgépe Lyonban – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a dvsc.hu.
dec. 8
15:09
15 ezer dollárra büntették a dühös kosarast (Metropol)
Tizenötezer dollárt (három millió forint) fizet Joakim Noah, az észak-amerikai profiligában (NBA) érdekelt Chicago Bulls kosárlabdázója, amiért dühében beleütött a labdába és kisebb sérülést okozott egy fotósnak.
dec. 8
15:09
Dollártízezrekbe kerül egy kiütött fotós az NBA-ben (Behaviour)
Tizenötezer dollárt fizet Joakim Noah, az észak-amerikai profiligában (NBA) érdekelt Chicago Bulls kosárlabdázója, amiért dühében beleütött a labdába és kisebb sérülést okozott egy fotósnak.
dec. 8
15:24
Póker: WSOP-specialista nyerte meg a meghívásos tornát (She)
James Akenhead a WSOP és a WSOPE főversenye után újabb döntőasztalon bizonyított: a brit játékos a FullTilt meghívásos tornáján diadalmaskodott.
dec. 8
15:26
Manchester United: Ferguson is érdeklődik a Palermo dánja iránt (She)
Angol lapértesülések szerint a hátvédgondokkal küszködő Manchester United átigazolná a Palermo fiatal labdarúgóját, Simon Kjaert.
dec. 8
15:28
Nyíregyháza: január negyedikén kezdi meg a csapat a felkészülést (She)
A Soproni Liga utolsó helyén álló Nyíregyháza Spartacus játékosai jelenleg a pihenőjüket töltik, a munkába pedig január negyedikén kapcsolódnak majd be újra. A szakmai stáb addig is mindent megtesz a keret megerősítéséért – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
dec. 8
15:30
Bundabotrány: Pintér Ádám nem tudott a meghallgatásról, ezért nem jelent meg (She)
Nem jelent meg az MLSZ mai meghallgatásán Pintér Ádám, mivel üzenete szerint nem tudott az eseményről, így Potoczki Tamás, a Szigetszentmiklós ügyvezetője lesz az utolsó, aki – más mérkőzés kapcsán ugyan, de – megvesztegetési kísérletről számol be.
dec. 8
15:42
Atlétika: a NOB kiosztja Marion Jones sydneyi egyéni érmeit (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság kiosztja a doppingvétség miatt eltiltott amerikai Marion Jonesnak a 2000-es sydneyi játékokon nyert egyéni érmeit, azonban a női 100 méteres síkfutásban szerzett aranyérmét nem kapja meg a később szintén doppingvétségen ért görög Ekaterini Tanu.
dec. 8
15:45
Hosszú Katinka aranyérmes az amerikai rövidpályás úszóbajnokságon (Metropol)
Hosszú Katinka 200 yard pillangón aranyérmet nyert az Egyesült Államok rövidpályás bajnokságán. Az uszovilag.
dec. 8
15:47
Két labdarúgót meghallgattak bunda miatt (Metropol)
Présinger Ádám és Somodi Bence utánpótlás-válogatott labdarúgók a magyar szövetségben tartott keddi meghallgatáson megerősítették, hogy megpróbálták megvesztegetni őket a 2008. október 15-én 4-1-re elveszített, szlovákok elleni Alpok-Adria Kupa-mérkőzés előtt. Pintér Ádám nem jelent meg a meghallgatáson.
dec. 8
16:00
Formula-1: a felemelt jegyárak révén menekülhet meg Silverstone (She)
A brit Formula–1-rajongók aggodalmuknak adtak hangot, miután megtudták, hogy a tegnap megkötött, 17 évre szóló szerződés 250 millió fontba került.
dec. 8
16:18
Stoke City: elhagyhatja a klubot a verekedő Beattie (She)
A BBC értesülései szerint James Beattie, az angol élvonalbeli Stoke City labdarúgója szombati verekedése miatt távozhat a klubtól.
dec. 8
16:36
Bajnokok Ligája: Sissoko nem játszik, Buffon kezdhet a Bayern ellen (She)
A BL csoportkörének 6. fordulójában a Juventus–Bayern München találkozón valószínűleg nem lép pályára a torinói klub mali válogatott középpályása, Mohamed Sissoko.
dec. 8
17:12
Serie B: Filkor nélkül nyert a Sassuolo, Vassék nem játszottak a Bresciában (She)
Egyik magyar légiós sem kapott szerepet az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójából elhalasztott mérkőzéseken. Pedig Filkor Attila csapata, a Sassuolo, valamint a Vass Ádámot és Varga Rolandot foglalkoztató Brescia is játszott.
dec. 8
17:14
Golf: Tiger Woods házától mentővel vittek el egy szőke nőt a baleset napján (She)
Újabb fejlemény látott napvilágot a világ első számú golfozója, Tiger Woods november végi balesetével kapcsolatban. Amerikai lapértesülések szerint az eset napján egy ismeretlen szőke nőt szállítottak el a mentősök a sportoló házától.
