2014. szeptember 27. szombat

szept. 27
16:40
NB I: Győri ETO-MTK mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Győri ETO FC–MTK Budapest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 27
16:54
Férfi kosár: fehérvári tornagyőzelem Nyíregyházán (She)
A tavalyi bajnok Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapata hódította el a Nyíregyháza Nagydíjat, miután mindhárom mérkőzését megnyerte a négyes tornán.
szept. 27
16:56
NB III: remekelt a Vác a REAC ellen, pontot vesztett a Várda (She)
A hétvégét egyedüli százszázalékos csapatként váró Kisvárda 0–0-s döntetlent játszott a Cigánd vendégeként, így nincs már hibátlan csapat a labdarúgó NB III-ban. A Középcsoport listavezetője, a Csank János irányította Vác idegenben, a Nyugaton első Budaörs hazai pályán győzött 3–0-ra a 7. forduló szombati játéknapján. Érdekesség, hogy a Videoton II és a Győri ETO II is hazai pályán szenvedett…
szept. 27
16:58
MotoGP: Marc Márquez huszadik alkalommal rajtolhat az élről (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíjának időmérőjén a címvédő spanyol Marc Márquez érte el a legjobb időt a királykategóriában, és a másik két géposztályban is hazai (spanyol) siker született.
szept. 27
17:12
Asztalitenisz, csapat Eb: a férfiak a 9. helyért játszhatnak (She)
A magyar férfiválogatott legyőzte a tavaly ezüstérmes görögöket, így este a 9. helyért játszhat a lisszaboni asztalitenisz csapat Európa-bajnokságon.
szept. 27
17:12
Megszerezte első hazai győzelmét a Kecskemét (Metropol)
A hazaiaknak ez volt az idénybeli második győzelmük, s egyben az első saját közönségük előtt.
szept. 27
17:12
Sportfogadás: Növekedett a spanyol piac bevétele (Agroinform)
Hét százalékkal nőt a spanyol online szerencsejáték-ipar árbevétele az elmúlt év azonos időszakához képest.
szept. 27
17:48
Bundesliga: a Schalke legyőzte a Dortmundot; nyert a Bayern is (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 6. fordulójának rangadóján, a Ruhr-vidéki derbin a Schalke hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott a Borussia Dortmund felett. A végeredmény már az első félidőben kialakult. A listavezető Bayern München 2–0-ra nyert Kölnben, amivel megerősítette első helyét a tabellán.
szept. 27
17:50
Férfi kézi BL: a Veszprém sima oroszországi sikerrel kezdett (She)
Az MKB-MVM Veszprém a Csehovszkije Medvegyi elleni 37–32-es idegenbeli sikerrel kezdte meg szereplését a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2014–2015-ös idényében. A magyar csapat a szünetben még csak 19–17-re vezetett, ám a második félidőben állva hagyta orosz ellenfelét.
szept. 27
17:52
Videó: Rooney felrúgta ellenfelét, villant a piros lap (She)
Kiállították Wayne Rooneyt, a Manchester United támadóját a West Ham United elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzés 60. percében.
szept. 27
18:06
Fábiánné Rozsnyói Katalin: egy sportoló vagy megszokik, vagy megszökik (Infostart)
Egyetlen versenyző sem jut ki önerőből olimpiára vagy világbajnokságra, kellenek a társak és az edzők - hangsúlyozta az InfoRádiónak Fábiánné Rozsnyói Katalin. A Vasas mesteredzője szerint azok a versenyzők, akikkel ő foglalkozott, akkor megtanultak valamit, amit most szépen tudnak kamatoztatni.
szept. 27
18:06
La Liga: CR megint villant, könnyedén nyert a Real (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 6. fordulójában a Real Madrid idegenben 2–0-ra legyőzte a Villarrealt Luka Modric és Cristiano Ronaldo találatával.
szept. 27
18:06
Férfi kézilabda BL: Közel járt a negyvenhez, győzelemmel rajtolt a Veszprém (Agroinform)
A 11 gólig jutó Momir Ilics vezérletével a magyar bajnok magabiztosan vette az első akadályt.
szept. 27
18:08
La Liga: Barcelona-Granada élőben az NSO-n! (She)
A hétközi spanyol bajnoki fordulóban százszázalékos mérlegét elveszítő, de kapuját továbbra is érintetlenül őrző Barcelona a Granadát fogadja a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 6. fordulójában. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 27
18:10
Premier League: győzött az MU, a Man. City és a Chelsea (She)
A veretlen Chelsea hazai pályán 3–0-ra legyőzte az Aston Villát az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 6. fordulójának szombati játéknapján, ezzel megerősítette pozícióját a tabella élén. A Manchester United – az első gólt szerző Wayne Rooney szünet utáni kiállítása ellenére – 2–1-re legyűrte a West Hamet az Old Traffordon, míg a Manchester City előbb elherdálta kétgólos…
szept. 27
18:24
Férfi kézilabda BL - A Veszprém magabiztosan nyert Csehovban (Infostart)
Remek rajtot vett a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Veszprém: a magyar bajnok az orosz Csehovszkije Medvegyi otthonában győzött a sorozat szombati nyitányán, magabiztos játékkal, öt góllal.
