2008. november 22. szombat

nov. 22
18:39
Padlóra került az Arsenal, de a többi nagycsapat sem nyert (Infostart)
Újabb nagy pofont kapott az ezer sebből vérző Arsenal az angol labdarúgó-bajnokságban. Az elmúlt egy évtized talán legnagyobb belső válságát élő londoni csapat 3-0-ra veszített a Manchester City otthonában.
nov. 22
21:03
Lékóék csak döntetlent értek el Kuba ellen (Infostart)
A magyar férfi válogatott 2-2-es döntetlent ért el Kuba ellen a drezdai sakkolimpia kilencedik fordulójában. Lékó Péter, Almási Zoltán, Balogh Csaba és Berkes Ferenc is remizett.
nov. 22
21:57
Egyetlen gól döntött a Real meccsén (Infostart)
A Real Madrid 1-0-ra nyert az Huelva ellen a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
nov. 22
22:33
Az Inter legyűrte a Juventust (Infostart)
A címvédő és listavezető Inter 1-0-ra legyőzte a Juventust a San Siro Stadionban az olasz labdarúgó-bajnokság szuperrangadóján.

2008. november 23. vasárnap

nov. 23
6:18
Bajzát a csúcsra ért az ősszel (Blikk)
GYŐR – Két idénnyel ezelőtt gólkirály volt, most tizenegy találatával magabiztosan vezeti az NB I-es labdarúgó-bajnokság góllövőlistáját. Szezon közben hol a válogatottba követelték a drukkerek, hol összeszólalkozott egyikükkel, mert az megkérdőjelezte, hogy mindent megtett-e a csapat sikeréért. Ő Bajzát Péter (27), a Győri ETO csatára, aki évek óta megbízhatóan termeli a gólokat.
nov. 23
6:20
Világbajnok tanító néni (Blikk)
BUDAPEST – Nincs jobb női lábteniszező a világon Lepsényi Boglárkánál (31). A veszprémi klasszist megszorítani sem tudták ellenfelei a csehországi vébén, játszmaveszteség nélkül utasította maga mögé a teljes mezőnyt. Azonban nem csak sportágában számít tanítómesternek, a hétköznapokon a budapesti Puskás Ferenc Általános Iskola alsó tagozatos diákjait oktatja német nyelvre.
nov. 23
6:22
Megható szeretet (Blikk)
BUDAPEST – Rózsa Csillát (25) meghatja az a szeretet, amely édesanyja, Kanyó Éva (†39) emlékét körülveszi. A nyolc éve elhunyt tornásznő a KSI-ből indulva lett többszörös magyar bajnok, megnyerte az Ifjúsági Barátság Versenyt és gerendán az Amerika-kupát, 1978-ban pedig a strasbourgi világbajnokságon csapatban szerzett negyedik helyet. Tegnap immáron hatodik alkalommal rendeztek Kanyó Éva-…
nov. 23
6:24
Hajrá, igazgató urak! (Blikk)
BUDAPEST – Nyolc éve egyszerre lettek olimpiai bajnokok, most pedig egyszerre ülhettek be a főnöki székbe. Székely Bulcsú (32) és Vári Attila (32), a Domino Honvéd vízilabdacsapatának két kiválósága sportigazgatói állást vállalt a nemrég megnyílt hegyvidéki Sportmax2 sport-, szabadidő- és rendezvényközpontban. A péntek esti avatóbulin számos jó barátjuk, olimpiai bajnok társuk ott volt.
nov. 23
6:26
Pérez vitte tovább a Veszprémet (Blikk)
VESZPRÉM – Továbbjutott csoportjából az MKB-Veszprém férfi kézilabdacsapata. A bajnok az izlandi Haukar Hafnarfjördur elleni 34-25-ös sikerével követelt helyet magának a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese között.
nov. 23
10:15
Szabálymódosítás öttusában: futás és lövészet egyszerre (Metropol)
Az öttusa versenyeket 2009-től új formában, a futást és a lövészetet a biatlonhoz hasonlóan egy számba szervezve kell lebonyolítani.
nov. 23
10:51
Menesztették az Oklahoma vezetőedzőjét (Behaviour)
Sajtóértesülések szerint menesztették P. J. Carlesimót, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) érdekelt Oklahoma City Thunder vezetőedzőjét.
nov. 23
11:42
Simán kikapott Erdei Zsolt klubtársa (Infostart)
Megvédte címét Hugo Hernán Garay, a Boksz Világszövetség félnehézsúlyú világbajnoka.
nov. 23
12:00
Trükkös módszerekkel védik Overdose-t (Infostart)
Amióta Overdose neve bekerült a köztudatba, a lovat különféle módszerekkel próbálják megvédeni rosszakarói támadásaitól. A hároméves, mindeddig veretlen csődör tulajdonosa az InfoRádió Aréna című műsorában elárulta: előfordul például, hogy Overdose bokszában másik lovat helyeznek el.
nov. 23
13:15
Garay maradt a világbajnok (Behaviour)
Továbbra is az argentin Hugo Hernan Garay a félnehézsúlyú világbajnok a WBA szervezetnél, miután egyhangú pontozással nyert a német Jürgen Brahmer ellen.
nov. 23
14:09
Átütő magyar siker az MMA-küzdősportgálán (Behaviour)
Szó szerint is átütő magyar sikereket hozott a szombat éjszakába nyúló, Super Grand Prix elnevezésű budapesti MMA-küzdősportgála, amelynek záróakkordjaként Németh Gábor világbajnoki címmérkőzést nyert az amerikai Gary Goodridge ellen.
nov. 23
16:30
Dzsudzsák újra lendületben (Blikk)
Eindhoven – A szezon eleje Dzsudzsáknak és a PSV-nek gyengébben sikerült, de most már a csapat és Balázs is egyre jobb formában van.
nov. 23
20:45
Nyolcaddöntős a Dunaferr (Behaviour)
A Dunaferr kettős győzelemmel jutott tovább a PLER ellen a férfi kézilabda KEK-ben, a nyolcaddöntőbe jutásért rendezett magyar érdekeltségű párharcban.
nov. 23
23:42
A Barcelona és a Milan sem nyert a meglepetések hétvégéjén (Infostart)
A Barcelona az idény során mindössze másodszor veszített pontokat hazai bajnoki mérkőzésen, s Milan sem tudott nyerni, csak döntetlenre játszott Torinóban. A hétvége e kettő mellett is számos meglepetést hozott. A Premier League-ben, például, először fordult elő, hogy a tabella első öt helyezettje nem szerzett gólt. Spanyolországban kikapott az európai elit utolsó, meddig még veretlen csapata, a…

