2009. szeptember 25. péntek

szept. 25
14:44
BL: korlátozott számban még lehet jegyet venni a Lyon elleni meccsre (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a DVSC-TEVA a francia Lyont fogadja. A mérkőzésre korlátozott számban még lehet jegyet venni a biztonsági zóna eltolódása miatt – adta hírül a dvsc.hu.
szept. 25
14:44
Kitúrják a lyoni szurkolókat a Puskás Stadionból (Behaviour)
Újabb szektorokat nyitnak meg a Puskás Stadionban a Debrecen keddi labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzésére, így összesen hatszáz jegy értékesítését kezdték meg - közölte a klub illetékese pénteken.
szept. 25
15:00
Videó: Grosjean ugyanott ütközött a falnak, mint Nelson Piquet (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Szingapúri Nagydíjon háromnegyed óra elteltével meg kellett szakítani az első szabadedzést, ugyanis a Renault francia pilótája, Romain Grosjean ugyanúgy a 17-es kanyarban ütközött a falnak, mint Nelsinho Piquet a tavalyi futamon... Nézze meg a balesetet videón!
szept. 25
15:18
Birkózó-vb: az 55 kg-os Módos Péter vereséget szenvedett Dániában (She)
A kötöttfogásúak 55 kg-os kategóriájában szereplő Módos Péter a Dániában zajló világbajnokságon kikapott a hazai közönség előtt birkózó Hakan Nyblömtől.
szept. 25
15:20
Kerékpár: kétéves eltiltást kapott a doppingoló magyar kerekes (She)
Kétéves eltiltást kapott Támer Kolos, a KSI kerékpárosa, mivel szervezetében doppinglistás szert találtak.
szept. 25
15:22
NOB: 2020-ig továbbra is az Omega méri az időt az olimpiákon (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) arról számolt be pénteken, hogy 2020-ig meghosszabbította az együttműködési megállapodását az Omega céggel, amely hosszú ideje a játékok hivatalos időmérője.
szept. 25
15:36
Manchester United: Owen Hargreaves négy hét múlva visszatérhet (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson nyilatkozatában kifejtette, a labdarúgócsapat angol válogatott középpályása, Owen Hargreaves elkezdte a teljes értékű edzésmunkát.
szept. 25
15:38
Kerékpár: Pat McQuaid maradt a nemzetközi szövetség elnöke (She)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) pénteki kongresszusán további négy évre újraválasztották az ír Pat McQuaidet.
szept. 25
15:54
Barcelona: Ibrahimovic is benne van a Málagába utazó keretben (She)
A kedd esti santanderi spanyol bajnokin (1–4) bokasérülést szenvedő Zlatan Ibrahimovic is benne van a Barcelona Málagába utazó keretében.
szept. 25
15:56
Hull City: hosszabbított Halmosi brazil válogatott csapattársa (She)
Halmosi Péter együttese, a Premier League-ben szereplő Hull City új, kétéves szerződést kötött brazil válogatott középpályásával, Geovannival.
szept. 25
16:12
Chelsea: Drogba felépült a vádlisérüléséből, így játszhat (She)
A Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti megnyugtatta együttese szurkolóit: Didier Drogba felépült vádlisérüléséből, és játszhat a Wigan ellen.
szept. 25
16:12
Ujfalusi baklövése (Behaviour)
Szerződésszegés miatt 875 ezer eurót köteles fizetni a Sevillának Tomas Ujfalusi, 78-szoros cseh válogatott labdarúgó.
szept. 25
16:14
Tenisz: az első kiemelt Hantuchová sem tudta megállítani a veterán japánt (She)
Az első helyen kiemelt Daniela Hantuchovát is megverte a 39. születésnapját három nap múlva ünneplő japán Date Kimiko, aki így már az elődöntőre készülhet a szöuli kemény pályás női tenisztornán.
szept. 25
16:16
Kézilabda: Lele Ákos túl van a műtéten, februárban játszhat újra (She)
Péntek reggel túlesett a műtéten Lele Ákos, akinek porckorongsérv miatt kellett kés alá feküdnie – tudatta a Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatának honlapja.
