2009. március 25. szerda

márc. 25
11:23
Bayern München: McGeadyt Trapattoni is ajánlja Klinsmann-nak (She)
A Bayern München élénken érdeklődik a celtices Aiden McGeady iránt, legalábbis erről tájékoztatott Giovanni Trapattoni, az ír válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 25
11:25
Mexikó: hét év alatt a nyolcadik edző távozott a Guadalajarától (She)
Tizennyolc hónapnyi munkavégzés után menesztették posztjáról Erfain Florest, a sorozatban három vereséget elkönyvelő Guadalajara edzőjét.
márc. 25
11:30
Minden évszak a bringáé (Metropol)
Legyen kora reggel vagy késő dél­után, meleg nyár vagy zimankós tél, van egy tevékenység, ami mindig kikapcsol, feltölt energiával és jókedvűvé tesz, bármilyen feszült is legyek: ez a biciklizés.
márc. 25
11:39
Tragédia: Székesfehérvár a saját halottjának tekinti Ocskayt (She)
Székesfehérvár a saját halottjának tekinti a 34. életévében elhunyt Ocskay Gábor válogatott jégkorongozót, az Alba Volán játékosát.
márc. 25
11:41
Real Madrid: Valdano tanácsadó lehet Pérez győzelme esetén (She)
A Real Madrid elnöki székébe visszavágyó Florentino Pérez megválasztása esetén tanácsadóként alkalmazná a klub korábbi sportigazgatóját, Jorge Valdanót – értesült az As.
márc. 25
11:43
Vb-selejtező: Lippi nem indokolja meg Cassano mellőzését (She)
Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem hajlandó megindokolni, hogy miért nem hívta be Antonio Cassanót a Montenegró és Írország elleni vb-selejtezőre készülő keretbe.
márc. 25
11:57
Hertha: Dárdai csapattársának árából venné meg Voronint a klub (She)
A Hertha BSC általános menedzsere, Dieter Hoeness bevallotta, hogy a nyáron a klub eladná a csapat 31 éves, ausztrál születésű horvát válogatott védőjét, Josip Simunicot. Dárdai Pál csapattársa korábban úgy nyilatkozott: nagy álma, hogy az angol élvonalban szerepeljen.
márc. 25
12:15
Formula-1: M. Schumacher is ott lesz az első két futamon (She)
Menedzsere szerint Michael Schumacher is jelen lesz a Formula–1 2009-es szezonjának első két futamán, az Ausztrál és a Malajziai Nagydíjon.
márc. 25
12:17
Formula-1: a tavaly visszavonult David Coulthard visszatér (She)
Tesztpilótaként működik közre David Coulthard a hétvégi idénynyitó Ausztrál Nagydíjon és azt követő első néhány versenyen. A skót pilótát megkereste a Red Bull Racing – amely csapatnál tavaly az utolsó szezonját teljesítette –, hogy legyen a tesztpilótája és tartalékversenyzője.
márc. 25
12:19
Olaszország: Toni már nem örülne Amauri beválogatásának (She)
Bár néhány napja még azt állította Luca Toni, hogy nem bánná, ha Amauri az olasz labdarúgó-válogatott tagja lenne, legutóbbi nyilatkozatában már ennek az ellenkezőjéről beszélt.
márc. 25
12:21
Tragédia: Ocskay Gáborra emlékeznek szerte az országban és Brianconban is (She)
Szinte valamennyi magyar jégpályánál, valamint a három magyar válogatott jégkorongozót foglalkoztató franciaországi Brianconban is gyászolják a szerda hajnalban elhunyt Ocskay Gábort.
márc. 25
12:33
Videó: nézze meg Ferenczi Békéscsaba elleni győztes gólját! (She)
Az NB II 18. fordulójának záró mérkőzésén a Ferencváros idegenben győzte le a Békéscsabát 1–0-ra, Ferenczi István góljával. Íme a találat videón!
márc. 25
12:33
Gyászol Székesfehérvár (Behaviour)
Kora reggel óta folyamatosan érkeznek a szurkolók, a jégkorong kedvelői a székesfehérvári Jégcsarnokhoz, s helyezik el az éjfélkor elhunyt Ocskay Gábor, válogatott jégkorongozó képe alatt az emlékezés virágait, s gyújtanak mécseseket.
márc. 25
12:35
Férfi vízilabda Euroliga: a címvédő Pro Recco lesz a Vasas ellenfele (She)
Rómában elkészítették a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjének párosítását. A magyar bajnok Vasasnak a címvédő olasz Pro Reccót kellene legyőznie ahhoz, hogy bejusson a négyes döntőbe.
