2009. március 6. péntek

márc. 6
12:27
Több lesz a rendőr mint a szurkoló? (Behaviour)
Ezer rendfenntartót ajánlott fel a helyi rendőrség a pénteken kezdődő, malmöi svéd-izraeli tenisz Davis Kupa-mérkőzés biztosítására, mert a hatóság szerint elképzelhető, hogy egyes csoportok megzavarják a sporteseményt.
márc. 6
12:29
Olaszország: hazatérhet a Wolfsburgból a világbajnok védő (She)
Visszatérhet Olaszországba Cristian Zaccardo, a német Wolfsburg labdarúgócsapatának világbajnok szélsőhátvédje.
márc. 6
12:31
Barca: Messit kár csábítgatni, élete végéig a Camp Nouban maradna (She)
Tegnap látott napvilágot az angol sajtóban a Manchester City egyik képviselőjének kijelentése, mely szerint 100 millió eurós szerződést készítenek elő Lionel Messi számára.
márc. 6
12:45
Forma-1: miért lenne jó az új pontrendszer? (Infostart)
A FOTA új pontrendszert vezetne be a Forma-1-es világbajnokságon. A korábbi törekvésekkel ellentétben ezúttal nagyobb előnyt jelentene a győzelem: 10 helyett 12 pontot kaphatna a győztes.
márc. 6
13:03
Arsenal: Theo Walcott és Eduardo is visszatérhet vasárnap (She)
A vasárnapi, Burnley elleni FA-kupa-nyolcaddöntő mérkőzésen visszatérhet az Arsenalba a két hete ismét megsérülő Eduardo Da Silva, illetve Theo Walcott is, aki novemberben játszott legutóbb bajnoki meccset.
márc. 6
13:05
Fedettpályás Eb: Minczér Albert döntős, Márton Anita kiesett (She)
Minczér Albert 3000 méteren bejutott a döntőbe, a súlylökő Márton Anita kiesett a torinói fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon.
márc. 6
13:21
Eredivisie: a falba bokszolt az AZ kapusa, eltört a keze (She)
Bizarr körülmények között szenvedett kéztörést Sergio Romero, a holland AZ labdarúgókapusa: dühében ugyanis az öltöző falába bokszolt, és a fal adta a nagyobbat…
márc. 6
13:39
Alpesi sí: kanadai győzelem született a kvitfjelli férfi lesiklásban (She)
Meglepetésre Manuel Osborne-Paradis sikerével ért véget a férfiak utolsó előtti lesikló világkupaversenye a norvégiai Kvitfjellben. A második az osztrák Michael Walchhofer, a harmadik a norvég Aksel Lund Svidal lett.
márc. 6
13:41
Rövid pályás gyorskorcsolya: Knoch középdöntős a bécsi vb-n (She)
Csak Knoch Viktor vette sikerrel az első akadályt a bécsi világbajnokság pénteki, nyitó napján. Az 1500 méteres előfutamok során a pécsi fiú futamában a harmadik helyen végzett, így bejutott a középdöntőbe.
márc. 6
13:57
Beckham-sztori: Adriano Galliani szerint nincs egyezség (She)
Tovább nyúlik a már így is rétestészta hosszúságú Beckham-sztori: a Milan-főnök Adriano Galliani szerint nincs hivatalos egyezség a piros-feketék és a Los Angeles Galaxy között.
márc. 6
13:57
Foci: Kizárták a Dunaújvárost (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága pénteken kizárta a mostani szezonból az NB II-től visszalépett Dunaújváros csapatát.
márc. 6
14:15
MLSZ: kizártnak tekinthető a Dunaújváros, de még nem hivatalos (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága kizárta a 2008-2009-es NB II-es bajnokságból a Dunaújvárost, mivel a klub képviselője hivatalosan bejelentette a visszalépést. A határozat 15 nap múlva emelkedik jogerőre, ezután a dunaújvárosiak valamennyi őszi eredménye érvényben marad, a következő fordulókban a csapat aktuális ellenfele szabadnapos lesz, s automatikusan megkapja a mérkőzés 3 pontját, 3-0-ás…
márc. 6
14:17
MotoGP: sikeres volt a kedden nagyot bukó Pedrosa műtétje (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájának keddi, katari tesztjén óriásit eső spanyol Dani Pedrosa sikeres kéz-és lábműtéten esett át Barcelonában, amely során titáncsavart helyeztek a kezébe az orvosok.
