2020. január 15. szerda

jan. 15
17:46
Sílövő-vk: Eckhoff nyert és élre állt összetettben (She)
A németországi Ruhpoldingban a norvég Tiril Eckhoff nyerte a sílövők női sprintversenyét, megelőzve a svéd Hanna Öberget és az olasz Dorothea Wierert. A norvég ezzel átvette a vezetést az összetett világkupában.
jan. 15
17:48
Felkészülés: két góllal legyőzte az albán negyediket a Honvéd (She)
A törökországi Antalyában edzőtáborozó Budapest Honvéd a második felkészülési mérkőzését játszotta, s a Gaziantep ellen 1–0-ra elvesztett találkozó után három nappal az albán élvonal negyedik helyén álló Partizani Tirana ellen megszülettek a csapat idei első góljai, egyben első győzelme is.
jan. 15
17:54
Németország: Löw a Bayern kapusigazolását kritizálta (She)
A német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw egy új évi interjúban arról beszélt, kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy Alexander Nübel jól döntött, amikor a Schalke kezdőcsapatabeli biztos helyét feladva elfogadta a Bayern München megkeresését.
jan. 15
18:00
Csupasport: Csécsei Zoltán futópados világrekordra készül (She)
Vasárnap este Csécsei Zoltán futópados világcsúcskísérletbe kezd – célja, hogy akkora távot tegyen meg 12, illetve 24 óra alatt, amit még soha senkinek sem sikerült. A csupasport.hu bepillantást enged a csúcsok mögé, és kiderül, egy világrekord akár többet is érhet.
jan. 15
18:02
Jégkorong: régi ismerős lett az Acélbikák új vezetőedzője (She)
A kanadai David Leger vette át a Dunaújvárost a jégkorong Este Liga felsőházába vezető szlovák Miroslav Ihnacák helyét.
jan. 15
18:04
Barcelona: CR-rel különlegesebb volt az el Clásico – Messi (She)
A DAZN Italiának adott interjút Lionel Messi, a Barcelona világklasszisa. Az argentin támadó a beszélgetés során kissé nosztalgikus hangulatban elevenítette fel azokat az el Clásicókat is, amelyeken még az immár a Juventust erősítő Cristiano Ronaldo is szerepelt.
jan. 15
18:12
Szenzáció! Izlandot is legyőztük, csoportelső a magyar válogatott! (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 24–18-ra legyőzte Izlandot az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság csoportkörének 3. (záró) fordulójában. Mikler Rolandék ezzel veretlenül megnyerték az E-csoportot, kiejtették az olimpiai és világbajnoki címvédő Dániát, és két pontot visznek magukkal a középdöntőbe.
jan. 15
18:24
Pl: válogatott kapust igazolt a West Ham United (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. helyén álló West Ham United bejelentette a 42-szeres ír válogatott Darren Randolph szerződtetését, aki a másodosztályú Middlesbrough-t hagyta el a londoniak kedvéért.
jan. 15
18:26
Nb Ii: a Barcika ukrán, a Budaörs bolgár csapatot győzött le (She)
Több másodosztályú labdarúgócsapat játszott felkészülési mérkőzést szerdán. A Horvátországban edzőtáborozó Budafok szlovén riválist győzött le, míg a Kazincbarcika ukrán, a Budaörs pedig bolgár ellenfél ellen nyert. A Szpari nem bírt a Kassával.
jan. 15
18:30
Felkészülés: egy félidőben hat gól, ikszelt a Zte Muraszombaton (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE FC szerda délután lejátszotta második felkészülési mérkőzését, a szlovén élvonalban szereplő NK Mura ellen Muraszombaton. A zalaiaknál bemutatkozott a kedden szerződtettet Eric McWoods, és a második félidőben pályára lépett a ma bejelentett Stjepan Ostrek is.
jan. 15
18:48
Barcelona: Eljön majd Xavi ideje is – Bartomeu (She)
Az FC Barcelona klubelnöke, Josep Maria Bartomeu egészen biztos abban, hogy Xavi is lesz még a katalánok vezetőedzője. A klubnál 1998 és 2015 közt futballozó középpályás állítólag a fő esélyes volt a hétfőn menesztett Ernesto Valverde helyére, ám végül Quique Setién érkezését jelentették be.
jan. 15
18:54
Felkészülés: kikapott a Mol Fehérvár a VfL Bochumtól (She)
A Spanyolországban edzőtáborozó Mol Fehérvár FC a német másodosztályban szereplő VfL Bochum ellen játszotta a harmadik edzőmérkőzését, ám továbbra sem tudott győzni: egy büntetőből és egy szabadrúgás után kapott góllal 2–0-s vereséget szenvedett.