2008. november 24. hétfő

nov. 24
0:00
A férfiak nyertek, a nők kikaptak a sakkolimpia utolsó előtt fordulójában (Infostart)
A magyar női válogatott kikapott, a férfi ellenben győzött a sakkolimpián. Hétfőn szünnap van, zárás kedden.
nov. 24
6:06
Megbombázták az ágyúsokat, hullik a Real Madrid, szökik az Inter (Behaviour)
A Serie A-ban szökik az Inter, a Primera Divisiónban fogyatkozik a Real Madrid, a Premiershipben vergődik az Arsenal, a Bundesligában tartja jó formáját Hajnal, Hollandiában pedig Dzsudzsákkal indult meg fölfelé a PSV. Körkép az európai labdarúgó-topbajnokságokból.A víkend legjelentősebb meccsét Milánóban rendezték, ahol a címvédő és listavezető Inter a Juventust fogadta.
nov. 24
6:18
200 millió a tréleren (Blikk)
HERNÁD—SZIGETSZENTMIKLÓS — Útnak indították járműveiket tegnap a 2009-es Dakar-rali magyar versenyzői. A világ legnehezebb tereprali-viadala ugyan csak január harmadikán kezdődik, mégis szorít az idő, nem lehetett tovább várni. A terrorfenyegetettség miatt Afrika helyett Dél-Amerika, egészen pontosan Argentína, valamint Chile ad otthont a küzdelemnek, s bizony nem egyszerű eljuttatni a rajt…
nov. 24
6:20
Bárdosi-tus másfél év után (Blikk)
BUDAPEST — Győzelemmel tért vissza a birkózószőnyegre Bárdosi Sándor (31). A 2000es sydneyi olimpia ezüstérmese tavaly májusban vonult viszsza, miután Miskolcon a kötöttfogású országos bajnokság 84 kg-os súlycsoportjának döntőjében megütötte Fodor Zoltánt (23), az idei pekingi ötkarikás játékok ezüstérmesét.
nov. 24
6:22
Nyilasi játszott a Fradiban! (Blikk)
Újra Nyi lasinak tapsoltak a Ferencváros szurkolói. A zöld-fehérek egykori kiváló labdarúgója, majd sikeres edzője, Nyilasi Tibor (53) kisebbik fia, Bálint (18) szombaton bemutatkozott az FTC-ben. A drukkerek a Baktalórántháza ellen 3-0-ra megnyert Ligakupamérkőzésen láthatták, hogy az 1981-ben Ezüstcipőt nyert kiváló futballista fi a tehetséges.
nov. 24
6:24
Lewis kész visszatérni 100 millió dollárért (Metropol)
Ha 100 millió dollárt fizetnek neki, akkor hajlandó visszatérni a szorítóba Lennox Lewis, a profi boksz nehézsúlyú kategóriájának sokak szerint utolsó klasszis képviselője.
nov. 24
6:26
13 milliárd euró a 2010-es vb fejlesztésére (Metropol)
Tizenhárom milliárd eurót fordít a 2010-es labdarúgó-világbajnokság házigazdája, a Dél-afrikai Köztársaság a közlekedés fejlesztésére.
nov. 24
6:42
Bor Barna harmadszor junior kontinensbajnok (Metropol)
Bor Barna nyerte a plusz 100 kg-osok versenyét a zágrábi U23-as cselgáncs Európa-bajnokság zárónapján.
nov. 24
7:18
100 millió dollárért szállna ringbe Lewis (Behaviour)
Ha 100 millió dollárt fizetnek neki, akkor hajlandó visszatérni a szorítóba Lennox Lewis, a profi boksz nehézsúlyú kategóriájának sokak szerint utolsó klasszis képviselője.
nov. 24
