2007. szeptember 4. kedd

szept. 4
12:37
Ballack nem játszik az első körben (Behaviour)
Michael Ballack, a Chelsea német futballistája nem lép pályára a Bajnokok Ligája csoportmérkőzésein. A német válogatott középpályás még mindig nem épült fel teljesen áprilisi térdsérüléséből, így kimaradt a BL első szakaszára nevezett 25 fős keretből. "Egyelőre nem játszhat, viszont ha majd teljesen rendbe jön, azonnal számítunk rá. Amennyiben továbbjutunk, a folytatásban már vélhetően…
szept. 4
12:57
Németország: Odonkor került be a sérült Tasci helyett a keretbe (She)
Serdar Tasci helyett David Odonkor került be a német labdarúgó-válogatott keretébe, amely Wales és Románia ellen készül.
szept. 4
13:02
Görögország: máris elküldték a PAOK Szaloniki edzőjét (She)
Mindössze egy bajnoki mérkőzés után elküldték a PAOK Szaloniki labdarúgócsapatának kispadjáról Jorgosz Parasosz vezetőedzőt.
szept. 4
13:04
Formula?1: Bernard Rey lesz Alain Dassas utódja a Renault F1-nél (She)
Bernard Rey követi Alain Dassast a Renault elnöki székében ? jelentette be a francia Formula?1-es istálló. Dassas április óta töltötte be ezt a tisztséget, de már megálapodott a japán Nissan gyárral abban, hogy ő lesz a társaság pénzügyi főigazgatója.
szept. 4
13:13
Lengyelország: Andrzej Juskowiak pénteken játssza búcsúmeccsét (She)
Pénteken az Erzgebirge Aue-Lech Poznan mérkőzésen búcsúzik az aktív játéktól Andrzej Juskowiak egykori lengyel válogatott labdarúgó.
szept. 4
13:15
Schuster akár tíz évre is aláírna a Real Madridhoz (Behaviour)
Bernd Schuster, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője akár tíz évre szóló szerződést is aláírna, ha ilyet tennének elé. A német tréner, aki a nyáron vette át a királyi gárda irányítását, egy kedden megjelent interjúban beszélt erről, hozzátéve, hogy természetesen tisztában van vele, ennek nincs realitása.
szept. 4
13:18
Olimpia: Prága bejelentette igényét a 2016-os nyári játékokra (She)
Prága hivatalosan bejelentette igényét a 2016-os nyári olimpiai játékok megrendezésére. Az erről szóló nyilatkozatot kedden írta alá Pavel Bém, prágai főpolgármester, valamint Milan Jirásek, a Cseh Olimpiai Bizottság elnöke. Prága most ezt a hivatalos nyilatkozatot elküldi a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak Lausanne-ba. Ez az első kötelező formális lépés annak igazolására, hogy a cseh főváros…
szept. 4
13:24
UEFA: a szövetség érvényben hagyta Domenech eltiltását (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottságának döntése értelmében Raymond Domenech csak a lelátóról nézheti a francia labdarúgó-válogatott Olaszország elleni meccsét.
szept. 4
13:41
Prága hivatalosan bejelentette igényét a 2016-os nyári olimpia megrendezésére (Metropol)
Prága hivatalosan bejelentette igényét a 2016-os nyári olimpiai játékok megrendezésére. Az erről szóló nyilatkozatot kedden írta alá Pavel Bém, prágai főpolgármester, valamint Milan Jirásek, a Cseh Olimpiai Bizottság elnöke.
szept. 4
13:53
"Hajnal hős, mint Thomas Ha:ssler" (Behaviour)
A korábbi sokszoros német válogatott labdarúgóhoz, a munkabírásáról, átadásairól és nem utolsó sorban "életveszélyes" szabadrúgásairól emlékezetes Thomas Ha:sslerhez hasonlította a Süddeutsche Zeitung kedden a Bundesliga első osztályába most visszakerült Karlsruher SC magyar középpályását, Hajnal Tamást.
szept. 4
14:02
Debrecen: a román Adrian Ionescu nem lesz a csapat játékosa (She)
Nem lesz a Debrecen labdarúgócsapatának játékosa Adrian Ionescu - adta hírül a bajnoki címvédő együttes hivatalos honlapja.
