2014. szeptember 30. kedd

szept. 30
20:30
DVSC: nincs nagy baj, Dombit hazaengedték a kórházból (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva tájékoztatása szerint már haza is engedték a délutáni edzésen elájuló Dombi Tibort.
szept. 30
20:30
Dombi Tibor rosszul lett az edzésen (Metropol)
Az egyesület 40 éves legendás futballistájának a vérnyomása ingadozott, és leesett a vércukra.
szept. 30
20:30
Bajnokok Ligája: Francesco Totti szenzációs rekordja sodorta nehéz helyzetbe a Manchester Cityt (Agroinform)
Totti és Xavi is beírták magukat a történelemkönyvekbe, de csak az olasz lehet boldog.
szept. 30
20:48
MLSZ - Menesztették Mészöly Gézát az U20-as válogatott éléről (Infostart)
Menesztették posztjáról Mészöly Gézát, az U20-as labdarúgó-válogatott szövetségi edzőjét, helyére a magyar szövetség (MLSZ) elnökségének döntése nyomán Szalai László került.
szept. 30
20:48
Válogatott: Szalai László veszi át Mészöly helyét az U20-asoknál (She)
A jövőben Szalai László irányítja az U20-as magyar labdarúgó-válogatottat – adta hírül az mlsz.hu.
szept. 30
20:50
A PSG Ibrahimovic nélkül is legyőzte a Barcelonát (Infostart)
A Bayern győzelmével kezdődött a Bajnokok Ligája őszi csoportkörének második köre, majd a PSG - Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva és Ezaquiel Lavezzi nélkül - 3-2-re nyert a Barcelona ellen. A Manchester City-AS Roma mérkőzés 1-1-re végződött.
szept. 30
20:50
BL: Manchester City-Roma mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A Bajnokok Ligája E-csoportjában az angol Manchester City az olasz Romát fogadja. Kövesse a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 30
20:52
BL: Sporting-Chelsea élőben az NSO-n! (She)
Az angol Chelsea a portugál Sporting otthonában folytatja BL-szereplését, és harcolhat szezonbeli első győzelméért a nemzetközi porondon. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 30
20:54
BL: a bayerneseket a moszkvai zárt kapu sem állíthatta meg (She)
Egy maroknyi Bayern München-szurkoló nem törődött bele, hogy zárt kapuk mögött rendezik kedvenceik CSZKA Moszkva elleni BL-mérkőzését, ők mindenképpen élőben akarták élvezni a csapat játékát.
szept. 30
21:06
BL: Paris Saint-Germain-Barcelona élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája második fordulójának egyik legjobban várt találkozóján a Barcelona Párizsban, a Parc des Princes-ben lép pályára a Paris Saint-Germain ellen. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 30
21:08
BL: Tévezt nem szabad hagyni gondolkodni - Simeone (She)
Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője a Carlos Tévez játékában rejlő állandó gólveszélyre figyelmeztette játékosait a Juventus elleni szerda esti BL-összecsapás előtt.
szept. 30
21:10
Labdarúgás: a főkonzullal felálló Szekszárd nyert Las Vegasban (She)
A clevelandi magyar együttes legyőzésével Szekszárd labdarúgócsapata nyerte meg a hétvégén a Las Vegasban 19. alkalommal megrendezett Árpád-kupát – tájékoztatta az MTI-t kedden a Los Angeles-i magyar főkonzulátus.
szept. 30
21:25
Szerencsejáték-ipar: Az online fogadóirodák beperelték a magyar kormányt (Agroinform)
Több neves fogadóiroda is lekerült a Nemzeti Adó- és Vámhivatal blokkolási listájáról.
szept. 30
21:42
Menesztették Mészöly Gézát az U20-as válogatott éléről (Metropol)
Helyére a magyar szövetség elnökségének döntése nyomán Szalai László került.
szept. 30
22:00
Szívműtéten esett át Mario Kempes (Infostart)
Szívműtéten esett át Mario Kempes, az argentinok egykori futballsztárja kedden az Egyesült Államokban.
szept. 30
22:00
Labdarúgás: szívműtéten esett át a világbajnok Mario Kempes (She)
Szívműtéten esett át Mario Kempes, az argentinok egykori futballsztárja kedden az Egyesült Államokban.