jan. 15
19:00
A magyar lányok legyőzték az oroszokat a csoportrangadón! (She)
Hiába egyenlített ki háromgólos hátrányból Oroszország, a magyar válogatott nem ingott meg és koncentrált hajrával, taktikus játékkal harmadik csoportmeccsét is megnyerte a budapesti vízilabda Európa-bajnokság női tornáján.
jan. 15
19:06
Újpest: Feczesin a másodosztályban köthet ki – sajtóhír (She)
A Nemzeti Sport Online több forrásból is úgy értesült, hogy a Vasas NB II-es labdarúgócsapata érdeklődik az Újpest válogatott csatára, Feczesin Róbert iránt.
jan. 15
19:12
Női vízi Eb: megszerezte első győzelmét a horvát válogatott (She)
A horvát válogatott megszerezte első győzelmét a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornájának magyar érdekeltségű csoportjában: az eddig két vereséggel álló csapat szerdán egy góllal verte meg a továbbra is pont nélküli szerb együttest. A másik csoportban a címvédő holland válogatott 10–4-re múlta felül az olaszokat, így még min
jan. 15
19:24
Magyar kötődésű versenyző került be a Forma-1-be (Ripost)
A Magyarországon nevelkedett és a versenyzést magyar licenccel kezdő izraeli Roy Nissany lett a Forma-1-es Williams hivatalos tesztpilótája az idei szezonra.
jan. 15
19:30
Nhl: edzőt váltott a Vegas Golden Knights (She)
Gerard Gallant helyett Peter DeBoer irányítja a jövőben az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Vegas Golden Knights együttesét.
jan. 15
19:30
Öt liverpooli az év szurkolói csapatában (Azenpenzem)
.
jan. 15
19:54
Férfi kézi Eb: megvertük Izlandot, Magyarország csoportelső! (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 24–18-ra legyőzte Izlandot az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság csoportkörének 3. (záró) fordulójában. Mikler Rolandék ezzel veretlenül megnyerték az E-csoportot és két pontot visznek magukkal a középdöntőbe.
jan. 15
19:54
Fantasztikus siker Izland ellen! 24:18-ra nyertünk a kézi Eb-n! (888.hu)
Elképesztő küzdelemben jutott be a középdöntőbe a magyar válogatott a kézilabda Európa-bajnokságon.
jan. 15
19:54
Győzött és csoportelsőként jutott tovább a magyar férfi kézilabda-válogatott (Azenpenzem)
Sikerült a középdöntőbe jutás a magyar férfi kéziseknek az Európa-bajnokságon, a mieink egy parádés meccsen, szenzációs játékkal győztek 24-18-ra Izland ellen Malmőben.
jan. 15
19:57
Fantasztikus győzelem Izland ellen (HírTV)
Szenzációs játékkal 24-18-ra nyert a magyar kézilabda-válogatott Izland csapata ellen az Európa-bajnokság csoportkörének záró fordulójában. Dánia kiesett!
jan. 15
20:00
Szenzációs magyar siker az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokságon (Infostart)
Középdöntőbe jutott a magyar válogatott az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokságon, mivel a csoportkör harmadik fordulójában 24-18-ra legyőzte szerdán az izlandi csapatot, Malmőben.
jan. 15
20:06
Mark Spitz: Hosszú Katinka igazán nagyszerű, de a magyar úszók mindig is azok voltak (She)
Már Budapesten van a csütörtök esti M4 Sport – Az Év Sportolója 2019 Gála díszvendége, az úszólegenda Mark Spitz, aki a Nemzeti Sportnak adott interjújában hosszasan mesélt többek között káprázatos pályafutásáról, legjobb olimpiai történeteiről és magyar kötődéséről is.
jan. 15
20:08
Női vízi Eb: legyőzte az oroszokat, s hibátlan a magyar válogatott (She)
A Budapesten zajló női vízilabda Európa-bajnokság csoportkörének harmadik fordulójában a magyar válogatott szoros meccsen 9–8-ra legyőzte Oroszországot, így továbbra is hibátlan teljesítménnyel a csoport második helyét foglalja el.
jan. 15
20:10
Női vízi Eb: legyőzte az oroszokat, s hibéátlan a magyar válogatott (She)
A Budapesten zajló női vízilabda Európa-bajnokság csoportkörének harmadik fordulójában a magyar válogatott szoros meccsen 9–8-ra legyőzte Oroszországot, így továbbra is hibátlan teljesítménnyel a csoport második helyét foglalja el.
