2007. július 19. csütörtök

júl. 19
21:53
Jégkorong: kanadai center próbajátékon az Alba Volánnál (She)
Kurt MacSweyn személyében kanadai centert tesztel az Alba Volán-FeVita jégkorongcsapata. A székesfehérvári klub csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott: a játékos szerepelni fog a felkészülési mérkőzéseken, és ezt követően döntenek esetleges leigazolásáról.
júl. 19
23:27
UEFA-kupa: nyolc gólt lőtt a norvég Brann a walesi Carmarthennek (She)
Az UEFA-kupa selejtezőjében, az első forduló első mérkőzésén a norvég Brann nyolc gólt lőtt vendéglátójának, a walesi Carmarthennek. A találkozón R. Winters mesterhármast szerzett, T. Helstad két gólig jutott.
júl. 19
23:44
UEFA-kupa: hatot lőtt idegenben a Partizan, ötöt a Solna (She)
Az UEFA-kupa selejtezőjében, az első forduló első mérkőzésén a szerb Partizan hat, a svéd Solna öt gólt lőtt idegenben és intézett el magának egy könnyed hazai visszavágót.
júl. 19
23:48
A legyőzhetetlen kapus és a mini Maxi - videókkal (Infostart)
A junior-világbajnokság legjobb játékosait bemutató kétrészes összeállításunk első részében azokat a futballistákat mutattuk be, akik már a torna előtt hírnevet szereztek maguknak. Most azokon a sor, akiknek a nevét a kanadai torna alatt ismerte meg a nagyvilág.
júl. 19
23:56
Vízilabda Világliga-selejtező: román lecke a horvátoknak (She)
Úgy került egy lépéssel közelebb a magyar vízilabda-válogatott a Világliga-selejtező csoportelsőségéhez, hogy nem is játszott csütörtökön Portugaleteben. Románia ugyanis meglepetésre két góllal legyőzte a tartalékos, de mégiscsak világbajnok horvátokat.

Keresés