2009. szeptember 29. kedd

szept. 29
15:54
Új stadionba költözne az AS Roma (Metropol)
Az AS Roma labdarúgócsapata új, saját stadion felépítését tervezi, amely angol mintára készülne el, s 55 ezer szurkoló befogadására lenne alkalmas.
szept. 29
15:54
Saját stadiont akar a Roma (Behaviour)
Az AS Roma labdarúgócsapata új, saját stadion felépítését tervezi, amely angol mintára készülne el, s 55 ezer szurkoló befogadására lenne alkalmas.
szept. 29
16:12
Lukács a Loki-játékosoknak: "Rólatok szólnak a hírek, veletek van tele a sajtó" (Infostart)
Ha a debreceni labdarúgók emelt fővel jöhetnek le a pályáról, akkor megteszik a magukét a Lyon elleni Bajnokok Ligája-meccsen - mondta az InfoRádiónak a debreceni együttes indulóját előadó Lukács László, aki zenekari elfoglaltságai miatt csak televízión nézi a csapat Lyon elleni meccsét. A Tankcsapda együttes frontembere kiemelte, hogy nagy élmény volt a saját városának csapatát látni a Liverpool…
szept. 29
16:12
Tenisz: Hewitt és Ferrer is kiesett a malajziai tornán (She)
A Kuala Lumpurban zajló, 950 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás ATP-tenisztorna első fordulójában Mihail Juzsnij két szettben győzte le David Ferrert.
szept. 29
16:12
Maradona marad a kispadon (Metropol)
Az argentin labdarúgó-szövetség elnöke szerint a nemzeti válogatott ott lesz a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon, méghozzá a jelenlegi szakvezető, Diego Maradona irányításával. Julio Grondona erről Rio de Janeiróban nyilatkozott, ahol a FIFA, a sportági világszövetség végrehajtó bizottsági ülése alkalmából tartózkodik.
szept. 29
16:12
Nem rúgják ki Maradonát (Behaviour)
Az argentin labdarúgó-szövetség elnöke szerint a nemzeti válogatott ott lesz a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon, méghozzá a jelenlegi szakvezető, Diego Maradona irányításával.
szept. 29
16:14
Alonso már megállapodott a Ferrarival (Infostart)
Fernando Alonso két éves szerződést írt alá a Formula-1-es Ferrari csapathoz - értesült a BBC.
szept. 29
16:14
Talmácsi négykerékre vált (Metropol)
A gyorsaságimotoros-világbajnokságon a MotoGP-ben versenyző Talmácsi Gábor a jövő hét végén indul a 12 órás autós megbízhatósági viadalon a Hungaroringen.
szept. 29
16:14
Paripát vált Talma (Behaviour)
A gyorsaságimotoros-világbajnokságon a MotoGP-ben versenyző Talmácsi Gábor a jövő hét végén indul a 12 órás autós megbízhatósági viadalon a Hungaroringen.
szept. 29
16:30
Videoton: három játékos az NB II-es csapathoz kerül (She)
A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Máté János, Kocsis Gábor és Ilija Radovics a Videoton – NB II-ben szereplő – második csapatánál játszik tovább az ősz folyamán.
szept. 29
16:30
Ferrariba ül Alonso - 25 millió eurót kap (Behaviour)
A spanyol média kedden egybehangzóan állította, hogy a kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso évi 25 millió euróért szerződik a Ferrarihoz, az átigazolást pedig csütörtökön, vagy legkésőbb pénteken jelentik be hivatalosan.
szept. 29
16:48
Soproni Liga: Apostu hivatalosan is a Diósgyőré (She)
A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Bogdan Apostu hivatalosan is a Diósgyőr játékosa lett.
szept. 29
17:06
Rudolf, Bodnár és Szakály harcra kész (Infostart)
A Debrecen és a Lyon szakvezetőjének is az okozza a legfőbb gondot, hogy sérülés miatt kulcsjátékosa is hiányzik majd a ma esti labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A francia játékosok a debreceniek liverpooli teljesítményét látva óvatosak a Puskás Ferenc Stadion-beli meccs előtt.
