2010. november 8. hétfő

nov. 8
15:39
Vívó-vb: Szász és Boczkó is biztosan érmes párbajtőr egyéniben (She)
Párbajtőrözőink közül Szász Emese és Boczkó Gábor is a négy közé jutott a Párizsban zajló vívó-világbajnokságon, azaz két érme már biztosan van a magyar küldöttségnek.
nov. 8
15:41
Manchester: A City addig költ, amíg nem nyer valamit - Ferguson (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere éles derbit vár, és úgy véli, a városi rivális City nemcsak szerda este, az angol labdarúgó Premier League következő fordulójában lesz bajnokesélyeshez méltón erős ellenfél, hanem középtávon is.
nov. 8
15:43
Válogatott: már lehet kapni a jegyeket a litvánok elleni meccsre (She)
Már kaphatók a jegyek a magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó mérkőzésére, a november 17-i, litvánok elleni barátságos találkozóra – írja az mlsz.hu.
nov. 8
15:45
Videó: fantasztikus góllal biztosította be győzelmét a Leverkusen (She)
A Bayer Leverkusen 0–1-ről fordítva végül 3–1-re nyert otthon a Kaiserslautern ellen vasárnap a német labdarúgó-bajnokságban. A hazaiak a 84. percben nyugodhattak meg teljesen, amikor az első gólt is szerző Sidney Sam egy szöglet után 20 méterről védhetetlenül bombázott a bal felső sarokba.
nov. 8
15:57
Gyorskorcsolya: öngyilkosságot tervezett az eltiltott olimpiai bajnok (She)
Az öngyilkosság is megfordult a fejében Claudia Pechsteinnek, a németek ötszörös olimpiai bajnok gyorskorcsolyázójának, akit 2009-ben doppingvétség miatt két évre eltiltottak.
nov. 8
15:59
Marseille: az ultrák visszavágnak - száműzetés után bojkott (She)
A francia labdarúgó-bajnokság legutóbbi kiírását megnyerő Olympique Marseille fanatikus szurkolócsoportjai valószínűleg távol maradnak csapatuk Monaco elleni szerdai hazai Ligakupa-mérkőzésétől, hogy így tiltakozzanak a liga őket sújtó döntése ellen.
nov. 8
16:15
Válogatott: már kaphatók a jegyek a litvánok elleni meccsre (She)
Már kaphatók a jegyek a magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó mérkőzésére, a litvánok elleni november 17-i felkészülési mérkőzésre – írja az mlsz.hu.
nov. 8
16:17
Dánia: Olsen ötödször már nem hosszabbít, de még egy nagyot dobna (She)
Morten Olsen, a dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya bejelentette: a 2012-es Európa-bajnokság selejtezői jelentik számára az utolsó kihívást, többször nem hosszabbít szerződést.
nov. 8
16:19
Jégkorong: Fontos lépcsőfok a kerettagság - Szappanos Dávid (She)
A november 12–14-én Székesfehérváron rendezendő Telenor Hoki Kupára kijelölt bő válogatott keretből egy hátvéd és egy csatár kikerült. Az összetartásra Jobb Dávid (Sapa Fehérvár AV 19) és Ladislav Sikorcin (HSC Csíkszereda) helyett Pozsgai Tamás (Dab.Docler) és Szappanos Dávid (Vasas HC) kapott meghívót. Szappanos tudja, nehéz lesz beférni a szűkített keretbe, de úgy gondolja, már a meghívó…
nov. 8
16:51
Kosárlabda: Iverson Besiktas-mezben érkezett meg Isztambulba (She)
Hétfőn megérkezett Isztambulba Allen Iverson, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságból (NBA) a török Besiktasba igazoló amerikai sztárjátékos.
nov. 8
17:09
Vívó-vb: Krajnyák Zsuzsanna ezüstérmes kerekesszékes párbajtőrben (She)
Krajnyák Zsuzsanna ezüstérmet szerzett hétfőn párbajtőrben a kerekesszékes vívók párizsi világbajnokságán.
nov. 8
17:11
Észak-Írország: tíz év óta először maradt ki a gólgyáros a keretből (She)
Tíz évvel ezelőtti bemutatkozása óta először maradt ki az északír labdarúgó-válogatott keretéből David Healy, a csapat gólrekordere.
nov. 8
17:27
Vívó-vb: Krajnyák Zsuzsanna ezüstérmes kerekes székes párbajtőrben (She)
Krajnyák Zsuzsanna ezüstérmet szerzett hétfőn párbajtőrben a kerekes székes vívók párizsi világbajnokságán.
nov. 8
17:29
Videó: a brazil védő kínos kötényt adott Roberto Carlosnak (She)
Noha a Corinthians győztesen távozott a Sao Paulo otthonából a brazil bajnokságban (0–2), a hazaiak védője, Ilsinho bizonyította, hogy rajta nem múlott a vereség. Roberto Carlosnak olyan kötényt adott, amire a brazil világbajnok nem lehet büszke.