márc. 25
12:37
Tragédia: legkeményebben dolgozó játékosát gyászolja Cortina (She)
A magyar hokiválogatott kanadai szövetségi kapitánya, Pat Cortina mély megdöbbenéssel értesült a nemzeti csapatban 187 alkalommal szereplő ifjabb Ocskay Gábor kedd éjszakai tragédiájáról. A nemzetközi szövetség (IIHF) kiemelt helyen számol be a honlapján a magyar jégkorongcsaládot sújtó halálhírről.
márc. 25
12:39
Labdarúgás: WADA-figyelmeztetés a FIFA-nak és az UEFA-nak (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) arra figyelmeztette a labdarúgás vezetőit, hogy a sportág kikerülhet az olimpiai programból, amennyiben az illetékesek nem veszik komolyan a csalók elleni küzdelmet.
márc. 25
12:41
Ökölvívás: Klicsko meccsét 11.5 millióan látták Németországban (She)
Vitalij Klicsko szombati, a WBC-szervezet nehézsúlyú vb-címéért vívott mérkőzését a helyszínen, a stuttgarti Hans-Martin Schleyer Sportcsarnokban 12 500 néző tekintette meg, míg a német RTL élő adását 11.5 millió tévénéző látta. Ez 55 százalékos nézettséget jelent, azaz a meccs időtartama alatt a tévé előtt ülők több mint fele a Vitalij Klicsko–Juan Carlos Gómez összecsapást figyelte.
márc. 25
12:51
Tragédia: Hegyi Ádám szerint Ocskaynál jobb csapattársat elképzelni sem lehetett volna (She)
Kora reggel óta folyamatosan érkeznek a szurkolók, a jégkorong kedvelői a székesfehérvári Jégcsarnokhoz, s helyezik el az éjfélkor elhunyt válogatott jégkorongozó, Ocskay Gábor képe alatt az emlékezés virágait, s gyújtanak mécseseket.
márc. 25
12:51
Olimpia foci nélkül? (Behaviour)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) arra figyelmeztette a labdarúgás vezetőit, hogy a sportág kikerülhet az olimpiai programból, amennyiben az illetékesek nem veszik komolyan a csalók elleni küzdelmet. A Nemzetközi (FIFA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden azt közölte, hogy elutasítja a WADA versenyen kívüli kontrollra vonatkozó szabályát, és annak újragondolását kérte a…
márc. 25
13:09
Paris SG: Claude Makelele az idény végén visszavonul (She)
Claude Makelele bejelentette, hogy az idény végén felhagy az aktív labdarúgással.
márc. 25
13:45
Hollandia: az UEFA megbüntette Babos Gábor egyesületét (She)
Megbüntette a kapus Babos Gábort is foglalkoztató holland NEC Nijmegent az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), mert a klub egyik szurkolója egy öngyújtóval megdobta a játékvezetőt a Hamburger SV elleni UEFA-kupa-mérkőzésen.
márc. 25
13:45
Tízezer gyerek a lelátókon a magyar csapat mérkőzésén (Behaviour)
A Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség (MGYLSZ) szervezésében - és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) jóvoltából - csaknem tízezer gyerek szurkolhat majd a Puskás Ferenc Stadionban jövő szerdán a Magyarország-Málta világbajnoki selejtező mérkőzésen.
márc. 25
13:47
Magyar válogatott: tízezer gyerek a lelátókon Málta ellen (She)
A Magyar Gyermeklabdarúgó-szövetség (MGYLSZ) szervezésében – és a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) jóvoltából – csaknem tízezer gyerek szurkolhat majd a Puskás Ferenc Stadionban jövő szerdán a Magyarország–Málta világbajnoki selejtezőn.
márc. 25
14:03
Tragédia: emlékest rendezését kezdeményezi a polgármester (She)
Ocskay Gábornak meghatározó szerepe volt abban a sikersorozatban, amelyet az Alba Volán jégkorongcsapata és a magyar válogatott az elmúlt évtizedben véghezvitt – olvasható a Székesfehérvár önkormányzata által az MTI-hez is eljuttatott közleményben.
márc. 25
14:30
Armstrong indulni akar a Girón (Metropol)
Kulcscsonttörése ellenére indulni akar a május 9-én rajtoló Giro d'Italián Lance Armstrong, aki a kasztíliai kerékpáros körverseny hétfői szakaszán bukott.
