2010. november 2. kedd

nov. 2
15:21
Vízilabda MK: FTC-Honvéd és Eger-Szeged a férfi elődöntőben (She)
Sorsoltak a Theodora férfi vízilabda Magyar Kupa elődöntőjében: az FTC a Honvéddal 17 órától, míg az Eger a Szegeddel 18.30-tól találkozik november 20-án.
nov. 2
15:39
Chelsea: Malouda bokasérülése miatt nem játszik a Szpartak ellen (She)
A Chelsea labdarúgócsapata nélkülözni kénytelen a Szpartak Moszkva elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen Florent Malouda, illetve José Bosingwa szolgálatait.
nov. 2
15:41
Profi ökölvívás: David Haye-t állítólag leütötték edzésen (She)
Több internetes bokszoldal beszámolt arról, hogy a WBA nehézsúlyú bajnokát, az Audley Harrison ellen gőzerővel készülő David Haye-t egy edzés során az egyik kesztyűpartnere leütötte.
nov. 2
15:43
NFL: a Titans, a Rams és a Dolphins is érdeklődik Moss iránt (She)
A Tennessee Titans, a St. Louis Rams, a Seattle Seahawks és a Miami Dolphins is azon csapatok között van, amelyek érdeklődnek a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) egyik legjobb elkapója, a Minnesota Vikingstől kiebrudalt Randy Moss iránt.
nov. 2
15:57
Real Madrid: Di María utazhat Milánóba, Kaká, Gago és Garay nem (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatának jó formát mutató argentin légiósa, Angel di María elutazhat az együttes szerdai BL-mérkőzésére. José Mourinho együttese az AC Milan vendégeként lép pályára.
nov. 2
15:59
Kosárlabda: az Euro 2012 ukrán szervezői segítenek honfitársaiknak az Eb-kampányban (She)
Ukrajna 2015-ben férfi kosárlabda Európa-bajnokságot rendezne. A pályázati anyag előkészítéséhez „házon belül", honfitársaiktól kértek és kaptak segítséget. A 2012-es labdarúgó Eb társrendezői ugyanis örömmel mondtak igent a felkérésre.
nov. 2
16:15
Jégkorong: diákoknak ingyenes lesz a Dab.Docler-FTC bajnoki (She)
November 5-én Dunaújvárosban játszik a Ferencváros jégkorongcsapata. A rendezők az Ifjúsági Hétvégére való tekintettel úgy döntöttek, hogy a diákok igazolványuk felmutatásával ingyen tekinthetik meg a találkozót.
nov. 2
16:17
Videó: az NFL nyolcadik fordulójának leglátványosabb jelenetei (She)
A hétvégén is sok izgalmas mérkőzést játszottak az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL). A remek egyéni megmozdulások, touchdownok és TD-passzok mellett óriási hibákat is láthattak a nézők. Íme a legutóbbi forduló legérdekesebb pillanatai!
nov. 2
16:18
El Clásico a hónap utolsó vasárnapján (Metropol)
November utolsó vasárnapján rendezik meg a katalán fővárosban az El Clásicót, a spanyol futballbajnokság mostani szezonjának első örökrangadóját a címvédő FC Barcelona és a jelenleg a tabellát éppen a katalán csapat előtt vezető Real Madrid között.
nov. 2
16:19
Belgium: a góllövőlistát vezető ellenfél Juhász Rolandot dicséri (She)
Még mindig téma Belgiumban a vasárnapi labdarúgó-rangadó, amelyen az Anderlecht idegenben 2–1-re legyőzte a Genket. A vesztes Racing támadója, a góllövőlistát vezető Jelle Vossen egyebek mellett a brüsszeliek magyar védőjét, Juhász Rolandot dicsérte.
nov. 2
16:20
Nagy László nem lesz válogatott (Metropol)
A Barcelona világklasszis átlövője továbbra sem játszik a magyar kézilabda-válogatottban, mert nem változtak meg azok a feltételek, amelyeket csapatkapitányként jelzett a szövetségnek.
