2009. szeptember 27. vasárnap

szept. 27
17:24
Kézilabda: a szerb Ana Djokics lemondta a válogatottságot (She)
A Győri ETO hajdani játékosa, Ana Djokics, aki jelenleg a montenegrói Buducsnoszt Podgorica beállósa, az Eb-selejtezők előtt lemondta a szerb válogatottságot.
szept. 27
17:42
Női kézilabda: Románia legyőzte Norvégiát, és megnyerte a világkupát (She)
Némi meglepetésre a román női kézilabda-válogatott megverte a GF-világkupa döntőjében az olimpiai és Európa-bajnok Norvégiát, és ezzel megnyerte a 2009-es trófeát. A románok a szünetben 19–13-ra vezettek, ám a második félidőben az északiak feljöttek, egyenlíteniük azonban nem sikerült, 28–27-re keleti szomszédunk nyerte meg a mérkőzést és így a tornát, amelyen a magyar válogatott a…
szept. 27
17:44
Birkózó-vb: mindhárom magyar versenyző kikapott (She)
A nyolcaddöntőben a 66 kg-os Lőrincz Tamás, a 74 kg-ban érdekelt Bácsi Péter és a nehézsúlyú (120 kg) Deák Bárdos Mihály is kikapott a Herningben zajló birkózó-világbajnokság záró napján a kötöttfogásúak között.
szept. 27
17:46
Kerékpár-vb: Cadel Evans nyerte meg a mezőnyversenyt (She)
Az ausztrál Cadel Evans diadalmaskodott a svájci országútikerékpáros-világbajnokság férfi mezőnyversenyében.
szept. 27
17:48
Bundesliga: a Freiburg kiütötte a Mönchengladbachot (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 7. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén az újonc Freiburg 3–0-ra megverte a Borussia Mönchengladbachot, és a sikerrel megelőzte riválisát a tabellán.
szept. 27
18:00
Soproni Liga: kövesse élőben a Paks-Újpest mérkőzést az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 9. fordulójának vasárnapi játéknapján a Paks az Újpestet fogadja. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 27
18:02
Curling Eb: győzelemmel nyitott a magyar válogatott (She)
Győzelemmel kezdett a magyar curling vegyes válogatott a prágai kontinensviadalon.
szept. 27
18:18
Barcelona: három hétre kiesett a katalánok ukrán védője (She)
Három hétig nem léphet pályára Dmitro Csihrinszkij, a Barcelona labdarúgócsapatának ukrán légiósa.
szept. 27
18:20
U20-as vb: Brazília egy ötöst gurított Costa Ricának (She)
A papírformának megfelelő, de talán a vártnál nagyobb különbségű győzelmet aratott a brazil U20-as labdarúgó-válogatott Costa Rica ellen az egyiptomi világbajnokságon.
szept. 27
18:36
Videó: így járt pórul a hajrában a Juventus! (She)
Az olasz bajnokságban legyőzhette volna hazai pályán a Juventus a Bolognát, de a lefújás előtt szerzett vendéggól szertefoszlatta a torinói „zebrák” három pontról szőtt álmait. A találkozó így 1-1-es végeredménnyel zárult. Nézze meg a meccs összefoglalóját!
szept. 27
18:38
Férfi kézilabda: időn túli hetessel nyert a DKSE a Fradi ellen (She)
A DKSE Hotel-Lycium szoros végjátékot követően, időn túli hetessel 29–28-re legyőzte az FTC-CityLine-t a férfi kézilabda-bajnokság 6. fordulójának mérkőzésén. Szünetben 15–13-ra vezettek a debreceniek, az utolsó percben kiegyenlített a Fradi, azonban időn túli büntetővel a hazaiak megnyerték a kiélezett csatát. A DKSE első pontjait szerezte a bajnokságban.
szept. 27
18:54
NB II, Nyugati csoport: a Barcs megverte hazai pályán a Kozármislenyt (She)
A Barcs legyőzte hazai pályán a Kozármislenyt a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának vasárnapi mérkőzésén. A ZTE második számú csapata Kaposvölgyéről hozta el a három pontot.
