2010. január 27. szerda

jan. 27
13:30
Hatmillió forintos kenőpénz a válogatottságért (Metropol)
Helyi lapértesülés szerint súlyos kenőpénzt kell fizetniük a kínai labdarúgóknak, ha be akarnak kerülni hazájuk válogatottjába.
jan. 27
13:51
Majoros István mégsem kaphat életjáradékot (Behaviour)
Majoros István olimpiai bajnok birkózó 2006-os közúti balesetokozása ugyan már elévült, ám tavaly decemberben ittasan vezetett, így februártól nem kaphat életjáradékot.
jan. 27
14:03
Pokoli sorozat előtt az Arsenal (Infostart)
Négy rangadó vár az Arsenalra a következő négy fordulóban az angol labdarúgó-bajnokságban, így ki lehet jelenteni, hogy ezek a hetek döntően befolyásolják az Ágyúsok bajnoki reményeit. A hétközi fordulóban a Chelsea a 15 meccs óta veretlen Birmingham Cityt fogadja. Kedden a Liverpool nem bírt a Wolverhamptonnal.
jan. 27
14:03
Ferencváros: Bori Gábor a szezon végéig az Üllői útra kerül (She)
Bori Gábor kölcsönbe fél évre a Ferencváros labdarúgócsapatához kerül az MTK-tól. Erről Berki Krisztián tájékoztatta a 100% Fradit. A 26 éves középpályás holnap esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton.
jan. 27
14:05
Serie A: mindkét milánói csapatot érdekli a Sao Paulo középpályása (She)
A Corriere dello Sport értesülései szerint a Milan és az Inter labdarúgócsapata is komolyan foglalkozik a brazil Hernanes megszerzésével.
jan. 27
14:21
Törökország: Giovani dos Santos a Galatasarayban folytatja (She)
A török élvonalbeli Galatasaray a szezon végéig kölcsönvette a Tottenham Hotspur mexikói labdarúgóját, Giovani dos Santost.
jan. 27
14:23
Manchester United: a fiatal szerb légiós Kölnbe kerül kölcsönbe (She)
A Manchester United labdarúgócsapata a 2009–2010-es szezon végéig kölcsönadta a német 1. FC Kölnnek szerb tehetségét, Zoran Tosicsot – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 27
14:39
Svájc: Istvan, a Google-csatár a Grasshoppersbe szerződhet (She)
A svájci élvonalbeli Grasshoppers labdarúgócsapata a Footgoal értesülése szerint szerződtetheti Istvan Bakxot, a belga Genk támadóját.
jan. 27
14:39
Majoros egy újabb ittas vezetés miatt mégsem kap pénzt (Blikk)
Majoros István (35) mégsem kaphat életjáradékot. Az olimpiai bajnok birkózó 2006-ban okozott közúti balesetet, amely ugyan már elévült, de az Index információja szerint tavaly decemberben is ittas vezetésen kapták.
jan. 27
14:41
Osasuna: a csapatához visszatérő Vadócz nem lép ma pályára (She)
Vadócz Krisztián nem került be az Osasuna Racing Santander ellen készülő keretébe, így biztosan nem lép ma pályára a spanyol labdarúgó Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján.
jan. 27
14:43
Blackburn: Bastürk kölcsönbe érkezik a szezon végéig Stuttgartból (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Blackburn a szezon végéig kölcsönvette a VfB Stuttgart török légiósát, Yildiray Bastürköt.
jan. 27
14:45
Australian Open: Tsonga ötszettes csatában legyőzte Djokovicsot (She)
Jo-Wilfried Tsonga 7:6, 6:7, 1:6, 6:3, 6:1-re legyőzte Novak Djokovicsot, így bejutott az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének elődöntőjébe, ahol a világelső svájci Roger Federer lesz az ellenfele.
jan. 27
15:16
Póker: online teremnél a legenda elárverezett ereklyéje (She)
A hírek szerint a Cake Poker szerezte meg T.J. Cloutier árverésre bocsátott WSOP-karkötőjét.
jan. 27
15:18
Felkészülés: a Haladás könnyedén legyőzte a harmadosztályú Büköt (She)
A Haladás magabiztosan, 4–0-ra megverte a harmadosztályú Büköt felkészülési mérkőzésen az Illés Béla Football Akadémia műfüves pályáján.