szept. 29
17:06
Tenisz: Jankovics és Radwanska is továbblépett Tokióban (She)
A Tokióban zajló WTA-tenisztorna második fordulójában az esélyeknek megfelelően Jelena Jankovics és Agnieszka Radwanska is továbbjutott.
szept. 29
17:08
Bajnokok Ligája: Owen játszhat a Wolfsburg ellen, Pak lebetegedett (She)
A holnapi Manchester United–VFL Wolfsburg Bajnokok Ligája-mérkőzésen pályára léphet a sérüléséből felépülő Michael Owen, Pak Dzsi Szung viszont lebetegedett.
szept. 29
17:24
Bajnokok Ligája: Toni nem került be a Juventus elleni keretbe (She)
Luca Toni, a Bayern München korábban sérüléssel bajlódó támadója nem került be a Juventus elleni holnapi Bajnokok Ligája-találkozóra készülő bajorok keretébe.
szept. 29
17:42
Labdarúgás: Mexikó mégsem pályázza meg 2018-as vb rendezését (She)
Mexikó mégsem pályázza meg a 2018-as vagy 2022-es labdarúgó-világbajnokság rendezését, jelentette be az ország kormánya.
szept. 29
17:44
Vb 2010: Larsson is a svéd keretben a dánok és az albánok ellen (She)
Kedden kihirdette a dánok és az albánok elleni világbajnoki selejtezőre készülő svéd labdarúgó-válogatott keretét Lars Lagerbäck szövetségi kapitány.
szept. 29
18:00
Bajnokok Ligája: Sergio Ramos felépült, Lassana Diarra továbbra is sérült (She)
Sergio Ramos és Guti bekerült az Olympique Marseille elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő Real Madrid keretébe, Lassana Diarra azonban sérülése miatt nem játszhat.
szept. 29
18:00
Larsson újra a svéd keretben (Metropol)
Kihirdette kedden a dánok és az albánok elleni világbajnoki selejtezőre készülő svéd labdarúgó-válogatott keretét Lars Lagerback szövetségi kapitány.
szept. 29
18:02
Labdarúgó MK: a Kaposvár jutott be utolsóként a legjobb 16 közé (She)
A Kaposvár 2–1-re legyőzte idegenben a Veszprémet, és ezzel utolsóként bejutott a legjobb tizenhat közé a labdarúgó Magyar Kupában.
szept. 29
18:04
U20-as vb: nem bírt a német válogatott Dél-Koreával (She)
A német U20-as válogatott 1–1-es döntetlent játszott Dél-Koreával az egyiptomi világbajnokság C-csoportjának második fordulójában.
szept. 29
18:18
Tenisz: Szafin győzött, Santoro kikapott Bangkokban (She)
A Bangkokban zajló, 608 500 dollár összdíjazású, kemény pályás ATP-tenisztorna első fordulójában Marat Szafin három szettben búcsúztatta az ötödik helyen kiemelt Philipp Petzschnert.
szept. 29
18:54
Manchester United: Yorke állítja, korábban Ferguson miatt kezdett inni (She)
Dwight Yorke, a Manchester United korábbi támadója a napokban megjelent önéletrajzi könyvében kritizálta Sir Alex Fergusont, a „vörös ördögök" menedzserét.
szept. 29
18:56
Női kézilabda: Hornyák és Mayer játékra kész, Tomori is elkezdi az edzéseket (She)
A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a sérüléséből felépülő Hornyák Ágnes és Mayer Szabina is pályára léphet a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának pénteki bajnokiján.
szept. 29
19:12
AC Milan: a hosszabbító Alexandre Pato egyről a kettő és félre jutott (She)
A napokban tették hivatalosan is közzé, hogy az AC Milan brazil válogatott labdarúgója, Alexandre Pato 2014-ig meghosszabbította a szerződését az olasz klubbal. Az olasz La Gazzetta dello Sport sportnapilap azt is tudni véli, hogy ez eurósítva mit is jelent a gyakorlatban…
szept. 29
19:30
Brescia: felmentették Pep Guardiolát a doppingvádak alól (She)
Felmentették a doppinghasználat vádja alól Pep Guardiolát, a Barcelona vezetőedzőjét, a Brescia egykori játékosát.