szept. 4
14:29
Kerékpár: a T-Mobile kirúgta versenyzőjét, Lorenzo Bernuccit (She)
Megszabadult Lorenzo Bernuccitól a T-Mobile kerékpáros istálló, mivel a versenyző megbukott az egyik doppingteszten.
szept. 4
15:36
Elhunyt Igor Novikov (Metropol)
Hetvenhét éves korában elhunyt Igor Novikov, az öttusasport egyik legkiemelkedőbb alakja. Múlt pénteki halálának hírét a nemzetközi szövetség közölte kedden.
szept. 4
15:38
A T-Mobile elküldte doppingoló kerekesét (Metropol)
A T-Mobile csapat elbocsátotta az olasz Lorenzo Bernuccit, mivel az országúti kerekesről kiderült, hogy pozitív eredményt hozott az augusztusi, német körversenyen levett doppingmintájának elemzése.
szept. 4
15:52
Női Mozgásfesztivál a Millenáris Parkban (Metropol)
Új helyszínen, 58 féle mozgásformával várják a hölgyeket a IX. Női Mozgásfesztiválra, amelyet szeptember 9-én, vasárnap tartanak a Millenáris Parkban (Fény utca 20-22.), 10 és 16 óra között.
szept. 4
16:15
Tömegverekedés egy borsodi focimeccsen (Behaviour)
Tömegverekedés tört ki egy focimeccsen Sajókazán kedden, ketten megsérültek, hat embert pedig előállított a rendőrség - tudatta Egyedné Novodonszki Éva a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
szept. 4
16:22
Öttusa: hetvenhét éves korában elhunyt Igor Novikov (She)
Hetvenhét éves korában elhunyt Igor Novikov, az öttusasport egyik legkiemelkedőbb alakja. Múlt pénteki halálának hírét a nemzetközi szövetség közölte kedden.
szept. 4
16:27
MLSZ: Bárányos egy, Homonyik két meccset kapott (She)
Bárányos Zsoltot egy, Homonyik Gábrielt pedig két mérkőzésre tiltotta el a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.
szept. 4
16:54
EURO 2008: Frank Lampard biztosan nem játszhat Izrael ellen (She)
Kedden délután végleg eldőlt, hogy Frank Lampard biztosan nem léphet pályára szombaton az angol labdarúgó-válogatottban az Izrael elleni Európa-bajnoki selejtezőn. Lapunk már szombaton ? szigetországi médiainformáció alapján ? azt írta, hogy a Chelsea középpályása kihagyja a találkozót.
szept. 4
16:56
Maratoni kajak-kenu vb: folytatódhat a sikersorozat (She)
Szombaton 8:30-tól az ifi egyes döntőkre, 11:15-től a C-1 és a női K-1 döntőjére, 14:30-tól pedig a férfi K-1 döntőjére kerül sor a maratoni kajak-kenu világbajnokságon. Vasárnap reggel az ifi páros döntőket, 11:15-től a kenus és női kajakos duók fináléját, 14:30-tól pedig a férfi K-2-es döntőket rendezik.
szept. 4
17:21
Temesvári: "Már Szávay Ági ellen is felkészültek az ellenfelek" (Infostart)
Egyesben és párosban is a legjobb nyolc között szerepelhet az alig 19 éves Szávay Ágnes az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A korábban párosban is sikeres Temesvári Andrea szerint ez nem hátrány, mert a fáradtságot inkább a torna után érzik a versenyzők.
szept. 4
17:43
Dánia: rács mögé kerülhet a bíróverő futballhuligán (She)
Harmincnapos, felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a dán futballszurkoló, aki a válogatott svédek elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén berohant a pályára és megtámadta a bírót.
szept. 4
17:45
Három ajánlat a lóverseny társaságok vagyonértékelésére (She)
Három ajánlat érkezett a Nemzeti Lóverseny Kft. és a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. vagyonértékelésére kiírt pályázatra, amelynek eredményét az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Zrt. (ÁPV) szeptember közepéig hirdeti ki - tájékoztatta Oravecz Péter, az ÁPV szóvivője az MTI-t kedden.
szept. 4
19:15
Atlétika-vb, Oszaka: francia Európa-bajnok doppingesete (She)
Fennakadt a doppingvizsgálaton a francia Naman Keita, akinek szervezetében a megengedettnél magasabb volt a tesztoszeronszint a vasárnap zárult oszakai atlétikai világbajnokságon.
