2010. november 25. csütörtök

nov. 25
17:24
Rövid pályás úszó Eb: Takács bejutott, Kozma lemaradt az 50 gyors döntőjéről (She)
Az Eindhovenben zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon a férfi 50 m gyors elődöntőjében Takács Krisztián a nyolcadik időt úszta (21.95 mp), így bejutott a fináléba. Ugyanez nem sikerült Kozma Dominiknek (22.14), aki holtversenyben a 11. helyen végzett.
nov. 25
17:33
Ötvenöt jelöltből áll össze az álomtizenegy (Metropol)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség, valamint a labdarúgókat képviselő érdekvédelmi szervezet nyilvánosságra hozta annak az 55 játékosnak a nevét, akikből összeáll majd az Év csapata.
nov. 25
17:35
Vizsgálat indult a Real furcsa kiállításai miatt (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség csütörtökön fegyelmi vizsgálatot indított a Real Madrid vezetőedzője és négy játékosa ellen annak kiderítésére, hogy vajon Xabi Alonso és Sergio Ramos szándékosan állíttatta-e ki magát az Ajax Amsterdam elleni, keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
nov. 25
17:42
Tenisz: hat elnökségi tag úgy döntött, lemond, közel a tisztújítás (She)
A Magyar Teniszszövetség csütörtöki rendkívüli ülésén tíz elnökségi tag közül hat a lemondás mellett döntött, ketten tartózkodtak, míg ketten nem jelentek meg.
nov. 25
18:00
Nem akar hokizni a Fradi (Blikk)
Budapest — Kizárhatják az FTC-Orangeways jégkorongcsapatát a Mol-Ligából. A zöld-fehérek sérüléshullámra hivatkozva kérték a hazai szövetségtől (MJSZ), hogy halasszák el a mai, Steaua Rangers és a vasárnapi, Fenestela 68 Brassov elleni idegenbeli bajnokijukat. A szövetség azonban elutasította a kérelmet.
nov. 25
18:09
Öttusa ob: megvédte címét Marosi és Gyenesei (Metropol)
Marosi Ádám és Gyenesei Leila jóvoltából a férfiak és a nők mezőnyében is címvédés történt az öttusázók országos bajnokságán, melyet Tatán és Budapesten bonyolítottak le.
nov. 25
18:18
A kollégák a spanyolokat és a brazilokat szeretik - íme, a világ legjobb 55 futballistája (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a labdarúgókat képviselő érdekvédelmi szervezet (FIFPro) nyilvánosságra hozta annak az 55 játékosnak a nevét, akikből összeáll majd az Év csapata.
nov. 25
18:18
Rövid pályás úszó Eb: Jakabos 1., Mutina 4. női 200 m pillangón (She)
Az Eindhovenben zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon a 200 méteres női pillangóúszás döntőjében Jakabos Zsuzsanna az első, míg Mutina Ágnes a negyedik helyen végzett. A második és harmadik helyen két olasz versenyző ért célba.
nov. 25
18:36
Autósport: Räikkönen eladta részesedését F3-as istállójában (She)
Kimi Räikkönen és menedzserei is eladták részesedésüket a Raikkonen Robertson Racing Formula–3-as istállóban.
nov. 25
18:45
Doppingolt az Eb-bronzérmes spanyol futó (Metropol)
Pozitív doppingtesztet szolgáltatott Jose Luis Blanco, a spanyolok idén Európa-bajnoki bronzérmes futója.
nov. 25
18:47
Jakabos aranyérmes 200 m pillangón (Metropol)
Jakabos Zsuzsanna 2:05.58 perces idővel aranyérmet szerzett 200 m pillangón az eindhoveni rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján.
nov. 25
18:54
Verrasztó Evelyn és Jakabos Zsuzsanna is Európa-bajnok (Infostart)
Verrasztó Evelyn megvédte címét 200 m vegyesen az eindhoveni rövidpályás úszó Európa-bajnokságon: a csütörtöki döntőben 2:07.06 perces idővel győzött. Jakabos Zsuzsanna 2:05.58 perces idővel aranyérmet szerzett 200 m pillangón.
nov. 25
18:54
Rövid pályás úszó Eb: Jakabos 1., Mutina 4. női 200 pillangón (She)
Az Eindhovenben zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon a 200 méteres női pillangóúszás döntőjében Jakabos Zsuzsanna az első, míg Mutina Ágnes a negyedik helyen végzett. A második és harmadik helyen két olasz versenyző ért célba.
nov. 25
18:56
Rövid pályás úszó Eb: női 50 mellen is német versenyző nyert (She)
Az Eindhovenben zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokságon a női 50 m mell döntőjében is német versenyző bizonyult a leggyorsabbnak: Dorothea Brandt 30.40 mp-cel csapott célba, őt holland és orosz riválisa követte.
nov. 25
18:58
Rövid pályás úszó Eb: Ez volt a legjobb, amit úszhattam - Verrasztó E. (She)
Annak ellenére, hogy rosszabb időt úszott, mint azt edzői elvárták volna, Verrasztó Evelyn elégedetten nyilatkozott a 200 méteres női vegyes úszás döntője után az eindhoveni rövid pályás Európa-bajnokságon.
nov. 25
19:03
Jöhet a hó, készen állnak a pályák (Behaviour)
Különböző árakkal, de csaknem azonos felkészüléssel várják a hazai sípályák a téli sportok szerelmeseit. Bánkúton önkéntesek segítségével helyreállították a színesfémtolvajok októberi pusztítását. A más adottságú Ausztriában már a héten megnyitnak a sícentrumok. Obertauernben például már 30-55 centiméteres hó borítja a lejtőket. A meteorológusok hazánkban is havazást jósolnak.