szept. 29
19:32
Alpesi sí: Lara Gut balesetet szenvedett, egy hónapig nem síelhet (She)
Lara Gut, a februári franciaországi világbajnokságon lesiklásban és szuperkombinációban is ezüstérmes svájci síelő edzés közben balesetet szenvedett, és kificamította a csípőjét, így előreláthatólag egy hónapot kénytelen kihagyni.
szept. 29
19:34
Póker: újra verseny az NSO és a Poker24 olvasóinak (She)
Szenzációs freeroll az NSO olvasóinak! Újra játszani hívjuk az NSO pókerrovatának látogatóit: szeptember 30-án 100 eurós ingyenes nevezésű torna a Tobeten.
szept. 29
19:36
Formula-1: Massa először ült volán mögé a balesete óta (She)
Felipe Massa először vezetett a Hungaroringen elszenvedett július végi balesete óta. A Ferrari brazil pilótája egy gokartban tett meg hét kört.
szept. 29
19:48
F1: Button nem kockáztat Japánban a vb-cím megszerzéséért (She)
Jenson Button, a Brawn-istálló pilótája elmondta, ugyanúgy versenyez majd a Formula–1-es Japán Nagydíjon, mint eddig, és nem kockáztat azért, hogy már a hétvégén megnyerje a világbajnokságot.
szept. 29
19:48
Loki-Lyon: a pesti hangulat már a tetőfokán! (Behaviour)
Ria-ria, légkürt, sípszó és általános jókedv zaja szűrődik be az utcáról a Népszava Könyves Kálmán körúti szerkesztőségébe, ami nem semmi, ha tekintetbe vesszük, hogy a kilencedik emeleten van az iroda. A háttérben a ma esti Debrecen-Lyon találkozót sejtjük.
szept. 29
19:50
BL: a Kaposvár ellen megsérülő Szakály bekerült a kezdőcsapatba (She)
Herczeg András, a Debrecen klubmenedzsere és Claude Puel, a Lyon vezetőedzője is kijelölte a csapatát a ma esti Bajnokok Ligája-mérkőzésre. A Loki kezdő tizenegyében kapott helyet a Kaposvár ellen megsérülő Szakály Péter is. A találkozóra 20.45 órától kerül sor a Puskás Ferenc Stadionban.
szept. 29
20:06
Férfi kézilabda: hat góllal verte meg Szegeden a Pick a Tatran Presovot (She)
A Budapest Bank férfiliga hetedik fordulójában a Pick-Szeged hazai környezetben hat góllal bizonyult jobbnak a Tatran Presovnál. A két csapat közötti gólkülönbség már a szünetre kialakult.
szept. 29
20:08
U19-es válogatott: másodjára is 2–1-es vereség Dubaiban a házigazdáktól (She)
Az Egyesült Arab Emírségekben edzőtáborozó U19-es magyar labdarúgó-válogatott a vasárnapi 2–1-es vereséget követően kedden másodszor is ugyanennyire kapott ki a vendéglátó arab együttestől.
szept. 29
20:24
Szinkronúszás: sportdiplomáciai siker - budapesti bírótovábbképzés (She)
A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) technikai bizottságának tagja, egyben az európai szövetség (LEN) alelnöke, Jennifer Gray volt a sztárelőadója annak a szakmai továbbképzésnek, amelyet a Magyar Szinkronúszó-szövetség szervezett szeptember utolsó hétvégéjén a TF-en.
szept. 29
20:42
BL, F-csoport: csak döntetlent játszott az Inter Oroszországban (She)
A Bajnokok Ligája F-csoportjának 2. fordulójában 1–1-es döntetlent játszott egymással a Rubin Kazany és az Internazionale. Az orosz csapat Alejandro Domínguez parádés egyéni megmozdulása után szerezte meg a vezetést, amit milánói részről Dejan Sztankovics egalizált.
szept. 29
20:42
Bajnokok Ligája: ikszelt az Inter Oroszországban (Behaviour)
Az orosz Rubin Kazany hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott az olasz Internazionaléval a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában, kedden.
