2015. május 29. péntek

máj. 29
14:00
Giro: kiderült, használnak-e rejtett motorokat a versenyzők (She)
Harmadszor ellenőrizték a Giro d’Italia mezőnyét, hogy használ-e bárki tiltott motort a kerékpárján, de senki sem akadt fenn a szűrésen.
máj. 29
14:18
Vidi: fordulat, hosszabbított a lejáró szerződésű játékos (She)
A labdarúgó NB I-ben aranyérmet szerző Videoton hivatalos honlapján bejelentette, hogy Filipe Oliveira, a székesfehérváriak portugál labdarúgója 2017-ig meghosszabbította szerződését.
máj. 29
14:36
Kézilabda BL - Mikler és Sulic is bekerült az All Star-csapatba (Infostart)
A hétvégi négyes döntőre készülő MKB-MVM Veszprém két játékosa, Mikler Roland és Renato Sulic is bekerült a férfi kézilabda Bajnokok Ligája mostani idényének All Star-csapatába.
máj. 29
14:36
Kézi BL: Iváncsikékat a bosszúvágy hajthatja Kölnben (She)
Helyszíni riport Kölnből, ahol a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét rendezik meg. Az MKB-MVM Veszprém, akárcsak tavaly, idén is a Kiellel meccsel a fináléért.
máj. 29
14:36
Bombariadó volt a FIFA kongresszusának helyszínén (Metropol)
A rendőség az ebédszünetben átvizsgálta a termet, de nem találtak semmit, így a kongresszus folytatódott.
máj. 29
14:38
NB I: az NB III-as csapattal utazik az ETO Debrecenbe (She)
A Nemzeti Sport értesülése szerint a Győri ETO az NB III-as csapatával utazik el Debrecenbe a labdarúgó NB I záró fordulójában.
máj. 29
14:40
MLSZ: a magyar válogatott visszatér a Puskás-stadionba (She)
A magyar labdarúgó-válogatott hétfőn megkezdi a felkészülést a litvánok elleni, június 5-i felkészülési mérkőzésre.
máj. 29
14:54
MPB: „A közgyűlés felelősségre vonást kezdeményezhet Gömöri ellen” (She)
A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) felügyelőbizottsága szerint a közgyűlés felelősségre vonást kezdeményezhet Gömöri Zsolt elnök ellen „vezető tisztségviselő hatáskörében kötelezettségbe tartozó vezetői ellenőrzés elmulasztása miatt”.
máj. 29
15:09
Angol foci: Rekorder lehet a kupaspecialista Wengerből (Agroinform)
Eddig hatból ötnél jár az FA kupa döntőiben, ha az idei finálét is behúzza, ő lesz a legsikeresebb menedzser.
máj. 29
15:11
Arsenal: Minden csapatnak félnie kell tőlünk - Özil (Agroinform)
A világbajnok támadó szerint őket nyomja ugyan az esélyesség terhe, de egyértelmű céljuk a címvédés.
máj. 29
15:12
BL: az egyik csapat etikai elismerést kap a gyerekektől (She)
A jövő szombati Bajnokok Ligája-döntő berlini helyszínén adják majd át gyermekfocisták a Kilenc Érték Kupa elnevezésű díjat annak a BL-csapatnak, amelyre a gyermekek közül a legtöbben szavaztak.
máj. 29
15:12
Hétfőtől a Puskás Stadionban készül a Dárdai-csapat (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott a jövő pénteken a litvánok ellen barátságos, június 13-án Helsinkiben a finnek ellen Európa-bajnoki selejtező mérkőzést játszik.
máj. 29
15:48
Vb 2002: az exalelnök jelölte ki a spanyol-dél-koreai bíróját? (She)
A Corriere dello Sport azt állítja, hogy a 2002-es világbajnokságon a Dél-Korea–Spanyolország mérkőzés játékvezetőjét a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) korábbi alelnöke, Jack Warner jelölte ki.
