2014. szeptember 24. szerda

szept. 24
20:09
Suárez a Barcelona második csapatában mutatkozhatott be (Infostart)
Két gólt szerzett első mérkőzésén az FC Barcelona színeiben Luis Suarez, aki szerdán a katalánok második csapatában lépett pályára először.
szept. 24
20:09
Ghána: brutális vádak - embert áldozott a vb-n csillogó csatár? (She)
Ennél elképesztőbb sztorival nem fogunk találkozni egy ideig. Asamoah Gyant, a korábban a Premier League-ben is megforduló ghánai labdarúgót egy sajtótájékoztató megtartására kötelezték, ahol a brazíliai vb-n is csillogó csatár végre hivatalosan is válaszolhat az ellene felhozott elképesztő vádakra, miszerint feláldozta egyik barátját.
szept. 24
20:11
Magyar Kupa - Győri siker (Infostart)
Az élvonalbeli Győr szoros mérkőzésen 2-1-re nyert a másodosztályú Mezőkövesd vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójának szerdai játéknapján, ezzel bejutott a legjobb 16 közé.
szept. 24
20:11
MK: „kettős” győri siker - az ETO és a Gyirmót is továbbment (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulóját sikerrel vette a Gyirmót FC Győr és a Győri ETO is, előbbi a Kaposvár ellen otthon, utóbbi a Mezőkövesd vendégeként nyert.
szept. 24
20:13
Primera División: Almería-Atl. Madrid élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera Divisón) 5. fordulójában az Atlético Madrid az Almería ellen lép pályára idegenben. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 24
20:15
Bundesliga: Dortmund-VfB Stuttgart élőben az NSO-n! (She)
Szerdán is nagyüzem lesz Európa futballpályáin, a Bundesligában a Borussia Dortmund a VfB Stuttgarttal csap össze. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 24
20:27
Videó: Kukuruzovic remek szabadrúgása - így nyert a Fradi (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában a Ferencváros 3–0-ra legyőzte az ESMTK-t, így továbbjutott. Nézze meg a találkozó összefoglalóját a FradiMédia jóvoltából!
szept. 24
20:29
Portugália: az új kapitány csak a lelátóról nézheti CR-éket (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) fellebbviteli bizottsága szerdán fenntartotta a portugál szövetségi kapitánynak kedden kinevezett Fernando Santos nyolc mérkőzésre szóló eltiltását.
szept. 24
20:45
A FIFA fenntartotta az új portugál szövetségi kapitány eltiltását (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fellebbviteli bizottsága szerdán fenntartotta a portugál szövetségi kapitánynak kedden kinevezett Fernando Santos nyolc mérkőzésre szóló eltiltását.
szept. 24
20:45
Férfi kézi NB I: akadozó kezdés után fölényes Pick-siker (She)
A férfi kézilabda NB I-ben a Pick-Szeged a második félidőben bedarálta a Balatonfüredet, idegenben 30–23-ra győzött.
szept. 24
20:45
Érvényben marad az új portugál szakvezető eltiltása (Metropol)
Santos még a görög válogatott szakvezetőjeként kapta a büntetést.
szept. 24
20:45
Magyar Válogatott: Holnaptól lehet megvenni a jegyeket az év meccsére (Agroinform)
Csütörtöktől megvásárolhatóak a jegyek a két és hét múlva rendezendő Románia-Magyarország Eb-selejtezőre.
szept. 24
20:47
Serie A: Juventus-Cesena élőben az NSO-n! (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság hétközi, negyedik fordulójában a címvédő Juventus az újonc Cesenát fogadja. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 24
20:49
Serie A: Parma-AS Roma élőben az NSO-n! (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) hétközi negyedik fordulójában a trónkövetelő Roma a Parma otthonába látogat. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 24
21:03
Ligue 1: hengerelt a Lyon; Makélélét ünnepelte az ellenfél (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) hétközi, 7. fordulójában a Monaco egy utolsó pillanatban szerzett találattal legyőzte a Montpellier-t, míg a Lille kisebb meglepetésre 1–0-s vereséget szenvedett a kiesőzónától távolodó Nice-től. A Lyon nem kegyelmezett, Jean-Michel Aulas „fiai” 4–0-ra legyőzték a Lorient-t. Claude Makélélé, a játékos-pályafutása nagy részét a Nantes-nál töltő…
szept. 24
21:03
Magyar Kupa: Csank oktatta a Kecskemétet, Kondás megmenekült (Agroinform)
A Nyíregyháza és a Kecskemét is kiesett a Magyar Kupa 3. fordulójában, a Debrecen idegenben verte a Puskás Akadémiát.