szept. 27
18:24
Championship: őrségváltás az élen; Királyék első győzelme (She)
Király Gábor együttese, a Fulham megszerezte idénybeli első győzelmét az angol labdarúgó-másodosztályban (Championship). A magyar kapuvédő a kispadon követte figyelemmel a csapata 2–1-es birminghami sikerével végződő mérkőzést.
szept. 27
18:24
Magabiztosan nyert Csehovban a Veszprém (Metropol)
A magyar bajnok az orosz Csehovszkije Medvegyi otthonában öt góllal győzött.
szept. 27
18:26
Videó: így hívták „haza” C. Ronaldót az MU-szurkolói (She)
Mint arról beszámoltunk, a Villarreal–Real Madrid spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés 15. percében megérkezett az a repülőgép, amely maga után húzta a Cristiano Ronaldo „hazatérését” kérő szalagot.
szept. 27
18:42
NB I: az MTK fordítani tudott a Győri ETO otthonában (She)
Az MTK 2–1-re nyert a Győri ETO otthonában a labdarúgó NB I 9. fordulójában. Marek Strestík góljával a második félidőben a hazaiak szerezték meg először a vezetést, ám a cseh válogatott támadó aztán a saját kapujába is betalált, majd érkezett Hrepka Ádám, aki a 86. percben eldöntötte a találkozót.
szept. 27
18:44
NB I: Paks-Debrecen mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
MVM-Paks–Debreceni VSC-Teva találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 27
18:46
NB I: Puskás Akadémia-Dunaújváros élőben az NSO-n! (She)
Puskás Akadémia FC–Dunaújváros PASE találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 27
18:48
Premier League: Arsenal-Tottenham élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó bajnokság (Premier League) 6. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén az Arsenal a Tottenhamet fogadja. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 27
18:50
Videó: Modric gyönyörű lövése, C. Ronaldo is betalált (She)
Mint arról beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 6. fordulójában a Real Madrid idegenben 2–0-ra legyőzte a Villarrealt Luka Modric és Cristiano Ronaldo találatával. Íme, a gólok!
szept. 27
19:00
NB I: Ebből most mi jöttünk ki jobban - Garami József (She)
A Győri ETO labdarúgócsapatát irányító Horváth Ferenc szerint az ellenfél egyenlítő góljáig kontroll alatt tartották az MTK elleni bajnokijukat, amelyet végül 2–1-re elveszítettek.
szept. 27
19:00
A hajrában fordított az MTK Győrben (Metropol)
A kék-fehérek legutóbb 2007 májusában arattak sikert az ETO otthonában.
szept. 27
19:18
Premjer-liga: simán vezet az első pontjait elhullajtó Zenit (She)
Első pontjait hullajtotta el a 2014–2015-ös orosz Premjer-ligában a listavezető Zenit, amely a 9. fordulóban 0–0-s döntetlent ért el hazai pályán a Szpartak ellen.
szept. 27
19:20
Ligue 1: hiába a kedvenc áldozat, ismét csak ikszelt a PSG (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 8. fordulójában a címvédő Paris Saint-Germain 1–1-es döntetlent játszott a Toulouse otthonában.
szept. 27
19:22
Férfi vízi BL: a Tbiliszi ellen is parádézott az OSC (She)
A papírformának megfelelően a grúz Ligamusz Tbiliszi ellen is gólzáporos győzelmet aratott az A Híd-OSC-Újbuda a férfi vízilabda Bajnokok Ligája első selejtezőkörének negyedik fordulójában.
szept. 27
19:24
Videó: Rooney parádés gólt lőtt, Costa tökéletes fejese (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester United 2–1-re legyőzte a West Ham Unitedet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában, míg a Chelsea 3–0-ra nyert az Aston Villa ellen. Íme, a két találkozó összefoglalója!
szept. 27
19:36
Rg-vb: bolgár arany, átok az oroszokon, Magyarország 25. (She)
Bulgária együttes kéziszercsapata nyerte meg az izmiri ritmikusgimnasztika-világbajnokságon a csapatok összetett versenyét Olaszország és a címvédő Fehéroroszország előtt – az oroszokon meg immár az ötödik világbajnokságon ül az átok, ismét hatalmasat rontottak és egyszerűen képtelenek visszaszerezni a világbajnoki címet. A Boldizsár Blanka, Horváth Csinszka, Lakatos Réka, Ludányi Laura, Sipos…
szept. 27
19:38
Videó: Tőzsér kapufás szabadrúgásgólja a Watfordban (She)
Tőzsér Dániel gólt szerzett a Watfordban a Blackburn Rovers elleni, 2–2-vel végződő mérkőzésen az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. Íme, a magyar légiós gólja!
