2010. november 3. szerda

nov. 3
16:51
Videó: Mezey György kinézett magának két-három bajai játékost (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a vártnál nehezebben, de továbbjutott a labdarúgó Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé a labdarúgó NB I-ben listavezető Videoton: a fehérvári együttes 4–2-re győzött a másodosztály Nyugati csoportjában második helyen álló Baja vendégeként. Tekintsék meg a blse.hu mérkőzés utáni interjúit a két szakvezetővel!
nov. 3
17:09
Női kézilabda: Mátéfi Eszter 28 tagú keretet nevezett az Eb-re (She)
A szövetség benevezte a Mátéfi Eszter szövetségi kapitány által kijelölt 28 tagú bő női keretet a decemberi női kézilabda Európa-bajnokságra. A mostani keretből kerül ki a 16 utazó játékos.
nov. 3
17:11
Oroszország: tehetséges argentin védőt igazolt a Szpartak Moszkva (She)
Az orosz Szpartak Moszkva labdarúgóklub megegyezett az argentin Estudiantesszel a 20 éves Marcos Rojo átigazolásáról.
nov. 3
17:27
Július 31-én lesz a következő Forma-1-es Magyar Nagydíj (Infostart)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) jóváhagyta a 2011-es szezonra tervezett, rekordot jelentő 20 futamot tartalmazó Forma-1-es versenynaptárat. A Magyar Nagydíjra július 31-én kerül sor.
nov. 3
17:27
Man. City: Balotelli a legjobb akar lenni, és nem érdeklik az elvárások (She)
Meglehetősen magabiztos nyilatkozatot tett Mario Balotelli, a Manchester City fiatal olasz támadója – a csatár a világ legjobbja akar lenni.
nov. 3
17:30
Kész a 2011-es F1 versenynaptár (Metropol)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szerdán jóváhagyta a 2011-es szezonra tervezett, rekordot jelentő 20 futamot tartalmazó Forma-1-es versenynaptárat.
nov. 3
17:45
Formula-1: hivatalossá vált a 2011-es idény versenynaptára (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség nyilvánossá tette a 2011-es Formula–1-es világbajnokság versenynaptárát. A következő idény lesz az első, amelyben húsz versenyt rendeznek, köztük július 31-én a 26. Magyar Nagydíjat.
nov. 3
18:24
Bale-t nem adja el a Tottenham (Metropol)
Egyelőre semmi pénzért nem hajlandó megválni legújabb felfedezettjétől, a walesi Gareth Bale-től a Tottenham Hotspur labdarúgócsapata.
nov. 3
18:39
Görögország: Németh kezdő volt, győztes meccsen mutatkozott be (She)
Németh Krisztián hosszas várakozás után bemutatkozott az Olympiakosz első csapatában az Iliupoli elleni Görög Kupa-mérkőzésen.
nov. 3
18:41
Liverpool: Fontos a klubnak, hogy napról napra jobb legyek - Gulácsi (She)
Gulácsi Péter nem fél attól, hogy az angol harmadosztályú Tranmere Rovers kölcsönjátékosaként „eltűnik a süllyesztőben", tudja, hogy klubja, a Liverpool hosszú távon számol vele. John Achterberg, a Pool holland kapusedzője mindennap felhívja, ezzel is jelezve, hogy a magyar kapus fejlődése fontos a klub számára.
nov. 3
18:43
Vízilabda MK: ingyenes a négyes döntő, adományokat várnak (She)
Ingyenes lesz a belépés a vízilabda Theodora Magyar Kupa négyes döntőjére – így döntött a hazai szövetség (MVLSZ).
