2009. szeptember 2. szerda

szept. 2
12:14
Tottenham: Harry Redknapp négy kiszemeltről is lemaradt (She)
Bár Niko Krajncart megszerezte a Portsmouthtól az angol átigazolási időszak utolsó napján Harry Redknapp, a Tottenham Hotspur menedzsere, mégsem lehet teljesen elégedett: négy másik kiszemeltről ugyanis lemaradt.
szept. 2
12:30
Magyar válogatott: Mészáros Juhászt helyettesítheti az esti edzésen (She)
Információink szerint Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya azért (is) hívta be a keretbe utólag Mészáros Norbertet, mert Juhász Roland kisebb sérüléssel küszködik, és nem biztos, hogy részt vehet a válogatott esti edzésén az egymás közötti játékban.
szept. 2
12:48
Premier League: az Arsenal csalódott az UEFA-ban, fellebbezhet (She)
Az Arsenal labdarúgócsapatának vezetői csalódottak az UEFA döntése miatt, mely szerint a szövetség a bíró megtévesztéséért két meccsre eltiltja a horvát válogatott csatár Eduardo Da Silvát a Celtic elleni műesése miatt.
szept. 2
12:48
Boksz-vb: Bernáth kiesett (Blikk)
szept. 2
12:50
Vb 2010: szakértők szerint Gignac jobb, mint Benzema vagy Henry (She)
Érdekes eredménnyel végződött a L’Equipe francia sportnapilap korábbi válogatott játékosok körében végzett felmérése arról, hogy kit játszatnának Raymond Domenech szövetségi kapitány helyében csatárként. A körkérdés eredménye szerint André-Pierre Gignac inkább hasznára válna a francia nemzeti tizenegynek, mint Karim Benzema vagy Thierry Henry.
szept. 2
13:12
FIFA-világranglista: Magyarország a 47. helyen áll (Behaviour)
Négy helyet rontott augusztusi pozícióján, így a 47. Magyarország a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján, melynek élén továbbra is a Konföderációs Kupa-győztes brazilok állnak.
szept. 2
13:24
Bizonytalan a magyar-portugál meccs sorsa (Infostart)
Egy héttel a magyar-portugál labdarúgó vb-selejtező előtt még nem tudni, hogy az RTL Klub élőben vagy csak felvételről közvetíti a mérkőzést. A csatorna hamarosan dönt, és tisztában vannak azzal, hogy valakinek mindenképpen csalódást okoznak. Közben bejelentették, hogy az országos kereskedelmi adó és a Sportklub megszerezte négy csapatsport hazai és nemzetközi eseményeinek közvetítési jogát.
szept. 2
13:24
Videó: elképesztő gól a tizenhatos sarkáról (She)
A lengyel első osztályban rendezett Lechia Gdansk–Slask Wroclaw (1–1) találkozón a vendégek vezető gólja egészen parádésra sikeredett. Marek Gancarczyk egy védő kicselezése után a tizenhatos sarkáról lőtte középre a labdát, s az általános meglepetésre a kapufáról a hálóba pattant!
szept. 2
13:26
Wolverhampton: három hónapra kiesett az ír hátvéd (She)
Három hónapig nem számíthat a Wolwerhampton Wanderers labdarúgócsapatának szakmai stábja Stephen Wardra.
szept. 2
14:18
Euro 2012: Ukrajna laktanyákban szállásolná el a szurkolókat (She)
Helyhiány miatt laktanyákban szállásolnák el a külföldi szurkolókat az ukrán szervezők a 2012-es, Lengyelországgal közösen rendezendő labdarúgó Európa-bajnokságon.
szept. 2
14:20
Aston Villa: Richard Dunne érkezett a Manchester Citytől (She)
Hivatalossá vált, hogy Richard Dunne a Manchester Cityt elhagyva az Aston Villában folytatja pályafutását.
szept. 2
14:54
DVSC: bérletek is lesznek a Loki három hazai BL-mérkőzésére (She)
A DVSC három mérkőzésre szóló bérleteket is árul majd a csapat hazai Bajnokok Ligája-mérkőzéseire.