máj. 29
16:06
Roland Garros - Federer a 16 között (Infostart)
A korábbi világelső Roger Federer bejutott a legjobb 16 közé a Párizsban zajló francia nyílt teniszbajnokság férfi egyes versenyében.
máj. 29
16:06
Roland Garros: Federer a 3. meccsén sem veszített szettet (She)
Roger Federer a harmadik mérkőzésén sem veszített szettet az idei Roland Garroson, a bosnyák Damir Dzumhur ellen 6:4, 6:3, 6:2-re nyert a legjobb 32 között.
máj. 29
16:06
Szívszorító! Harminc éve volt a véres focitragédia - fotók, videó! (Blikk)
Brüsszel - 1985. május 29., a labdarúgás történetének egyik legsötétebb dátuma.
máj. 29
16:06
Nagy László bosszúra készül (Metropol)
Nagy László szerint egységesebb az MKB-MVM Veszprém, amely szeretne visszavágni a tavalyi elődöntős vereségért a német THW Kielnek.
máj. 29
16:08
Légiósok: közel az egyezség, német csapat vinné Gulácsit? (She)
Sajtóhírek szerint az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Red Bull Salzburg kapusa, Gulácsi Péter a német másodosztályba szerződhet a nyáron.
máj. 29
16:08
Dráma! Meccs előtt kapott infarktust egy fociszurkoló (Blikk)
Hamburg - Drámával kezdődött a német labdarúgó-bajnokság osztályozója.
máj. 29
16:10
DVTK: „Kezdenek elszabadulni az árak és a fizetési igények” (She)
Hiába kerül négy NB I-es klub is az NB III-ba, játékosaik szerződtetése nehézségekbe ütközhet az NB I-ben maradó csapatok számára. Erről Árki Gábor, a Diósgyőr sportigazgatója beszélt.
máj. 29
16:24
Király-kupa: egyedi mezben a Barca a döntőben - képek (She)
Egyedi mezekben lépnek pályára a labdarúgó Király-kupa döntőjében a Barcelona és az Athletic Bilbao játékosai. A finálét szombat 21.30 órakor kezdik a katalánok otthonául szolgáló Camp Nouban.
máj. 29
16:24
Terhelő bizonyítékok a FIFA korrupciós ügyében (Infostart)
Az illetékes brit hatóság terhelő bizonyítékokkal rendelkezik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) tisztviselőivel szemben.
máj. 29
16:24
Terhelő bizonyítékok a FIFA tisztségviselőkről (Metropol)
Az illetékes brit hatóság terhelő bizonyítékokkal rendelkezik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség tisztviselőivel szemben.
máj. 29
16:42
Arsenal: Budapesten a klub magyar származású exjátékosa (She)
A magyar Arsenal-drukkerekkel együtt Budapesten nézi meg az angol FA-kupa szombat esti döntőjét a magyar származású svéd Anders Limpar, a londoniak korábbi játékosa, aki az idén 10 éves Arsenal Hungary szurkolói klub meghívására érkezik Magyarországra.
máj. 29
16:44
Haladás: „Hiányzik Olaszország, ideje hazatérnem!” (She)
Raffaele Alcibiade, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladásnál kölcsönben szereplő olasz védő elmondása szerint szívesen hazatérne a nyáron.
máj. 29
17:00
Ezer euró a tét: Eger-Szolnok meccs Barcelonában (Infostart)
Magyar-magyar párharc, keserű szájízzel - ez vár ránk a pénteki első mérkőzésen a vízilabda Bajnokok Ligája hatos döntőjében. Így vezeti fel az Eger-Szolnok mérkőzést a waterpolo.hu
máj. 29
17:00
Bundesliga: Müller és Robben az álomtizenegyben, Ribéry nincs (She)
A Bundesligából kieső Freiburg kapusa is bekerült a német élvonal álomcsapatába, amelyet az elismert német szaklap, a Kicker állított össze a fantasyjátékában a legtöbb pontot szerző labdarúgókból.