jan. 27
15:18
Bori a Ferencvárosnál a szezon végéig (Metropol)
A szezon végéig kölcsönbe a Ferencváros labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Bori Gábor, az MTK középpályása.
jan. 27
15:33
Bundesliga: rekordforgalmuk volt az első és másodosztályú kluboknak (She)
Az előző szezonban rekordforgalmat könyvelt el a Bundesliga első és második vonalában szereplő 36 klub, a csapatok adóssága pedig négyéves csúcsot ért el.
jan. 27
15:35
Utánpótlás: a Héraklész-gálán húsz sportág legjobbjait díjazzák (She)
Péntek délután az Uránia Filmszínházban kerül sor a 2009-ben legnagyobb nemzetközi sikereket elérő utánpótláskorú sportolók díjazására. A Héraklész-gála keretében húsz olimpiai sportág tehetségei kapnak elismerést.
jan. 27
15:36
A FINA szerint kizárólag Szepesi a felelős (Metropol)
A Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) kizárólag Szepesi Nikolett felelősségét állapította meg, amiért nem jelezte, hogy 2009. január 22-én bejelentett visszavonulását követően újrakezdi pályafutását.
jan. 27
15:37
Felkészülés: a Nyíregyháza nem tudta megverni a Mezőkövesdet (She)
A Nyíregyháza nem tudta megverni a másodosztályú Mezőkövesdet: a Szpari 2–2-es döntetlent játszott a hazai pályán vívott felkészülési labdarúgó-mérkőzésen.
jan. 27
15:51
Úszás: Szepesi a felelős, de a MÚSZ büntetése eltörlését kéri majd (She)
A Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) kizárólag Szepesi Nikolett felelősségét állapította meg, amiért nem jelezte, hogy 2009. január 22-én bejelentett visszavonulását követően újrakezdi pályafutását.
jan. 27
16:09
Felkészülés: a Kecskemét egy góllal megverte a Szolnokot (She)
A Kecskemét 1–0-ra legyőzte idegenben a Szolnokot felkészülési mérkőzésen. A KTE-Ereco találatát Bertus Lajos szerezte, miután egy 18 méterről elvégzett szabadrúgást a hazaiak kapujába csavart.
jan. 27
16:27
Lazio: már biztos, hogy nem marad Ledesma nélkül a római csapat (She)
Sebastián Eguren Ledesmával erősítette meg keretét az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Lazio. Az uruguayi futballista a szezon végéig, kölcsönbe érkezik a fővárosba a Villarrealtól.
jan. 27
16:45
Olimpiai válogatott: döntetlen az UEFA-kupa legutóbbi győztesével (She)
A héten Antalyában edzőtáborozó, a március 3-i, olaszországi U21-es Eb-selejtezőre készülő olimpiai labdarúgó-válogatottunk szerda délután az UEFA-kupa utolsó győztesével, a Sahtar Doneckkel játszott előkészületi mérkőzést. Egervári Sándor gárdája a kilencven perc során egyenrangú ellenfele volt az ukrán gárdának, s végül gólnélküli döntetlent ért el.
jan. 27
16:47
Barcelona: angol klubok vihetik a katalánok legjobb tinijeit (She)
Spanyol lapértesülések szerint nagy a veszélye annak, hogy angol klubok elszerződtethetik a Barcelona labdarúgócsapatának legígéretesebb fiataljait.
jan. 27
16:49
Női kézilabda: porcsérülés miatt meg kell műteni Mörtel térdét (She)
Az előzetes híreknek megfelelően meg kell műteni a múlt pénteken megsérült Mörtel Renáta térdét – adta hírül a Debrecen női kézilabdacsapatának honlapja.
jan. 27
17:03
Roma: a palermói Fábio Simplício a nyáron „farkasbőrbe” bújik (She)
A Palermo elismerte, hogy brazil futballistája, Fábio Simplício megegyezett a Romával, és a nyártól a fővárosi csapatban folytatja pályafutását.