nov. 8
17:45
Videó: Ronaldo háttal passzolt Xabi Alonsónak a madridi derbin (She)
Háttal nem kezdünk mondatot, passzolni viszont remekül lehet vele. Ronaldo legalábbis ezt bizonyította a Real Madrid Atlético elleni derbijén. A portugál lazán tette vissza a labdát Xabi Alonsónak, akinek a beadása után végül nem született gól.
nov. 8
17:47
Genoa: Ballardini lett Rudolfék új vezetőedzője (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy menesztették Rudolf Gergely csapata, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Genoa vezetőedzőjét, Gian Piero Gasperinit. Időközben a klubvezetők megtalálták a szakember utódát: a korábbi híreknek megfelelően Davide Ballardini ül le a csapat kispadjára.
nov. 8
18:21
Videó: íme, Räikkönen másik arca, ahogy eddig még nem ismertük (She)
Jövőre indul Kimi Räikkönen videoblogja. A finn pilóta különböző sportágakba kóstol bele, és szemmel láthatóan élvezi új szerepkörét. Íme, a videoblog bemutatkozó filmje!
nov. 8
18:23
Videó: az év touchdownja az amerikai középiskolai bajnokságból (She)
Hihetetlen touchdownt szereztek az amerikai felsőtagozatos bajnokságban a Driscoll Middle School diákjai. A pimasz, de szabályos jelenet után nemcsak az ellenfél játékosainak, a nézőknek is szabályosan leesett az álluk.
nov. 8
18:39
Kajak-kenu: a babonás Benedek Dalma esete a Vörös Báróval (She)
Hatszoros világbajnok kajakosunk, Benedek Dalma egyéni szponzorának, a portugál Nelo-gyárnak köszönhetően a napokban új hajóval gazdagodott, amit a dunavarsányi edzőtáborban vehetett át, érzelmektől cseppet sem mentesen. Minderről a kajak.hu oldalon vezetett blogjában számolt be részletesen.
nov. 8
18:41
Vívó-vb: Szász Emese az aranyéremért vívhat Párizsban (She)
A párbajtőröző Szász Emese bejutott a döntőbe a Párizsban zajló vívó-világbajnokságon, miután 15:8-ra legyőzte az olasz Nathalie Moellhausent.
nov. 8
19:15
Vívó-vb: Boczkó kikapott az elődöntőben, bronzérmesként zárt (She)
Boczkó Gábor nem jutott be a döntőbe a Párizsban zajló vívó-világbajnokság férfi párbajtőrversenyében, miután 15:11-re kikapott az észt Nikolai Novosjolovtól. A magyar vívó így bronzérmesként zárt.
nov. 8
19:33
Afrika: Drogba, Eto'o, három ghánai a földrész tíz legjobbja között (She)
Az Afrikai Labdarúgó-szövetség (CAF) nyilvánosságra hozta azt a tízes listát, amelyikről az idén megválasztják a kontinens legjobb játékosát.
nov. 8
19:51
Spanyolország: a Barcelona az évtized legjobb spanyol csapata (She)
A spanyol labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (CIHEFE) kimutatta, hogy a Barcelona az elmúlt évtized legjobb spanyol labdarúgócsapata. A részversenyek közül az európai kupasorozatokban szintén a Barca a legjobb, a spanyol élvonalban a Real Madrid, míg a hazai kupamérkőzéseken a Sevilla szerepelt a legeredményesebben.
nov. 8
20:09
Vívó-vb: Szász Emese ezüstérmesként zárt Párizsban (She)
Szász Emese ezüstérmesként zárt a Párizsban zajló vívó-világbajnokság női párbajtőrversenyében, miután a fináléban 15:10-re kikapott a francia Maureen Nisimától.
nov. 8
20:27
Szász Emese ezüstérmes a vívó-vb-n (Infostart)
Szász Emese ezüstérmet szerzett a párizsi vívó-világbajnokság hétfői párbajtőrversenyében, miután a fináléban 15-10-re kikapott a francia Maureen Nisimától. A férfiaknál Boczkó Gábor bronzérmes lett. A kerekesszékesek között Krajnyák Zsuzsanna a második helyen végzett.
nov. 8
20:30
Vívó-vb: Szász ezüst-, Boczkó bronzérmes (Metropol)
Szász Emese ezüstérmet, Boczkó Gábor pedig bronzérmet nyert hétfőn a párizsi vívó-világbajnokság női párbajtőrversenyében.
nov. 8
20:45
Labdarúgó NB I: megváltozott négy mérkőzés kezdési időpontja (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága hétfői ülésén megváltoztatta négy élvonalbeli bajnoki mérkőzés kezdési időpontját (15. forduló), és módosult egy másodosztályú találkozó kezdési időpontja is – közölte hivatalos honlapján az MLSZ.