szept. 2
15:12
Chelsea: Ashley Cole 2012-ig meghosszabbította szerződését (She)
A Chelsea angol válogatott játékosa, Ashley Cole 2012-ig meghosszabbította szerződését a londoni klubnál. A futballista szigetországi sajtóinformációk szerint 120 ezer font körüli összeget tehet majd zsebre – hetente.
szept. 2
15:12
Vuelta: Csak néhányan úszták meg a tömegbukást - videó (Blikk)
Mindenkit lekaszált a vizes úton megcsúszó kerekes
szept. 2
15:48
Bajnai 1-est kapott Telkiben - képek (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott teljesítményén is múlik egy nemzeti stadion felépítése - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök, aki szerda délután tett látogatást a sorsdöntő világbajnoki selejtezőkre készülő csapat telki edzőközpontjában.
szept. 2
15:48
BL: tekintse meg a DVSC csoportmeccsekre nevezett keretét! (She)
A Debreceni VSC labdarúgócsapata leadta az Európai Labdarúgó-szövetségnek a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseire nevezettek listáját.
szept. 2
15:50
Labdarúgás: a válogatotton is múlik az új stadion megépítése - Bajnai (She)
A magyar labdarúgó-válogatott teljesítményén is múlik egy nemzeti stadion felépítése – jelentette ki Bajnai Gordon miniszterelnök, aki szerda délután tett látogatást a sorsdöntő világbajnoki selejtezőkre készülő csapat telki edzőközpontjában.
szept. 2
15:54
Szávay gyorsan búcsúzott (Metropol)
A 32. helyen kiemelt Szávay Ágnes kiesett a nyitókörben az amerikai nyílt teniszbajnokság keddi versenynapján, miután két sima játszmában alulmaradt az izraeli Shahar Peerrel szemben.
szept. 2
15:56
Bajnai büntetőt hárított Telkiben (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott teljesítményén is múlik egy nemzeti stadion felépítése, jelentette ki Bajnai Gordon miniszterelnök, aki szerda délután tett látogatást a világbajnoki selejtezőkre készülő csapat telki edzőközpontjában. Egy amatőr hálóőr viszontagságai a képgalériában!
szept. 2
16:24
BL: nincs meglepetés a Fiorentina keretében (She)
A magyar bajnok DVSC olasz csoportellenfele, a Fiorentina is leadta keretét az Európai Labdarúgó-szövetségnél (UEFA) a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseire. Tekintse meg a firenzeiek keretét!
szept. 2
16:26
Jégkorong: a szlovák szövetség nem engedi indulni a Losoncot a Mol Ligában (She)
A szlovákiai Losonc csapata eredeti terveivel ellentétben nem vesz részt a jégkorong Mol Liga 2009–2010-es szezonjának küzdelmeiben.
szept. 2
16:42
Belgium: hamarabb visszatérhet a lábtörést szenvedő Wasilewski (She)
Az első hírek 12 hónapos kihagyásról szóltak az Anderlecht–Standard Liege belga rangadón kettős lábtörést szenvedő Marcin Wasilewskivel kapcsolatban, ám a lengyel labdarúgó lehet, hogy már márciusban újrakezdheti az edzéseket.
szept. 2
17:18
Euro 2016: november elejéig kijelölik a lehetséges francia helyszíneket (She)
A Francia Labdarúgó-szövetség október végén, de legkésőbb november elejéig kiválasztja azokat a városokat, amelyek otthont adhatnak a 2016-os Európa-bajnokság mérkőzéseinek.
szept. 2
17:36
Ökölvívó vb: Harcsa pontozással kapott ki kubai ellenfelétől (She)
MONCZ ATTILA JELENTI MILÁNÓBÓL Második magyarként Harcsa Norbert esett ki a milánói világbajnokságon: a 75 kilós öklöző a kubai Rey Eduardo Reciótól kapott ki pontozással.
szept. 2
17:54
Arsenal: Denílson és Bendtner is szerződést hosszabbított (She)
Az Arsenal két fiatal játékosával is hosszabbított. A londoni klub hivatalos honlapja szerint a brazil Denílson és a dán Nicklas Bendtner is hosszú távra szóló szerződést írt alá az „ágyúsokkal”.