szept. 27
18:56
Németország: Luca Toni gólpasszt adott, kikapott a Bayern (She)
Hiába adott gólpasszt Luca Toni, az olasz világbajnok támadó sem tudta megakadályozni a Bayern München második csapatának újabb vereségét: a harmadosztályban szereplő együttes 3–2-re kikapott az Erzgebirge Auetől.
szept. 27
18:58
Barcelona: Thierry Henry is kidőlt, kérdéses, mikor térhet vissza (She)
A Málaga elleni bajnokin combsérülést szenvedett Thierry Henry, a Barcelona labdarúgócsapatának csatára - kérdéses, hogy a francia klasszis mikor térhet vissza.
szept. 27
19:00
Formula-1: Sutil 20 000 dolláros büntetést kapott (She)
20 000 dolláros büntetést kapott Adrian Sutil, a Force India német pilótája, mivel balesetet okozott a Szingapúri Nagydíjon, amelynek következtében Nick Heidfeld a futam feladására kényszerült.
szept. 27
19:12
NB II, Keleti csoport: kiütötte a Mezőkövesd a Bőcsöt (She)
Könnyed győzelmet aratott hazai pályán a Mezőkövesd a Bőcs felett. A DVSC-DEAC a Baktalórántházát verte meg odahaza fölényesen.
szept. 27
19:14
Eredivisie: Babosék hazai pályán szenvedtek vereséget (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 8. fordulójában Babos Gábor csapata, az NEC hazai pályán szenvedett 2–0-s vereséget a mérkőzést tíz emberrel befejező Heracles Almelótól.
szept. 27
19:16
Primera Divisón: Vadócz nélkül nyert 1-0-ra az Osasuna a Gijón ellen (She)
Az Osasuna az iráni Dzsavad Nekunam büntetőből szerzett találatával 1–0-ra legyőzte a Sporting Gijónt a spanyol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában. Vadócz Krisztián a cserepadról nézte végig a mérkőzést Pamplonában.
szept. 27
19:30
Női kézilabda: Pigniczki Krisztina jól érzi magát Párizsban (She)
A védekezőspecialista Pigniczki Krisztina (34 éves) a Győri ETO és a Dunaferr NK színeiben vált nemzetközi szintű irányítóvá, és eddig 150 alkalommal viselte a címeres mezt. Tavaly a vészhelyzetbe kerülő Dunaferr NK-ból a párizsi Issy-les-Moulineaux-ba igazolt, amely a francia bajnokságban a negyedik helyen végzett, s indulhat a Challenge-kupában.
szept. 27
19:32
Premier League: három góllal nyertek Fülöp Mártonék (She)
Gólgazdag mérkőzésen, hazai pályán aratott 5–2-es győzelmet a Sunderland a Wolverhampton ellen az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának vasárnapi mérkőzésén.
szept. 27
19:34
Soproni Liga: a Paks egy góllal legyőzte az Újpestet (She)
A Soproni Liga 9. fordulójának záró mérkőzésén a Paks hazai pályán Dudics öngóljával 1–0-ra legyőzte az Újpestet.
szept. 27
19:36
Ligue 1: Frau az utolsó pillanatban mentett pontot a Lille-nek (She)
Pierre-Alain Frau 18 méteres lövésére volt szükség ahhoz, hogy a szezonban eddig csak szenvedő Lille pontot mentsen a 89. percben a Nice ellen a francia labdarúgó-élvonal vasárnapi játéknapján.
szept. 27
19:38
Birkózó-vb: Lőrincz Tamás bronzéremért léphet szőnyegre (She)
A bronzéremért léphet szőnyegre a kötöttfogásúak 66 kg-os kategóriájában szereplő Lőrincz Tamás, miután a vigaszágon két mérkőzést nyert a Herningben zajló birkózó-világbajnokság záró napján. Deák Bárdos Mihály (120 kg) és Bácsi Péter (74 kg) kiesett.
szept. 27
19:40
Tenisz: Monfils legyőzte Kohlschreibert a metzi döntőben (She)
Hazai sikernek tapsolhatott a metzi ATP-tenisztornán a közönség: az első kiemelt Gaël Monfils három játszmában legyőzte Philipp Kohlschreibert.