jan. 27
17:05
Győri ETO: újabb műtét és két hónap rehabilitáció vár a csatárra (She)
Az eto.hu tájékoztatása szerint újabb műtét vár Jarmo Ahjuperára, a Győri ETO észt labdarúgójára. A csatár még tíz hónappal ezelőtt szenvedett sípcsont- és szárkapocscsont törést, ami után most, januárban kezdte meg a felkészülést, ez azonban még korainak bizonyult.
jan. 27
17:21
Férfi kézilabda: Gál Gyula szerdán már Zágrábban játszott (She)
Szerdán megérkezett a horvát CO Zagreb kézilabdacsapatához Gál Gyula beállós, akit új klubja két és fél évre kivásárolt az MKB Veszprémből, s aki januárig a Carbonex-Tatabányában kölcsönjátékosként szerepelt.
jan. 27
17:23
Paks: Bartha László négy évre kötelezte el magát az atomvárosba (She)
A paksifc.hu tájékoztatása szerint a Paks labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Bartha László. A Ferencvárostól érkező 23 éves támadó négyéves szerződést kötött új klubjával, s ismét együtt dolgozhat Gellei Imre vezetőedzővel.
jan. 27
17:39
Felkészülés: a Győr négy gólt szerzett az FC Nitra ellen (She)
A Győr magabiztosan verte meg 4–0-ra a szlovákiai FC Nitrát felkészülési mérkőzésen az ETO-parkban.
jan. 27
17:42
Remiztek az U21-esek a Sahtar Donyeckkel (Metropol)
Az Antalyában edzőtáborozó magyar U21-es labdarúgó-válogatott gólnélküli döntetlent játszott a tavaly UEFA Kupát nyert ukrán Sahtar Donyeck együttesével.
jan. 27
17:42
Talmácsié a 2-es rajtszám (Behaviour)
Elkészült a 2010-es gyorsaságimotoros-világbajnokság ideiglenes nevezési listája, amelyen egyetlen magyar, Talmácsi Gábor található. Talmácsi a 250 kcm-et felváltó új kategóriában, a Moto2-ben érdekelt az idén. Ezt a Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség (FIM) közölte szerdán az MTI-vel.
jan. 27
18:00
Federer megállította Davigyenkót (Metropol)
A világelső Roger Federer megszakította az orosz Nyikolaj Davigyenko 13 mérkőzéses veretlenségi sorozatát az ausztrál nyílt teniszbajnokság szerdai negyeddöntőjében.
jan. 27
18:16
Csak Talmácsi neve szerepel az ideiglenes rajtlistán (Infostart)
A magyar motorosok közül egyedül Talmácsi Gábor neve szerepel a 2010-es gyorsaságimotoros-világbajnokság ideiglenes nevezési listáján. A 2007-es világbajnok idén a 250 köbcentimétert felváltó új kategóriában, a Moto2-ben érdekelt.
jan. 27
18:18
Csak egy magyar a gyorsaságimotoros vb-n (Metropol)
Elkészült a 2010-es gyorsaságimotoros-világbajnokság ideiglenes nevezési listája, amelyen egyetlen magyar, Talmácsi Gábor található. Talmácsi a 250 kcm-et felváltó új kategóriában, a Moto2-ben érdekelt az idén.
jan. 27
18:18
Federer-Tsonga elődöntő lesz Melbourne-ben (Infostart)
A világelső Roger Federer megszakította az orosz Nyikolaj Davigyenko 13 mérkőzéses veretlenségi sorozatát az ausztrál nyílt teniszbajnokság szerdai negyeddöntőjében.
jan. 27
18:18
Letartóztatásokkal hangolt a rendőrséág a visszavágóra (Behaviour)
Tizennyolc személyt tartóztatott le szerdán a manchesteri rendőrség a város két csapatának, a City és a United múlt heti Ligakupa-mérkőzésén történt botránya kapcsán.
jan. 27
18:33
Vb 2010: jótékonysági és Svájc elleni meccsekkel melegít a címvédő (She)
Három felkészülési meccset játszik az olasz labdarúgó-válogatott a 2010-es világbajnokság előtt.
jan. 27
18:35
Vb 2010: már a jegyek kétharmada elfogyott a dél-afrikai tornára (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) tájékoztatása szerint az eladható 3 044 573 jegyből már kétmilliót értékesítettek a nyári dél-afrikai világbajnokságra.