jan. 15
20:12
Női vízi Eb: a magyar válogatott legyőzte Oroszországot! (She)
A női vízilabda-válogatottunk 9–8-ra legyőzte Oroszországot a Európa-bajnokság A-csoportjának rangadóján.
jan. 15
20:18
Negyeddöntősök a magyar női pólósok (Infostart)
A nemzeti válogatott 9-8-ra legyőzte az oroszokat a budapesti olimpiai kvalifikációs vízilabda Európa-bajnokság harmadik fordulójában, így százszázalékos maradt, és a hátralévő két csoportmérkőzés eredményétől függetlenül bejutott a negyeddöntőbe.
jan. 15
20:18
Női kézi Nb I: könnyedén nyert az Ftc a Kisvárda ellen (She)
Az FTC idegen környezetben 31–21-re legyőzte a Kisvárdát a női kézilabda NB I szerdai játéknapján. Az Érd a Békéscsaba, a Siófok pedig a DVSC ellen diadalmaskodott.
jan. 15
20:27
Szenzációs magyar eredmény az Eb-n, csodát tett a válogatott (Ripost)
A magyar válogatott legyőzte Izlandot a férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének 3. fordulójában.
jan. 15
20:27
Izlandot legyőzve csoportgyőztes a magyar férfi kézilabda-válogatott az EB-n (SzMo)
A középdöntőbe jutott a csapat, és ezzel megőrizték esélyüket az olimpiai kvóta megszerzésére.
jan. 15
20:29
Hatalmas összeg, először történt ilyen a Ferencvárossal (Ripost)
Eddig nem látott határt lépett át a Ferencváros labdarúgócsapatának a keretértéke. A zöld-fehérek komoly erősítéseket hajtottak végre a téli szünetben.
jan. 15
20:30
Erste Liga: az Ftc négy góllal verte a Vasast, a Dab elkapta a Brassót (She)
A címvédő Ferencváros 5–1-re legyőzte a seregható Vasast a jégkorong Erste Ligában. A nap másik mérkőzésén a Dunaújváros fordulatos találkozóval 7–5-re nyert a Corona Brasov ellen.
jan. 15
20:30
Az oroszok legyőzésével negyeddöntős a magyar női vízilabda válogatott (Azenpenzem)
A házigazda magyar női vízilabda-válogatott biztosította negyeddöntőbe jutását az Eb-n, miután a harmadik fordulóban – százszázalékos mérlegét megőrizve – 9-8-ra legyőzte az orosz csapatot.
jan. 15
20:33
Az oroszok legyőzésével negyeddöntős a magyar női válogatott (HírTV)
A házigazda magyar női vízilabda-válogatott biztosította negyeddöntőbe jutását a Duna Arénában zajló Európa-bajnokság A csoportjából, miután a harmadik fordulóban.
jan. 15
20:42
Birkózás: Lőrinc Viktor megnyerte az év első rangsorversenyét (She)
Szerdán Rómában hét kötöttfogású súlycsoport küzdelmeivel megkezdődött 2020 első nemzetközi rangsorversenye, a Matteo Pellicone-viadal. A magyarok közül a 2019 legjobb kötöttfogású birkózójának választott, vb-ezüst- és bronzérmes, Eb-győztes, olimpiai 5. Lőrincz Viktor (87 kg) amerikai, kínai, török és indiai riválist felülmúlva a dobogó tetejé
jan. 15
20:42
A német Kerber megsérült az Adelaide-ben zajló tenisztornán (Azenpenzem)
Az Australian Open 2016-os győztese, a német Angelique Kerber sérülés miatt feladta nyolcaddöntős mérkőzését az Adelaide-ben zajló tenisztorna 848 ezer dollár (255 millió forint) összdíjazású női versenyében.
jan. 15
20:48
Dakar: nagyot borult Alonso – félbevágták a szakaszt a szervezők (She)
Annak ellenére is eseménydús napot zártak szerdán a Dakar rali autós mezőnyének élmenői, hogy a lehetetlen időjárási körülmények között a szervezők az eredetileg kiírt táv kevesebb mint felénél eredményt hirdettek.
jan. 15
20:54
Hegedüs Levente aranyérmes Lausanne-ban, további három magyar dobogós hely (Azenpenzem)
Négy magyar jégkorongozó is érmet nyert szerdán Lausanne-ban, a téli ifjúsági olimpia hatodik versenynapján: a kapus Hegedüs Levente első magyarként szerzett aranyat a téli játékokon, Márton Luca ezüstnek, Ivády Milán és Metzler Regina pedig bronznak örülhetett. Ezek az első magyar dobogós helyek az idei seregszemlén.
