2014. április 5. szombat

ápr. 5
18:17
NB I: Kecskemét-Videoton élőben az NSO-n! (She)
KTE-Phoenix Mecano–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 5
18:19
P. División: Barcelona-Betis élőben az NSO-n! (She)
A Primera División 32. fordulójában a tabella utolsó helyén álló Betis az FC Barcelona vendége lesz.  A sevillaiak sorozatban öt vereségnél tartanak a katalánokkal szemben, akiknek ráadásul most létfontosságú lenne a győzelem a bajnoki címért folytatott harc miatt. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 5
18:21
Davis-kupa: Murrayék előnyben, Federerék hátrányban (She)
A Roger Federer, Stanislas Wawrinka páros négy játszmában kikapott a kazah Alekszandr Nedovjeszov, Andrej Golubjov duótól a teniszezők Davis-kupájában a Világcsoport negyeddöntőjének szombati játéknapján, amelynek következtében a svájciak 2:1-es hátrányba kerültek a három nyert meccsig tartó párharcban. Így vasárnap mindkét korábbi Grand Slam-győztes játékosnak le kell győznie ellenfelét…
ápr. 5
18:23
Videó: nagy gól vetett véget a Bayern veretlenségi sorozatának (She)
Mint arról már beszámoltunk, elszenvedte első vereségét a Bayern München a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2013–2014-es kiírásában: a címvédő bajorok az Augsburg otthonában kaptak ki 1–0-ra a 29. forduló szombati játéknapján. Íme, a mindent eldöntő gól!
ápr. 5
18:27
Bahreini Nagydíj - Rosberg indulhat az élről (Infostart)
Nico Rosberg, a Mercedes pilótája nyerte a Forma-1-es Bahreini Nagydíj szombati időmérő edzését, így ő indulhat majd az élről a vasárnapi futamon.
ápr. 5
18:27
NB II: megszakadt a Nyíregyháza győzelmi sorozata (She)
A labdarúgó NB II 22. fordulójában a listavezető Nyíregyháza 1–1-es döntetlent játszott Cegléden, így megszakadt hosszú győzelmi sorozata. A Kisvárda hazai pályán legyőzte a Szigetszentmiklóst, míg a Békéscsaba magabiztos sikert ért el Balmazújvárosban.
ápr. 5
18:27
Torghelle duplájával MTK-siker (Metropol)
Az MTK Budapest 3-1-re nyert Pakson a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának szombati mérkőzésén.
ápr. 5
18:27
Bahreini Nagydíj: Rosberg egy kicsit meglepte Hamiltont, Vettelnek megint gondjai voltak (Agroinform)
Valtteri Bottas és Sergio Pérez indulnak majd a második sorból, Sebastian Vettel nem jutott az első tízbe.
ápr. 5
18:29
Primera División - Győzött az éllovas Atlético Madrid (Infostart)
Az éllovas Atlético Madrid egygólos győzelmet aratott a vendég Villarreal felett szombaton a spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában.
ápr. 5
18:29
NB I: Torghelle-duplával verte az MTK a Paksot, otthon győzte le a Pápa a Pécset (Agroinform)
A Pápa hazai környezetben 1-0-ra nyert a Pécs ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 5
18:45
Bundesliga: Dortmund-Wolfsburg élőben az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 29. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén a második Borussia Dortmund a BL-selejtezős helyre pályázó Wolfsburgot fogadja. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 5
18:45
Rosberg indulhat az élről (Metropol)
Nico Rosberg, a Mercedes pilótája nyerte a Forma-1-es Bahreini Nagydíj szombati időmérő edzését.
ápr. 5
18:45
NB I: Vannak idióták a lelátón - Marco Rossi a szezon végén távozik Kispestről (Agroinform)
A Diósgyőr idegenben legyőzte 2-1-re a Budapest Honvédot, a vereség után dühös Marco Rossi pedig távozásáról beszélt.
