2009. szeptember 14. hétfő

szept. 14
12:13
Williams-csapat: "A Piquet-baleset kapcsán a Forma-1hitele forog kockán" - videó (Infostart)
A tavalyi szingapúri futamon történt Nelson Piquet-baleset kapcsán a Forma-1 hitele forog kockán - jelentette ki vasárnap Patrick Head, a Williams-csapat társtulajdonosa.
szept. 14
12:14
Tenisz: egy legendával ismét kevesebb, elhunyt a negyvenes évek nagy bajnoka (She)
Los Angeles-i otthonában 88 évesen elhunyt az 1947-es wimbledoni teniszbajnokság férfi egyes tornájának győztese, Jack Kramer.
szept. 14
12:15
Kim Clijsters Serena Williams legyőzésével bejutott a női egyes döntőjébe (Infostart)
A belga Kim Clijsters bejutott az amerikai nyílt teniszbajnokság női egyes döntőjébe, miután a szombati elődöntőn két szettben legyőzte a címvédő amerikai Serena Williamst.
szept. 14
12:16
Manchester United: Pak Dzsi Szung 2012-ig hosszabbított (She)
Meghosszabbította dél-koreai légiósa, Pak Dzsi Szung szerződését a Manchester United labdarúgócsapata.
szept. 14
12:17
Eltört Robinho bokája (Infostart)
Három-négy hétig nem játszhat Robinho, az angol Manchester City brazil labdarúgója.
szept. 14
12:18
Felipe Massa hamarosan gokartozhat (Behaviour)
Kezelőorvosa szerint hamarosan visszatérhet Felipe Massa, aki súlyos balesetet szenvedett a Forma-1-es Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén.
szept. 14
12:19
Barrichello győzött, Hamilton az utolsó körben csúszott ki Monzában (Infostart)
A brazil Rubens Barrichello nyerte a Forma-1-es Olasz Nagydíjat az angol Jenson Button és a finn Kimi Räikkönen előtt.
szept. 14
12:21
Massa hamarosan gokartozhat (Infostart)
Kezelőorvosa szerint hamarosan visszatérhet Felipe Massa, aki súlyos balesetet szenvedett a Forma-1-es Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén.
szept. 14
12:21
Besenyei negyedik lett a portói műrepülő vb-futamon (Infostart)
Besenyei Péter a negyedik lett a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő világbajnoki sorozat ötödik futamán, Portóban. A győzelmet a szervezők tájékoztatása szerint a brit Paul Bonhomme szerezte meg.
szept. 14
12:23
Federer: Életem legjobb ütése volt - nézze meg! (Infostart)
Saját bevallása szerint élete legjobb ütését mutatta be a Novak Djokovics elleni elődöntőben Roger Federer az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 14
12:23
Pars harmadik az atlétikai világdöntőben (Infostart)
Pars Krisztián a harmadik helyen végzett a férfi kalapácsvetők között a Szalonikiben zajló atlétikai Világdöntő második napján.
szept. 14
12:25
Nyert az Inter, százszázalékos a Samp - videó (Infostart)
A címvédő Internazionale két góllal legyőzte a vendég Parmát az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában.
szept. 14
12:27
Hajdú B. István: A Debrecennek jutalomjáték a BL-szereplés (Infostart)
A Debrecen szerdán Liverpoolban kezdi meg szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája főtábláján. A hajdúsági együttesnek a Lyonnal és a Fiorentinával is meg kell küzdenie a következő három hónapban. Az InfoRádió Aréna című műsorában Hajdú B. István sportkommentátor és Dénes Tamás futballszakíró beszélgetett.
szept. 14
12:29
Hat bajnoki után újra nyert a Fradi (Infostart)
A Ferencváros hazai környezetben 2-1-re nyert a nagy rivális MTK ellen a labdarúgó NB I 7. fordulójának zárómérkőzésén.
szept. 14
12:31
Del Potro kiverte Nadalt a US Openen (Infostart)
Az amerikai nyílt teniszbajnokság férfi egyes elődöntőjében az argentin Juan Martín Del Potro három simán játszmában, 6-2, 6-2, 6-2-re legyőzte a korábbi világelső Rafael Nadalt.
szept. 14
12:33
Szenzációs magyar siker a US Openen (Infostart)
Az argentin Juan Martin Del Potro és a világelső svájci Roger Federer vívja a férfi egyes döntőjét az amerikai nyílt teniszbajnokságon. Az egynapos csúszásban lévő tornán szenzációs magyar siker született a junior férfi párosok versenyében.
szept. 14
12:35
Dől a pénz a Liverpoolhoz (Infostart)
A Liverpool labdarúgóklub történetének legjövedelmezőbb mezhirdetési szerződését kötötte meg a Standard Chartered Bankkal.
szept. 14
12:37
Szávay a 39. a világranglistán (Infostart)
Szávay Ágnes és Czink Melinda is rontott két héttel ezelőtti pozícióján: előbbi 39., utóbbi pedig 52. a női teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján.