máj. 29
17:02
FIFA: a palesztinok visszavonták az Izrael felfüggesztését kérő indítványukat (She)
A palesztin szövetség visszavonta az izraeli tagszervezet felfüggesztését kezdeményező indítványát pénteken, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Zürichben zajló tisztújító közgyűlésén.
máj. 29
17:18
Giro: Aru visszaszerezte a második helyet összetettben (She)
Az olasz Fabio Aru nyerte meg pénteken a Giro d’Italia országúti kerékpáros körverseny 19. szakaszát, ezzel összetettben feljött a második helyre a továbbra is éllovas spanyol Alberto Contador mögé.
máj. 29
17:36
Real Madrid: Ancelottinak nemet mondott, Benítez is vinné? (She)
Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid vezetősége Rafa Benízenek is „kiadja a feladatot”, a nyári átigazolási időszakban a blancók újra ajánlatot tesznek Marco Verrattiért, a Paris Saint-Germain középpályásáért.
máj. 29
17:36
Dzunics visszatér Fehérvárra (Metropol)
Visszatér korábbi sikerei színhelyére Dzunics Braniszlav, aki újra a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő TLI-Alba Fehérvár vezetőedzője lesz.
máj. 29
17:38
Férfi kézi BL: szépen búcsúzna a Kielből Veszprémbe tartó izlandi (She)
Kétszer hatvanperces búcsújátékra készül szombaton és vasárnap Kölnben Aron Pálmarsson. A THW Kiel izlandi légiósa már tavaly megegyezett az MKB-MVM Veszprémmel abban, hogy 2015 őszétől a magyar bajnokcsapat tagjaként folytatja a pályafutását.
máj. 29
17:40
FTC: a zöld-fehérek kivásárolták Ramírezt, három évre írt alá (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján, a fradi.hu-n adta hírül, hogy a klub kivásárolta szerződőséből a Fortuna Düsseldorf védőjét, Cristian Ramírezt, aki már alá is írta három évre szóló szerződését a zöld-fehérekkel.
máj. 29
17:54
MPB: a MOB sportolói bizottsága kiáll a sportolók mellett (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság sportolói bizottsága közleményben jelezte, kiáll a paralimpiai sportolók védelmében, és a Magyar Paralimpiai Bizottságban kialakult helyzet megszüntetését követeli. A közleményt változtatás nélkül közöljük.
máj. 29
17:56
Kézi: Kovacsics Gyöngyösön, tömeges távozók Cegléden (She)
A férfi kézilabda NB I 7. helyén végző B. Braun Gyöngyös bejelentette, a következő idénytől Kovacsics Péter is az együttest erősíti.
máj. 29
17:58
Férfi vízi BL: az Eger legyőzte a Szolnokot, így 5. lett (She)
A ZF Eger 8–7-re legyőzte a magyar bajnok Szolnokot a férfi vízilabda Bajnokok Ligája ötödik helyéért játszott mérkőzésen Barcelonában. A két magyar csapat közül az Eger csütörtökön a Jug Dubrovniktól, a Szolnok a Barcelonetától kapott ki az elődöntőbe jutásért vívott mérkőzésen a hatos döntőben.
máj. 29
18:00
El: rabona és ollózás a szezon 10 legszebb gólja között - videó (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) technikai bizottsága kijelölte az Európa-liga 2014-15-ös, a Sevilla sikerével zárult szezonjának tíz legszebb találatát.
máj. 29
18:12
Tottenham: osztrák védőt vásárolnak a Bundesligából (She)
A Tottenham Hotspur hatmillió euróért megvásárolja Kevin Wimmert, a Bundesligában szereplő 1. FC Köln 22 éves osztrák védőjét, akivel négyéves szerződést kötött.