szept. 30
22:36
Női kosár-vb: spanyolok, törökök, ausztrálok, amerikaiak - nekik 8 (She)
A Törökországban zajló női kosárlabda-világbajnokságon véget ért a csoportkör, ahonnan a csoportelsők (Spanyolország, Törökország, Ausztrália, Egyesült Államok) automatikusan jutottak be a negyeddöntőbe, míg a másodikok és a harmadikok szerdán keresztbe játszanak egymással a nyolc közé jutásért.
szept. 30
22:54
BL, F-csoport: hiába Xavi rekordja, a PSG legyőzte a Barcát (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának második fordulójában a francia Paris Saint-Germain hazai pályán 3–2-re legyőzte a szezon során eddig még gólt sem kapó Barcelonát. A katalánok kiválósága, Xavi a 69. percben csereként lépett pályára, ezzel a 143. főtáblás BL-találkozóján szerepelt, így átadta a múltnak Raúl 142 meccses csúcsát. A csoport másik mérkőzésén az Ajax 1–1-es döntetlent…
szept. 30
22:56
BL, E-csoport: nem bírt a City az AS Romával, Totti korrekorder (She)
A Bajnokok Ligája E-csoportjában az angol Manchester City az olasz Romát fogadta, és 1–1-es döntetlen született a rangadón. Az angolok hamar előnybe kerültek Sergio Agüero tizenegyesből szerzett góljával, amelyet a 38 évesen és 3 naposan kapuba találó, és ezzel BL-korrekorderré avanzsáló Francesco Totti egyenlített ki.
szept. 30
22:58
BL, G-csoport: nyert a Chelsea, ikszelt a Schalke (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a Chelsea a Sporting vendégeként győzött minimális különbséggel, míg a Schalke otthon nem bírt a Mariborral.
szept. 30
23:00
BL, H-csoport: a Bilbao kikapott, a Porto pontot mentett (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjában a BATE Boriszov hatalmas meglepetésre 2–1-re legyőzte a spanyol Athletic Bilbaót, míg a négyes másik találkozóján a Porto felállt a 2–0-s hátrányból, és döntetlent játszott a Sahtar Doneckkel.
szept. 30
23:12
Championship: Tőzsérék sikere, Bajner csapata ikszelt (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 10. fordulójában Tőzsér Dániel együttese, a Watford hazai pályán 2–1-re legyőzte a Brentfordot.
szept. 30
23:12
Kikapott a Barcelona Párizsban (Metropol)
A találkozón a csereként beálló Xavi 143. alkalommal játszott BL-meccsen, ezzel egyedüli csúcstartóvá vált. Eddig Raúllal közösen vezette ezt a listát.
szept. 30
23:30
BL: a korrekorder Totti szerénykedik, Pellegrini számolgat (She)
A Bajnokok Ligája E-csoportjában az angol Manchester City az olasz Romát fogadta, és 1–1-es döntetlen született a rangadón. Az angolok hamar előnybe kerültek Sergio Agüero tizenegyesből szerzett góljával, amelyet a 38 évesen és 3 naposan kapuba találó, és ezzel BL-korrekorderré avanzsáló Francesco Totti egyenlített ki. Nézzük, hogyan látták a mérkőzést a főszereplők!
szept. 30
23:32
BL: a trükkös Nani a bíróval akart gólt rúgatni - videó (She)
A Sporting hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a Chelsea-től a BL-ben, a portugálok egyik legjobbja a nyáron a Manchester Unitedtól kölcsönben érkező Nani volt. Még annak ellenére is, hogy a második félidőben azt hitte a háta mögött zárkózó játékvezetőre, hogy az egyik csapattársa, és sarokkal próbálta gólhelyzetbe hozni – a találkozó legviccesebb jelenetét szolgáltatva ezzel.
szept. 30
23:34
BL: A döntetlen igazságosabb lett volna - Luis Enrique (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjában a Barcelona a keddi játéknap egyik legjobban várt találkozóján 3–2-es vereséget szenvedett a Paris Saint-Germaintől. A lefújás után Luis Enrique és David Luiz is megszólalt.
szept. 30
23:48
NS: Nikolics megmondja; Mészöly pokla; Mezey rendszere - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Keresés