márc. 6
14:33
Alpesi sí: kettős osztrák siker az ofterschwangi óriás-műlesiklásban (She)
Kathrin Zettel győzelmével ért véget a nők óriás-műlesiklása a németországi Ofterschwangban. Az osztrák klasszis honfitársnője, Elizabeth Görgl és a finn Tanja Poutiainen előtt nyerte meg a versenyt. Zettel pályafutása hatodik világkupa-diadalát aratta.
márc. 6
14:33
Állami kitüntetés Marian Cozma édesapjának (Metropol)
A Magyar Sportért Emlékérem arany fokozatát adományozza Petre Cozmának, a február 8-án meggyilkolt Marian Cozma román kézilabdázó édesapjának Gyenesei István önkormányzati miniszter.
márc. 6
14:35
Rövid pályás gyorskorcsolya: Knoch nem jutott tovább a vb-n (She)
Nincs már magyar koris az 1500 méteres versenyekben a bécsi világbajnokságon.
márc. 6
14:51
Bundesliga: Ribéry sérülés miatt kihagyja a szombati bajnokit (She)
Az egyik német hírügynökség jelentése szerint a Bayern München francia középpályása, Franck Ribéry olyan súlyos zúzódásokat szenvedett a Bayer Leverkusen elleni, 4–2-re elveszített Német Kupa-mérkőzésen, hogy ki kell hagynia a szombati bajnoki mérkőzést.
márc. 6
15:09
Kitüntetés: Petre Cozma Magyar Sportért-emlékérmet kap (She)
A Magyar Sportért-emlékérem arany fokozatát adományozza Petre Cozmának, a február 8-án meggyilkolt Marian Cozma román kézilabdázó édesapjának Gyenesei István önkormányzati miniszter.
márc. 6
15:09
Nem rajtolhat a botránycsapat a Párizs - Nice versenyen (Metropol)
Korábbi doppingbotrányai miatt a szervezőknek joguk van megakadályozni, hogy a Fuji-Servetto kerékpároscsapat részt vegyen a vasárnap rajtoló Párizs-Nice versenyen - döntött pénteken a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS).
márc. 6
15:27
Kerékpár: Schumachert dopping miatt két évre eltiltották (She)
Kétéves eltiltást kapott Stefan Schumacher német kerékpáros a nemzetközi szövetségtől pénteken, miután doppingolt a tavalyi Tour de France-on.
márc. 6
15:29
Videó: Mario Balotelli balszerencsés ütközése a kapufával (She)
Mint már beszámoltunk róla, saját felelősségére távozott a kórházból az Inter csatára, Mario Balotelli, aki a szerdán lejátszott Sampdoria–Inter mérkőzésen nekiütközött a kapufának, majd elájult. Íme, a szerencsétlen eset videón!
márc. 6
15:45
Argentína: Maradona szerint Mascherano a legfontosabb láncszem (She)
Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egy televíziós interjúban elmondta, véleménye szerint sikerült bizonyítania, hogy képes vezetni egy csoportot. A korábbi világklasszis labdarúgó hozzátette: Javier Mascheranót tartja a válogatott legfontosabb játékosának.
márc. 6
15:46
Kétéves eltiltás Schumachernek (Behaviour)
Kétéves eltiltást kapott Stefan Schumacher német kerékpáros a nemzetközi szövetségtől pénteken, miután doppingolt a tavalyi Tour de France-on.
márc. 6
15:47
Alba Volán: megállapodtak Satorral a szakítás feltételeiről (She)
Megegyezett az Alba Volán jégkorongklub és a kedden menesztett edző, Ted Sator a szerződés felbontásáról – közölte az MTI-vel pénteken id. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató.
márc. 6
15:49
Bőcs: mégsem lesz amerikai légiósa a Ferencváros üldözőjének (She)
A felkészülési időszak utolsó két hetében edzett az NB II Keleti csoportjának második helyén álló bőcsiekkel az amerikai Jake Morrisson, ám mégsem lesz a bőcsiek játékosa – írja a klub hivatalos honlapja.