szept. 25
16:18
Tenisz: Akgul Amanmuradova a taskenti kakukktojás (She)
A Taskentben zajló, 220 ezer dollár összdíjazású WTA-torna elődöntőjébe három kiemelt teniszező mellett kakukktojásként a hazai pályán szereplő Akgul Amanmuradova jutott be.
szept. 25
16:30
Napoli: az U21-es válogatott védő, Santacroce térdműtéten esett át (She)
A Napoli hatszoros olasz U21-es válogatott középhátvédje, Fabiano Santacroce itáliai lapértesülések szerint térdműtéten esett át péntek délelőtt.
szept. 25
16:32
Kajak-kenu: kézlenyomatát hagyta az utókorra három világbajnokunk (She)
Pénteken a kispesti Bozsik József Stadionban a Hemingway Alapítvány által létrehozott Magyar Sportcsillagok Falán hagyta kézlenyomatát három világbajnok kajakosnőnk: Benedek Dalma, Kozák Danuta és Szabó Gabriella.
szept. 25
16:48
Gyász: elhunyt a vitorlázásban hatszoros magyar bajnok Bujtor István (She)
Hatvanhét éves korában elhunyt Bujtor István, aki főképp színészként szerzett magának hírnevet, ám sportolóként is maradandót alkotott, hiszen vitorlázóként hatszoros magyar bajnoknak mondhatta magát.
szept. 25
16:50
Atlétika: Bolt, Powell és Iszinbajeva is a kalapácsvetés mellett (She)
A világ leggyorsabb embere, Usain Bolt és a női rúdugrás világcsúcstartója, Jelena Iszinbajeva is támogatja azt a magyar kezdeményezést, hogy a kalapácsvetés szerepeljen a jövőre induló Gyémánt Liga (Diamond League) műsorában.
szept. 25
17:06
Soproni Liga: Kaposvár-Debrecen mérkőzés élőben itt, az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Soproni Liga 9. fordulójának nyitó mérkőzése, a Kaposvári Rákóczi–DVSC-TEVA találkozó, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashat itt, a Nemzeti Sport Online-on!
szept. 25
17:08
Serie A: „Nem kellett volna a Real Madridba igazolnom” - Cassano (She)
Antonio Cassano szerint 2006 januárjában nem kellett volna a Real Madridba igazolnia.
szept. 25
17:24
Szenzációs megnyitó, elkobzott telefon - Pisont István blogja (She)
Egyiptomból is vezeti blogját Pisont István, 31-szeres magyar válogatott labdarúgó. A jelenleg szövetségi edzőkét a magyar U20-as labdarúgó-válogatottnál dolgozó szakember élőben tekintette meg a korosztályos világbajnokság megnyitóját, élményeit pedig megosztja a Nemzeti Sport olvasóival is.
szept. 25
17:26
Formula-1: Sebastian Vettel nyerte meg a második szabadedzést (She)
A Formula–1-es világbajnokság Szingapúri Nagydíjának második szabadedzésén a Red Bull fiatal német versenyzője, Sebastian Vettel érte el a legjobb időt, őt a kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso, majd a finn Heikki Kovalainen követte.
szept. 25
17:42
Póker: Chris Moorman csatlakozott a Brunson 10-hez (She)
Az egyik legsikeresebb online játékossal, Chris Moormannel gyarapodott a Brunson 10 elitcsapat. A „póker nagypapa”, Doyle Brunson a fejébe vette, hogy a Doyle’s Room pókertermének égisze alatt tíz kimagasló tudású játékosból egy ütőképes gárdát verbuvál – moorman1 személyében pedig most megtalálta a társaság negyedik tagját.
szept. 25
17:42
F1: újabb baleset (Behaviour)
Sebastian Vettel a Red Bull német pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj pénteki második szabadedzésén.