nov. 3
18:45
Hollandia: Van Marwijk kerete felbőszítheti az Arsenalt és a Bayernt (She)
Keretet hirdetett a november 17-i, Törökország elleni felkészülési mérkőzésre Bert van Marwijk, a holland válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 3
18:57
A Magyar Kézilabda Szövetség cáfolta Nagy László állításait (Infostart)
A prémiumok és egyéb juttatások terén a Magyar Kézilabda Szövetség a hazánkban tekintélyesnek számító 640 millió forintos büdzsével sem tud versenyre kelni tehetősebb országok jobb módú szövetségeivel - olvasható abban a szerdai közleményben, amellyel az MKSZ reagálni kívánt a válogatottbeli szereplést másfél éve nem vállaló Nagy László keddi nyílt levelére.
nov. 3
18:57
Görögország: Németh kezdett, győztes meccsen debütált - videó (She)
Németh Krisztián hosszas várakozás után hivatalosan is bemutatkozott az Olympiakosz első csapatában az Iliupoli elleni Görög Kupa-mérkőzésen.
nov. 3
18:59
Spanyolország: Xavi a válogatottól való visszavonulását fontolgatja (She)
A spanyol Don Balón értesülései szerint a Barcelona labdarúgóklub játékosa, Xavi Hernández a válogatottól való visszavonulását fontolgatja annak érdekében, hogy klubkarrierjére tudjon koncentrálni.
nov. 3
19:01
Inter: Muntari húzódást szenvedett, még egy középpályás kiesett (She)
Fogynak az Internazionale középpályásai: az olasz bajnok, BL-címvédő milánóiak hivatalos honlapjukon közölték, hogy Sulley Muntari vádlihúzódást szenvedett a Tottenham elleni vesztes Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.
nov. 3
19:15
Formula-1: a McLaren-istállónál lehet szó csapatutasításról (She)
Martin Whitmarsh, a McLaren csapatfőnöke kijelentette, hogy ha kell, a Brazil Nagydíjon Lewis Hamilton mögé állítják Jenson Buttont. A brit csapat vezetője a Dél-koreai Nagydíj után még az egyenlőséget hirdette, de úgy tűnik, azóta alaposan elemezte a helyzetet.
nov. 3
19:18
A kézis szövetség cáfolja Nagy László állításait (Metropol)
A prémiumok és egyéb juttatások terén a Magyar Kézilabda Szövetség a hazánkban tekintélyesnek számító 640 millió forintos büdzsével sem tud versenyre kelni tehetősebb országok jobb módú szövetségeivel - olvasható abban a szerdai közleményben, amellyel az MKSZ reagálni kívánt a válogatottbeli szereplést másfél éve nem vállaló Nagy László keddi nyílt levelére.
nov. 3
19:51
BL, G-csoport: Ronaldinho kezd a Real ellen - kezdőcsapatok (She)
Kihirdette kezdőcsapatát a Milan és a Real Madrid a labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjában 20.45-kor kezdődő találkozójára. A Milannál Ronaldinho a kezdőben kap helyet, így Robinho a kispadon startol. A vendégeknél nincs különösebb változás az előzetes hírekkel szemben. A csoport másik találkozóján az Auxerre fogadja az Ajaxot.
nov. 3
19:53
Női kézilabda NB I: hatgólos győri győzelem Békéscsabán (She)
A Győri Audi ETO KC 28–22-re legyőzte a Budapest-Bank-Békéscsaba együttesét a női kézilabda NB I 9. fordulójának nyitó mérkőzésén.
nov. 3
19:55
Női kosárlabda, Euroliga: parádé Sopronban, 30 pontos hazai siker (She)
Az MKB-Euroleasing Sopron a női kosárlabda Euroliga B-csoportjában a 2. fordulóban hazai pályán parádés játékkal, 82–52-re győzött a spanyol Rivas Ecópolis ellen.
nov. 3
20:09
BL, F-csoport: Zsirkov ezúttal is kezd az oroszok ellen - kezdőcsapatok (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjában kihirdették a hivatalos kezdőcsapatokat a Chelsea–Szpartak Moszkva találkozóra. A hazaiaknál kezd a nyáron szerződtetett brazil Ramires, valamint a Moszkvában szép gólt szerző Jurij Zsirkov is. Érdekesség, hogy a csapatkapitány, John Terry csak a kispadon kapott helyet. A csoport másik találkozójára, az MSK Zilina–Olympique Marseille meccsre is…
nov. 3
20:11
BL, E-csoport: Müller helyén Altintop kezd, Borriello csak a kispadon (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 4. fordulójának E-csoportjában a Kolozsvárra látogató Bayern München kezdőcsapatából kimaradt Thomas Müller, helyét Hamit Altintop foglalja el, míg az AS Romában Jérémy Menez került be a csapatba, Marco Borriello kárára.