dec. 8
17:30
Liverpool: Reina nem tudja elképzelni, hogy másik klubban lépjen pályára (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool spanyol kapusa, Pepe Reina a pályafutása végéig a Mersey-parti csapatot szeretné szolgálni.
dec. 8
17:48
MLSZ: Lencse Lászlót egy bajnoki mérkőzésről tiltották el (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága a múlt heti, DVSC-TEVA–MTK Budapest bajnoki meccsen kiállított Lencse Lászlót (MTK ) egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással büntette.
dec. 8
18:06
BL: a hazatérő Benzema csere lesz a Realban a Marseille ellen - kezdőcsapat (She)
Megvan a Real Madrid kezdőcsapata a Marseille elleni, ma esti Bajnokok Ligája-mérkőzésre. A francia Karim Benzema csak a kispadon kapott helyet Manuel Pellegrini vezetőedzőtől a hazájában rendezendő meccsen.
dec. 8
18:09
Henk ten Catét menesztették (Metropol)
A görög Panathinaikosz labdarúgóklub vezetősége menesztette Henk ten Catét, az együttes holland vezetőedzőjét.
dec. 8
18:24
Vancouver 2010: Grange sérülés miatt kihagyja a téli olimpiát (She)
Jean-Baptiste Grange, a legutóbbi műlesikló szakági világkupa francia győztese bejelentette, hogy térdsérülése miatt kihagyja a februári, vancouveri téli olimpiát.
dec. 8
18:26
Férfi kosárlabda NB I: a PVSK szerződést bontott Kmézics Zoránnal (She)
A PVSK-Pannonpower hivatalos honlapján jelentette be, hogy kedden közös megegyezéssel szerződést bontott a csapat edzőjével, Kmézics Zoránnal.
dec. 8
18:42
Sampdoria: Cassano összetűzésbe keveredett a szurkolókkal (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő, az utóbbi időben bukdácsoló Sampdoria támadója, Antonio Cassano a keddi edzésen összetűzésbe keveredett a csapat szurkolóival.
dec. 8
18:45
Nem indul a francia műlesiklóbajnok (Metropol)
Térdsérülés miatt kihagyja a februári, Vancouverben sorra kerülő téli olimpiát Jean-Baptiste Grange, a franciák sísztárja.
dec. 8
18:47
Kétszázezres büntetés a Győrnek (Metropol)
A Győrt 200.000 forintra megbüntette keddi ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága. A testület a Paks elleni Ligakupa-találkozón történt rendezési hiányosságok miatt rótta ki a büntetést.
dec. 8
19:00
Bajnokok Ligája: Aquilani és Torres is játszhat a Fiorentina ellen (She)
A Bajnokok Ligája E-csoportjának utolsó fordulójában Alberto Aquilani és Fernando Torres is segítheti a Liverpoolt a Fiorentina ellen.
dec. 8
19:02
Brazília: a bajnoki győzelem után egy nőt választottak a Flamengo elnökévé (She)
A Flamengo hétvégi bajnoki győzelme után a brazil csapat bejelentette, hogy Patricia Amorimot választották a klub új elnökévé.
dec. 8
19:36
Világjátékok: könyv jelent meg a „magyar sikerszigetről" (She)
"Világjátékok 2009 – Tajvan, a magyar sikersziget" címmel jelent meg az a képes album, amely az olimpián kívüli sportágak nyári seregszemléjén történtekre emlékszik vissza. A Nemzeti Sportszövetség 164 oldalas kiadványát sajtótájékoztató keretében mutatták be.
dec. 8
19:54
Brazília: a bajnoki győzelem után egy hölgy lett a Flamengo elnöke (She)
A Flamengo hétvégi bajnoki győzelme után a brazil csapat bejelentette, hogy Patricia Amorimot választották meg a klub új elnökévé.
dec. 8
19:56
Asztalitenisz: Molnár elődöntős, Kosiba kiesett a Top 12 bajnokságon (She)
A női címvédő, Molnár Zita a legjobb négy közé jutott, míg a férfiaknál a tavalyi győztes Kosiba Dániel már a keddi csoportmeccsek során búcsúzott az asztaliteniszezők Pécsen zajló Top 12 bajnokságán.
dec. 8
20:12
Premier League: Primus bejelentette visszavonulását, és nagykövet lesz (She)
Miután nem sikerült felépülnie súlyos sérüléséből, Linvoy Primus, a Premier League-ben szereplő Portsmouth futballistája bejelentette visszavonulását a profi labdarúgástól.
dec. 8
20:14
Bajnokok Ligája: Fletcher és Carrick játszik az MU védelmének közepén (She)
Három középpályást is kénytelen volt a védelembe jelölni Sir Alex Ferguson, a labdarúgó Bajnokok Ligájában szereplő Manchester United vezetőedzője.
dec. 8
20:30
Ökölvívás: Pacquiao-Mayweather csata a Dallas Cowboys stadionjában? (She)
Nagyon valószínű, hogy nem Las Vegasban rendezik meg az évtized egyik legnagyobb ökölvívó-mérkőzését. A boksz Mekkájának számító kaszinóvárosban ugyanis nincs akkora aréna, amely kielégítené a Manny Pacquiao–Floyd Mayweather meccsre kíváncsi szurkolók tömegét.