szept. 4
19:20
Werder Bremen: teltház lesz minden BL-összecsapáson (She)
Két héttel az első forduló előtt biztossá vált, hogy a Werder Bremen labdarúgócsapata minden egyes hazai Bajnokok Ligája-mérkőzését teltház előtt játssza.
szept. 4
19:22
Soproni Liga: kompromisszumos megoldás "sörügyben" (She)
Végleges, s mindenki számára elfogadható megoldással kecsegtető egyeztetés kezdődött kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), a Magyar Hivatásos Labdarúgó Liga (MHLL), a Heineken Hungária Sörgyárak Nyrt., a Borsodi Sörgyár Zrt., és támogatottja, a DVTK futballklub között.
szept. 4
19:38
Ülőröplabda-Eb: győzelem a görög válogatott ellen (She)
Az orvosi vizsgálatok után keletkezett zűrzavart követően meglepően jó játékkal rukkolt elő a magyar válogatott, és első mérkőzésén a görögök felett nagy sikert aratva nyert.
szept. 4
19:55
MTK: orrcsonttörés miatt műtötték Pollákot, több hetes kihagyás (She)
Elmozdulásos orrcsonttörés miatt műtötték meg Pollák Zoltánt, az MTK fiatal labdarúgóját. A klub hivatalos honlapja szerint leglább négy hetes kihagyás vár a védőre.
szept. 4
20:19
EURO 2008: Bak és Golinski nélkül a lengyelek (She)
A védő Jacek Bak és a középpályás Michal Golinski nem léphet pályára a lengyel labdarúgó-válogatottban a portugálok és a finnek elleni idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőn. Mindkét játékos sérüléssel bajlódik.
szept. 4
20:24
Férfi kosárlabda Eb: hibátlan az orosz és a litván válogatott (She)
Az orosz és a litván csapat is nyert a Spanyolországban zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság 2. fordulójában, így mindkét válogatott százszázalékos teljesítménnyel várja a folytatást. Ezzel mindkét gárda biztos résztvevője a középdöntőnek.
szept. 4
20:43
Jégkorong ob I: Alba Volán-siker az SC Csíkszereda ellen (She)
A jégkorong ob I-ben: Alba Volán-FeVita - SC Csíkszereda 4-3 (1-1, 1-0, 2-2). A hazaiaktól Gröschl mesterhármast ütött, míg az erdélyi csapatban hárman is végleges kiállítást kaptak.
szept. 4
20:49
Szávay párosban már elődöntős a US Openen! (Infostart)
Elődöntőbe jutott az amerikai nyílt teniszbajnokság női páros versenyében Szávay Ágnes, aki a cseh Uhlirova oldalán 3:6, 6:3, 6:3-ra nyert a Foretz-Svedova francia-orosz kettős ellen.
szept. 4
21:34
EURO 2008, Magyar-bosnyák: Vaskó Tamás kórházban (She)
Gyomorfertőzést kapott Vaskó Tamás, a szombati, Bosznia-Hercegovina elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott védője.
szept. 4
21:45
Férfi kosárlabda Eb: Parker brillírozott, győztek a franciák (She)
A francia csapat Tony Parker vezetésével hét ponttal nyert az olaszok ellen a Spanyolországban zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság 2. fordulójának legnagyobb rangadóján.
szept. 4
22:41
Kajak-kenu: pénzdíjas versenyeken ?portyáznak? klasszisaink (She)
Az augusztusi duisburgi világbajnokság után legtöbb válogatott versenyzőnk pihen, néhányan azonban pénzdíjas viadalokon ?portyáznak? szeptemberben.
szept. 4
22:43
Kosárlabda: Farkas Sándor új csapatot épít a Városmajorban (She)
Nem lesz könnyű dolga a BSE női együttesének szakmai munkáját irányító Farkas Sándornak a következő szezonban. A tavalyi csapatból ugyanis az alapozás augusztus 15-i kezdetén csupán Vida Anna jelentkezett munkára a Városmajorban.
szept. 4
22:47
Kosárlabda: minden a terv szerint halad a bajnokcsapatnál (She)
Szolnokon az Olaj KK férficsapatánál megy minden a terv szerint. Lassan megjönnek a légiósok.
szept. 4
23:35
Torna-vb: Berki Krisztián döntős, Gál Róbert még bizakodik (She)
Berki Krisztián bejutott a lólengés szombati szerenkénti döntőjébe a stuttgarti tornász-világbajnokságon, míg Gál Róbertnek egyelőre várnia kell, szerez-e olimpiai kvótát.