nov. 3
20:27
Ligakupa: a Fradi gól nélküli döntetlent játszott a Haladással (She)
Gól nélküli döntetlennel zárult a Ferencváros és a Szombathelyi Haladás összecsapása a labdarúgó Ligakupa mai játéknapján. A Fradi közelebb állt a győzelemhez, de nem tudta értékesíteni helyzeteit.
nov. 3
20:45
Tenisz: a második körben kihullott az első kiemelt Murray Valenciában (She)
A valenciai férfi tenisztornán a második fordulóban búcsúzott az első helyen kiemelt, címvédő Andy Murray, a brit teniszezőt az argentin Juan Mónaco verte meg három szettben.
nov. 3
20:47
Női kosárlabda, Euroliga: hatalmas izgalmak közepette kikapott a Pécs (She)
A női Euroliga A-csoportjában a 2. fordulóban a Pécs gyengén kezdett Krakkóban, de a második negyedben fordítani tudott, és sokáig úgy tűnt, a meccset is megnyerheti. A hajrát azonban nem bírta, és végül nagy izgalmak közepette 70–68-ra kikapott.
nov. 3
21:03
A Real Madrid megmentett egy pontot Milánóban (Infostart)
Nyolc mérkőzést rendeztek a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Az AC Milan, Pippo Inzaghi két góljával fordított a Real Madrid ellen, de Pedro Leon a 94. percben kiegyenlített. Az Olympique Marseille 7-0-ra nyert Zsolnán, idegenben még soha nem szerzett ennyi gólt egy csapat a BL-ben.
nov. 3
21:03
Tenisz: Federer simán nyert Tipszarevics ellen a bázeli tornán (She)
A szerb Janko Tipszarevics ellen aratott magabiztos győzelemmel már a nyolc között van a bázeli férfi tenisztornán az első helyen kiemelt svájci Roger Federer. A nyolcadik helyen kiemelt amerikai John Isner viszont kiesett a második kanyarban.
nov. 3
21:05
BL: Milan-Real, Chelsea-Szpartak és Cluj-Bayern élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan elkezdődnek a Bajnokok Ligája 4. fordulójának szerdai mérkőzései. A Milan–Real Madrid, a Chelsea–Szpartak Moszkva és a Cluj–Bayern München mérkőzésről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on, míg a további összecsapásokat livescore-formátumban követhetik nyomon!
nov. 3
21:07
BL: Walcott góljával vezet az Arsenal, előny a Bayernnél is - élő eredménykövetés (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a Bajnokok Ligája-csoportkör 4. fordulója. A játéknap legnagyobb érdeklődéssel várt rangadóján az olasz Milan hazai pályán fogadja a spanyol Real Madridot. A két sztárklub mellett pályára lép többek közt a Bayern München, a Chelsea, a Roma és az Arsenal is. Folyamatosan frissülő cikkünkben ön is figyelemmel követheti a mérkőzések eredményének alakulását.
nov. 3
21:21
Alpesi sí: Miklós Edit egy hónap múlva magyar színekben indulhat (She)
Akár már a december elején Svájcban sorra kerülő alpesi sí világkupán is rajthoz állhat magyar színekben Miklós Edit, ha a román szövetség hajlandó elengedni a csíkszeredai születésű sportolót.
