2007. július 21. szombat

júl. 21
19:58
Davis-kupa, magyar-monacói: szépítettek a mieink a páros után (She)
Bardóczky Kornél és Kiss Sebő nagy csatában, ötjátszmás mérkőzésen nyert a Jean-René Lisnard, Guillaume Couillard kettős ellen a szombati párosmérkőzésen, ezzel a magyar férfi teniszválogatott 2-1-re szépített a vendég monacói gárda ellen a Davis Kupa Euro-afrikai zóna II. csoportjának második fordulójában, a Római Teniszakadémián.
júl. 21
20:10
Blatter sajnálkozik, a chilei kormány panaszt tett (Behaviour)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke sajnálkozását fejezte ki a kanadai U20-as világbajnokságon - magyar idő szerint - pénteken hajnalban rendezett chilei-argentin találkozó után kirobbant botrány miatt.
júl. 21
20:36
Öttusa ob: Tibolya, illetve a KSI győzött (Metropol)
Tibolya Péter nyerte a férfiak hagyományos versenyét az öttusázók budapesti országos bajnokságán. Csapatban a KSI győzött.
júl. 21
20:38
U23-as triatlon Eb: Koch Renáta ezüstérmes (Metropol)
Koch Renáta remek futásának köszönhetően ezüstérmes lett a finnországi Kuopióban zajló U23-as rövid-, azaz olimpiai távú triatlon Európa-bajnokságon.
júl. 21
20:39
U23-as triatlon Eb: Koch Renáta a második helyen végzett (She)
Koch Renáta remek futásának köszönhetően ezüstérmes lett a finnországi Kuopióban zajló U23-as rövid-, azaz olimpiai távú triatlon Európa-bajnokságon.
júl. 21
20:47
Magabiztos müncheni győzelem (Behaviour)
A Bayern München 0-1-ről fordítva három góllal nyert a Werder Bremen ellen Düsseldorfban a labdarúgó Német Ligakupa második negyeddöntőjében. A bajorok egyik legjobbja az Olympique Marseille-től szerződtetett világbajnoki ezüstérmes francia Franck Ribéry volt, aki két gólt szerzett.
júl. 21
21:39
Gyurta mellékes számában is csúcsot döntött (Infostart)
Meglett a magyar úszóválogatott harmadik arany-, első ezüst- és negyedik bronzérme is a belgiumi ifjúsági Európa-bajnokságon: a negyedik versenynapon 100 pillangón nyert Tompa Orsolya Kovács Emese előtt, míg Balog Gábor 200 háton végzett harmadikként.
júl. 21
21:39
Felkészülési mérkőzés: egygólos győri győzelem Szombathelyen (She)
A Győr együttese egygólos győzelmet aratott Szombathelyen felkészülési mérkőzésen.
júl. 21
21:41
Úszás: magyar arany, ezüst és bronz az ifi Európa-bajnokságon (She)
Meglett a magyar úszóválogatott harmadik arany-, első ezüst- és negyedik bronzérme is a belgiumi ifjúsági Európa-bajnokságon: a negyedik versenynapon 100 m pillangón nyert Tompa Orsolya Kovács Emese előtt, míg Balog Gábor 200 m háton végzett harmadikként.
júl. 21
22:01
Az Újpest hengerelt a pofon után (Infostart)
Az aranyéremre pályázó Újpest hátrányból fordítva 4-2-re nyert az újonc Siófok vendégeként a labdarúgó NB I nyitó fordulójában.
júl. 21
22:07
Tenisz: Szávay Ágnes döntős, ellenfele a német Müller lesz (She)
A nyolcadik helyen kiemelt Szávay Ágnes két játszmában legyőzte a hazai közönség előtt szereplő Sara Erranit és ezzel bejutott a döntőbe a 145 ezer dollár összdíjazású palermói salakpályás női tenisztornán.
júl. 21
22:10
Szávay már döntős Palermóban (Infostart)
Bejutott a döntőbe a nyolcadik helyen kiemelt Szávay Ágnes két játszmában legyőzte a hazai közönség előtt szereplő Sara Erranit, ezzel bejutott a döntőbe a 145 ezer dollár összdíjazású palermói salakpályás női tenisztornán.
júl. 21
22:12
Szávay Ágnes döntős (Behaviour)
A nyolcadik helyen kiemelt Szávay Ágnes két játszmában legyőzte a hazai közönség előtt szereplő Sara Erranit és ezzel bejutott a döntőbe a 145 ezer dollár összdíjazású palermói salakpályás női tenisztornán. A viadal honlapja szerint a magyar teniszező ellenfele a második helyen kiemelt német Martina Müller lesz.
júl. 21
23:21
Hamiltonon semmi nem múlik (Infostart)
Hamilton indul, ha hagyják. Pofont kapott, de fordított az Újpest. Szávay döntős Palermóban. A nap legfontosabb sporthírei július 21-én, szombaton.
júl. 21
23:21
Intertotó-kupa: Koman Vladiimr kezdő volt, kikapott a Kazany (She)
A Zalaegerszeget kiejtő Rubin Kazany együttese kétgólos vereséget szenvedett Bécsben a Rapid vendégeként. Koman Vladimir kezdőként 62 percet játszott a Sampdoriában, a genovaiak 1-0-ra nyertek Várnában.
júl. 21
23:54
Amersfoort: Juzsnyij búcsúja (Behaviour)
A második helyen kiemelt orosz Mihail Juzsnyij meglepetésre kikapott a belga Steve Darcistól a hollandiai Amersfoortban zajló, 353 450 euró összdíjazású férfi salakpályás tenisztorna elődöntőjében.

Keresés