szept. 14
12:39
A Chelsea keres a legjobban (Infostart)
Az angol labdarúgóklubok átlagban 160 millió eurót kerestek a Bajnokok Ligájában 2003 óta és ez az összeg közel négyszerese a spanyol csapatok összbevételeinek - derült ki a sportüzleti ügyekben tanácsadó StageUp olasz cég kimutatásából.
szept. 14
12:41
Súlyos büntetés vár Adebayorra "buta" tette miatt - videókkal (Infostart)
Négy meccses eltiltást kaphat Emmanuel Adebayor, a Manchester City labdarúgója, ha kiderül, szándékosan rúgta fejbe egykori csapattársát, Robin van Persie-t az Arsenal elleni szombatin bajnokin. A togói csatárnak azért is felelnie kell, mert gólörömével provokálta az ellenfél drukkereit.
szept. 14
12:48
Bajnokok Ligája: portugál bírók a Loki liverpooli meccsén (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) portugál játékvezetői négyest jelölt a Debrecen liverpooli Bajnokok Ligája-mérkőzésére.
szept. 14
12:50
Haladás: Guzmics 2012-ig hosszabbított a szombathelyiekkel (She)
Guzmics Richárd 2012-ig meghosszabbította a szezon végén lejáró szerződését a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatával – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
szept. 14
12:57
Massa hamarosan gokartozhat (Infostart)
Kezelőorvosa szerint hamarosan visszatérhet Felipe Massa, aki súlyos balesetet szenvedett a Forma-1-es Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén.
szept. 14
12:59
Federer: Életem legjobb ütése volt - nézze meg! (Infostart)
Saját bevallása szerint élete legjobb ütését mutatta be a Novak Djokovics elleni elődöntőben Roger Federer az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 14
13:06
Ferencváros: a hét végi fordulóban már játszhat Haber (She)
Ha játékengedélyével minden rendben lesz, a hét végi Soproni Liga-fordulóban már pályára léphet Justin Haber, a Ferencváros máltai válogatott kölcsönjátékosa – adta hírül a 100% Fradi.
szept. 14
13:08
Asztalitenisz Eb: Prága helyett Ostrava a jövő évi helyszín (She)
Prága helyett Ostrava ad otthont a jövő évi (szeptember 11–19.) asztalitenisz Európa-bajnokságnak.
szept. 14
13:10
Pápa: sérüléssel küszködik a remek formában védő Szűcs Lajos (She)
A DVTK elleni győztes (2–1) bajnoki mérkőzésen megsérült Szűcs Lajos, a Lombard Pápa Termál FC labdarúgócsapatának kapusa.
szept. 14
13:12
"Istenemre esküszöm, hogy lenyomom a torkodon ezt a labdát, érted?" (Behaviour)
Megbánóan nyilatkozott Serena Williams, miután az amerikai nyílt teniszbajnokság szombati elődöntőjében magából kikelve üvöltözött az egyik vonalbíróval.
szept. 14
13:24
Manchester City: Adebayort öt mérkőzésről is eltilthatják (She)
Könnyen elképzelhető, hogy a Manchester City Emmanuel Adebayor nélkül kényszerül kiállni vasárnap a United elleni városi rangadóra.
szept. 14
13:26
Premier League: 14 letartóztatás a birminghami derbi után (She)
Tizennégy szurkolót vett őrizetbe a birminghami rendőrség a vasárnapi Birmingham City-Aston Villa Premier League-találkozó alatt és után.
szept. 14
13:28
Asztalitenisz Eb : vereség a svédektől, nincs negyeddöntő (She)
Utolsó, hétfői csoportmérkőzésén kikapott a svédektől a magyar férfi asztalitenisz-válogatott, és nem jutott be a legjobb nyolc közé a stuttgarti Európa-bajnokságon.
szept. 14
13:30
Bundesliga: összetartás a Dortmundnál a Bayern elleni 1-5 után (She)
Kétnapos összetartásra rendelte Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának edzője a játékosokat a Bayern Münchentől elszenvedett 5–1-es vereség után.
szept. 14
13:30
Asztalitenisz Eb - kikaptak a férfiak (Behaviour)
Utolsó, hétfői csoportmérkőzésén kikapott a svédektől a magyar férfi asztalitenisz-válogatott és nem jutott be a legjobb nyolc közé a stuttgarti Európa-bajnokságon.
szept. 14
13:42
Póker: Thomas Bichon nyerte meg a WPT ciprusi versenyét (She)
A múlt héten rendezték meg a World Poker Tour ciprusi állomását, amelynek előző versenyét Szlovákiában Tóth Richárd nyerte meg. A szerelem szigetén megtartott viadal honlapja szerint igencsak rangos mezőny gyűlt egybe a tornára, a 181 játékos között számtalan WSOP-karkötős versenyző indult (Chris Ferguson, Eli Elezra, Howard Lederer, Mike Matusow, Dan Harrington vagy éppen Huck Seed).
szept. 14
13:44
NBA: a New York Knicks szerződtette a „kínai Magic Johnsont” (She)
A New York Times értesülései szerint a New York Knicksben folytatja pályafutását Szun Jüe.
szept. 14
13:46
Bundesliga: Smolareket szemelte ki a listavezető Hamburg (She)
A Welt információi szerint a német labdarúgó-élvonalban az első helyen álló Hamburger SV Ebi Smolarekkel erősítené meg csatársorát.