nov. 3
21:23
Európa-liga: Szeretnénk elöl többet megtartani a labdát - Herczeg (She)
Kalandos utazást követően, a repülőgép meghibásodása miatt jelentős késéssel érkezett meg Eindhovenbe a DVSC-TEVA labdarúgócsapata. Herczeg András klubmenedzser a PSV–DVSC-TEVA Európa-liga-csoportmeccs előtt jelezte, szeretné, ha csapata jobban megtartaná a támadásoknál a labdát, mint tette azt két hete a budapesti meccsen.
nov. 3
21:25
BL: Gomez duplázott a Bayernben, már hárommal vezet a Marseille - élő eredménykövetés (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a Bajnokok Ligája-csoportkör 4. fordulója. A játéknap legnagyobb érdeklődéssel várt rangadóján az olasz Milan hazai pályán fogadja a spanyol Real Madridot. A két sztárklub mellett pályára lép többek közt a Bayern München, a Chelsea, a Roma és az Arsenal is. Folyamatosan frissülő cikkünkben ön is figyelemmel követheti a mérkőzések eredményének alakulását.
nov. 3
21:27
Férfi kosárlabda NB I: a Szolnok 16 ponttal legyőzte a Szegedet (She)
A házigazda Szolnok magabiztosan, 16 pontos különbséggel legyőzte a Szegedet a férfi kosárlabda NB I szerdai mérkőzésén.
nov. 3
21:39
NFL: Moss a Titansben, Merriman a Buffalóban folytatja (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Tennessee Titans lesz Randy Moss következő csapata, adta hírül a ligával kapcsolatban mindig jól értesült Adam Schefter twitterjén.
nov. 3
21:41
BL: Eduardo ismét betalált az Arsenal ellen, vezet a Real a San Siróban - félidei eredmények (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a Bajnokok Ligája-csoportkör 4. fordulója. A játéknap legnagyobb érdeklődéssel várt rangadóján az olasz Milan hazai pályán fogadja a spanyol Real Madridot. A két sztárklub mellett pályára lép többek közt a Bayern München, a Chelsea, a Roma és az Arsenal is. Folyamatosan frissülő cikkünkben ön is figyelemmel követheti a mérkőzések eredményének alakulását.
nov. 3
21:57
Videó: Theo Walcott végigrohant a pályán, majd látványos gólt lőtt (She)
Theo Walcott találatával az Arsenal megszerezte a vezetést a Sahtar Doneck elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Az angol játékos sebességét látványosan kihasználva tört kapura, majd távolról a hálóba gurított. Mindazonáltal Walcott nem sokáig örülhetett, mert a Sahtar a szünetre megfordította az állást (2–1).
nov. 3
22:00
Herczeg: ezúttal többet szeretnénk támadni (Metropol)
Herczeg András, a Debrecen labdarúgócsapatának klubmenedzsere szeretné, ha játékosai jobban megtartanák a labdákat és több támadást vezetnének a csütörtök este sorra kerülő PSV Eindhoven elleni Európa Liga-mérkőzésen.
nov. 3
22:15
Videó: Ángel di María zseniális passza és Gonzalo Higuaín gólja (She)
Szép passz után szerezte meg a vezetést a Real Madrid idegenben a Milan elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen. Az argentin Ángel di María nagyszerű ütemben ugratta ki honfitársát, aki higgadtan lőtt a kapuba. Nézze meg a gólt!
nov. 3
22:17
BL: hátrányban az Arsenal, kettővel vezet a Chelsea - élő eredménykövetés (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a Bajnokok Ligája-csoportkör 4. fordulója. A játéknap legnagyobb érdeklődéssel várt rangadóján az olasz Milan hazai pályán fogadja a spanyol Real Madridot. A két sztárklub mellett pályára lép többek közt a Bayern München, a Chelsea, a Roma és az Arsenal is. Folyamatosan frissülő cikkünkben ön is figyelemmel követheti a mérkőzések eredményének alakulását.
nov. 3
22:33
BL: vezet a Milan a Real ellen - élő eredménykövetés (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a Bajnokok Ligája-csoportkör 4. fordulója. A játéknap legnagyobb érdeklődéssel várt rangadóján az olasz Milan hazai pályán fogadja a spanyol Real Madridot. A két sztárklub mellett pályára lép többek közt a Bayern München, a Chelsea, a Roma és az Arsenal is. Folyamatosan frissülő cikkünkben ön is figyelemmel követheti a mérkőzések eredményének alakulását.