szept. 27
19:42
Bundesliga: sorozatban hatodik bajnokiján kapott ki a Hertha (She)
A Hoffenheim 5–1-re megverte a Hertha BSC-t a Bundesliga 7. fordulójában, tovább mélyítve ezzel a berliniek válságát. Dárdai Pál együttese sorozatban hatodik bajnokiján szenvedett vereséget, és ezzel utolsó.
szept. 27
19:48
Női kézilabda: a németek hetespárbaj után szerezték meg a bronzérmet (She)
A német női kézilabda-válogatott szerezte meg a harmadik helyet a világkupán, miután a bronzmeccsen 28–28-as rendes játékidő után hétméteresekkel legyőzte Dániát.
szept. 27
20:06
Női kosárlabda NB I: 141 pontot dobott a Pécs, simán nyert a Sopron (She)
A várakozásoknak megfelelően nagyon sima győzelemmel nyitott a női kosárlabda-élvonalban az MKB-Euroleasing Sopron és a MiZo Pécs csapata is. A ZTE a Baja ellen diadalmaskodott, a Szeged a Vasas-Csatát verte meg – izgalommentes volt mindegyik mérkőzés.
szept. 27
20:06
Kikapott Pakson az Újpest (Metropol)
Az Újpest nem tudta kihasználni a Videoton pontvesztését, mivel vasárnap meglepetésre egy góllal kikapott Pakson, így maradt a harmadik a labdarúgó Soproni Liga 8. fordulóját követően.
szept. 27
20:24
Belgium: Juhász Roland végig a pályán, az Anderlecht nyert (She)
Hazai pályán egygólos győzelmet aratott az Anderlecht a belga labdarúgó-bajnokság élvonalában a Germinal Beerschot ellen.
szept. 27
20:26
Férfi kézilabda: csak egy pontot szerzett a Dunaferr Kecskeméten (She)
A DKSE-Hotel Lycium győzelme mellett – 29–28 az FTC-CityLine ellen – két döntetlen született a férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján.
szept. 27
20:42
Jégkorong, EBEL: Ladányi egy perccel a vége előtt ütött győztes gólt (She)
Idegenben aratott egygólos győzelmet a Sapa Fehérvár AV 19 az osztrák jégkorongliga (EBEL) 7. fordulójában. A fehérváriak két góllal is vezettek az Olimpija Ljubljana ellen, ám a szlovén csapat egyenlíteni tudott. Ladányi Balázs azonban egy perccel a mérkőzés vége előtt a fehérváriak javára döntött...
szept. 27
20:44
Videó: nézze meg, hogyan kapott ki az Újpest Pakson! (She)
A mumus ezúttal is hű volt önmagához, azaz a Paks ismét kibabrált az Újpesttel hazai pályán. A zöld-fehérek 1–0-ra nyertek a fővárosiak ellen, a találkozó legszebb jeleneteit és a gólt pedig most megmutatjuk videón!
szept. 27
20:46
Birkózó-vb: Lőrincz Tamás az ötödik helyen végzett Herningben (She)
A kötöttfogásúak 66 kg-os kategóriájában szereplő Lőrincz Tamás az ötödik helyen végzett a Herningben zajló birkózó-világbajnokság vasárnapi záró napján, miután a harmadik helyért rendezett mérkőzésen kikapott orosz riválisától.
szept. 27
21:00
U20-as vb: az EAE a ráadásban hozta vissza 0-2-ről a meccset (She)
Az egyiptomi U20-as labdarúgó-világbajnokságon lejátszották az első mérkőzést a magyar válogatott csoportjában: az Egyesült Arab Emírségek bravúros hajrával mentett pontot Dél-Afrika ellen.
szept. 27
21:02
Hertha BSC: Favre elégedetlen, de egyelőre nem mondott le (She)
Lucien Favre, a Hertha BSC vezetőedzője csalódottan vette tudomásul, hogy csapata sorozatban hatodik bajnokiját is elveszítette, ezúttal 5–1-re a Hoffenheim vendégeként.
szept. 27
21:18
Primera División: a Zaragoza három góllal megverte a Getafét (She)
Az újonc Zaragoza hazai pályán, a La Romareda stadionban 3–0-ra megverte a Getafét a spanyol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának záró meccsén. Az aragóniaiak a korábbi Real Madrid-védő, Francisco Pavón góljával szereztek vezetést, majd a kolumbiai Abel Aguilar duplájával simán nyerték meg a mérkőzést.