márc. 6
16:03
Chelsea: Paulo Ferreira számára befejeződött az idény (She)
Csütörtökön térdszalagszakadást szenvedett Paulo Ferreira, aminek következtében a Chelsea portugál jobbhátvédje ebben a szezonban már nem léphet pályára.
márc. 6
16:03
Megegyezett az Alba Volán a menesztett edzővel (Metropol)
Az amerikai szakembert kedden váltották le, miután az együttes hírnevéhez méltatlanul szerepelt a múlt heti csíkszeredai tornán, ahol végül az esélytelenebbnek tartott helyi HC 4-3-ra legyőzte.
márc. 6
16:05
Blog: Ocskay Gábor úgy érzi, jó döntés volt lemondania (She)
Újabb írással jelentkezett fanzone.hu-n olvasható blogjában Ocskay Gábor jégkorongozó. A válogatott játékos úgy véli, hogy a csíkszeredai vereség óta történteknek nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
márc. 6
16:21
Arroganciája miatt ütik-vágják Ronaldót az ellenfelek (Infostart)
Sokba kerül az arrogancia a sztárcsatárnak - mondta a Manchester Unitedben játszó Ronaldóról a rivális angol futballklub, az Arsenal edzője, Ronaldo ugyanis a napokban szóváltásba keveredett egyik ellenfelével egy szerelés miatt. Sokan azt mondják: ha szerényebb lenne, kevesebbszer rúgnák fel.
márc. 6
16:39
NFL: a Dallas Cowboys elküldte sztárelkapóját, Terrell Owenst (She)
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Dallas Cowboys megköszönte Terrell Owens szolgálatait, és elküldte sztárelkapóját.
márc. 6
16:41
Női röplabda MK: a Vasas nyerte meg az elődöntőt (She)
A női röplabda Magyar Kupa gödöllői négyes döntőjében az elődöntő első mérkőzését a címvédő Vasas nyerte meg a BSE-vel szemben. Az elődöntő másik összecsapásán 18 órától a Nyíregyháza a házigazda Gödöllővel találkozik.
márc. 6
16:43
Tenisz: ezer rendőr vigyázhatja a svéd-izraeli meccset (She)
Ezer rendfenntartót ajánlott fel a helyi rendőrség a pénteken kezdődő, malmöi svéd–izraeli tenisz Davis-kupa-mérkőzés biztosítására, mert a hatóság szerint elképzelhető, hogy egyes csoportok megzavarják a sporteseményt.
márc. 6
16:57
Női röplabda MK: a Vasas nyerte meg az első elődöntőt (She)
A női röplabda Magyar Kupa gödöllői négyes döntőjében a címvédő Vasas nyerte meg az első elődöntőt a BSE-vel szemben. Az elődöntő másik összecsapásán 18 órától a Nyíregyháza a házigazda Gödöllővel találkozik.
márc. 6
16:59
Bayern München: inog a kispad Jürgen Klinsmann alatt (She)
Német értesülések szerint ultimátumot kapott a Bayern München vezetőedzője, Jürgen Klinsmann.
márc. 6
17:15
Rövid pályás gyorskorcsolya: 6. a női váltó a bécsi vb-n (She)
A papírformának megfelelően nem bírt a kanadai és a dél-koreai váltóval a Huszár Erika, Heidum Bernadett, Keszler Andrea, Darázs Rózsa összeállításban jégre lépő magyar kvartett a bécsi világbajnokságon, így nem jutott be a vasárnapi fináléba.
márc. 6
17:33
Kerékpár: öt élcsapatot kizárhatnak a Párizs-Nice viadalról (She)
Öt kerékpáros élcsapat nem vehet részt a vasárnap kezdődő Párizs-Nice viadalon, ha nem fizet a világszövetségnek a versenyzők úgynevezett biológiai igazolványáért.