jan. 27
18:54
Egy nap a szervízkamionban (Metropol)
Végéhez közeledik a Budapest-Bamako Rali. Ma ismét terepre mentünk, újra a Szaller-Darázsi párossal töltöttük a versenynapot.
jan. 27
19:09
Felkészülés: a DVTK kikapott horvát ellenfelétől Boszniában (She)
Lejátszotta első felkészülési mérkőzését Bosznia-Hercegovinában a Diósgyőr labdarúgócsapata: Tornyi Barnabás együttese 3–2-re kikapott a Cibalia Vinkovcitól.
jan. 27
19:11
Real Zaragoza: a Napolitól érkezett erősítés a spanyol csapathoz (She)
A szezon végéig a Real Zaragozánál szerepel Matteo Contini, a Napoli olasz labdarúgója.
jan. 27
19:13
Hollandia: az Ajax megerősítette, hogy tárgyal Rudolf szerződtetéséről (She)
A holland első osztályban szereplő Ajax labdarúgócsapata a helyi szaklap, a Voetbal International érdeklődésére megerősítette, hogy tárgyalásokat folytat Rudolf Gergely átigazolásáról.
jan. 27
19:15
Formula-1: „Boldog voltam, ha Häkkinen legyőzte Schumit” - Rosberg (She)
Nico Rosberg ötéves volt, amikor Michael Schumacher versenyezni kezdett a Formula–1-ben, így bőven volt alkalma a képernyőn csodálni jelenlegi mercedeses csapattársát. Az 1982-es világbajnok Keke Rosberg fia azonban elmondta, gyerekként nem a német klasszisnak, hanem nagy riválisának, Mika Häkkinennek szurkolt.
jan. 27
19:27
NHL: Alekszandr Ovecskin lövése után tört el Hillen állkapcsa - videó (She)
Hat-nyolc hetes kényszerpihenő vár Jack Hillenre, a New York Islanders jégkorongcsapatának játékosára, akit a Washington Capitalst erősítő Alekszandr Ovecskin talált telibe egy kapáslövést követően a koronggal. Hillennek az állkapcsa tört el és több foga is kitört, az eset után pedig természetesen kórházba kellett szállítani. A mérkőzést a fővárosiak nyerték meg 7–2-re.
jan. 27
19:45
A holland szaklap megerősíti: Rudolf tárgyal az Ajaxszal (Infostart)
A legtekintélyesebb holland sportmagazin, a Voetbal International - alaphírében a Nemzeti Sportra hivatkozva - megerősítette, hogy Rudolf Gergely az Ajaxszal tárgyal.
jan. 27
19:45
Felkészülés: nehezen verte svájci másodosztályú ellenfelét a Stuttgart (She)
Ha nehezen is, de legyőzte a svájci másodosztályú Wil labdarúgócsapatát a német élvonalban szereplő VfB Stuttgart: a svábok a hajrában szerzett két góllal döntötték el a felkészülési mérkőzést. Vanczák Vilmos csapata, a Sion 2–1-re legyőzte a Lausanne-t.
jan. 27
19:47
Franciaország: a Lorient kiejtette a Lyont a Ligakupából (She)
A Lorient 1–0-ra nyert a Lyon ellen a francia Ligakupa negyeddöntőjében, így elsőként jutott a sorozat elődöntőjébe. A továbbjutást érő találatot Gameiro szerezte a találkozó negyedik percében.
jan. 27
20:03
Női kézilabda MK: könnyedén jutott be a négyes döntőbe a címvédő Győr (She)
A címvédő Győri Audi ETO 39–24-re győzött a Dunaújváros ellen a női kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében, így bejutott a sorozat legjobb négy csapata közé. A kisalföldieken kívül a Ferencváros, a Hódmezővásárhely, illetve korábban a Békéscsaba biztosította helyét a négyes döntőben.
jan. 27
20:05
Sakk: Lékó Péter remizett a volt világbajnoki döntőssel (She)
Döntetlennel folytatta szereplését Lékó Péter a hollandiai szupertornán. A tizedik fordulóban a világossal játszó magyar nagymester az angolok korábbi világbajnoki finalistájával, Nigel Shorttal remizett. Csütörtökön szünnap, pénteken Lékó a sötét bábukat vezetheti az amerikai Nakamura Hikaru ellen.

Keresés