szept. 27
21:20
U20-as vb: Németh, Simon András duó Honduras ellen - kezdőcsapatok (She)
Kihirdette kezdőcsapatát Eugenio Umanzor és Egervári Sándor is az U20-as labdarúgó-vb Honduras-Magyarország mérkőzésére. A magyar fiatalok az előzetesen megadott összeállításban, Simon András-Németh Krisztián csatárduóval kezdenek.
szept. 27
21:22
F1: a Japán Nagydíj előtt bejelenti Alonso érkezését a Ferrari (She)
Több vezető, autósporttal foglalkozó internetes honlap is kész tényként közli, hogy a Ferrari Formula–1-es istálló még a jövő hét végi Japán Nagydíj előtt bejelenti, hogy Fernando Alonso lesz az olasz istálló egyik pilótája a 2010-es szezonban.
szept. 27
21:24
Jégkorong, Mol-liga: idegenben nyert a Ferencváros és az Újpest is (She)
A Dab.Docler győzelme mellett a Ferencváros és az Újpest is idegenben nyert a jégkorong Mol-liga vasárnapi mérkőzésein.
szept. 27
21:36
U20-as vb: kövesse élőben a Honduras-Magyarország mérkőzést az NSO-n! (She)
Az Egyiptomban zajló U20-as labdarúgó-világbajnokság első magyar vonatkozású mérkőzésén Honduras ellen játszunk. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 27
21:38
Sakk: győzelme után Almási áll az élen a Marx György-emlékversenyen (She)
Almási Zoltán sötéttel legyőzte Ács Pétert, így már egyedül áll az élen a Pakson zajló sakk Marx György-emlékverseny vasárnapi, harmadik fordulója után.
szept. 27
22:12
Norvégia: ismét aranyérmes az élvonalban a Rosenborg (She)
A Rosenborg BK labdarúgócsapata négy fordulóval a zárás előtt megnyerte a 2009-es norvég első osztályú labdarúgó-bajnokságot, miután 2-0-ra győzött Rade Prica és Trond Olsen góljával legnagyobb riválisa, a Molde otthonában.
szept. 27
22:30
Finnország: két Gruborovics-gól a Jaro hálójában (She)
A magyar Gruborovics Tamás volt az IFK Mariehamn csapatának hőse a finn labdarúgó-élvonalban: a támadó kétszer talált be a hálóba a Jaro elleni találkozón.
szept. 27
22:48
Görögország: Németh Krisztián csapata kikapott a rangadón (She)
A görög labdarúgó-élvonal 5. fordulójának rangadóján Németh Krisztián csapata, az AEK Athén 1–0-ra kikapott hazai pályán a Panathinaikosztól.
szept. 27
23:06
Serie A: a Milan hazai pályán nem bírt az újonc Barival (She)
A Milan gól nélküli döntetlent játszott az újonc Barival az olasz labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának záró mérkőzésén. A vendég újonccsapat teljesen egyenrangú ellenfele volt a piros-feketéknek, a milánóiak legjobbja a több bravúros védést bemutató Marco Storari kapus volt.
szept. 27
23:24
Primera División: a Depor elleni meccs után is nyeretlen a Villarreal (She)
A Deportivo 1–0-ra legyőzte a Villarrealt a spanyol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának mérkőzésén. A „sárga tengeralattjáró” így öt forduló után továbbra is nyeretlen, és az utolsó előtt helyet foglalja el a táblázaton.
szept. 27
23:42
U20-as vb: háromgólos vereség Hondurastól (She)
Az egyiptomi U20-as labdarúgó-világbajnokságon 3–0-s vereséget szenvedett válogatottunk Hondurastól. Mario Martínez két, Peralta egy gólt szerzett.
szept. 27
23:44
Brazília: Ronaldo gólt lőtt, a Corinthians ikszelt a Sao Paulóval (She)
Ronaldo 22. percben lőtt góljával ugyan vezetett a Corinthians a Sao Paulo ellen a paulista derbin, Washington góljával azonban egyenlítettek a hazaiak a 70. percben, így 1–1-es döntetlennel ért véget a brazil labdarúgó-bajnokság vasárnapi mérkőzése.

Keresés