2010. november 24. szerda

nov. 24
20:24
Erdei visszatért Magyarországra, áprilisban bokszolhat újra (Infostart)
Visszatért Magyarországra Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) korábbi félnehézsúlyú világbajnoka, aki magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Atlantic Cityben - szinte pontosan egy év után - lépett ismét ringbe, s győzte le egyhangú pontozással a kenyai Samson Onyangót.
nov. 24
20:24
BL, D-csoport: a Pedro, Messi és Villa hármassal rohamoz a Barca (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a 20.45-kor kezdődő Panathinaikosz–Barcelona mérkőzésre, amelyet a labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjában rendeznek az 5. fordulóban. A katalánoknál az előző BL-meccsükhöz képest Adriano és Pedro is kezdő, a görögök csak Djibrill Cissével támadnak. Az összecsapásról élő, szöveges tudósítással jelentkezünk.
nov. 24
20:42
Ausztria: a Salzburg legyőzte a Szabiccsal felálló Sturmot (She)
A Red Bull Salzburg Roman Wallner duplájával 2–0-ra legyőzte a Sturm Graz együttesét az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság egyetlen szerdai (korábbról elhalasztott) mérkőzésén. Szabics Imre végigjátszotta a mérkőzést a Sturmban, amely vereségével elszalasztotta a lehetőséget, hogy élre álljon a tabellán.
nov. 24
21:54
Profi ökölvívás: váltósúlyban bokszolhat a jövőben Paul Williams (She)
Dan Goossen promóter szerint a jövőben váltósúlyban kellene bokszolnia Paul Williamsnek.
nov. 24
22:12
Hollandia: Bodor a kezdőben volt, a Roda ikszelt az Utrechttel (She)
Hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Utrechttel a Roda JC a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójából elmaradt meccsen. Bodor Boldizsár a Roda kezdőcsapatában kapott helyet, a 67. percben Eric Addo váltotta fel. A De Graafschap győzött a sereghajtó Willem II otthonában.
nov. 24
22:48
BL, A-csoport: az Inter és a Tottenham is hazai pályán jutott tovább (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 5. fordulójában, az A-csoportban az Inter Esteban Cambiasso góljával otthon 1–0-ra nyert a Twente ellen, ezzel kiharcolta a továbbjutást a csoportból. A négyes másik mérkőzésén a Tottenham – szintén hazai pályán – 3–0-ra verte meg a Werder Brement, így az angol csapat is ott lesz a BL egyenes kieséses szakaszában. A Tottenham góljait Younes Kaboul, Luka Modric és…
nov. 24
22:50
BL, C-csoport: győzelmével nyolcaddöntős a Valencia és a MU (She)
A Bajnokok Ligája 5. fordulójának C-csoportjában az angol Manchester United és a spanyol Valencia is kiharcolta a továbbjutást, miután előbbi Wayne Rooney 87. percben szerzett büntetőjével 1–0-ra nyert a skót Rangers otthonában, míg utóbbi egy félidő alatt kiütötte, végül pedig 6–1-ra legyőzte a török Bursasport hazai pályán.
nov. 24
22:52
BL, B-csoport: továbbment a Schalke, és veresége ellenére a Lyon is (She)
A Bajnokok Ligája B-csoportjában az Olympique Lyon Gelsenkirchenben lépett pályára, és bár 3–0-ra kikapott a Schalkétől, mindkét csapat örülhetett a végén, a Benfica ugyanis alulmaradt az első pontjait megszerző Hapoel Tel-Aviv otthonában. Ez azt jelentette, hogy a németek és a franciák „kéz a kézben" biztosították helyüket a nyolcaddöntőben.
nov. 24
22:54
BL, D-csoport: könnyed athéni győzelmével nyolcaddöntős a Barcelona (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjának 5. fordulójában a Barcelona Pedro duplájával és Lionel Messi közelről szerzett góljával simán nyert 3–0-ra a kvartett utolsó helyén álló görög Panathinaikosz ellen. Sikerükkel a katalánok csoportelsőként jutottak tovább, míg a görögök kiestek.
nov. 24
22:56
NB I: a Videoton visszautasítja, hogy előnyöket élvezne az MLSZ-nél (She)
Érdekes üzengetés zajlik a labdarúgó NB I két klubja, az Újpest FC és a Videoton FC között.
nov. 24
23:06
Nyolc továbbjutó helyből hét elkelt a BL-ben (Infostart)
Az Inter, a Tottenham, a Schalke, a Lyon, a Man United, a Valencia és a Barcelona is továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája szerda esti mérkőzésein a tavaszi folytatásba. Egyben ez az is jelenti, hogy az A, a B, a C és a D csoportban már csak összesen egy továbbjutó hely kiadó.
nov. 24
23:24
Videó: Valencia-gála, Pedro-dupla, Rooney-bomba - a szerdai BL-gólok (She)
Szerda este a Bajnokok Ligája 5. fordulójának második felvonását rendezték meg, kezdetnek a Rubin Kazany–FC Köbenhavn összecsapást, majd 20.45-től a többi mérkőzést. Tekintse meg a játéknap összes fontos történését!
nov. 24
23:42
BL, D-csoport: Messi újabb mérföldköve - 150 gól tétmeccsen (She)
Újabb mérföldkőhöz érkezett Lionel Messi a Barcában. A hétvégén 100. (és 101.) bajnoki gólját (is) megszerző argentin fenomén ezúttal a tétmeccseken (bajnokság, hazai és európai kupák, klub-vb) elért találatait szaporítva adott munkát a statisztikusoknak: 150. alkalommal talált a kapuba.

Keresés