2010. november 16. kedd

nov. 16
17:24
Profi ökölvívás: Balzsay Károly az Európa-bajnoki címért küzdhet (She)
Az EBU – feltehetően az Universum nyomására – változtatott javaslatán és nem Eduard Gutknechtet, hanem az általa legyőzött Balzsay Károlyt nevezte meg kihívóként, így utóbbi küzdhet majd meg az ukrán Sztasz Kasztanovval az EBU nagyközépsúlyú Európa-bajnoki címéért.
nov. 16
17:26
Anglia: újabb botrányhős a válogatottban, Carroll kezd a franciák ellen (She)
Három újoncot is avat Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya a „háromoroszlánosok" szerdai Franciaország elleni felkészülési mérkőzésén. A newcastle-i Andy carroll és az Arsenalt erősítő Kieron Gibbs mellett a sunderlandi Jordan Henderson mutatkozhat be az angoloknál.
nov. 16
17:42
MotoGP: az Aspar visszaküldte Faubelt a 125 köbcentis kategóriába (She)
Az Aspar-csapat bejelentette, hogy Hector Faubel, Talmácsi Gábor legnagyobb riválisa a 2007-es idényben, jövőre visszatér a 125 köbcentiméteresek kategóriájába. A Moto2-es gárdában a szintén spanyol Javier Forés szerepel majd Julián Simón csapattársaként.
nov. 16
18:00
Volt riválisa is eljön Polyák Imre temetésére (Infostart)
Korábbi nagy ellenfele, Roman Vlagyimirovics Rurua is részt vesz Polyák Imre temetésén - közölte a grúz birkózószövetségre hivatkozva a magyar szervezet.
nov. 16
18:09
Tokiói riválisa is eljön Polyák Imre temetésére (Metropol)
A magyar szövetség keddi tájékoztatása szerint korábbi riválisa, a grúz Roman Rurua is eljön majd a 78 éves korában hétfőn elhunyt Polyák Imre olimpiai bajnok birkózó temetésére.
nov. 16
18:36
Ligakupa: a Haladás november 24-én vághat vissza az FTC-nek (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága 2010. november 16-i ülésén versenyügyi eljárás során kitűzte a Ligakupa soron következő mérkőzéseinek időpontjait. Adta hírül az mlsz.hu.
nov. 16
18:54
Női kézilabda: jegyek a Telenor Kupa miskolci és tiszaújvárosi meccseire (She)
Tiszaújvárosban megkezdődött, Miskolcon pedig szombaton indul a jegyárusítás a november 27. és 29. között a két borsodi városban megrendezésre kerülő Telenor Kupa nemzetközi női kézilabda-válogatott torna mérkőzéseire.
nov. 16
19:12
Franciaország: a válogatottak lemondtak a 3 millió eurós vb-prémiumról (She)
A világbajnoki – amúgy katasztrofális – szereplésért kapott hárommillió eurós jutalmat az amatőrfutballnak szánják a francia labdarúgó-válogatott tagjai.
nov. 16
19:14
Torna: ismét Károlyi Bélánál készül a női olimpiai bajnok (She)
Ismét Károlyi Béla edzőkomplexumában készül Shawn Johnson, az amerikaiak egyik legjobb tornásza, a pekingi olimpia gerendafináléjának aranyérmese, háromszoros olimpiai ezüstérmes.
nov. 16
20:06
Talmácsi megállapodott a Jack and Jonesszal (Infostart)
Talmácsi Gábor megállapodott a Jack and Jones istállóval, így a magyar pilóta a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában szereplő csapatnál folytatja pályafutását.
nov. 16
20:06
Moto2: Talmácsi Gábor megállapodott a Jack and Jones istállóval (She)
Talmácsi Gábor megállapodott a Jack and Jones istállóval, így a magyar pilóta a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában szereplő csapatnál folytatja pályafutását.
nov. 16
20:08
Liverpool: a magyar menedzser szerint a tehetséges légiósokra ezután is szükség lesz (She)
Az angol Liverpool labdarúgócsapatának futballstratégiai igazgatója, Damien Comolli első interjújában egyértelművé tette: a klub a jövőben a külföldiek helyett a brit tehetségekre koncentrál. A Liverpool tartalékcsapatánál és akadémiáján foglalkoztatott 61 játékos közül 28 nem brit, köztük öten (Gulácsi Péter, Simon András, Adorján Krisztián, Poór Patrik, Hajdu Ádám) magyarok – ez a…
nov. 16
20:24
Férfi kosárlabda: a Nyíregyháza 29 pontos vereséget szenvedett Kolozsváron (She)
A Közép-európai Ligában (CEBL) szereplő Nyíregyháza férfi kosárlabdacsapata 29 pontos vereséget szenvedett kolozsvári vendéglátóitól.
