2009. március 15. vasárnap

márc. 15
20:15
Elődöntős a Győr a női kézilabda BL-ben (Metropol)
Az utolsó középdöntős forduló eredményeitől függetlenül bejutott a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjébe, miután vasárnap izgalmas mérkőzésen 34-33-ra legyőzte a szlovén Krim Ljubljanát.
márc. 15
20:33
Hatszázötvenkilenc előállítás a focirangadón (Metropol)
Hatszázötvenkilenc magáról megfeledkezett szurkolót állított elő a rendőrség az orosz élvonalbeli Szpartak Moszkva-Zenit Szanktpetyerburg futballmeccsen vasárnap, Moszkvában.
márc. 15
20:39
Hatszázötvenkilenc előállítás - egy futballmérkőzésen (Infostart)
Hatszázötvenkilenc magáról megfeledkezett szurkolót állított elő a rendőrség az orosz Premijer Liga nyitó fordulójában, a Szpartak Moszkva-Zenit meccsen vasárnap, Moszkvában.
márc. 15
20:39
Belgium: otthon kapott nagy verést a harmadik helyezett (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a harmadik helyen álló FC Bruges meglepetésre nagy arányú, 4–1-es vereséget szenvedett a Gent csapatától.
márc. 15
20:41
BL-elődöntős a Győr kézilabdacsapata (Infostart)
Az utolsó középdöntős forduló eredményeitől függetlenül bejutott a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjébe, miután vasárnap izgalmas mérkőzésen 34-33-ra legyőzte a szlovén Krim Ljubljanát.
márc. 15
20:43
A Milan 5-1-re nyert, s két alapembert elveszített (Infostart)
Az Intert követő két csapat, a Juventus és a Milan is fölényes győzelmet aratott az olasz bajnokság 28. fordulójában. Pippo Inzaghi, a Milan csatára belőtte profi pályafutása 300. gólját.
márc. 15
21:15
Norvégia: Kovács Péterék nagy vereséggel kezdték az idényt (She)
Kovács Péter csapata, az újonc Odd Grenland nagy vereséggel kezdte a norvég elsőosztályú bajnokság idényét: 3–0-ra kapott ki a Vikingtől az első fordulóban.
márc. 15
21:51
Simán nyert az MTK a Diósgyőr ellen (Infostart)
Az MTK a Hidegkuti-stadionban 2-0-ra nyert a Diósgyőr ellen a labdarúgó NB I 19. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
márc. 15
22:09
A Primera División a Real Madrid igazi közege (Infostart)
A Liverpool történelmi vereséget mért a Manchester Unitedre, a Milan és a Real Madrid is öt gólt szerzett - gólokban gazdag volt a hétvége. Németországban a Hertha (Dárdai Pál csapata) továbbra is négy ponttal vezet legjobb üldözői előtt.
márc. 15
22:27
Mättheus feltette kérdéseit Gerának (Blikk)
BUDAPEST – Kerülj Gera csapatába! Ezzel a címmel hirdettük meg a Blikk legújabb játékát 8–14 éves fiúk és lányok számára. A győztesek élőben találkozhatnak Gera Zoltánnal (29), sőt fel is tehetik kérdéseiket a Fulham magyar válogatott focistájának.
márc. 15
23:03
Primera División: Barcelona-sikert hozott a forduló záró meccse (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 27. fordulójának vasárnap esti záró mérkőzésén az éllovas Barcelona 2–0-s győzelemmel távozott az Almería otthonából. A sikernek köszönhetően a katalánok előnye ismét hat pontra nőtt a második helyen álló Real Madrid előtt.
márc. 15
23:21
Belgium: Bölöni csapata ismét élre állt a bajnokságban (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában Bölöni László együttese, a Standard Liege hazai pályán 2–0-ra verte meg Tóth Balázs és Tőzsér Dániel csapatát, a Racing Genket. A sikerrel a Standard átvette a vezetést a tabellán, a Juhász Rolandot is foglalkoztató Anderlecht előtt.

Keresés