márc. 6
17:51
Kerékpár: öt élcsapatot kizárhatnak a Párizs-Nizza viadalról (She)
Öt kerékpáros élcsapat nem vehet részt a vasárnap kezdődő Párizs-Nizza viadalon, ha nem fizet a világszövetségnek a versenyzők úgynevezett biológiai igazolványáért.
márc. 6
17:53
FTC: hat játékos is kihagyhatja a Tököl elleni meccset (She)
A Ferencvárosban Lipcsei Péter és Tidiane Souare már régóta sérült, így ők biztosan nem játszhatnak a Tököl elleni első tavaszi bajnokin, mellettük Igor Pisanjuk, Baranyai Tibor, Kamate Dramane és Fülöp Noel is hiányozhat – adta hírül a 100% Fradi.
márc. 6
17:55
Hollandia: kezét törte az éllovas argentin kapusa (She)
Eltörte a jobb kezét Sergio Romero, a holland labdarúgó-bajnokságban vezető AZ Alkmaar argentin kapusa.
márc. 6
18:09
Liverpool: Torres és Arbeloa is visszatérhet a Real Madrid ellen (She)
Fernando Torres és Alvaro Arbeloa is visszatérhet a Liverpool csapatába a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-találkozón.
márc. 6
18:11
Atlétika, fedettpályás Eb: Takács Dávid nem jutott tovább (She)
Nem jutott be az elődöntőbe 800 méteren Takács Dávid a torinói fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon.
márc. 6
18:13
Ritmikus gimnasztika: a magyar csapat ott lesz a döntőben (She)
A magyar csapat az ötödik helyen végzett az RG-sek Budapesten zajló junior nemzetközi versenyének selejtezőjén, ezzel kvalifikálta magát a vasárnap sorra kerülő fináléba.
márc. 6
18:15
Horvátország: már nem a volt Fradi-edző a Dinamo mestere (She)
A Hajduk Split elleni, a horvát bajnoki cím szempontjából kulcsfontosságú mérkőzés elveszítése (0–2) nyomán leváltották Marijan Vlakot, a Dinamo Zagreb labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
márc. 6
18:17
Haladás: Csertői kijelölte a Nyíregyháza elleni kezdőcsapatot (She)
Csertői Aurél, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Haladás vezetőedzője már egy nappal csapata Nyíregyháza elleni bajnokiját megelőzően közzé tette a holnap pályára lépő kezdőcsapatot – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
márc. 6
18:27
Tenisz, Davis-kupa: Balázs kikapott, előny a bolgároknál (She)
Balázs Attila négy játszmában, három óra alatt kikapott Todor Enevtől pénteken Győrben, ezzel a bolgár férfi teniszválogatott 1–0-ra vezet a házigazda magyar csapat ellen a tenisz Davis Kupa Euro-Afrikai Zóna II. csoportjának első fordulójában.
márc. 6
18:29
Női kosárlabda: Rátgéberék kikaptak az Orosz Kupa döntőjében (She)
A női kosárlabda Orosz Kupa döntőjében 70–64-es vereséget szenvedett Rátgéber László csapata, a Szpartak Moszkva az UMMC Jekatyerinburggal szemben.
márc. 6
18:45
Női röplabda, NB I: miskolci győzelem az osztályozón (She)
A Miskolc hazai pályán 3:0-ra győzött a Veszprém ellen a női röplabda NB I osztályozójának első mérkőzésén. A visszavágóra vasárnap kerül sor.
márc. 6
18:47
Atlétika: Martina nem kapja vissza 200-as olimpiai ezüstjét (She)
Hiába fellebbezett Churandy Martina, a Holland Antillák atlétája, a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) nem adott neki igazat, így olimpiai ezüstérmét sem kaphatja vissza.
márc. 6
18:49
Férfi kosárlabda Euroliga: nézőrekord született Belgrádban (She)
Nézőrekord született a Partizan–Panathinaikosz férfi kosárlabda Euroliga-mérkőzésen.
márc. 6
19:21
Soproni Liga: Fehérvár-DVSC, kövesse élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 18. fordulójának nyitó mérkőzésén a tabella élén álló DVSC-TEVA látogat az ötödik FC Fehérvár otthonába. Kövesse ön is élőben a mérkőzést a Nemzeti Sport Online-on!

Keresés