nov. 2
16:33
Labdarúgó MK: kétgólos hátrányból fordított a Vidi Baján (She)
A vártnál nehezebben, de továbbjutott a labdarúgó Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé a labdarúgó NB I-ben listavezető Videoton: a fehérvári együttes 4–2-re győzött a másodosztály Nyugati csoportjában második helyen álló Baja vendégeként.
nov. 2
17:12
Magyar Kupa: a Videoton az utolsó nyolcaddöntős (Metropol)
Az élvonalban listavezető Videoton 4-2-re nyert a másodosztályú Baja vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójának utolsó, keddi mérkőzésén.
nov. 2
17:27
A magyar csatár rekordját nem tudja megdönteni Del Piero - videó (Infostart)
Alessandro Del Piero, a Juventus labdarúgó-csapatának játékosa gyakorlatilag minden rekordot tart a klubnál, egyet kivéve: az egy szezonban lőtt gólokat tekintve a magyar Hirzer Ferenc a legjobb.
nov. 2
17:27
BL: Kár, hogy nem az Inter lesz a Real ellenfele - Mourinho (She)
Az AC Milan elleni holnapi idegenbeli BL-mérkőzésre készülő Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho elmondta, úgy érzi, hazatér a San Siro-stadionba, ugyanakkor sajnálja, hogy nem korábbi csapata, az Inter lesz az ellenfél. A Real portugál védője, Ricardo Carvalho szerint a csoportelsőség kérdéséről dönthet a holnapi találkozó.
nov. 2
17:29
Primera División: menesztették a Málaga edzőjét (She)
Három hónap után kedden menesztették Jesualdo Ferreirát, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Málaga vezetőedzőjét.
nov. 2
17:30
Maratonon fut az egyik megmentett chilei bányász (Metropol)
Alig egy hónappal azután, hogy kimentették a föld alatti fogságából, az egyik chilei bányász, Edison Pena rajthoz áll a New York-i maratoni futáson.
nov. 2
17:31
NSO Tv: Tőzsér, Köteles és Tóth a konyhában is feltalálja magát (She)
Köteles László, Tőzsér Dániel és Tóth Balázs nemcsak focizni, főzni is tud. A légiósok konyhaművészeti tudományukat egy belga-olasz étterem konyhájában mutatták be. A Nemzeti Sport munkatársai Genkben töltöttek egy délutánt és meggyőződhettek arról is, hogy egy jó kapus nemcsak jól véd. Kitűnő horgász és ígéretes lemezlovas is. Az NSO Tv videójában a képek mellett Köteles László zenei mixét…
nov. 2
17:45
Belgium: halálosan megfenyegették a kacsát kidobó futballistát (She)
Váratlan fordulatot vett Habib Habibou története: a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Zulte Waregen játékosának nemcsak az állatvédők támadásaival, hanem halálos fenyegetéssel is szembe kell néznie, amiért durva mozdulattal kihajította a pályáról a Lokeren elleni vasárnapi mérkőzésen a játéktérre tévedő vadkacsát.
nov. 2
18:21
Videó: gyönyörű csukafejes után kivezették a biztonságiak (She)
Szép csukafejessel vétette magát észre az egyik szurkoló a vasárnap lejátszott Aston Villa–Birmingham Premier League összecsapáson. A drukker nagy tapson kapott, egyedül a biztonságiak nem nézték jó szemmel mozdulatát, és kivezették a stadionból.
nov. 2
18:23
Bayern: Van Gaal nagyon csalódott, hogy Hoeness elnök bírálta őt (She)
Louis van Gaal, a Bayern München vezetőedzője kedden újságírói kérdésre kifejtette: nagyon megdöbbentette, hogy Uli Hoeness, a bajor labdarúgóklub elnöke a napokban senkire sem hallgató embernek minősítette és kritizálta őt a nyilvánosság előtt.
nov. 2
18:39
DVSC: Diakité gólt lőtt, a hét végéig döntenek a sorsáról (She)
Legkésőbb a hét végéig döntés születik arról, hogy mi lesz a Debrecennél próbajátékon szereplő mali válogatott támadó, Bakary Diakité sorsa – adta hírül a magyar bajnok hivatalos honlapja.