szept. 25
18:00
Birkózó-vb: Módos Péter a vigaszágon sem folytathatja (She)
A kötöttfogásúak 55 kg-os kategóriájában szereplő Módos Péter nem jutott a vigaszágra, miután az őt legyőző dán Hakan Nyblöm az elődöntőben kikapott a háromszoros világbajnok iráni Hamid Szorjan Reihanpurtól a Herningben zajló birkózó-vb pénteki versenynapján.
szept. 25
18:00
Vettel volt a leggyorsabb a szabadedzésen (Metropol)
Sebastian Vettel a Red Bull német pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj pénteki második szabadedzésén.
szept. 25
18:18
Atlético Madrid: az elnök szerint Abel Resino állása biztonságban van (She)
Az Atlético Madrid elnöke, Enrique Cerezo kijelentette, hogy Abel Resino vezetőedző állása a gyenge idénykezdet ellenére biztonságban van. A „matracosok” négy bajnoki mérkőzésen mindössze két pontot szereztek, ám az elnök még nem gondolkozott a vezetőedző menesztésén.
szept. 25
18:20
NSO Tv: új szponzor és szövetségi kapitány a jégkorongózoknál (She)
A Magyar Jégkorong Szövetség pénteki sajtótájékoztatóján bemutatta a válogatott új szövetségi kapitányát, valamint az utánpótlás új szponzorát. Ted Sator szövetségi kapitány a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, a fiatalítás mellett a feljutás a cél a magyar válogatottal.
szept. 25
18:54
Olimpia 2016: Barack Obama várhatóan elmegy Dániába korteskedni (She)
Noha Barack Obama korábban kijelentette, hogy nem lesz jelen jövő pénteken a 2016-os nyári olimpia helyszínéről döntő koppenhágai szavazáson, csütörtökön az amerikai elnök szóvivője már abszolút lehetségesnek nevezte az utazást.
szept. 25
18:56
Tenisz: két spanyol jutott elődöntőbe a bukaresti versenyen (She)
Két spanyol, illetve egy-egy német és argentin teniszező jutott be az elődöntőbe a Bukarestben zajló férfi tenisztornán.
szept. 25
18:58
Jégkorong, MOL-liga: hengerelt az Újpest az utolsó harmadban Brassóban (She)
Az utolsó harmadot 5–1-re megnyerő Újpest 6–2-re győzött Brassóban a jégkorong MOL-liga pénteki játéknapján.
szept. 25
19:00
Soproni Liga: nyolc gól és döntetlen a Debrecen kaposvári vendégjátékán (She)
A Debrecen gólgazdag találkozón 4–4-es döntetlent ért el a Kaposvár otthonában a Soproni Liga 9. fordulójának nyitó mérkőzésén.
szept. 25
19:12
Premjer-liga: Gaál Miklós csapata megállította a bajnokot (She)
Az Amkar Perm meglepetésre idegenben győzte le a Rubin Kazanyt az orosz labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. A nyolc bajnoki óta veretlen Kazany 2–1-re kapott ki a forduló nyitómérkőzésén, a bajnok ennek ellenére továbbra is hét ponttal vezeti a bajnokságot.
szept. 25
19:14
Soproni Liga: Fradi-Videoton mérkőzés élőben itt, az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Soproni Liga 9. fordulójának második pénteki mérkőzése, a Ferencváros–Videoton találkozó, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashat itt, a Nemzeti Sport Online-on!
szept. 25
19:30
Négy gólt rúgott, mégsem nyert a DVSC (Behaviour)
A Bajnokok Ligájában szereplő Debrecen nyolcgólos mérkőzésen döntetlent játszott Kaposváron a labdarúgó Soproni Liga kilencedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.Kaposvári Rákóczi - DVSC-TEVA 4-4 (1-0)---------------------------------------Kaposvár, 2000 néző, V: Szabó S.
szept. 25
19:48
Írország: az Eb-selejtezőkön is Trapattoni irányítja a válogatottat (She)
Még nem értek véget a világbajnoki selejtezők, azonban az Ír Labdarúgó-szövetség már pénteken meghosszabbította Giovanni Trapattoni szövetségi kapitány szerződését, így biztos, hogy az Európa-bajnoki selejtezőkön is az olasz szakvezető irányítja majd Robbie Keane-éket.