8:30
A férfiak tudtak győzni (Metropol)
A magyar női csapat kikapott Oroszországtól, a férfiak viszont legyőzték Svájcot a drezdai sakkolimpia tizedik fordulójában.
nov. 24
11:30
Henrik Larsson teremhokira váltott (Metropol)
Bemutatkozott hazájának teremhoki-bajnokságában Henrik Larsson, a svédek veterán futballsztárja. A 37 éves csatár szülővárosának, Helsingborgnak a csapatában lépett pályára, amely a nyitófordulóban 7-6-ra verte a vendég Jönköpinget.
nov. 24
11:30
Podolski távozni akar Bayern Münchenből (Behaviour)
A januári átigazolási szezonban távozni akar a Bayern München labdarúgócsapatától Lukas Podolski.
nov. 24
11:32
"Nem is igazán foglalkoztunk az újítással, mert ellene voltunk" (Behaviour)
A hazai élversenyzők nem örülnek a Nemzetközi Öttusa Szövetség (UIPM) hétvégi döntésének, amely szerint a versenyeket a jövő évtől új formában, a futást és a lövészetet a biatlonhoz hasonlóan egy számba szervezve kell lebonyolítani.
nov. 24
11:48
A hazai élversenyzők nem örülnek a kombinált öttusafutásnak (Metropol)
A Nemzetközi Öttusa Szövetség (UIPM) hétvégi döntése szerint a versenyeket a jövő évtől új formában, a futást és a lövészetet a biatlonhoz hasonlóan egy számba szervezve kell lebonyolítani.
nov. 24
11:50
Montgomery: doppingoltam a sydneyi olimpia előtt (Metropol)
Bevallotta, hogy tudatosan szedett doppingszereket a 2000-es sydneyi olimpia előtt Tim Montgomery, a férfi 100 m-es síkfutás korábbi világcsúcstartója.
nov. 24
13:36
Hajnal Tamás ismét a Bundesliga legjobbjai között (Behaviour)
Hajnal Tamás, a Borussia Dortmund magyar légiósa a bundesliga.de honlap látogatóinak szavazatai alapján ismét bekerült a német labdarúgó-bajnokság elmúlt fordulójának válogatottjába.
nov. 24
15:18
Lennox Lewis visszatérne a ringbe (Infostart)
Százmillió dollárért hajlandó visszatérni a szorítóba Lennox Lewis, a profi boksz nehézsúlyú kategóriájának sokak szerint utolsó klasszis képviselője. A 2003-ban visszavonult 43 éves bokszoló azt mondta, a profi ökölvívás mára rémesen unalmassá vált, ezért lenne szükség a visszatérésére.
nov. 24
17:06
Megvan az Arsenal új csapatkapitánya (Infostart)
A spanyol Cesc Fabregast nevezte ki Arsene Wenger menedzser az Arsenal új csapatkapitányának.
nov. 24
19:00
Fontos döntések napjai a magyar hoki életében (Metropol)
Vasárnap dőlt el, hogy játszhatunk a címvédő orosz válogatottal, míg kedden az Országgyűlés szavaz a vb-felkészülésről és a sportági utánpótlásról. Összesen 270 millió forintról van szó.
nov. 24
19:12
Talmácsi: Még nem az igazi az új motor (Infostart)
A világbajnoki záró futamot követő tesztnap után ismét motorra ült Talmácsi Gábor. A 2007-ben a nyolcadliteresek között vébé-győztes magyar versenyző az Aprilia 250 köbcentis gyári RSA-motorját tesztelte 41 körön át.