jan. 15
21:06
Férfi kézi Eb: Nem tudom, melyik kalapomat emeljem meg – Mikler (She)
Szerda este férfi kézilabda-válogatottunk újabb csodálatos mérkőzéssel rukkolt ki, és Izland legyőzésével továbbjutott az Európa-bajnokságon – ráadásul csoportelsőként. Lássuk, hogyan értékeltek a magyar főszereplők!
jan. 15
21:06
Középdöntős a magyar férfi kézilabda-válogatott Malmőben (Behaviour)
Hiába vezetett öt góllal is Izland, a magyar férfi kézilabda-válogatott 24-18-ra győzött, s csoportelsőként masírozott be az Európa-bajnokság középdöntőjébe.
jan. 15
21:08
Nagy csatában született meg a magyar siker a Duna Arénában (Behaviour)
Egy góllal, 9-8-ra nyert a magyar női vízilabda-válogatott egyik legnehezebb csoportellenfele, Oroszország ellen a Duna Arénában zajló Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában.
jan. 15
21:18
Kézi Eb: Hazudnék, ha azt mondanám, számítottunk a továbbjutásra – Gulyás (She)
Szerda este a magyar férfi kézilabda-válogatott újabb csodálatos mérkőzéssel rukkolt ki, és Izland 24–18-as legyőzésével továbbjutott az Európa-bajnokságon – ráadásul csoportelsőként. Gulyás István szövetségi kapitány a bravúros siker után elemezte a látottakat.
jan. 15
21:30
Röplabda: bajban a bajnokok és a címvédő is a Magyar Kupában (She)
Három párharcban is az elődöntő első mérkőzését játszották le szerdán a férfi és női Magyar Kupában. A férfiaknál a Fino Kaposvár nagyon simán győzte le 3:0-ra a címvédő Kecskemétet, míg a tavalyi döntős Pénzügyőr a bajnok Vegyész RC Kazincbarcika otthonában nyert 3:1-re. A nőknél a múlt évi finalista Békéscsabát búcsúztató UTE ezúttal a bajnok Vas
jan. 15
21:36
Ligue 1: a Psg idegenben átgázolt a Monacón (She)
A liga 3. helyén álló Rennes 1–0-ra nyert a Nimes otthonában a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 12. fordulójából bepótolt találkozón. A kiesés elől menekülő Amiens 1–1-es döntetlent játszott a Reims vendéglátójaként. A nap rangadóján a PSG magabiztos, 4–1-es győzelmet aratott a Monaco otthonában.
jan. 15
21:36
Hosszú nyerte a magyarok csatáját 200 méter pillangón (Azenpenzem)
Hosszú Katinka nyerte a magyarok különcsatáját 200 méter pillangón a kínai Sencsenben, az Úszó Bajnokok Sorozata első állomásának szerdai versenynapján.
jan. 15
21:42
Férfi kosár Nb I: a Szolnok nyerte a megyei derbit Jászberényben (She)
Első alkalommal irányította a Jászberény NB I-es férfi kosárcsapatát Miljan Csurovics, a múlt hét végén kinevezett vezetőedző – írhatnánk, de a szükséges papírok hiányában nem ő ült a kispadon, hanem a másodedző, Lo Elhadji Malick. Mindenesetre nem sikerült túl jól a Csurovics-éra első meccse: a Szolnok elleni megyei derbin 21 pontos vereséget szen
jan. 15
21:54
Africa Race: minden elképzelést felülmúlóan teljesítenek a magyarok (She)
Az Africa Race szerdai megméretésén a kamionosok mezőnyében az eddigi éllovas Igor Bouwens technikai hiba miatt félbeszakította a szakaszt, így a nap során egymást segítő két magyar egység állt az összetett élére.
jan. 15
22:00
Férfi kézilabda Eb - Gulyás István: Hazudnék, ha azt mondanám, hogy gondolt erre valaki (Infostart)
A szövetségi kapitány elismerte, hogy nehéz dolguk volt, de mint mondta, a játékosainak ezúttal is a helyén volt a szívük, és főleg a második félidőben nagyon taktikusan kézilabdáztak.
jan. 15
22:00
Férfi kézi Eb: óvatosan átgondolhatjuk az olimpiai selejtezőre vezető utat is (She)
Miután a magyar férfi kézilabda-válogatott bravúros szerepléssel továbbjutott a csoportjából az osztrák, norvég, svéd közös rendezésű Európa-bajnokságon, ráadásul két ponttal kezdi meg a középdöntőt, érdemes röviden arra is kitérni, hogyan áll az olimpiai selejtezőért folyó küzdelem.

Keresés