2016. január 29. péntek

jan. 29
18:48
FTC: Radó András a Hajduk Split elleni győzelemről (She)
Radó András, a Ferencváros játékosa szerint fokozatosan vették át az irányítást a Hajduk Split elleni, 4–2-re megnyert felkészülési mérkőzésen.
jan. 29
19:00
Északi összetett: az olimpiai bajnok nyert, de a rivális vezet (She)
Az északi összetett világkupa legutóbbi három kiírásának győztese, Eric Frenzel nyerte meg a Seefeldben megrendezett világkupaversenyt. A német ezzel a sikerrel három pontra megközelítette honfitársát, az éllovas Fabian Riessle-t.
jan. 29
19:02
Rio 2016: nem indulhatnak a bolgár súlyemelők (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) helyben hagyta a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) korábbi döntését, amellyel a bolgár súlyemelőket eltiltotta a riói nyári játékokon való részvételtől.
jan. 29
19:04
Barcelona: Boldog vagyok itt, nagyszerű a csapat, de... – Neymar (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona brazil támadója, Neymar szerint nagyon nehéz elképzelnie, hogy távozik a klubtól.
jan. 29
19:18
Videó: Otigba nagy ziccerben blokkolta saját csapata lövését (She)
Érdekes jelenet a Feyenoord–Heerenveen (1–2) holland bajnoki labdarúgó-mérkőzésről: a 91. percben a vendégek nagyon közel jártak a gólszerzéshez és a győzelem bebiztosításához, ám Otigba Kenneth nagyon rossz helyen maradt…
jan. 29
19:36
Rio 2016 - Már csak egy hely kiadó a férfi futballtornán (Infostart)
Japán és a Koreai Köztársaság labdarúgócsapata után Irak együttese szerzett jogot Ázsiából az olimpiai részvételre, mivel a kontinens U23-as tornájának pénteki bronzmérkőzésén 2-1-re legyőzte a házigazda katariak válogatottját Dohában.
jan. 29
19:36
Női kézi: megműtötték a Győr válogatott szélsőjét (She)
Bódi Bernadettet csütörtökön megoperálták, a Győri Audi ETO KC válogatott jobbszélsője szombaton már haza is térhet a kórházból – adta hírül a kézilabdacsapat hivatalos honlapja pénteken.
jan. 29
20:12
Hosszú Katinka és Cseh László is versenycsúccsal nyert Luxembourgban (Infostart)
Hosszú Katinka és Cseh László is versenycsúccsal győzött a luxembourgi nemzetközi pénzdíjas úszóverseny pénteki nyitónapján 400 méteres vegyesen.
jan. 29
20:12
Hosszú és Cseh versenycsúcsa Luxembourgban (Metropol)
Hosszú Katinka és Cseh László is versenycsúccsal győzött a luxembourgi nemzetközi pénzdíjas úszóverseny pénteki nyitónapján 400 méter vegyesen.
jan. 29
20:30
FIFA: egyelőre felfüggesztették a Real és az Atlético eltiltását (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) fellebbviteli bizottsága ideiglenesen felfüggesztette azt a határozatot, amely szerint a Real Madrid és az Atlético Madrid nem igazolhat játékost a következő két átigazolási szezonban.
jan. 29
20:48
Férfi kézi Eb: a hosszabbításban dőlt el, a németek a döntőben! (She)
A Lengyelországban zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság elődöntőjében Németország hosszabbítás után 34–33-ra legyőzte Norvégiát, ezzel bejutott a vasárnapi fináléba. A másik elődöntő, a spanyolok és a horvátok összecsapása 21 órakor kezdődik.
jan. 29
20:50
Úszás: Hosszú és Cseh is versenycsúccsal nyert (She)
Hosszú Katinka és Cseh László is versenycsúccsal győzött a luxembourgi nemzetközi pénzdíjas úszóverseny pénteki nyitó napján 400 méteres vegyesen.
jan. 29
20:52
Juventus: egyhónapos pihenő vár a horvát támadóra (She)
Egy hónap pihenőre kényszerül Mario Mandzukic, a Juventus horvát válogatott labdarúgója.
jan. 29
21:06
DVTK: Bacsa Patrik döntött, szerződést hosszabbított (She)
A Diósgyőri VTK meghosszabbította Bacsa Patrik nyáron lejáró szerződését – tudtuk meg az NB I-es labdarúgóklub hivatalos honlapjáról. Azt nem kommunikálta a DVTK, hogy a 23 éves játékos mennyi időre kötelezte el magát.
jan. 29
21:08
Női röplabda NB I: Jászberényben nyert a címvédő (She)
A címvédő Békéscsaba négy játszmában nyert Jászberényben pénteken a női röplabda NB I-ben.