szept. 14
13:48
Premjer-liga: eltört az állkapcsa a Dinamo kapusának, véget ért a szezonja (She)
Már nem léphet pályára az orosz labdarúgó-élvonal 2009-es küzdelemsorozatában Vlagyimir Gabulov, a Dinamo Moszkva kapusa, akinek a Szpartak elleni, vasárnapi derbin tört el az állkapocscsontja.
szept. 14
14:00
Kajak-kenu: Kovács Katalin pert nyert az MTK ellen (She)
Pert nyert korábbi klubja, az MTK-Erzsébetváros ellen Kovács Katalin kétszeres olimpiai és 27-szeres világbajnok kajakos. A sportoló által az MTI-hez hétfőn eljuttatott közlemény szerint a Fővárosi Bíróság megsemmisítette az egyesület első- és másodfokú, elmarasztaló fegyelmi határozatát, és kötelezte az MTK-t a perrel okozott költségek megtérítésére.
szept. 14
14:06
Kovács Katalin pert nyert az MTK ellen (Behaviour)
Pert nyert korábbi klubja, az MTK-Erzsébetváros ellen Kovács Katalin kétszeres olimpiai és 27-szeres világbajnok kajakos.
szept. 14
14:18
Dél-Afrika: testi sértéssel vádolják Oscar Pistoriust (She)
Egy 19 éves nő feljelentésére a pretoriai rendőrség testi sértés miatt indított vizsgálatot a dél-afrikaiak amputált lábú atlétaklasszisa, Oscar Pistorius ellen.
szept. 14
14:20
Juventus: a specialisták is megvizsgálták Diegót, kevesebbet kell kihagynia (She)
A Juventus labdarúgócsapatának hivatalos közleménye szerint valószínűleg csak egyhetes kényszerpihenő vár Diegóra, a „zebrák" irányítójára.
szept. 14
14:24
"Ez nem volt sok, Fisico!" (Behaviour)
A nemzetközi sajtó főként a Brawn GP kettős sikerét taglalta a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíj másnapján, amelyen a világbajnoki pontversenyben második brazil Rubens Barrichello győzött a vb-éllovas brit csapattárs, Jenson Button előtt.
szept. 14
14:27
Pert nyert az MTK ellen Kovács Katalin (Infostart)
Pert nyert korábbi klubja, az MTK-Erzsébetváros ellen Kovács Katalin kétszeres olimpiai és 27-szeres világbajnok kajakos.
szept. 14
14:36
Kézilabda: a Hunnia sportegyesület mögött nem áll politikai párt - Miltényi (She)
Miltényi Zoltán, a Hunnia Kft. résztulajdonosa, egyben ügyvezetője hivatalos közleményben reagált a Népszabadság hétfői számában megjelentekre. Az alábbiakban olvashatják a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közlemény teljes szövegét, amelyben Miltényi szeretné a felhívni a figyelmet néhány „apróságra” az újságban közölt cikkel kapcsolatosan.
szept. 14
14:42
Ingyen megtekinthető magyar-angol focimeccs Székesfehérváron! (Behaviour)
Sok sérülés hátráltatja a jövő csütörtökön kezdődő világbajnokságra készülő U20-as magyar labdarúgó-válogatott felkészülését.
szept. 14
14:54
Videó: eltiltás vár az ellenfelét fojtogató David Beckhamre (She)
Újabb eltiltás vár David Beckhamre, aki a Dallas ellen hazai pályán 6–3-ra elveszített bajnokin fojtogatta az ellenfél egyik játékosát.
szept. 14
14:56
Anglia: a máltai Mifsuddal erősítene az „újgazdag" Notts County (She)
Tovább erősítené keretét az „arab hatalomátvétel” óta a pénzt bőkezűen szóró Notts County: Ian McParland menedzser és Sven-Göran Eriksson sportigazgató Michael Mifsudot szemelte ki.
szept. 14
15:12
Női kézilabda: Mátéfi Eszter kijelölte keretét a világkupára (She)
Mátéfi Eszter, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a szeptember 22. és 27. között a dániai Aarhusban megrendezésre kerülő világkupára – olvasható a szövetség honlapján.
szept. 14
15:14
Videó: Szentes Lázár a bíró megverésével tréfálkozott (She)
Szentes Lázár, a Nyíregyháza vezetőedzője a Videotontól 3–2-re elveszített mérkőzés után – mint az alábbi videóban is hallható – a sajtótájékoztatón meglehetősen rossz ízű megjegyzést tett: „Sosem szabad kommentálni egy játékvezetői döntést. Ő ezt így látta, el kell fogadni. Maximum megverni lehet, de az meg nem megoldás…”. Az alábbi felvételen 1.50-nél hallható a megjegyzés.
szept. 14
15:16
Labdarúgás: elítélték a rendőrt sörösüveggel megdobó drukkert (She)
Nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte jogerősen a Somogy Megyei Bíróság hétfőn azt a futballszurkolót, aki sörösüveggel dobott fejen egy rendőrt.

Keresés