ápr. 5
18:47
PL: Chelsea-Stoke City élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 33. fordulójának szombati játéknapjának záró mérkőzésén a Chelsea a Stoke Cityt látja vendégül. José Mourinho együttese nincs jó formában: a hét közepén kikapott a PSG elleni BL-negyeddöntőben, ami legutóbbi négy mérkőzésen a harmadik veresége volt. A Stoke ezzel szemben menetel: az Arsenal legyőzése óta veretlen, az elmúlt öt fordulóban 13 pontot…
ápr. 5
18:49
Videó: a kapufa segítette a Honvédot, majd kiszúrt vele (She)
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 23. fordulójában a Diósgyőr 2–1-es győzelmet aratott a Budapest Honvéd otthonában. Íme, a találkozó összefoglalója!
ápr. 5
18:51
F1: A szabadedzésen vétett hibám levét ittam meg - Vettel (She)
Sebastian Vettel az idén másodszor esett ki az időmérő edzés második szakaszában, s csak csapattársa, a kvalifikációt a 3. helyen záró Daniel Ricciardo büntetésének köszönheti, hogy a 10. helyről rajtolhat. Vannak gondok az autójával, de a 3. szabadedzésen történt megcsúszása is sokat számít.
ápr. 5
18:53
Újpest-FTC: Leonardót látták a derbi legjobbjának szavazóink (She)
Szavazóink magasan a ferencvárosiak brazil légiósát, Leonardót látták a pénteki Újpest–FTC (1–2) derbi legjobb játékosának. A lendületes, kreatív, szabályos eszközökkel idehaza jóformán tarthatatlan Leonardo ezúttal is állandó munkát adott az újpesti védelemnek, majd a 88. percben az ő remek szólója után értékesített ziccer döntötte el a három pont sorsát.
ápr. 5
19:03
Férfi kosár NB I: a KTE négy ponttal nyert a Kaposvár ellen (She)
A férfi kosárlabda NB I középszakaszának felsőházában a Kecskemét négypontos győzelmet aratott a Kaposvár felett.
ápr. 5
19:03
Michelisznek tetszik az új kocsi (Blikk)
Cervesina – Megbízható lesz az idei autója – ebben bízik Michelisz Norbert (29).
ápr. 5
19:05
Férfi vízi I: megszenvedett az Eger a BVSC vendégeként (She)
A második helyen álló ZF-Eger nehezen, egy góllal győzött a középmezőnyhöz tartozó BVSC otthonában a férfi vízilabda ob I 25. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 5
19:07
F1: A motor körről körre vesztett az erejéből - Alonso (She)
Fernando Alonso Ferrarijának ereje az egyenesekben körről körre csökkent a Bahreini Nagydíj időmérő edzésén, s ennek nagy szerepe volt abban, hogy a spanyol csak a 10. helyet szerezte meg – bár Daniel Ricciardo büntetése miatt a 9. helyről rajtol.
ápr. 5
19:09
Videó: Juan Mata zseniális góljai és gólpassza az MU-ban (She)
Mint arról már beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a Manchester United Juan Mata vezérletével 4–0-s győzelmet aratott a Newcastle otthonában. Íme, a találkozó összefoglalója!
ápr. 5
19:21
Ligue 1: két brutális öngól zárójelbe tette Cavani gólját (She)
A Paris Saint-Germain hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Reims legénységét a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 32. fordulójának szombati játéknapján, amivel újabb lépést tett a bajnoki cím elhódítása felé.
ápr. 5
19:23
Birkózó Eb: Lám Bálint 130 kg-ban ötödik lett (She)
Lám Bálint ötödik helyen végzett a kötöttfogásúak 130 kilogrammos súlycsoportjában a finnországi Vantaában zajló birkózó Európa-bajnokság szombati versenynapján.
ápr. 5
19:25
Videó: Torghelle Sándor gyönyörű gólt emelt 20 méterről (She)
Torghelle Sándor remeklésével az MTK 3–1-re győzött idegenben a Paks ellen a labdarúgó NB I 23. fordulójában. Torghelle két góllal vette ki részét a sikerből, különösen a második találata lett szép. Íme, a találkozó összefoglalója!