jan. 29
21:42
Férfi kézilabda Eb - Németek a döntőben, franciák az ötödikek (Infostart)
A német válogatott jutott be elsőként a vasárnapi döntőbe a lengyelországi olimpiai selejtezős férfi kézilabda Európa-bajnokságon, mivel pénteken hosszabbításban nyert a norvég csapat ellen.
jan. 29
21:42
Videó: Rooney pazar gólt tekert a Derby County kapujába (She)
Az alábbi videós összeállításban a Derby County–Manchester United angol labdarúgó FA-kupa-mérkőzés góljait nézheti meg.
jan. 29
21:44
Futsal Eb: Cél lehet az ukránok elleni pontszerzés – Rivera (She)
A magyar futsalválogatott szövetségi kapitánya, Sito Rivera az Európa-bajnokság előtt beszélt a kitűzött célokról és további érdekességekről.
jan. 29
21:46
EBEL: rémálommal felérő első harmad után Volán-vereség (She)
Két győzelem és egy szoros csatavesztés után vereséggel folytatta szereplését a Fehérvár AV 19 az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) középszakaszának alsóházában: a magyar csapat már az első harmadban tetemes hátrányba került péntek este Klagenfurtban, és bár a harmadik periódusban szorossá tette az állást, 6–4-re kikapott a hazai csapattól.
jan. 29
22:00
Bolgár súlyemelők nem indulhatnak az olimpián (Infostart)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) helyben hagyta a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) korábbi döntését, amellyel a bolgár súlyemelőket eltiltotta a riói nyári játékokon való részvételtől.
jan. 29
22:00
Werder: Kleinheisler bekerült a 18 fős meccskeretbe (She)
Kleinheisler László bekerült a Hertha elleni szombati Bundesliga-bajnokira készülő Werder Bremen mérkőzéskeretébe.
jan. 29
22:02
Videó: nagy hibával kezdett, de utána hengerelt a Fradi (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros az utolsó beleki felkészülési mérkőzésén 4–2-re legyőzte a horvát Hajduk Splitet. Íme, a találkozó összefoglalója!
jan. 29
22:36
Norvég óvás a férfi kézilabda Eb-n (Infostart)
A német válogatott jutott be elsőként a vasárnapi döntőbe a lengyelországi olimpiai selejtezős férfi kézilabda Európa-bajnokságon, mivel pénteken hosszabbításban nyert a norvég csapat ellen. A találkozót követően a norvégok óvtak az utolsó másodpercekben történt játékvezetői döntések miatt.
jan. 29
22:36
Műkorcsolya Eb: csak oroszok a dobogón, Tóth Ivett 11. lett (She)
Három orosz állhatott dobogóra a pozsonyi műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság női versenyében a pénteki kűrt követően, Tóth Ivett pedig egy pozíciót rontva végül a 11. helyen zárt.
jan. 29
22:36
Tóth Ivett 11. lett a műkorcsolya Eb-n (Metropol)
Három orosz állhatott dobogóra a pozsonyi műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokság női versenyében, Tóth Ivett pedig a 11. helyen zárt.
jan. 29
22:54
Bundesliga: Gladbach-verés, megtört a 304 percnyi átok (She)
A Mainz hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Mönchengladbachot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 19. fordulójának pénteki mérkőzésén.
jan. 29
22:56
Férfi kézi Eb: négygólos horvát vereség, döntőben a spanyolok (She)
A Lengyelországban zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság elődöntőjében Spanyolország 33–29-re legyőzte Horvátországot. A negyedik Eb-döntőjükre készülő spanyolok a fináléban a németekkel találkoznak.
jan. 29
22:58
FA-kupa: a Derbyt legyőzte, továbbjutott az MU (She)
A Manchester United bejutott az FA-kupa ötödik fordulójába, miután 3–1-re nyert a Derby County vendégeként.
jan. 29
23:12
Férfi kézi Eb: óvtak a norvégok a németek elleni vereség után (She)
A német válogatott jutott be elsőként a vasárnapi döntőbe a lengyelországi olimpiai selejtezős férfi kézilabda Európa-bajnokságon, mivel pénteken hosszabbításban nyert a norvég csapat ellen.
jan. 29
23:30
Ligue 1: negatív csúcs – ilyen még nem történt a Marseille-jel (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 23. fordulójának nyitó mérkőzésén az Olympique Marseille hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Lille-lel. Az OM a 83. perctől az emberhátrányban játszott, a 96. percben a csereként beálló Antoine Rabillard találatával tíz emberrel egyenlített. A győzelem azonban elmaradt, ami azt jelenti, hogy a kikötővárosi csapat már kilenc bajnoki óta…
jan. 29
23:32
Chelsea: Pato a londoniaknál folytatja – hivatalos (She)
A Chelsea hivatalos honlapján bejelentette, hogy a szezon végéig kölcsönvette a Corinthians brazil játékosát, Alexandre Patót.

Keresés