2008. november 25. kedd

nov. 25
6:18
Életéért küzd a Real (Blikk)
MINSZK – Ha tovább akar jutni, győznie kell a BATE elleni BL-meccsen a spanyol futballklubnak.
nov. 25
6:20
Vadócz első gólja a spanyol élvonalban (Blikk)
PAMPLONA – Tizenöt és fél év után született újra magyar gól a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. 1993 áprilisában a Burgost erősítő Limperger Zsolt (40) lőtt a Valencia kapujába, igaz, azóta magyar futballista nem is nagyon fordult meg a Primera Divisiónban.
nov. 25
6:22
Szűcsi, a Lúzer FC (Blikk)
SZŰCSI – Magyarország leggyengébb csapata –2 ponttal sereghajtó a Heves megyei másodosztályban.
nov. 25
6:24
Honvéd—DAC a sérültekért (Blikk)
BUDAPEST – Ma 18 órakor a kispesti Bozsik stadionban jótékonysági mérkőzést játszik a Bp. Honvéd futballcsapata.
nov. 25
6:26
Talma 250-nel száguld (Blikk)
VALENCIA – Jó időeredményekkel akar ráijeszteni leendő riválisaira a kategóriát váltó motoros.
nov. 25
7:30
Már a világ legjobbjai is keresnek minket, nem csak mi őket (Behaviour)
Egyre nagyobb figyelem övezi a honi jégkorongozást, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a sportág külön tételként szerepelhet a jövő esztendő költségvetésében. A szövetség (MJSZ) sajtótájékoztatóján erről, illetve a májusi világbajnokságra való felkészülésről esett szó.
nov. 25
9:18
A hó is a Madrid ellenfele Fehéroroszországban (Infostart)
Az ötödik fordulót rendezik a Bajnokok Ligája csoportkörében kedden és szerdán este. Négy csoportban nyolc mérkőzés a mai program. Minden csoportban eldőlhet a továbbjutás - e tizenhat gárdából eddig egyedül a Juventus mondhatja magát biztosan a tavaszi folytatás részesének. A mérkőzések közül kiemelkedik a Villarreal-Manchester United és a Zenit-Juventus találkozó, utóbbit egyedüliként, magyar…
nov. 25
10:30
Korábbi fradi edző vezeti a Dinamo Zagrebet (Behaviour)
Ideiglenesen a sokáig Magyarországon dolgozó Marijan Vlak váltja a horvát Dinamo Zagreb labdarúgócsapatának kispadján a menesztett Branko Ivankovicot.
nov. 25
12:18
Rogge: Utópia a doppingmentes sport (Infostart)
Utópiának tartja a doppingmentes sportot a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke. Jacques Rogge a BBC-nek adott interjúban úgy fogalmazott: a csalás az emberi természet része.
nov. 25
12:36
Spanyol és francia ellenfele lesz a Veszprémnek (Behaviour)
Az MKB Veszprém és az előző fordulóból vele együtt továbbjutó német Flensburg-Handewitt a spanyol Ademar Leonnal és a francia Montpellier-vel került egy csoportba a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 16-os középdöntőjében - a keddi bécsi sorsolás alapján.
nov. 25
12:38
Kolozsváron játszik az AS Roma (Behaviour)
Minden vagy semmi - így jellemezte a szerdai CFR Cluj-AS Roma Bajnokok Ligája-mérkőzés tétjét Eugen Trica, az erdélyiek labdarúgója.
nov. 25
13:12
Öt újoncot visz az Eb-re Imre Vilmos (Infostart)
Imre Vilmos, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 16 fős keretét a december 2. és 14. közötti macedóniai Európa-bajnokságra.

Keresés