2008. november 29. szombat

nov. 29
8:53
Behajóztak a Dakarra (Blikk)
LE HAVRE — A 2009-es Dakarrali hivatalos rajtja ugyan csak január harmadikán lesz, de a magyar résztvevők számára (is) már Franciaországban elkezdődött a viadal.
nov. 29
8:55
Ronaldinho a megmentő (Blikk)
MILÁNÓ ― Most már biztos: nagy üzletet csinált a nyáron a Milan focicsapata.
nov. 29
8:57
100 milliós futballcsatár (Blikk)
DEBRECEN — Jó ősze volt Rudolf Gergelynek (23).
nov. 29
8:59
Összecsapnak a hősök (Blikk)
Az idei olimpia pólós aranyérmesei újra találkoznak — ezúttal ellenfélként.
nov. 29
16:58
Biros Péter: Már nem olyan egészséges élsportolónak lenni (Infostart)
Nem kell ennél nagyobb elismerés - mondta a háromszoros olimpiai bajnok Biros Péter, akit az év legjobb európai vízilabdázójának választottak a szakma képviselői. A világklasszis pólós az InfoRádióban arról is beszélt, hogy még nem tudja, folytatja-e válogatott pályafutását.
nov. 29
17:34
A Bayern nyerte a rangadót - Huszti gólpasszt adott (Infostart)
A Bayern München 2-0-ra nyert a Leverkusen otthonában a német labdarúgó Bundesliga szombati rangadóján.
nov. 29
19:04
Magyar sikerek a müncheni kardversenyen (Metropol)
A hónap elején junior Európa-bajnoki címet szerző Iliász Nikolász nyerte a müncheni nemzetközi férfi kardversenyt, mégpedig úgy, hogy a döntőben egy másik magyarnál, Lontay Balázsnál bizonyult jobbnak 15-12-re.
nov. 29
22:03
Siralmas játékkal kapott ki a Real, oda a prémium reménye (Infostart)
A Real Madrid idegenben 3-1-re kikapott a Getafétől a spanyol labdarúgó-bajnokságban.