szept. 2
18:12
Felkészülés: Capello behívta Cahillt a szlovénok elleni mérkőzésre (She)
Fabio Capello behívta az angol labdarúgó-válogatott keretébe Gary Cahillt, a Bolton védőjét.
szept. 2
18:14
Televíziós közvetítések: a Sportklubon a csapatsportágak (She)
Eldőlt: a következő években a Sportklub közvetítésében láthatjuk a jégkorong, a kézilabda, a kosárlabda és a vízilabda főbb eseményeit, és a profi mellett az amatőr ökölvívás is megjelenik a csatorna képernyőjén. A kézilabda és a vízilabda esetében a Sport1 nem élt opciós jogával.
szept. 2
18:30
AC Milan: Oguchi Onyewunál felmerült a H1N1 gyanúja (She)
A Milan amerikai válogatott védőjénél, Oguchi Onyewunál felmerült a H1N1, új típusú influenza gyanúja.
szept. 2
18:48
Roma: Claudio Ranieri hatmillió eurót keres majd két év alatt (She)
Az AS Roma kedden kinevezett vezetőedzője, Claudio Ranieri hatmillió eurót kap majd új egyesületénél a következő két idényben – adta hírül a fővárosi klub.
szept. 2
19:06
Torna: öt magyar férfi tornász utazik a világbajnokságra (She)
Berki Krisztián, Hidvégi Vid, Hetrovics Marcell, Marján Péter és Kállay Zoltán utazik majd az októberi londoni tornász-világbajnokságra.
szept. 2
19:24
Bolívia: egyéves eltiltást kapott a karaterúgásért a futballista - videó (She)
Egyéves eltiltást kapott a bolíviai Blooming védője, Sergio Jauregui, aki augusztus 23-án az Oriente Petrolero elleni derbin terítette le az ellenfél csatárát, Leonardo Medinát, miután mindkettejüket kiállították.
szept. 2
19:26
Manchester United: Ferguson Hargreavest is nevezte a BL-re (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United skót menedzsere hosszú ideje harcképtelen középpályását, Owen Hargreavest is nevezte az angol bajnok Bajnokok Ligája-keretébe. Az angol válogatott középpályás már a rehabilitáció utolsó fázisában jár, de a skót mester nem akarja siettetni visszatérését.
szept. 2
19:42
Elfogynak bokszolóink Milánóban (Blikk)
Milánó – Tovább fogyatkozott a magyar küldöttség az olaszországi amatőr ökölvívó-világbajnokságon.
szept. 2
19:42
Tenisz: Mauresmo kikapott Wozniaktól, Pennetta lenullázta Mirzát (She)
A 17. kiemelt Amélie Mauresmo a második fordulóban búcsúzott a US Open női egyesének küzdelmeitől, miután 6:4, 6:0-ra kikapott a kanadai Aleksandra Wozniaktól.
szept. 2
20:00
Válogatott: javul a szerdai edzéseket kihagyó Juhász Roland állapota (She)
Két foglalkozás is szerepelt a szombati, Svédország és a szerdai, Portugália elleni vb-selejtezőkre készülő válogatottunk szerdai programjában. Délelőtt a telki edzőközpont sportcsarnokában a már megszokott fizikai felmérésre került sor, délután viszont szokatlan tréninget tartott Erwin Koeman: több mint egy órán keresztül, négy negyedre osztott formában, többféle felállási variációt kipróbálva…
szept. 2
20:02
Női kézilabda NB I: a Győr és a Békéscsaba is győzelemmel kezdett (She)
A címvédő Győr 28-23-ra győzött a Vác ellen a női kézilabda NB I 1. fordulójában. A szövetségi kapitány, Mátéfi Eszter csapata, a Békéscsaba a Hódmezővásárhely ellen nyert.
szept. 2
20:18
Férfi kézilabda NB I: kilenccel nyert a Pick-Szeged a Mezőkövesd ellen (She)
Győzelemmel kezdte a férfi kézilabda NB I 2009–2010-es idényét a Pick-Szeged, amely az 1. fordulóban 37–28-ra győzött hazai pályán a Mezőkövesd ellen. A vendégek sokáig jól tartották magukat, ám az utolsó húsz percre elfáradtak.