szept. 29
20:44
Labdarúgó MK: túlórás zalaegerszegi siker a Pécs ellen (She)
Az élvonalbeli Zalaegerszeg jutott tovább a labdarúgó Magyar Kupa negyedik fordulójából, miután Pécsett a másodosztályú házigazda együttest hosszabbításos mérkőzésen 1–0-ra megverte. A továbbjutásról döntő gólt Artjom Rudnevs szerezte a 115. percben.
szept. 29
21:00
Jövő kedden döntenek a Fradi ügyében (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága jövő keddre halasztotta a döntést a Debrecen-Ferencváros NB I-es labdarúgó-mérkőzésen történt eseményekkel kapcsolatban.
szept. 29
21:00
Bajnokok Ligája: elkezdődött a DVSC-Lyon - élőben az NSO-n! (She)
Hét mérkőzés kezdődött el a percekben a Bajnokok Ligája keddi játéknapján. A DVSC–Olympique Lyon és a Fiorentina–Liverpool találkozót honlapunk szöveges formában élőben közvetíti. A további öt meccset livescore formátumban követhetik.
szept. 29
21:00
Rossz ómen? - A harmadik percben gólt kapott a Loki (Behaviour)
Elkezdődött az Debrecen VSC - Olympic Lyonnaise labdarúgó mérkőzés Budapesten. Ez a Loki második meccse a Bajnokok Ligájában.
szept. 29
21:02
Négy góllal győzött a Lyon a BL-mérkőzésen a Puskás Stadionban (Infostart)
A minden csapatrészében sokkal jobb Olympique Lyon, nem is teljes erőbedobással küzdve, 4-0-ra győzött a Puskás Stadionban a Debrecen ellen Bajnokok Ligája-mérkőzésen
szept. 29
21:02
MLSZ-fegyelmi: jövő kedden döntenek a Fradi ügyében (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága jövő keddre halasztotta a döntést a Debrecen-Ferencváros NB I-es labdarúgó-mérkőzésen történt eseményekkel kapcsolatban.
szept. 29
21:04
Vitorlázás: 45 jármű és 450 induló a tengeri nagyhajós bajnokságon (She)
Öt hajóosztályban 45 vitorlás és 450 versenyző indulása várható az idén ötödik alkalommal sorra kerülő magyar tengeri nagyhajós bajnokságon (MTNB).
szept. 29
21:06
Videó: Domínguez parádéja és Sztankovics egyenlítése (She)
Mint már beszámoltunk róla, az Internazionale 1–1-es döntetlent játszott a Rubin Kazany otthonában a Bajnokok Ligája F-csoportjának 2. fordulójában. Nézze meg a találkozó góljait videón!
szept. 29
21:18
U20-as vb: az amerikaiak megverték Kamerunt, s Uruguay is nyert (She)
Az Egyesült Államok U20-as labdarúgó-válogatottja magabiztos, 4–1-es győzelmet aratott Kamerun ellen az Egyiptomban zajló világbajnokság C-csoportjának második fordulójában.
szept. 29
21:18
Ez egyre elkeserítőbb - 13 perc alatt két gólt kapott a Loki (Behaviour)
Szabadrúgásból megszületett a második találat a DVSC-Lyon labdarúgó mérkőzésen a Bajnokok Ligájában, az első gólra csak három percet kellett várnunk.
szept. 29
21:20
Ez nagy lebőgés lesz - 0-3 az első félidő derekán (Behaviour)
Megszerezte harmadik találatát az Olympique Lyon a DVSC elleni budapesti mérkőzésén. Kevéssel utána a debrecenieknek is volt két ígéretes helyzetük is, azokat azonban nem sikerült gólra váltani.
szept. 29
21:54
Bajnokok Ligája: Mészáros tehetetlen dühöt érez a gólok miatt (She)
Mészáros Norbert a Debrecen hátvédje sérülés miatt nem lépett pályára a Lyon elleni találkozón, így a lelátóról kényszerült végignézni, hogy a Lyon három gólt szerez egy félidő alatt csapattársai ellen.

Keresés