márc. 25
14:39
Euro 2012: Platini a tavalyinál kevesebb bevételre számít (She)
A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság kevesebb bevételt hoz majd, mint a tavalyi kontinenstorna. Erre számít legalábbis Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke.
márc. 25
14:41
Röplabda: hosszú betegség után elhunyt Könczöl László (She)
Hosszú betegség után elhunyt Könczöl László. Az újságíró évtizedek óta a Nemzeti Sport (korábban Népsport) munkatársa volt, s többek között a röplabdamérkőzések és a diáksportversenyek tudósításával, eredményeivel foglalkozott.
márc. 25
14:43
Temetés: április 20-án végső búcsú a „Vasas hangjától” (She)
Április 20-án 15 órakor a Fiumei úti temető ravatalozója melletti szökőkútnál lesz a Vasas Labdarúgó Kft. március 19-én elhunyt sajtófőnöke, Breyer Zoltán hamvasztás utáni búcsúztatása – tájékoztatta a klub hivatalos honlapját a gyászoló család.
márc. 25
14:57
Videó: Mario Jardel lemásolta a Sportingban szerzett találatát (She)
Mario Jardel, a korábbi aranycipős csatár ismét olyan gólt lőtt, mint fénykorában a Sportingban. A korábbi válogatott labdarúgó megszerezte az első találatát a brazil másodosztályban szereplő Ferroviário színeiben. Tekintse meg a gólt videón!
márc. 25
14:59
Vb 2010: Mutu szerint létfontosságú a győzelem a szerbek ellen (She)
Romániának szombaton le kell győznie Szerbiát a következő vb-selejtezőjén, különben búcsút mondhat a világbajnoki szereplésről szőtt álmainak. A román válogatott a 7. számú selejtezőcsoport 4. helyén áll, mindössze négy pontot gyűjtve három meccsen, miközben a szerbek 9 egységgel vezetnek.
márc. 25
15:15
Hamburg: Martin Jol szerint a HSV képes megnyerni a bajnokságot (She)
A remekül szereplő Hamburg vezetőedzője, Martin Jol bízik benne, hogy csapata az idén megnyeri a Bundesligát.
márc. 25
15:15
A világ vezető hírügynökségei is beszámoltak Ocskay haláláról (Behaviour)
A világ vezető hírügynökségei is beszámoltak Ocskay Gábor válogatott jégkorongozó szerda hajnali haláláról. Többek között a francia AFP, a brit Reuters, az osztrák APA, a szlovák TASR, valamint az Új-Kína hírügynökség adott hírt a tragédiáról.
márc. 25
15:17
Bielefeld: Drogba egyhetes próbajátékra érkezik az Arminiához (She)
Didier Drogba öccse, az egykor Újpesten is próbálkozó Joel Drogba próbajátékra jelentkezett az Arminia Bielefeld csapatához. Az ifjabbik Drogba fivér 2005-ben még az Újpestnél bukkant fel másfél nap erejéig, azóta pedig szerte Európában megfordult már.
márc. 25
15:33
Németország: Burgaszban áll össze újra a Balakov, Bobic duó (She)
Már csak Giovane Elberre van szükség ahhoz, hogy ismét összeálljon az egykori stuttgarti „mágikus háromszög”: a bolgár Csernomorec Burgasz vezetőedzője, Kraszimir Balakov ugyanis Bulgáriába csábította sportigazgatónak Fredi Bobicot.
márc. 25
15:51
Tragédia: Ocskay Gáborról nevezhetik el a fehérvári csarnokot (She)
Tóth István, az Alba Volán Zrt. vezérigazgatója kezdeményezi a székesfehérvári önkormányzatnál, hogy a városi jégcsarnokot a szerda hajnalban tragikus hirtelenséggel elhunyt Ocskay Gáborról nevezzék el.
márc. 25
15:53
Magyar válogatott: olvasóink Fülöp Mártont védetnék Albánia ellen (She)
A Nemzeti Sport Online olvasói szerint Fülöp Mártonnak kellene védenie a magyar válogatott kapuját az Albánia elleni világbajnoki selejtezőn.
márc. 25
16:27
Brazília: Ronaldo már nem akar visszatérni Európába (She)
Brazíliában szeretné befejezni aktív labdarúgó-karrierjét Ronaldo, a Corinthians csatárklasszisa.
márc. 25
16:45
MotoGP: délig Talmácsi volt a leggyorsabb a jerezi teszten (She)
A magyar versenyzőt ezúttal sem riasztotta vissza a hűvös, szeles időjárás, és megelőzte a nagy riválisokat.