ápr. 5
19:39
NB III: Lisztes Krisztián újra rálelt a góllövő cipőjére (She)
A Keleti első Létavértes Kertész Tamás duplájának köszönhetően 3–1-re győzött Jászapátiban, míg a Középcsoport listavezetője, a kisebb hullámvölgyből kiláboló Soroksár Lisztes Krisztián két góljára alapozva 6–0-ra kiütötte a Bölcskét a labdarúgó NB III 22. fordulójának szombati játéknapján. A Nyugati csoportban első, vasárnap pályára lépő Csákvár üldözői közül a Győri ETO II, a BKV Előre és a…
ápr. 5
19:39
Kadett vívó-vb: 3 magyar érem (Metropol)
A férfi párbajtőrözők versenyében Esztergályos Patrik aranyérmet nyert a plovdivi korosztályos vívó-vb-n.
ápr. 5
19:40
NB II: Pontot szerzett a Cegléd a Nyíregyháza ellen (Agroinform)
A Cegléd meglepetésre 1-1-es döntetlent ért el a toronymagasan listavezető Nyíregyháza ellen az NB II-ben.
ápr. 5
19:41
Vívás: három magyar érem a kadett vb-n (She)
A férfi párbajtőrözők versenyében Esztergályos Patrik aranyérmet nyert a plovdivi korosztályos vívó-világbajnokságon.
ápr. 5
19:57
PL: Gera Zoltán sérülése nem súlyos (She)
Gera Zoltán sérülése nem súlyos. A West Bromwich Albion magyar légiósa arról tájékoztatta a Nemzeti Sportot, hogy csak meghúzódott a Norwich elleni mérkőzésen.
ápr. 5
19:57
NB I: Kecskeméten is kikapott a Videoton, elúszik a dobogó is? (Agroinform)
3-1-es vereséget szenvedett a Videoton a Kecskemét vendégeként az OTP Bank Liga 23. fordulójában.
ápr. 5
19:59
NB I: kikapott a Videoton a Kecskemét otthonában (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójában a Kecskemét hazai pályán 3–1-re legyőzte a tavasszal igen gyenge formát mutató Videotont.
ápr. 5
20:01
Primera División: az Atlético után a Barca is nyerni tudott (She)
A Primera División 32. fordulójában az FC Barcelona hazai pályán 3–1-re legyőzte a Betist, így nem szakadt le a listavezető Atlético Madridról. Lionel Messi duplázott a mérkőzésen, pedig még büntetőt is rontott a kilencven perc során.
ápr. 5
20:03
Férfi vízilabda ob I: nyert a Honvéd és a Szentes (She)
Honvéd három góllal legyőzte a vendég OSC-Újbudát, míg az utolsó előtti Szentes 11-10-re nyert a sereghajtó Hegyvidék otthonában a férfi vízilabda ob I 25. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 5
20:05
NB I: Debrecen-Győri ETO élőben az NSO-n! (She)
Debreceni VSC-Teva–Győri ETO FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
ápr. 5
20:07
Női kosár NB I: az éllovas mellett a pécsi csapatok is nyertek (She)
A női kosárlabda NB I középszakaszának utolsó fordulójában a listavezető DVTK huszáros hajrájának köszönheti, hogy fölényes győzelmet aratott az Atomerőmű ellen. A két pécsi csapat is könnyedén nyert, a PEAC-nak az is belefért, hogy az utolsó negyedben már csak félgőzzel játszott. A Sopron pontgazdag meccsen nyert a ZTE NKK vendégeként.
ápr. 5
20:15
Serie A: Luca Toni döntötte el a veronai derbit (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 32. fordulójában Luca Toni 65. percben szerzett találata döntötte el a veronai derbit, amelyen a Hellas a pályaválasztó Chievo fölé kerekedett.
ápr. 5
20:17
Primera División: Real Sociedad-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
Miután az Atlético Madrid és a Barcelona is győzött a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában, a bajnoki címre szintén pályázó Real Madridnak három pontot kellene szereznie a baszk Real Sociedad otthonában – mindezt a sérült Cristiano Ronaldo nélkül. A találkozó alakulását nyomon követhetik élő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 5
20:19
NB II: nem tudott élni a kínálkozó eséllyel a Dunaújváros (She)
A labdarúgó NB II 22. fordulójában a Siófok pontvesztése után nagy esély adódott a Dunaújváros előtt, de Dobos Barna együttese 1–0-ra kikapott Gyirmóton, így nem tudott ellépni üldözőjétől.