dec. 8
20:32
Férfi kosárlabda, Közép-európai Liga: győzött a Nyíregyháza (She)
A Nyíregyháza 96–81-re megverte az osztrák Traiskirchent a férfi kosárlabda Közép-európai Liga C-csoportjában.
dec. 8
20:34
Röplabda: nyert, de búcsúzott a Kaposvár a CEV-kupától (She)
A Diamant-Kaposvár ugyan hazai pályán 3:2-re legyőzte osztrák ellenfelét a CEV-kupa harmadik fordulójában, ám rosszabb játszmaaránya miatt búcsúzott a sorozattól, és a Challenge-kupában folytatja a nemzetközi küzdelmet.
dec. 8
20:48
BL: Juventus-Bayern München, Marseille-Real élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődtek a Bajnokok Ligája csoportkör utolsó fordulójának kedd esti mérkőzései. Kövesse nyomon az NSO-n a találkozókat!
dec. 8
21:06
A Bayern kiütötte és kiejtette a Juvét (Infostart)
A Bayern München 4-1-es győzelme a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportnapjának nagy szenzációja. Wolfsburgban Michael Owen mesterhármast szerzett. A négy csoportból a Bordeaux, a Bayern, a Manchester United, a CSZKA Moszkva, a Real Madrid, a Milan, a Chelsea és a Porto jutott tovább.
dec. 8
21:42
Jégkorong, EBEL: túlórás Jesenice-siker Fehérváron (She)
Az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) alapszakaszának 30. fordulójában a Sapa Fehérvár AV19 hazai környezetben fogadta a sereghajtó szlovén Jesenicét. A küzdelmes találkozón a sok emberfórt hibázó házigazdák a hosszabbítás utolsó másodperceiben lőtt találattal vereséget szenvedtek.
dec. 8
21:44
Ökölvívás: Miguel Cottót szexuális zaklatással vádolják (She)
Egyik volt alkalmazottja szexuális zaklatás vádjával beperelte Miguel Cotto profi ökölvívót.
dec. 8
22:00
Brazília: Luxemburgo lett az Atlético Mineiro vezetőedzője (She)
Az egykori szövetségi kapitányt, Wanderlei Luxemburgót nevezték ki a brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Atlético Mineiro vezetőedzőjének.
dec. 8
22:54
BL, A-csoport: nyert a Bayern, kiesett a Juventus, veretlen maradt a Bordeaux (She)
A Bayern München 4–1-re legyőzte a Juventust Torinóban, így megszerezte a második helyet a Bajnokok Ligája A-csoportjában. Az olasz együttes csak az Európa-ligában folytathatja. A Bordeaux 1–0-ra megverte Izraelben a Maccabi Haifát, így veretlenül zárt a kvartett élén.
dec. 8
22:56
BL, B-csoport: a CSZKA ment tovább a Manchester mellett (She)
A Wolfsburg kikapott, a CSZKA Moszkva nyert, így az oroszok jutottak tovább a Manchester United mellett a labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjából.
dec. 8
22:58
BL, C-csoport: a Real Madrid és a Milan is nyolcaddöntőbe jutott (She)
Az esélyesebbnek tartott csapatok megcselekedték, amit kellett, azaz az utolsó fordulóban a Real Madrid és az AC Milan is idegenben harcolta ki a továbbjutást a Bajnokok Ligája C-csoportjából. A spanyol csapat 3–1-re nyert Marseille-ben, míg az olaszok 1–1-es döntetlent játszottak Zürichben.
dec. 8
23:00
BL, D-csoport: APOEL-iksz Londonban, Európa-ligában az Atlético Madrid (She)
A Bajnokok Ligája D-csoportjának utolsó fordulójában a Chelsea hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott az APOEL-lel, míg a Porto idegenben verte meg 3–0-ra az Atlético Madridot. Az Atlético és az APOEL is három ponttal zárt, így az egymás elleni eredmény döntött kettejük között. Mindkét találkozó döntetlen lett, de a spanyolok idegenben lőtt több góljuknak köszönhetően a harmadik helyen zártak, és…
dec. 8
23:12
Championship: Priskin csereként állt be az Ipswichbe (She)
Csak Priskin Tamás kapott szerepet a magyar játékosok közül az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának keddi meccsein.
dec. 8
23:30
Bajnokok Ligája: a Bayern, a Real, a CSZKA és a Milan a tizenhat között (She)
Négy továbbjutó hely volt még kérdéses a Bajnokok Ligája utolsó fordulójának első játéknapja előtt, végül a nyolcaddöntőbeli helyét korábban már kiharcoló Bordeaux, Manchester United, Chelsea, Porto négyes mellett a Bayern München, a CSZKA Moszkva, a Real Madrid és a Milan jutott a tizenhat közé. Tekintse meg a játéknap eredményeit és a csoportok végeredményét.

Keresés