szept. 25
19:50
Vb 2010: Pizarro nélkül utaznak a peruiak Argentínába (She)
A perui labdarúgó-válogatott a Werder Brement erősítő Claudio Pizarro nélkül játssza le utolsó két vb-selejtezőjét.
szept. 25
19:52
Tékvandó: a legnagyobb harcművészek a Nemzeti Sportcsarnokban (She)
Budapesten gálázott a dél-koreai tékwandósok bemutató-válogatottja. A Nemzeti Sportcsarnokban hatalmas érdeklődés mellett rendezték meg a tékwando őshazájából érkező csapat káprázatos bemutatóját.
szept. 25
20:24
Skócia: kínai játékost szerződtetett a Celtic Glasgow (She)
A Celtic labdarúgócsapata egy plusz egy évre szerződtette a kínai Cseng Csit.
szept. 25
20:26
Videó: nézze meg a Kaposvár és a Debrecen nyolcgólos döntetlenjét! (She)
Mint már beszámoltunk róla, fordulatos mérkőzésen 4–4-es döntetlent játszott a Lyon elleni BL-mérkőzésre készülő Debrecen Kaposváron a Soproni Liga 9. fordulójában. Most megmutatjuk az izgalmas találkozó góljait videón!
szept. 25
20:28
Liverpool: Aquilani gyorsan gyógyul, már megkezdte a futóedzéseket (She)
A Liverpool nyári átigazolási szezonban szerződtetett középpályása, Alberto Aquilani megkezdte a futóedzéseket, és angliai hírek szerint október közepén visszatérhet a futballpályára.
szept. 25
21:00
U20-as vb: az esélyesebb Nigéria kikapott Venezuelától (She)
Venezuela meglepetésre 1–0-ra megverte Nigériát az egyiptomi U20-as világbajnokság B-csoportjának első meccsén.
szept. 25
21:00
Bolt távollétében futottak a legjobbak (Behaviour)
A háromszoros világbajnok amerikai Tyson Gay nyerte pénteken - 9.94 mp-ces idővel - a dél-koreai Teguban rendezett nemzetközi atlétikai verseny 100 méteres számát.
szept. 25
21:02
Tenisz: az első három kiemelt elődöntőbe jutott Metzben (She)
A negyedik kiemelt Philipp Petzschner ugyan kikapott Richard Gasquet-tól, az első három helyen rangsorolt játékos viszont sikerrel vette a negyeddöntőt a metzi tenisztornán.
szept. 25
21:04
Férfi röplabda: az ifjúsági válogatott legyőzte a MAFC-ot (She)
A magyar ifjúsági válogatott 0:1-ről fordítva 3:1-re megverte a MAFC csapatát a férfi röplabda Extraliga pénteki játéknapján.
szept. 25
21:06
Soproni Liga: a Ferencváros 0-2-ről mentett pontot a Videoton ellen (She)
A Videoton már két góllal is vezetett a Ferencváros otthonában a Soproni Liga 9. fordulójában, végül mégis be kellett érnie a 2–2-es döntetlennel.
szept. 25
21:18
Műkorcsolya: nem szerzett olimpiai kvótát Tigran Vardanjan (She)
Az abszolút sorrendben 22., az olimpiai kvótáért harcolók mezőnyében pedig 13. lett Vardanjan Tigran, így nem szerzett indulási jogot a jövő évi, vancouveri téli játékokra a műkorcsolyázók Oberstdorfban zajló Nebelhorn Nagydíján.
szept. 25
21:18
Bundáztak a Bajnokok Ligája selejtezőin? (Metropol)
Negyven bundagyanús esetet vizsgál az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA). A szóban forgó mérkőzések a Bajnokok Ligája és az UEFA Kupa korai selejtezős szakaszaiban zajlottak le az elmúlt négy év során.
szept. 25
21:18
UEFA - Érik a kelet-európai bundabotrány? (Behaviour)
Negyven bundagyanús esetet vizsgál az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA).

Keresés