2008. november 30. vasárnap

nov. 30
6:09
Újra együtt az Aranycsapat! (Blikk)
BUDAPEST – Ismét együtt volt az Aranycsapat! A legendás labdarúgó-válogatott 55 éve verte Angliát 6:3-ra az „évszázad mérkőzésén”, a nevezetes évfordulót együtt ünnepelték a még élő londoni hősök és az elhunytak hozzátartozói.
nov. 30
6:11
Sarapova Szávayék ellen tér vissza (Blikk)
BRADENTON – Győzelemmel térne vissza a nemzetközi teniszvilág elitjébe Marija Sarapova (21). A közelmúlt világelsője vállsérülése miatt július, a montreali Rogers-kupa óta nem indult semmilyen viadalon, ki kellett hagynia a US Opent és a pekingi olimpia teniszversenyét is. A januári Ausztrál Openen – Melbourne-ben ő a címvédő – azonban már újra ütőt ragadna.
nov. 30
6:13
Megnőttek Manaudou keblei (Blikk)
PÁRIZS – Laure Manaudou (22), a franciák olimpiai bajnok úszócsillaga megint nem az eredményeivel hívta fel magára a figyelmet, hanem azzal, hogy a korábbinál sokkal nagyobb mellel jelent meg egy Saint Dizier-i versenyen.
nov. 30
7:39
Messi is Ronaldónak adná az Aranylabdát (Infostart)
Néhány nap, és kiderül, ki kapja ebben az évben az Aranylabdát. A legnagyobb esélyesnek mindenhol Cristiano Ronaldót tartják, legutóbb Lionel Messi is arról beszélt: a portugál klasszisnak kell kapnia az elismerést.
nov. 30
9:09
Sosa-címvédés KO-val (Metropol)
Kiütéses győzelemmel védte meg a Boksz Világtanácsnál (WBC) őrzött kislégsúlyú világbajnoki titulusát Edgar Sosa.
nov. 30
9:27
Ismét parádézott a Barcelona (Infostart)
A listavezető Barcelona 3-0-ra győzött a Sevilla otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
nov. 30
9:27
Alapos verést kapott a címvédő az NHL-ben (Metropol)
A bajnoki címvédő Detroit 4-1-re kikapott, a legutóbb döntős Pittsburgh hajszálra ugyanennyire nyert az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
nov. 30
9:29
Kosáreső New Yorkban (Metropol)
Elképesztő kosárbőséggel rukkoltak ki a csapatok New Yorkban, a hazai Knicks és a vendég Golden State Warriors összecsapásán az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján: összesen 263 pontot regisztrálhattak a jegyzőkönyvben a meccs végén.
nov. 30
10:03
Francia siker női óriásműlesiklásban (Metropol)
A francia Tessa Worley nyerte a női óriásműlesiklók Világkupa-versenyét az egyesült államokbeli Aspenben.
nov. 30
11:15
Magyar ezüstérem a főiskolás súlyemelő vb-n (Metropol)
Nagy Péter személyében magyar súlyemelő is érmet szerzett a sportág első alkalommal kiírt egyetemi-főiskolai világbajnokságán: a szegediek erős embere nehézsúlyban végzett másodikként.
nov. 30
11:33
Cseh László Michael Phelpsről: "Jó, hogy van" (Infostart)
A háromszoros olimpiai ezüstérmes Cseh László egyetlen egyéni számban sem áll rajtkőre Rijekában a decemberi rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. A Kőbánya SC sportolója az InfoRádió Aréna című műsorában elárulta, hogy legszívesebben új szenvedélyének, a fotózásnak hódolna a kontinenstornán.
nov. 30
14:15
Vége a Vasas veretlenségének! (Infostart)
A házigazda Eger szerezte meg az aranyérmet a férfi vízilabda Magyar Kupában. Gerendás György vezetőedző címvédő együttese a döntőben hosszabbításban 9-8-ra győzött a bajnoki címvédő Vasas ellen. A vendégek góljaiból Varga Dénes egymaga ötöt szerzett.
nov. 30
15:27
Fölényes győzelem a finn kézisek ellen (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott továbbra is százszázalékos mérleggel vezeti Európa-bajnoki selejtezőcsoportját, a negyedik játéknapon 34-15-re nyert Finnország legjobbjai ellen Nyíregyházán.
nov. 30
15:45
Hosszabbítás döntött a vízilabda Magyar Kupáról (Metropol)
Nagy csatában, hosszabbítás után nyert 9-8-ra, s lett így címét megvédve a 2008-as Magyar Kupa győztese az Eger férfi vízilabdacsapata.
nov. 30
16:39
Magyar siker az amatőr golf-vb-n (Behaviour)
A magyar együttes remekül szerepelt, a csapatkapitány, Bohács Zsolt pedig kategóriájában megnyerte az Orlandóban rendezett amatőr golf-világbajnokságot.
nov. 30
16:58
A címvédő nyerte a manchesteri rangadót (Infostart)
A címvédő United 1-0-ra megnyerte az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának manchesteri rangadóját.
nov. 30
17:33
Begyűjtötte a három pontot az Inter (Infostart)
Nagy csatában, 2-1-re nyert a címvédő Internazionale a vendég Napoli ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában.
nov. 30
19:03
Az Arsenal a Manchester United után a Chelsea-t is megverte (Infostart)
Az Arsenal 2-1-re nyert a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szuperrangadóján. A vendégek Djourou szerencsétlen öngólja miatt kerültek hátrányba, majd a második félidőben van Persie duplájával fordítottak. A sokáig magabiztos Chelsea-játékosok látványosan megtörtek a holland csatár lesgólja után.
nov. 30
20:33
Az Arsenal az MU legyőzése után a listavezető Chelsea-t is felülmúlta (Behaviour)
Európa labdarúgó topbajnokságit ezúttal a nagy találkozások mellett a jubileumok jellemezték: Spanyolországban a Barcelona Sevillába, a Real Madrid a Getafe otthonába látogatott, Olaszországban Del Piero meglőtte 250. gólját a Juve színeiben, míg Angliában Wayne Rooney 100. klubcsapatban elért találatát ünnepelhette, miközben a Chelsea hazai pályán kikapott az Arsenaltól.
nov. 30
21:09
Tíz emberrel nyert a Valencia, a Real már csak a negyedik (Infostart)
A Valencia 3-2-re győzött a vendég Betis ellen a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
nov. 30
23:15
Tizenhat meccses veretlenséget bukott el a Milan (Infostart)
Nem volt híján meglepetéseknek a hétvége az európai futballbajnokságokban. Az Arsenal nyert a Chelsea otthonában, kikapott Szicília szigetén a Milan, s megint bukott a Real Madrid. Növelte előnyét a spanyol tabellán a Barcelona, az olaszon pedig az Inter. Tovább tart a Hoffenheim remeklése.

Keresés