márc. 25
17:03
Cselgáncs: Ungvári megsérült a nemzetközi összetartáson (She)
Harmadik napja zajlik Tatán a nemzetközi dzsúdós edzőtábor, amelynek 20 országból érkezett csaknem 160 résztvevője között megtalálhatók az áprilisi Európa-bajnokságra készülő magyar keret tagjai is. A pénteken záruló közös tréningezés mindössze egy napig tartott a kétszeres vb-bronzérmes, Európa-bajnok Ungvári Miklósnak, aki egy múlt héten szerzett sérülés miatt szorul kezelésre.
márc. 25
17:57
A sportvilág megrendülten gyászolja Ocskay Gábort - videó (Infostart)
A sportvilág megrendülten gyászolja a szerda hajnalban elhunyt Ocskay Gábort. Az internetre kerülő megemlékezések szinte mindegyike kiemeli: a magyar jégkorong válogatott a lelkét és a motorját veszítette el.
márc. 25
17:57
MotoGP: Talmácsi először ötödik, majd negyedik lett Jerezben (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság résztvevői mától Jerezben tesztelnek. A negyedliteres kategóriában szereplő Talmácsi Gábor az első edzésen az ötödik helyet szerezte meg, majd a másodikban rosszabb idővel ugyan, de a negyedik helyen zárt. Tóth Imre először a 16., aztán a 21. időt motorozta.
márc. 25
17:59
Női kosárlabda: Sopronban hosszabbítottak a kulcsemberek (She)
A szerződéshosszabbításoknak köszönhetően jövőre is együtt marad az NB I-ben címvédő MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapatának magja.
márc. 25
18:15
Spanyolország: a Marca szerint Szalaiért vetélkedik Európa (She)
Szalaiért vetélkedik Európa címmel írt méltató cikket a Real Madrid fiókcsapatában, a Castillában futballozó ifjú magyar labdarúgóról a Marca. A hírek szerint többek között a német Borussia Dortmund, a portugál Benfica és a Porto, valamint három olasz csapat, a Palermo, a Sampdoria és a Genoa vetélkedik a magyar csatárért.
márc. 25
18:17
Ökölvívás: alakul az április 25-i Balzsay-gála programja (She)
Az Universum Box Promotion közlése szerint három jelentősebb mérkőzést rendeznek az április 25-i krefeldi bokszgálán. Számunkra a legérdekesebb találkozó természetesen a WBO nagyközépsúlyú világbajnoka, Balzsay Károly első címvédése.
márc. 25
18:19
Edzősors: Scolari Brazíliában akarja befejezni a karrierjét (She)
Brazíliában akarja befejezni sikeres edzői pályafutását Luiz Felipe Scolari, a Chelsea-től február elején menesztett szakvezető.
márc. 25
18:33
MotoGP: először Simon, majd Iannone volt a leggyorsabb (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 és 250 kcm-es kategóriájának résztvevői mától Jerezben tesztelnek. A nyolcadlitereseknél, akárcsak a 250 kcm-ben két edzést rendeztek a mai napon. Az elsőn Julian Simon, a másodikon Amdrea Iannone volt a leggyorsabb.
márc. 25
18:35
Anglia: brit útlevelet kérhet jövő januárban Manuel Almunia (She)
Elképzelhető, hogy brit állampolgárságért folyamodik Manuel Almunia, az Arsenal labdarúgócsapatának spanyol kapusa.
márc. 25
19:09
Téli olimpia 2010: a perelő női síugrók Rogge-gal tárgyalnak (She)
Hatszemközti megbeszélésre Denverbe érkezett két női síugró, Lindsey Van és Katie Willis, akik Jacques Rogge-gal, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökével tárgyalnak. Tizenöt női síugró pert indított a NOB ellen, mert diszkriminációnak érzik, hogy sportáguk nem került be a 2010-es téli olimpia programjába.
márc. 25
19:11
Debrecen: négy belső védő is sérüléssel küszködik (She)
Védőgondjai vannak Herczeg Andrásnak, a DVSC-TEVA klubmenedzserének, hiszen négy labdarúgója is sérüléssel küszködik – írja a Loki hivatalos honlapja.
márc. 25
19:13
Ligakupa: gól nélküli meccs után jutott tovább a Honvéd (She)
Miután a Honvéd 5–1-re győzött a Ligakupa negyeddöntőjének első meccsén a Vasas ellen, a visszavágó gyakorlatilag tét nélkülivé vált. Ennek szellemében a felek 300 néző előtt 0–0-s gól nélküli eredménnyel záruló találkozót játszottak.

Keresés