máj. 29
18:14
Sevilla: Nem tudom, mi lesz, Isten kezében a jövőm - Bacca (She)
Carlos Baccát, az Európa-liga-győztes Sevilla labdarúgóját több európai topcsapat is szerződtetné, de a kolumbiai gólvágó szerint a jövője Isten kezében van, és büszke arra, hogy az andalúz együttes színeiben játszhat.
máj. 29
18:30
Férfi vízilabda BL - Az Eger a Szolnokot legyőzve ötödik (Infostart)
Az Eger végzett az ötödik helyen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája barcelonai hatos döntőjében, miután a pénteki helyosztón legyőzte a nyitónapon szintén vereséget szenvedő Szolnokot.
máj. 29
18:30
Haladás: „Senki sem akar az NB II-ben futballozni, én főleg nem” (She)
A Szombathelyi Haladás a Puskás Akadémia legyőzésével teheti biztossá a bennmaradást a labdarúgó NB I 30. fordulójában, Halmosi Péter, a vasiak csapatkapitánya szerint a társak feltüzeltek, senkinek sincs szüksége extra motivációra, viszont a szurkolótáborra nagy segítség lesz.
máj. 29
18:48
PL: az Everton után az újoncnál kölcsönben a Chelsea szélsője (She)
A Premier League-be feljutó Bournemouth a teljes 2015–20156-os szezonra kölcsönvette Christian Atsut a bajnok Chelsea-től.
máj. 29
18:50
Roland Garros: Sarapova búcsúztatta a 2010-es döntőst (She)
Bejutott a negyedik fordulóban a Roland Garros női egyesében Marija Sarapova. A második helyen kiemelt orosz teniszező két játszmában búcsúztatta a tornán 2010-ben fináléig jutó Samantha Stosurt.
máj. 29
18:52
Férfi kézi BL: „Zeitz biztosan elárult néhány titkot a Veszprémnek” (She)
Az MKB-MVM Veszprém a Kiellel csap össze szombaton a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében. Az idény legjobb védekező játékosának választott René Toft Hansen a Veszprémről, saját csapatáról és a tavaly Kielből a bakonyi együttesbe szerződött Christian Zeitzről beszélt az NSO Tv-nek.
máj. 29
19:03
Taktikai Zóna: Nagyon menő képek a történelem legemlékezetesebb spanyol kupadöntőjéről (Agroinform)
A Bilbao és a Barca 1984-es kupadöntője nem véletlenül kapta a "bérnabeui csata" ragadványnevet. Képeken a lényeg.
máj. 29
19:06
NB I: Pécsi MFC-Nyíregyháza élőben az NSO-n! (She)
Pécsi MFC–Nyíregyháza Spartacus (Tv: Duna) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
máj. 29
19:24
Real: „Cristiano Ronaldóból nagyszerű védő lesz!” (She)
A korábbi Liverpool-támadó Ryan Babel gúnyolódva megjegyezte, hogy „Cristiano Ronaldóból nagyszerű védő lesz”, ha a Real Madrid valóban Rafa Benítezt nevezi ki új vezetőedzőjévé.
máj. 29
19:24
Blatter már majdnem újra FIFA-elnök (Infostart)
Mivel egyik jelölt sem kapta meg a szavazatok kétharmadát, így eredménytelenül zárult a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökválasztásának első fordulója a szervezet Zürichben zajló 65. kongresszusán.
máj. 29
19:26
Milan: Ancelotti jönni fog, visszaszerzem Zlatant - Berlusconi (She)
Silvio Berlusconi, a Milan elnöke nem keres mást, szerinte a Real Madridtól elbocsátott Carlo Ancelotti lesz a Milan következő vezetőedzője. A tulajdonos azt is elmondta, hogy Zlatan Ibrahimovic visszatérhet a klubhoz.
máj. 29
19:42
Evezős Eb - Minden magyar egység továbbjutott (Infostart)
Mind az öt magyar egység továbbjutott a pénteki elő- és reményfutamokból a Poznanban megkezdődött evezős Európa-bajnokságon.

Keresés