ápr. 5
20:21
Videó: vicces öngólok tették biztossá a PSG győzelmét (She)
Mint arról már beszámoltunk, a Paris Saint-Germain hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Reims legénységét a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 32. fordulójának szombati játéknapján. Íme, a mérkőzés góljai!
ápr. 5
20:33
Férfi kézi: Németország-Magyarország élőben az NSO-n! (She)
A pénteki, négygólos vereség (28–24) után ezúttal Lingenben játszik felkészülési mérkőzést a magyar és a német férfi kézilabda-válogatott. A csapatok a júniusi vb-pótselejtezőre hangolnak a bajnoki szezon hajráját megelőzően, a mieink majd Szlovéniával, a németek pedig Lengyelországgal küzdenek meg a vb-részvételért.
ápr. 5
20:35
NB II: négy nyeretlen meccs után győzött újra a Szolnok (She)
A labdarúgó NB II 22. fordulójának záró mérkőzésén véget vetett negatív sorozatának a Szolnoki MÁV. Kis Károly csapata Hamar Ádám büntetőjével 1–0-ra legyőzte az Ajkát.
ápr. 5
20:37
PL: a tartalékos Chelsea életben tartotta aranyérmes reményeit (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 33. fordulójában a Chelsea sima győzelmet aratott a Stoke City ellen, s három góljának és három szerzett pontjának köszönhetően (holnapig biztosan) a tabella élére ugrott. Mohamed Szalah góljának köszönhetően már az első félidőben vezettek a hazaiak, a második játékrészben pedig Frank Lampard és Willian állította be a végeredményt a kevés ellenállást…
ápr. 5
20:39
Bundesliga: kapushiba után tudott nyerni a Dortmund (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 29. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén a második Borussia Dortmund 2–1-re legyőzte a BL-selejtezős helyre pályázó Wolfsburgot.
ápr. 5
20:51
Hollandia: Otigba csapata gólokkal oktatta a PSV-t (She)
Otigba Kenneth csapata, a Heerenveen hazai pályán 3–0-ra legyőzte a PSV-t a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 31. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 5
21:09
Videó: Messi belőtt, majd kihagyott egy büntetőt (She)
A Barcelona 3–1-re legyőzte a Real Betist a spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában. Lionel Messi belőtt egy büntetőt, majd kihagyott egy másikat, de utóbbinál a kipattanót értékesítette. Íme, a mérkőzés góljai!
ápr. 5
21:27
Rg vk: sosem látott siker, történelmet írt a koreai tornatündér (She)
Debrecen és Stuttgart után harmadik, lisszaboni állomásához ért a ritmikus gimnasztikázók világkupa-sorozata, a portugál verseny pedig sportágtörténeti sikert hozott. Az egyéni összetett versenyt megdöbbentő fölénnyel nyerte meg a dél-koreaiak Ázsia-bajnok, világbajnoki 5. kedvence, Szon Jeon Dzse. Szon ezzel az első távol-keleti ritmikus gimnasztikázó, aki egyéni vk-viadalt nyert, elsősége…
ápr. 5
21:27
Bahreini Nagydíj: Vettel vállalta is a felelősséget meg nem is (Agroinform)
A Red Bull versenyzője előbb magát, majd a technikát hibáztatta a rosszul sikerült bahreini időmérő után.
ápr. 5
21:29
Férfi kézi: Svájc legyőzte a mieinket a junior Eb-selejtezőn (She)
A magyar U20-as férfi kézilabda-válogatott szombaton 31–26-ra kikapott a házigazda Svájctól a junior Európa-bajnoki selejtező 3. csoportjában.
ápr. 5
22:03
Videó: a Kecskemét pazar akciókkal győzte le a Vidit (She)
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 23. fordulójában a Kecskemét hazai pályán 3–1-re legyőzte a tavasszal igen gyenge formát mutató Videotont. Íme, a találkozó összefoglalója!

Keresés