szept. 2
20:20
Női kézilabda NB I: az FTC és a Fehérvár győzött a nyitányon (She)
Az FTC és a Fehérvár is győzelemmel kezdte a női kézilabda-bajnokságot: a zöld-fehérek otthon verték meg a Dunaújvárost 34–24-re, míg az Alcoa a Hunnia otthonában győzött 34–28-ra.
szept. 2
20:36
Női kézilabda NB I: könnyed debreceni siker a Veszprém ellen (She)
Hazai pályán könnyed, 43–21-es győzelmet aratott a DVSC-Aquaticum csapata a Veszprém ellen a női kézilabda-bajnokság első fordulójában.
szept. 2
20:38
Atlétika: Kozmus 82 méter felett, Pars harmadik Celjében (She)
A világ- és olimpiai bajnok szlovén Primoz Kozmus 82.58 méterrel, a világ idei legjobbjával nyerte a kalapácsvetést a szlovéniai Celjében, ahol Pars Krisztián a harmadik helyen végzett.
szept. 2
20:40
Női kosárlabda: a címvédő Sopron egy ponttal kikapott a Győrtől (She)
A női kosárlabda NB I címvédője, az MKB-Euroleasing Sopron szerdán felkészülési mérkőzésén kikapott a Seat Foton Győrtől.
szept. 2
20:42
Férfi kosárlabda: a Falco, az ASE és az Albacomp is győzött felkészülési meccsen (She)
A férfi kosárlabda NB I-re készülő Falco felkészülési meccsen otthon győzött az osztrák Oberwart Gunners ellen, az Albacomp Révkomáromban a szlovák MKB Rieker Komarnót győzte le, míg a bajnok Atomerőmű a Kaposvárt verte meg hazai pályán.
szept. 2
20:54
US Open: Szafin az első fordulóban búcsúzott utolsó GS-viadalán (She)
Az év végén visszavonuló Marat Szafin nem jutott túl a US Open első fordulóján, ugyanis négy szettben vereséget szenvedett az osztrák Jürgen Melzertől.
szept. 2
20:56
Portsmouth: Kanu és Papa Bouba Diop is új szerződést írt alá (She)
A Portsmouth két játékosa, Papa Bouba Diop and Nwankwo Kanu új szerződést írt alá klubjával – adta hírül a Premier League-ben szereplő csapat.
szept. 2
21:12
Férfi kosárlabda: a DEKE és a Kecskemét is nyert a Spedition Kupán (She)
A Nyíregyházán zajló 11. Grand Spedition Kupán a Debrecen két ponttal verte meg a Szolnokot, míg a házigazdák három ponttal kaptak ki a Kecskeméttől.
szept. 2
21:30
Csehország: Róth Ferencék tizenegyesekkel jutottak tovább a kupában (She)
A Róth Ferencet végig a soraiban tudó Bohemians 1905 2–2-es rendes játékidő után tizenegyesekkel 4–3-ra nyert az Ovcáry otthonában a labdarúgó Cseh Kupa 2. fordulójában, így a következő körbe jutott.
szept. 2
21:48
US Open: Szávay párosban sikerrel vette az első fordulót (She)
Egyesbeli veresége után párosban már több sikere volt Szávay Ágnesnek a US Openen, a francia Virginie Razzanóval az oldalán ugyanis győzni tudott az amerikai Shenay Perry, Lisa Raymond duó ellen, így a második fordulóban is érdekelt lesz.
szept. 2
21:50
DVSC: repülős utazást szerveznek a szurkolóknak Liverpoolba (She)
A DVSC-TEVA vezetősége repülős utazást szervez a szurkolók számára a csapat első Bajnokok Ligája meccsére a Liverpool ellen.
szept. 2
22:06
FC Pápa: Alex továbbra is sérült, Székesfehérváron kezelik (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombrad FC Pápa brazil támadója, Alex továbbra immár három hete deréksérüléssel bajlódik, és még ezen a héten sem tud teljes értékű munkát végezni.
szept. 2
22:24
Anglia: Gulácsi Péterék 3-1-re nyertek Bogdán Ádámék ellen (She)
Az angol tartalékbajnokságban a Liverpool 3-1-re legyőzte a Boltont.

Keresés