nov. 16
20:42
Videó: feldobta magát a német támadó, kiállították az angol kapust (She)
A Németország–Anglia U21-es válogatott mérkőzésen (2–0) a vendégek kapusát, Jason Steele-t kiállították ellenfele műesése miatt. A németek támadója, Boris Vukcevic ugyanis feldobta magát a tizenhatoson belül, de a kapus vétlen volt az esetnél.
nov. 16
20:51
Talmácsi Banderas csapatánál (Metropol)
Talmácsi Gábor megállapodott a Jack and Jones istállóval, így a magyar pilóta a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában szereplő csapatnál folytatja pályafutását. Az Antonio Banderas érdekeltségébe tartozó istállónál a 29 esztendős magyar motoros társa az amerikai Kenny Noyes lesz.
nov. 16
21:00
Videó: megállt a sárban a labda a gólvonal előtt Belgiumban (She)
A belga időjárás (és a hazai pálya talaja) nem volt kegyes a Germinal Beerschot támadójához, Faris Harounhoz a Standard Liége elleni bajnokin (0–1). Labdája a kapuba tartott, de a gólvonal előtt megállt a sárban, így fel tudtak szabadítani a vendégek, akik végül a meccset is megnyerték.
nov. 16
21:18
Spanyolország: Pedro kihagyhatja a portugálok elleni meccset (She)
Szerdán Lisszabonban játszik felkészülési mérkőzést a világbajnoki címvédő spanyol labdarúgó-válogatott a házigazda portugálokkal. A vendégek szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque lehet, hogy nem számíthat a találkozón Pedro játékára.
nov. 16
21:54
Jégkorong, Mol Liga: kikapott a listavezető HSC és a Ferencváros (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszának keddi játéknapján a listavezető HSC Csíkszereda egygólos vereséget szenvedett Brassón, míg a Ferencváros hazai pályán szétlövésben kapott ki Pesterzsébeten a Sapa Fehérvár AV 19-től.
nov. 16
22:12
Barcelona: Ha hozzuk a formánkat, nyerünk a Real ellen - Messi (She)
Lionel Messi, a Barcelona labdarúgócsapatának argentin aranylabdása szerint a november 29-i el clásicón a Real Madridnek nincs esélye a pontszerzésre a Camp Nouban, ha a katalánok hozzák a saját formájukat.
nov. 16
22:30
Blog: Itt tart most a Szurkoló, az életút-elágazásnál - Sinkovics (She)
Újabb írással jelentkezik blogjában Sinkovics Gábor. A Nemzeti Sport újságírója ezúttal a nagybetűs Szurkolóról értekezik, aki életút-elágazáshoz érkezett.
nov. 16
22:48
Euro 2012: keresztszüleikre várnak a torna bemutatott kabalafigurái (She)
A varsói Lengyel Színházban kedden bemutatták a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság két kabalafiguráját. Akiknek, kissé rendhagyó módon, egyelőre nincs nevük. Ez csak egy internetes szavazás után dől majd el.
nov. 16
23:06
Felkészülés: Skócia húsz perc alatt lerendezte Feröert (She)
Felkészülési mérkőzésen a skót labdarúgó-válogatott az első félidő második felében húsz perc alatt szerzett három góllal nyert Feröer ellen.
nov. 16
23:08
Videó: Erdei „Madár” Zsolt üzenete Amerikából, a Central Parkból (She)
Erdei Zsolt november 20-án Atlantic Cityben vív mérkőzést a kenyai Samson Onyango ellen. Madár amerikai mindennapjait folyamatosan rögzíti egy kamera, s a felvételeket most megmutatjuk Önöknek. Madár mielőtt New Yorkból Atlantic Citybe utazott, a Central Parkban adott interjút, melyet teljes terjedelmében közreadunk.
nov. 16
23:42
Labdarúgás: a német U21-es válogatott legyőzte Angliát (She)
Felkészülési mérkőzésen a német U21-es korosztályos labdarúgó-válogatott kétgólos győzelmet aratott Anglia ellen.

Keresés