nov. 3
22:35
Női kosárlabda Euroliga: Rátgéberék legyőzték horvát ellenfelüket (She)
Tíz mérkőzést rendeztek szerdán a női kosárlabda Euroligában. Rátgéber László együttese, a Fenerbahce hazai pályán 109–92-re megverte horvát ellenfelét, a török gárdában Vajda Anna 19 perc alatt 7 pontot szerzett.
nov. 3
22:36
Felemás eredmények a női kosárlabda kupákban (Metropol)
Második csoportmérkőzését is megnyerte a Győr női kosárlabdacsapata az Európa Kupában: a magyar együttes szerda este a német Saarlouis otthonában diadalmaskodott. Nagy csatában kapott ki a Pécs a női kosárlabda Euroligában.
nov. 3
22:51
BL: a hajrában egyenlített a Real a Milan ellen - élő eredménykövetés (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódik a Bajnokok Ligája-csoportkör 4. fordulója. A játéknap legnagyobb érdeklődéssel várt rangadóján az olasz Milan hazai pályán fogadja a spanyol Real Madridot. A két sztárklub mellett pályára lép többek közt a Bayern München, a Chelsea, a Roma és az Arsenal is. Folyamatosan frissülő cikkünkben ön is figyelemmel követheti a mérkőzések eredményének alakulását.
nov. 3
22:53
BL, H-csoport: a Sahtar visszavágott az Arsenalnak, nincs továbbjutó (She)
A Sahtar Doneck visszavágott az Arsenalnak a londoni 5–1-es vereségéért, és pontszámban beérte a londoni csapatot a Bajnokok Ligája H-csoportjának tabelláján. A Partizant Belgrádban legyőző Braga is életben tartotta továbbjutási esélyeit.
nov. 3
22:55
BL, E-csoport: négy góllal nyert a Bayern, Bázelben győzött a Roma (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának 4. fordulójában idegenben tudott nyerni a Bayern München és az AS Roma; a német együttes tovább is jutott a csoportkörből. A bajoroknál Mario Gomez mesterhármassal járult hozzá a sikerhez.
nov. 3
22:57
BL, G-csoport: a 94. percben mentett pontot a Real Milánóban (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 4. fordulójának G-csoportjában a Real Madrid Pedro León 94. percben szerzett góljával mentett pontot a Milan otthonában, kiharcolva a továbbjutást. A kvartett másik összecsapásán az Auxerre visszavágott az Ajaxnak korábbi vereségéért, 2–1-re nyert.
nov. 3
23:09
BL: a hajrában egyenlített a Real a Milan ellen - mai eredmények (She)
Nyolc mérkőzéssel folytatódott a Bajnokok Ligája-csoportkör 4. fordulója. A játéknap legnagyobb érdeklődéssel várt rangadóján az olasz Milan hazai pályán fogadta a spanyol Real Madridot. A két sztárklub végül 2–2-es döntetlent játszott egymással. Tekintse meg a játéknap összes eredményét egy helyen!
nov. 3
23:11
Videó: az Olympique Marseille megalázó vereséget mért a Zilinára (She)
A Marseille alaposan kivette a részét a Bajnokok Ligája szerdai gólözönéből. A francia alakulat hétszer talált be a Zilina kapujába. Nézze meg a gólokat!
nov. 3
23:12
BL: továbbjutott a Bayern és a Chelsea (Metropol)
A csoportkör 4. fordulójának szerdai játéknapján a németek a Kolozsvár otthonában, az angolok pedig hazai környezetben a Szpartak Moszkva ellen diadalmaskodtak. Inzaghival nem bírt a Real, Bázelben győzött a Roma, hetet szórt az OM a Zilinának, kikapott az Arsenal Ukrajnában.

Keresés