nov. 2
18:41
BL: Kazanyban kezdődött a BL-kedd - élő eredménykövetés (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A 4. forduló 18.30-kor Kazanyban kezdődött, ahol a Rubin a görög Panathinaikoszt látja vendégül. Az igazi nagy hajtás a szokásoknak megfelelően 20.45-kor veszi kezdetét: az angol Tottenham megpróbál visszavágni a címvédő olasz Internek a két héttel ezelőtti milánói 4–3-as vereségért, de pályára lép többek közt a Manchester…
nov. 2
18:42
Árpád kupa Las Vegasban (Metropol)
Tizenötödik alkalommal került megrendezésre az észak-amerikai magyar labdarugó bajnokság, az Árpád kupa. A másfél évtizeddel ezelőtt, Nevada fővárosában, Las Vegasban megkezdett sportrendezvény immár hagyománnyá vált.
nov. 2
18:43
BL: jönnek az Ajax ultrái, egynapos alkoholtilalmat rendeltek el (She)
A szerdai Auxerre–Ajax labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés napjának reggelétől csütörtök hajnali kettőig alkoholtilalmat rendeltek el a franciaországi Auxerre-ben és környékén, így próbálják elejét venni a holland ultrák randalírozásának.
nov. 2
19:33
BL: gól nélkül a csapatok a szünetben Kazanyban - élő eredménykövetés (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A 4. forduló 18.30-kor Kazanyban kezdődött, ahol a Rubin a görög Panathinaikoszt látja vendégül. Az igazi nagy hajtás a szokásoknak megfelelően 20.45-kor veszi kezdetét: az angol Tottenham megpróbál visszavágni a címvédő olasz Internek a két héttel ezelőtti milánói 4–3-as vereségért, de pályára lép többek közt a Manchester…
nov. 2
19:51
BL: hamarosan kezd az Inter Londonban - élő eredménykövetés (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A 4. forduló 18.30-kor Kazanyban kezdődött, ahol a Rubin a görög Panathinaikoszt látta vendégül. Az igazi nagy hajtás a szokásoknak megfelelően 20.45-kor veszi kezdetét: az angol Tottenham megpróbál visszavágni a címvédő olasz Internek a két héttel ezelőtti milánói 4–3-as vereségért, de pályára lép többek közt a Manchester…
nov. 2
19:53
Roma: Totti egymeccses eltiltást és súlyos pénzbüntetést kapott (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján kiállított Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya egy mérkőzésre szóló eltiltást és húszezer eurós pénzbüntetést kapott a liga fegyelmi bizottságától.
nov. 2
20:09
NB II: edzőváltás Vecsésen - Détári Lajos felel a szakmai munkáért (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában 13. helyen álló Vecsési FC szerződést bontott Kántor Attila vezetőedzővel, a hátralévő három őszi bajnokin Détári Lajos irányítja a csapatot.
nov. 2
20:11
BL, A-csoport: mégis Kaboullal kezd a Spurs, Pandev bekerült az Interbe (She)
A délelőtti várakozásokhoz képest egy-egy helyen megváltozott az angol Tottenham és az olasz Internazionale kezdő tizenegye: a londoniak védelmébe bekerült a sérüléséből felépülő Younes Kaboul, az Internél Coutinho helyett Goran Pandev kezd a ma esti Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.
nov. 2
20:27
Hat piroson száguldott át a Real futballistája (Infostart)
Hat piros lámpán át és 180 km/órás sebességgel száguldott autójával Royston Drenthe, a Hércules Alicante labdarúgócsapatának holland légiósa.
nov. 2
20:27
BL, D-csoport: Xavi ismét kezdő, három támadóval rohamoz a Barca (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a 20.45-kor kezdődő Köbenhavn–Barcelona mérkőzésre, amelyet a labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjának 4. fordulójában rendeznek. A katalánoknál az előző BL-meccsükhöz képest Xavi és Keita kezdő, míg Javier Mascherano és Maxwell csak kispados. Az összecsapásról élő, szöveges tudósítással jelentkezünk.