2007. szeptember 5. szerda

szept. 5
0:07
Fociláz! (Blikk)
Tombol a fociláz Magyarországon! Labdarúgó-válogatottunk eksztázisba hozta a futballt szerető embereket.
szept. 5
0:11
Szuperági (Blikk)
Szávay Ágnes csúcs az amerikai nyílt teniszbajnokságon! A magyar játékos az egyetlen, aki egyesben és párosban is a legjobb nyolc közé jutott.
szept. 5
0:15
Lisztes visszatért (Blikk)
Vincze Ottó (32) után egy újabb BL-hős tért viszsza a Ferencváros labdarúgócsapatához.
szept. 5
0:19
Csak csere! (Blikk)
Waltner Róbert (30), a góllövőlistát 6 találattal vezető focista viszont csak az utolsó percekben ment a pályára.
szept. 5
6:56
Okocha az angol másodosztályba tér vissza (Behaviour)
Jay Jay Okocha, a nigériai labdarúgás legendás alakja az angol másodosztályban szereplő Hull City együttesében folytatja pályafutását. "Fantasztikus játékos, aki megfelelően tudja majd mozgatni a középpályát" - nyilatkozta Phil Brown, a gárda szakvezetője. A 34 éves Okocha számára nem lesz idegen az angol futball, hiszen 2002 és 2006 között a Bolton Wanderers játékosa volt.
szept. 5
8:48
Nadal kiesett, Henin elődöntős (Behaviour)
Nagy meglepetésre a második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal kiesett a férfi egyes nyolcaddöntőjében az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A spanyol sztár honfitársától, David Ferrertől (15.) kapott ki négy játszmában. A nők versenyében elsőként a világranglista-vezető belga Justine Henin jutott be az elődöntőbe, miután magabiztosan legyőzte Serena Williamst. A két klasszis sorozatban…
szept. 5
9:13
Férfi kosárlabda Eb: magabiztos spanyol győzelem (She)
A világbajnok spanyol válogatott második mérkőzésén is magabiztos győzelmet aratott a hazai rendezésű férfi kosárlabda Európa-bajnokságon.
szept. 5
9:25
Tenisz: a közszolgálati tévé élőben adja Szávay negyeddöntőjét (She)
szept. 5
9:51
Anglia: a Wiganbe szerződött a kameruni Salomon Olembé (She)
szept. 5
10:23
Kovács Katalin: "Éreztem, hogy többen is leírtak" (Infostart)
A kajakozó Kovács Katalin a duisburgi világbajnokságon és a pekingi előolimpián is győzni tudott 500 méteren egyesben. Az MTK olimpiai bajnoka a kiemelkedően eredményes augusztusi szereplés előtt a június végi-július eleji spanyolországi Európa-bajnokságról ezüstérmekkel tért haza. Kovács Katalin az InfoRádiónak elmondta: nagyon bántotta, hogy az Eb-n nem tudott nyerni, de próbálta kizárni a…
szept. 5
10:46
Olaszország: Donadoni nem aggódik a válogatott miatt (She)
Roberto Donadoni, az olasz válogatott szövetségi kapitánya - saját bevallása szerint - nyugodt csapata soron következő két, kulcsfontosságú mérkőzése előtt. Egyik összecsapás sem lesz sétagalopp, hiszen előbb a csoport élén álló Franciaországgal kell megküzdeniük szombaton, majd Ukrajnával néznek farkasszemet.
szept. 5
11:08
Rögbi-vb: Jonny Wilkinson nélkül kezdenek az angolok (She)
A keddi edzésen kisebb bokasérülést szenvedett Jonny Wilkinson (képünkön), az angol rögbi-válogatott meghatározó embere. A kiváló rúgójátékos így nem állhat Brian Ashton szövetségi kapitány rendelkezésére az angolok első vb-mérkőzésén, szombaton az Egyesült Államok ellen.

Keresés