nov. 8
21:21
Az UCI fegyelmi eljárást kér Contador ellen a spanyoloktól (Infostart)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) hétfőn arra kérte spanyol tagszervezetét, hogy kezdje meg a fegyelmi eljárást a doppingvétség miatt felfüggesztett, háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contador ügyében. Amennyiben bűnösnek találják, kétéves eltiltásra számíthat.
nov. 8
21:21
Videó: A Ferencváros győzött az Újpest ellen az Üllői úton (She)
Az öregfiúk bajnokság rangadóját ezúttal 4–1-re a Ferencváros nyerte többek között Lipcsei Péterrel, Vincze Ottóval és Telek Andrással felállva a pálya hosszában Koszta Jánostól Kovács Zoltánig terjedő Újpest ellen. Rangadó ez a javából, ami abból is látszik, hogy a zöld-fehéreknél több labdarúgónak ez volt az idei szezonban az első meccse a szeniorok között. Nem hiába: ezzel a sikerrel…
nov. 8
21:23
Premjer-liga: az utolsó percben mentett pontot a Rubin Kazany (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 27. fordulójában a címvédő Rubin Kazany hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Szpartak Moszkvával.
nov. 8
21:39
Videó: 32 ezer török fanatikus fogadta Iversont Isztambulban (She)
A kosárlabdacsapat új szerzeményét, Allen Iversont a labdarúgócsapat stadionjában mutatták be a szurkolóknak a török Besiktasnál. Az amerikai sztárt 32 ezer fanatikus köszöntötte.
nov. 8
21:41
Férfi vízilabda ob I: a Vasas könnyedén vette el a Fradi veretlenségét (She)
Két százszázalékos csapat mérkőzésén a Vasas végig fölényben játszva 15–6-os győzelmet aratott a Ferencváros felett a férfi vízilabda országos bajnokság 4. fordulójában hétfő este.
nov. 8
21:43
Törökország: Guti lábában maradt a Besiktas győzelme - videó (She)
Nem tudott nyerni a Besiktas a sereghajtó Kasimpasa ellen a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának záró mérkőzésén.
nov. 8
21:57
Férfi vízilabda ob I: a Vasas könnyedén elvette a Fradi veretlenségét (She)
Két százszázalékos csapat mérkőzésén a Vasas végig fölényben játszva 15–6-os győzelmet aratott a Ferencváros felett a férfi vízilabda országos bajnokság 4. fordulójában hétfő este.
nov. 8
22:15
NFL: sajtóhírek szerint a Dallas menesztette vezetőedzőjét (She)
Sajtóhírek szerint a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) csalódást keltően teljesítő Dallas Cowboys menesztette vezetőedzőjét, Wade Phillipset.
nov. 8
22:33
Görögország: a Panathinaikosz folytatja a hajszát, nyert az AEK is (She)
Lazarosz Hrisztodulopulosz idénybeli első góljával a Panathinaikosz 1–0-ra győzött hétfőn este az Atromitosz otthonában, és egy pontra felzárkózott a görög labdarúgó-bajnokságot vezető Olympiakosz mögé.
nov. 8
22:51
Futsal NB I: megszerezte első győzelmét a Rubeola FC Csömör (She)
A férfi futsal NB I 7. fordulójában megszerezte első győzelmét a Rubeola FC Csömör: a hazaiak a szintén nyeretlen Huszárok Futsal csapatát verték meg 4–1-re.
nov. 8
23:09
Portugália: kétgólos előnyt eltékozolva kapott ki a Sporting (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának záró mérkőzésén a Sporting CP kétgólos előnyét eltékozolva 3–2-es vereséget szenvedett a vendég Vitória Guimaraestől.
nov. 8
23:27
Ligue 2: a volt kispesti nem leli góllövőcipőjét, klubja éllovas (She)
Egymás után a nyolcadik fordulóban nem szerzett gólt Abraham Guie Gneki, ám csapata, a Tours így is legyőzte 2–0-ra a tavasszal még élvonalbeli Boulogne-sur-Mert hétfő este, és továbbra is éllovas a francia labdarúgó-bajnokság másodosztályában.
nov. 8
23:45
Primera División: remek cseréinek köszönhetően nyert a Sevilla (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 10. fordulójában a Sevilla hazai pályán a csereként beállt Álvaro Negredo és Alejandro Alfaro találatával 2–0-ra legyőzte a Valenciát, amely a 25. perctől emberhátrányban játszott Mehmet Topal kiállítása miatt.
nov. 8
23:47
Videó: így verte a Sevilla az emberhátrányban játszó Valenciát (She)
Két cserejátékosának köszönhetően verte a hazai pályán játszó Sevilla a Valenciát a spanyol bajnokságban, így pontszámban beérte riválisát. A meccsen a vendégektől Mehmet Topalt a 25. percben kiállította a játékvezető. Nézze meg a piros lapot eredményező szabálytalanságot és a találkozó góljait videón!

Keresés