nov. 25
19:12
Rövid pályás úszó Eb: A felnőttek között ez a legnagyobb sikerem - Jakabos (She)
Először nyert aranyérmet felnőtt világversenyen Jakabos Zsuzsanna. Az eindhoveni rövid pályás úszó Európa-bajnokságon 200 pillangón első magyar versenyző egyéni, „szuperdresszes" rekordját is megdöntötte.
nov. 25
19:30
Lemondott a teniszszövetség elnökségének hét tagja (Infostart)
Lemondott csütörtökön a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) 11 fős elnökségének hét tagja.
nov. 25
19:39
Lemondott a teniszszövetség elnökségének hét tagja (Metropol)
Lemondott csütörtökön a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) 11 fős elnökségének hét tagja. Az MTSZ tájékoztatása szerint ketten tartózkodtak, ketten pedig nem jelentek meg a rendkívüli ülésen.
nov. 25
19:48
Női kosárlabda Ek: a Győr kiütéses győzelmet aratott a Saarlouis ellen (She)
A női kosárlabda Európa-kupa csoportkörének ötödik fordulójában a Seat-Lami-Véd Győr hazai pályán 18 ponttal  nyert a német Saarlouis Royals ellen. A Győr 4/1-es mutatóval áll a kvartettben, csakúgy, mint Portugáliában győztes francia riválisa, a Nantes Rezé. Mindkét együttes bejutott a kupasorozat legjobb 32 csapata közé.
nov. 25
20:24
Jégkorong: Bukarestben biztos nem játszik pénteken az FTC (She)
Bukarestben a házigazda Steaua Rangers ellen pénteken biztosan nem lép pályára a FTC-OrangeWays jégkorongcsapata a Mol Liga alapszakaszának soros játéknapján. Ezt Csabai Gábor, a ferencvárosiak szakosztály-igazgatója csütörtökön este erősítette meg a távirati irodának.
nov. 25
20:42
Arsenal: a 9 hónap után visszatérő Ramsey a Championshipbe került (She)
Az Arsenal közleménye szerint a 19 éves Aaron Ramsey 2011. január 3-ig a Championshipben szereplő Nottingham Forestnél folytatja a pályafutását, hogy újra formába lendüljön.
nov. 25
20:44
Profi ökölvívás: Martínez kihívná Pacquiaót a nagyváltósúlyú címéért (She)
Paul Williams kiütése után azonnal megindultak a találgatások egy, az idei évben remek sorozatot produkáló WBC középsúlyú profi ökölvívó világbajnok Sergio Martínez és a P4P listavezető Manny Pacquiao közötti meccsről.
nov. 25
21:18
Real Madrid: a klub meglepődött az UEFA fegyelmi vizsgálatán (She)
A Real Madrid hivatalos közleményben reagált arra, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi vizsgálatot indított José Mourinho vezetőedző és négy játékosa, Iker Casillas, Jerzy Dudek, Xabi Alonso és Sergio Ramos ellen.
nov. 25
21:36
El clásico: Lio Messi José Mourinho ellen mutatkozott be a Barcában (She)
Hét évvel és kilenc nappal korábban, 2003. november 16-án Lionel Messi az akkor még José Mourinho által dirigált portugál FC Porto elleni barátságos mérkőzésen mutatkozott be a Barcelona első csapatában.
nov. 25
21:45
Verrasztó és Jakabos aranyérmes (Metropol)
Két aranyérmet szereztek a magyarok az eindhoveni rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki nyitónapján: Verrasztó Evelyn megvédte címét 200 m vegyesen, Jakabos Zsuzsanna pedig 200 m pillangón diadalmaskodott.
nov. 25
22:12
Női kosárlabda, Euroliga: a Taranto kiütötte a pécsieket (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörének ötödik fordulójában negyedik vereségét szenvedte el a Pécs 2010, amely ezúttal az olasz Cras Basket Taranto vendégeként kapott ki, sajnos nagyon simán.
nov. 25
22:30
El clásico: Leo Messi José Mourinho ellen mutatkozott be a Barcában (She)
Hét évvel és kilenc nappal korábban, 2003. november 16-án Lionel Messi az akkor még José Mourinho által dirigált portugál FC Porto elleni barátságos mérkőzésen mutatkozott be a Barcelona első csapatában.
nov. 25
22:48
Olasz Kupa: hiába Feczesin gólja, a Brescia egy ötössel búcsúzott - videó (She)
Hiába egyenlített a 18. percben Feczesin Róbert, a Brescia légiósa, a Catania 5–1-re kiütötte a vendégeket a labdarúgó Olasz Kupa nyolcaddöntőbe jutásért vívott mérkőzésén, és a Juventusszal találkozik.
nov. 25
23:06
Női kosárlabda, Euroliga: a Schio győzelmével beérte a Bourges-t (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörének ötödik fordulójában a spanyol Rivas Ecópolis hazai pályán öt ponttal nyert a lengyel Lotos Gdynia ellen. A B-csoportban szerepel a 3/2-es mutatóval álló MKB-Euroleasing Sopron is.
nov. 25
23:24
Skócia: a korábbi Újpest-edző másodosztályú klub menedzsere lett (She)
A skót másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ross County William McStayt, a korábban az Újpestet is irányító szakembert nevezte ki az együttes menedzserének.

Keresés