2007. július 26. csütörtök

júl. 26
22:13
Détári három meccsen nem ülhet a kispadra (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Détári Lajost, a Sopron vezetőedzőjét, akit a Kaposvár elleni 1-1-es döntetlennel végződött mérkőzésen a játékvezető elküldött a kispadról. "Ha három meccset kaptam, akkor ezt el kell fogadni - mondta Détári az MTI-nek. "Kíváncsi vagyok azonban arra, hogy a mérkőzés játékvezetőjét hány meccstől tiltották el. A…
júl. 26
22:15
Női vízilabda: magyar győzelem az olaszok ellen (Behaviour)
Barátságos mérkőzésen a magyar női vízilabda-válogatott öt góllal legyőzte a vele együtt Gyulán edzőtáborozó olasz nemzeti együttest. Eredmény: Magyarország-Olaszország 9-4 (2-1, 2-1, 4-2, 1-0. A magyar góldobók: Győri, Stieber, Drávucz, Pelle 2-2, Zantleitner 1 Az augusztusi, oroszországi olimpiai selejtezőtornára készülő csapatok a közös gyakorlás keretében kedd este meg is mérkőztek egymással,…
júl. 26
22:17
Doppingellenes törvény készülhet (Behaviour)
Egy brit szakértői csoport megvizsgálja egy doppingellenes törvény előkészítésének, illetve elfogadásának lehetőségét a 2012-es londoni nyári játékok közeledtével.
júl. 26
22:19
Kluivert az angol másodosztályban folytatná (Behaviour)
Az angol másodosztályban szereplő Sheffield Wednesdayjel tárgyal Patrick Kluivert, a hollandok korábbi futballsztárja. A 31 éves csatár hazájában a PSV Eindhovennél töltötte az előző idényt, de nem kínáltak neki új szerződést. Kluivert pályafutása során megfordult az Ajax Amsterdamban, az AC Milanban, az FC Barcelonában és a Newcastle Unitedban is.
júl. 26
22:21
Frings súlyos sérülése (Behaviour)
Súlyos térdsérülést szenvedett Torsten Frings, a Werder Bremen német válogatott labdarúgója, aki így várhatóan hónapokig nem léphet pályára. A Bundesliga legutóbbi szezonjában harmadik helyezett brémai klub tájékoztatása szerint klasszis játékosuk kedd este, a Paderborn elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett térdszalag-szakadást, s az első orvosi vizsgálatok alapján hosszú pihenőre kényszerül.
júl. 26
22:22
Bűnösnek találták a McLarent, de egyelőre nem kap büntetést (Infostart)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Motorsport Világtanácsa bűnösnek találta a Forma-1-es McLaren istállót a Ferrari dokumentumainak illegális birtoklásában, de nem büntették meg a wokingi csapatot, mert nincs bizonyíték arra, hogy az információkat felhasználták.
júl. 26
22:23
FC Liverpool: bemutatták az új stadion látványterveit (Behaviour)
A Liverpool labdarúgócsapatának vezetői szerdán bemutatták az együttes 60 ezer férőhelyes új stadionjának látványterveit. A tervek szerint a híres Anfield Road-i létesítményéből 2010-ben költözhet át a gárda az új arénába, amely a Stanley Parkban épül majd fel. A klub ügyvezetője, Rick Perry a csapat internetes honlapján elmondta, hogy a tervezésnél a legfontosabb szempont a B-közép…
júl. 26
22:25
Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál: újabb bronznap Belgrádban (She)
Újabb négy bronzérem a magyar fiatalok mérlege a belgrádi Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon. A negyedik napon az úszók ismét kitettek magukért, hiszen hárman is dobogóra állhattak, és a rekortánon is született egy bronz. Vízilabdázóink újabb fölényes sikerükkel finalisták, és asztaliteniszezőink is remekül menetelnek.