szept. 24
21:05
MU: a szurkolók „Gyere haza, CR!” repülőt küldenek Madridba (She)
Egy maroknyi Manchester United-drukker nem hajlandó beletörődni, hogy korábbi kedvencük, Cristiano Ronaldo 2009 nyarán eligazolt a Real Madridhoz, és a rendre felbukkanó pletykák ellenére sem tért még vissza Angliába. Elkeseredettségükben egy üzenetet kézbesítő repülőt küldenek a spanyol fővárosba, a Santiago Bernabéu légterébe.
szept. 24
21:21
Férfi kézilabda NB I - Balatonfüreden nyert a Szeged (Infostart)
A Szeged csapata hét góllal nyert a Balatonfüred otthonában a férfi kézilabda NB I egyetlen szerdai mérkőzésén.
szept. 24
21:39
Videó: a Haladásnál nem értik, miért maradt el a büntető (She)
Az Újpest Dusan Vasziljevics két góljával 2–0-ra legyőzte a Haladást a labdarúgó Magyar Kupában. Azt még Artner Tamás, a szombathelyiek vezetőedzője is elismeri, hogy a lila-fehér együttes jobb, ugyanakkor sem ő, sem Fehér Zoltán nem érti, miért maradt el egy – szerintük – jogos büntető.
szept. 24
21:41
PMFC: az Újpest és az MTK után ismét Pécsen a csatár (She)
A Pécsi MFC labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be a korábban az Újpestben és az MTK-ban is megforduló 23 éves csatár, Frank Richárd szerződtetését.
szept. 24
21:57
Videó: Osvaldo zseniális ollózós gólja az Interben (She)
Pablo Osvaldo ollózós góljával az Inter megszerezte a vezetést az Atalanta ellen az olasz labdarúgó-bajnokság szerda esti mérkőzésén. Íme, a gól!
szept. 24
22:15
Primera División - Nehezen nyert az Atlético Madrid (Infostart)
A címvédő Atlético Madrid 1-0-ra nyert az Almería otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának szerdai játéknapján.
szept. 24
22:15
Primera División: Málaga-Barcelona élőben az NSO-n! (She)
Szerdán is nagyüzem lesz Európa futballpályáin, Spanyolországban a Barcelona a Málagához látogat. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
szept. 24
22:17
Bundesliga: ikszelt a Dortmund; Stieberéknek nem megy (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) hétközi, 5. fordulójában a Borussia Dortmund 2–2-es döntetlent játszott a VfB Stuttgarttal. Stieber Zoltán 73 percet játszott, klubja, a Hamburg vereséget szenvedett, a Hertha viszont besöpörte első győzelmét.
szept. 24
22:19
La Liga: brazil góllal nyert az Atlético, kikapott a Bilbao (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a címvédő Atlético Madrid a brazil védő, Miranda góljával nyert az Almería ellen.
szept. 24
22:33
Bundesliga - Stieberrel kapott ki a Hamburg (Infostart)
A Stieber Zoltánnal felálló Hamburg egygólos vereséget szenvedett a Borussia Mönchengladbach otthonában a német labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának szerdai játéknapján.
szept. 24
22:51
Eurofutball: Lovrencsicsék legyőzték Guzmicsékat; Gulácsiék 12-nél álltak meg (She)
A Lovrencsics Gergővel felálló Lech Poznan legyőzte a Guzmics Richárdot is a kezdőcsapatba nevező Wisla Kraków labdarúgócsapatát a Lengyel Kupában. Gulácsi Péterék újra hengereltek, Futács Márkó 20 percet kapott, Kalmár Zsolt pedig a padról nézte végig együttese meccsét.
szept. 24
23:09
Angol Ligakupa: City-hetes egy félidő alatt; továbbment a Chelsea (She)
A Manchester City a második félidőben hét gólt ért el a Sheffield Wednesday ellen az Angol Ligakupa 3. fordulójában, így könnyedén jutott a következő körbe. A Nottingham hiába szerezte meg a vezetést a Tottenham otthonában, végül a Spurs jutott tovább. A Chelsea a Boltont győzte le.
szept. 24
23:11
Ligue 1: brazil gólokkal nyert, és nagyot ugrott a PSG (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) hétközi, 7. fordulójának utolsó szerdai találkozóján a Paris Saint-Germain Lucas és Marquinhos találatával 2–0-ra legyőzte a Caent, így pontszámban beérte a Bordeaux-t és a Saint-Étienne-t – igaz, a szintén 13 ponttal álló csapatok csak csütörtökön lépnek pályára, így még nem örülhetnek a második helynek a párizsiak.
szept. 24
23:27
Serie A - A Juventus és a Roma is hibátlan (Infostart)
Megőrizte hibátlan mérlegét a címvédő Juventus és a legutóbbi szezonban második AS Roma is az olasz labdarúgó-bajnokságban.

Keresés