nov. 2
20:29
Jégkorong: a Miskolc 10-1-es sikerrel távozott Újpestről, nyert a Dab (She)
A Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata fölényes győzelmet aratott a sereghajtó Újpest vendégeként a Mol Liga kedd esti játéknapján. A másik találkozón a Dunaújváros 3–2-re győzte le a Csíkszeredát.
nov. 2
20:45
Bajnokok Ligája: Nem bírt a Rubin a görögökkel (Infostart)
Gól nélküli döntetlent játszott egymással az orosz Rubin Kazany és vendége, a görög Panathinaikosz a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában. Ezzel mindkét csapatnak csupán matematikai esélye maradt a továbbjutásra.
nov. 2
20:45
BL, C-csoport: Hernández kispados a MU-ban, két csatárral kezd a Valencia (She)
A délelőtt megadotthoz képest változott a Manchester United összeállítása a ma esti Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen. Javier Hernández csak a kispadon kapott helyet, ellenben a kezdőbe került Gabriel Obertan. Két csatárral kezd a Valencia.
nov. 2
21:03
BL: vezet a Spurs az Inter ellen, pályán Manchester United - élő eredménykövetés (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A 4. forduló 18.30-kor Kazanyban kezdődött, ahol a Rubin a görög Panathinaikoszt látta vendégül. Az igazi nagy hajtás a szokásoknak megfelelően 20.45-kor vette kezdetét: az angol Tottenham megpróbál visszavágni a címvédő olasz Internek a két héttel ezelőtti milánói 4–3-as vereségért, de pályára lépett többek közt a…
nov. 2
21:05
BL: Spurs-Inter, Bursaspor-MU, Köbenhavn-Barca élőben az NSO-n (She)
Hét találkozó kezdődött el 20.45-kor a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján. A mérkőzések közül a Tottenham Hotspur–Internazionale, a Bursasport–Manchester United és az FC Köbenhavn–Barcelona mérkőzésről élő, szöveges tudósítással jelentkezünk. A további találkozókat figyelemmel követheti livescore-formátumú közvetítésünkön és élő, eredménykövető cikkünk segítségével is!
nov. 2
21:07
NBA: vesztegzár alatt a Garden, elmarad a Knicks-Magic meccs (She)
Az éjszakai karbantartási munkálatok során azbeszttartalmú, egészségre veszélyes anyag került a New York-i Madison Square Garden játékterére és légterébe, ezért elhalasztották a magyar idő szerint szerdára virradóra megrendezni tervezett New York Knicks–Orlando Magic kosárlabda-mérkőzést az NBA-ban.
nov. 2
21:09
Ligue 1: a Bordeaux döntetlent játszott a Monaco otthonában (She)
Kedd este egyetlen mérkőzést rendeztek a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban, a vasárnap elmaradt és most pótolt Monaco–Bordeaux meccs 2–2-es döntetlennel ért véget.
nov. 2
21:39
DVSC: korábbi kaposvári csatár érkezhet Belgiumból - sajtóhír (She)
Belga sajtóhírek szerint a Cercle Bruges montenegrói csatárát, a korábban Kaposváron (előtte Békéscsabán és Kispesten) futballozó Bojan Bozsovicsot tesztelésre hívta a magyar bajnok Debrecen.
nov. 2
21:41
Jégkorong: a kis Volán túlórában, a Vasas magabiztosan nyert (She)
Újabb két mérkőzés ért véget a jégkorong Mol Liga mai játéknapján, a Volán farmcsapata hosszabbítás után 2–1-re győzte le a brassóiakat, a Vasas pedig 8–2-es sikert aratott a Steaua ellen.