júl. 26
22:25
Chivu az Interbe szerződik, barátnője árulta el (Behaviour)
Christian Chivu, az AS Roma labdarúgócsapatától a bajnoki címvédő Internazionaléhoz igazol, a futballista 15 millió euróért vált klubot. Az átigazolást a két egyesület később szerette volna bejelenteni, de a román válogatott futballista barátnője egy televíziós műsorban elszólta magát és így derült fény a klubváltásra.
júl. 26
22:27
Napilap lesz a Sport pluszból? (Behaviour)
Budapest, 2007. július 25., szerda (MTI) - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a jövőben hosszútávú együttműködésre törekszik a Sport plusz című hetilappal, s felmerült, hogy az újság középtávon napilapként jelenjen majd meg.
júl. 26
22:29
2009-ben is Valenciában lesz az Amerika Kupa (Behaviour)
A szervezők bejelentették, hogy 2009-ben ismét Valencia rendezheti meg a vitorlás Amerika Kupát. A svájci Alinghi az idén július 3-án befejeződött sorozaton 5-2-vel védte meg a sportág legbecsesebb trófeáját az Emirates Team New Zealanddal szemben. A négy évvel ezelőtti döntőben ugyanez a két együttes volt érdekelt, az Alinghi akkor óriási meglepetésre 5-0-ra verte ellenfelét, ezzel 152 év után…
júl. 26
22:31
Az Elfsborg lesz a DVSC-TEVA ellenfele (Behaviour)
A svéd Elfsborg lesz a DVSC-TEVA ellenfele a labadrúgó Bajnokok Ligája-selejtező második körében. Az Elfsborg az első kvalifikációs kör szerdai visszavágóján az északír Linfield legyőzésével jutott be a második fordulóba.
júl. 26
22:33
Egy bronzérem és fölényes pólós siker a harmadik napon (Behaviour)
Kállay Dániel a harmadik helyen végzett 1500 méteres síkfutásban a belgrádi Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) harmadik napján. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tájékoztatása szerint rajta kívül két hatodik helyet szereztek a magyar atléták, 100 m-en Reiner Patrik, diszkoszvetésben pedig Ozorai Jenny révén.
júl. 26
22:35
Német Ligakupa: kiesett a bajnok (Behaviour)
A bajnok VfB Stuttgart hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett a Bayern Münchentől a Ligakupa elődöntőjében. A bajorok ellenfele a Schalke 04 lesz a szombati, lipcsei fináléban lesz.
júl. 26
22:37
Csak a Hertha BSC adott el kevesebb bérletet (Behaviour)
A labdarúgó Bundesliga 18 élvonalbeli csapata közül csak a Hertha BSC adott el eddig kevesebb bérletet az előző szezonhoz képest. "Nem hiszem, hogy aggódnunk kellene, hiszen az augusztus 10-i bajnoki rajtig még bőven van idő" - mondta Dieter Hoeness, a fővárosiak menedzsere.
júl. 26
22:39
Egyre kisebb a labdarúgóedzők tekintélye (Behaviour)
A labdarúgóedzők tekintélye fokozatosan csökken a klubokon belül, többek között erre a megállapításra jutottak a szakvezetők nürnbergi tanácskozásán. Felix Magath, a VfL Wolfsburg trénere szerint az egyesületen belül a menedzserek az edzők "fejére" nőnek.
júl. 26
23:21
Ferencváros: a nyilatkozat helytálló volt, készek a további egyeztetésre (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség jogi alelnöke, Helmeczy László a csütörtöki, rendkívüli elnökségi ülés után jelentette be, hogy a versenyszabályzat szerint a másodosztályban csak azok a klubok indulhatnak, melyek nyilatkoznak arról, hogy nem állnak perben az MLSZ-szel. Márpedig szerintük a Ferencváros nyilatkozata nem fedte a valóságot. Este a zöld-fehér klub hivatalosan reagált az MLSZ határozatára.

Keresés