szept. 27
19:54
Női kézi NB I: az Érd nem bírt a Fehérvárral, az ETO 39-et lőtt (She)
Továbbra sem tud kilábalni a gödörből az Érd női kézilabdacsapata, amely az NB I 5. fordulójában hazai pályán 21–21-es döntetlent játszott a Fehérvár KC-vel. A Győri ETO 39–20-ra győzött otthon a Mosonmagyaróvár ellen.
szept. 27
19:56
Jégkorong Mol Liga: 0-3 után szerzett pontot a DAB (She)
A jégkorong Mol Liga alapszakaszában a Dab.Docler úgy kapott ki túlórás meccsen a Csíkszereda vendégeként – és jutott így egy ponthoz –, hogy a 9. percben már háromgólos hátrányban volt.
szept. 27
19:58
Férfi kézi NB I: a Gyöngyös nem adott esélyt a Ceglédnek (She)
A Gyöngyös 15–10-es félidő után 34–23-ra nyert hazai pályán a Cegléd ellen a férfi kézilabda NB I szombati mérkőzésén.
szept. 27
20:00
La Liga: nyert a Barca, Neymar három, Messi két gólt lőtt (She)
Az FC Barcelona fölényes, 6–0-s győzelmet aratott a Granada fölött a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 6. fordulójában, így továbbra is veretlen, valamint kapott gól nélkül áll Luis Enrique csapata. Messi kettő, Neymar három találatig jutott a mérkőzésen.
szept. 27
20:12
Serie A: Destro álomgóllal tett pecsétet a Roma győzelmére (She)
A Roma sokáig nem bírt az idényt jól kezdő Veronával az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 5. fordulójának szombati játéknapján, de a hajrában érvényesítette a papírformát, és a 2–0-s győzelemmel megóvta százszázalékos mérlegét.
szept. 27
20:14
Videó: nagy védelmi hibák miatt kapott ki a Dortmund a rangadón (She)
Mint arról beszámoltunk, a Bayern München idegenben 2–0-ra legyőzte az 1. FC Kölnt, míg a Borussia Dortmund 2–1-re kikapott a Schalkétől a német labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában. Íme, a két találkozó góljai!
szept. 27
20:30
HFL: húszpontos hátrányból nyert a címvédő Újbudán (She)
A magyar amerikaifutball-elitliga (HFL) 3. fordulójában végletekig kiélezett találkozón Bencsics Márk vezetésével tudott fordítani a negyedik negyedben a Budapest Hurricanes az Újbuda Rebels ellen. A másik találkozón szintén hátrányból tudott nyerni a Docler Wolves Győrben.
szept. 27
20:30
Kerékpár-vb: Gerrans a világ ellen (Agroinform)
Vasárnap az utolsó megmérettetésre, a férfi mezőnyversenyre kerül sor a ponferradai kerékpár-világbajnokságon.
szept. 27
20:32
NB I: a Puskás Akadémia 0-2-ről nyert a Dunaújváros ellen (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában a Puskás Akadémia kétgólos hátrányból 3–2-re legyőzte a továbbra is nyeretlen Dunaújvárost.
szept. 27
20:34
NB I: a Paks fordított odahaza a szétszórt Debrecen ellen (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában hiába vezetett a szezonban még veretlen Paks otthonában a Debrecen, két fölösleges kiállítás megpecsételte a bajnoki címvédő sorsát. A győztes gólt Báló Tamás a 93. percben szerezte.
szept. 27
20:36
PL: felállt az Arsenal, és otthon tartott egy pontot a derbin (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó–bajnokság (Premier League) 6. fordulójának utolsó szombati találkozóján az Arsenal hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Tottenhammel.
szept. 27
20:38
NB I: Lombard Pápa-Újpest mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Lombard Pápa–Újpest FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 27
20:48
Ausztria: Simon nem játszott a hajrágóllal nyerő WAC-ban (She)
Simon Attila nem tudta növelni játékperceit a Wolfsberger AC-ban, amely nélküle harcolta ki a győzelmet (2–1) az Admira ellen az osztrák labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában.
szept. 27
20:48
Római siker Totti születésnapján (Metropol)
Tovább őrzi százszázalékos mérlegét az AS Roma az olasz labdarúgó-bajnokságban, amelynek ötödik fordulójában a Verona ellen nyert 2-0-ra.
szept. 27
20:50
Bundesliga: újabb brémai zakó - kieső helyen a Werder (She)
Egyhuzamban harmadszor veszített a Werder Bremen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga), ezúttal Wolfsburgban maradt pont nélkül (1–2).
szept. 27
20:50
Neymar és Messi remeklésével könnyed Barca-siker (Metropol)
A Real Madrid a Villarreal otthonában tudott nyerni.
szept. 27
20:52
Serie A: Atalanta-Juventus mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 5. fordulójában a listavezető Juventus az Atalanta otthonában lép pályára.
szept. 27
20:52
Volkswagenek találkoztak a Hungaroringen (Metropol)
2000 autó és mintegy 10.000 rajongó volt Mogyoródon.

Keresés