nov. 2
21:43
Vb 2014: akár hat dél-amerikai válogatott is ott lehet a tornán (She)
Noha a Dél-amerikai Labdarúgó-szövetség (CONMEBOL) egyik tagállama, Brazília lesz a 2014-es világbajnokság házigazdája, nem csökken a szövetség kvótáinak száma: továbbra is négy ország vívja ki automatikusan a vb-indulás lehetőségét, egy pedig pótselejtezőn csatlakozhat hozzájuk. Ily módon Brazíliával együtt akár hat dél-amerikai válogatott is indulhat a világbajnoki döntőben.
nov. 2
21:45
Videó: Victor Valdés brutális megmozdulása, N'Doye túlélte (She)
Hihetetlen jelenet játszódott le a Köbenhavn–Barcelona labdarúgó Bajnokok Ligája csoportmeccsen. A 12. percben a dán csapat egy előreívelt labdájára Victor Valdés, a katalánok kapusa kimozdult, miközben találkozott Dame N'Doyéval, akit brutálisan letarolt.
nov. 2
21:47
Videó: Van der Vaart nagyszerű passz után vette be az Inter kapuját (She)
Rafael van der Vaart találatával a Tottenham megszerezte a vezetést a címvédő Internazionale ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A holland csatár a horvát Luka Modric fantasztikus passza után lőtte a gólt.
nov. 2
21:57
Videó: Lionel Messi harmincadik gólja a Bajnokok Ligájában (She)
A Barcelona Lionel Messi góljával megszerezte a vezetést a Köbenhavn ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportmeccsén. Az argentin klasszis harmincadik találatát jegyezte a legrangosabb európai kupasorozat történetében. Később a brazil Caudemir egyenlített, így a meccs a szünetben 1–1-re áll.
nov. 2
21:59
DVSC: Bozsovics szóba került, de nem jön Debrecenbe - Bartha (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy belga sajtóhírek szerint a DVSC tesztelésre hívja a Kaposváron is megforduló Bojan Bozsovicsot. A debreceni klub sportigazgatója, Bartha Csaba kérdésünkre elmondta, szóba került a támadó tesztelése, de Bozsovics végül mégsem érkezik Debrecenbe.
nov. 2
22:01
BL: vezet a Spurs az Inter ellen, 1-1-re áll a Barca - élő eredménykövetés (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A 4. forduló 18.30-kor Kazanyban kezdődött, ahol a Rubin a görög Panathinaikoszt látta vendégül. Az igazi nagy hajtás a szokásoknak megfelelően 20.45-kor vette kezdetét: az angol Tottenham megpróbál visszavágni a címvédő olasz Internek a két héttel ezelőtti milánói 4–3-as vereségért, de pályára lépett többek közt a…
nov. 2
22:15
NB II: egy nappal korábban játszik a Győr II és a Vidi II (She)
Az MLSZ versenybizottsága mai ülésén két NB II-es bajnoki mérkőzés, a Videoton FC-Puskás Akadémia–BKV Előre, valamint a Győri ETO FC–Barcsi SC találkozó kezdési időpontját módosította.
nov. 2
22:17
BL: kettővel vezet a Spurs az Inter ellen, négynél tart a Benfica - élő eredménykövetés (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A 4. forduló 18.30-kor Kazanyban kezdődött, ahol a Rubin a görög Panathinaikoszt látta vendégül. Az igazi nagy hajtás a szokásoknak megfelelően 20.45-kor vette kezdetét: az angol Tottenham megpróbál visszavágni a címvédő olasz Internek a két héttel ezelőtti milánói 4–3-as vereségért, de pályára lépett többek közt a…
nov. 2
22:33
BL: szépített az Inter a Spurs ellen, négynél tart a Benfica, háromnál a MU - élő eredménykövetés (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. A 4. forduló 18.30-kor Kazanyban kezdődött, ahol a Rubin a görög Panathinaikoszt látta vendégül. Az igazi nagy hajtás a szokásoknak megfelelően 20.45-kor vette kezdetét: az angol Tottenham megpróbál visszavágni a címvédő olasz Internek a két héttel ezelőtti milánói 4–3-as vereségért, de pályára lépett többek közt a…

Keresés