2009. december 13. vasárnap

dec. 13
17:09
Rövid pályás úszó Eb: Dara 7. 100 m pillangón, Dekker az első (She)
Dara Eszter a 7. helyen végzett 57.78-as időeredményével a 100 méteres női pillangóúszás fináléjában az isztambuli rövid pályás úszó Eb-n.
dec. 13
17:11
Premier League: Liverpool-Arsenal élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi rangadója, a Liverpool–Arsenal mérkőzés, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, az NSO-n!
dec. 13
17:13
Jégkorong, U20-as divízió II-es vb: brit siker a debreceni torna nyitó meccsén (She)
Vasárnap délután Debrecenben a Főnix csarnokban megkezdődött az U20-as divízió II-es jégkorong-világbajnokság. A vb nyitó napjának első meccse a Nagy-Britannia–Kína összecsapás volt, amely az előzetes esélylatolgatásoknak megfelelően brit fölényt hozott, de a kínaiak szívósságára sem lehetett panasz.
dec. 13
17:27
Rövid pályás úszó Eb: holtversenyes orosz siker világcsúccsal férfi 100 m háton (She)
A német Caroline Ruhnau új Európa-bajnoki csúccsal (1:04.84) győzött a női 100 méteres mellúszásban az isztambuli kontinensviadalon a holland Moniek Nijhuis és a svéd Jennie Johansson előtt.
dec. 13
17:29
Rövid pályás úszó Eb: Castel nyert női 200 m háton, Szepesi 6. (She)
Szepesi Nikolett a 6. helyen végzett női 200 méteres hátúszásban az isztambuli rövid pályás Eb utolsó magyar érintettségű döntőjében.
dec. 13
17:45
Rövid pályás úszó Eb: Gyurta bizonyította, hogy magyar szám a 200 m mell (She)
Teljesítette célját – világcsúcs és első helyezés – férfi 200 m mellen Gyurta Dániel az isztambuli rövid pályás úszó Eb-n, világklasszisunk így nem véletlenül volt elégedett a harmadik magyar aranyérmet hozó nappal.
dec. 13
17:47
Bundesliga: Pogrebnjak góljára a hajrában válaszolt a Mainz (She)
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 16. fordulójában a Lőw Zsoltot a kezdéstől bevető Mainz a hajrában tudott egyenlíteni a Stuttgart ellen.
dec. 13
18:03
Cselgáncs-vk: Karakas Hedvig helyezetlenül zárt Tokióban (She)
Karakas Hedvig (57 kg) helyezetlenül zárt vasárnap a cselgáncsvilágkupa tokiói évzáróján, a 150 ezer dollár összdíjazású Grand Slam-versenyen.
dec. 13
18:05
Rövid pályás úszó Eb: zárásként francia arany a kontinenstornán (She)
A 4x50 méteres gyorsúszás fináléjában, az isztambuli rövid pályás úszó Eb záró számában Franciaország diadalmaskodott Horvátország és Olaszország előtt.
dec. 13
18:21
Kikapott a Milan, csak döntetlent játszott az Inter (Infostart)
A Juventus szombati veresége után vasárnap további meglepetések születtek az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában: kikapott az AC Milan és a Fiorentina, illetve pontokat vesztett az éllovas Internazionale.
dec. 13
18:21
Úszás: a Duna Televízió közvetítené a jövő évi budapesti Eb-t (She)
Sikeres nemzetközi tárgyalások esetén a Duna Televízió élőben közvetítené a 2010. augusztus 4. és 15. között megrendezendő úszó Európa-bajnokságot.
dec. 13
18:23
A Duna Televízió közvetítené a jövő évi budapesti úszó Eb-t (Infostart)
A Duna Televízió élőben közvetítené a 2010. augusztus 4. és 15. között megrendezendő úszó Európa-bajnokságot, a sikeres nemzetközi tárgyalások esetén.
dec. 13
18:23
Ausztria: Sáfár csapata a Sturm otthonából hozott el egy pontot (She)
Pontosztozkodással ért véget a labdarúgó osztrák Bundesligában a Sturm Graz–Austria Wien mérkőzés.
dec. 13
18:27
A Duna Tv közvetítené a 2010-es úszó Eb-t (Metropol)
A Duna Televízió élőben közvetítené a 2010. augusztus 4. és 15. között megrendezendő úszó Európa-bajnokságot, a sikeres nemzetközi tárgyalások esetén. Ebbéli szándékát sajtóközleményben tudatta a Duna TV az MTI-vel vasárnap.
dec. 13
18:57
Videó: az Atalanta az Intert, a Palermo a Milant fricskázta meg a fordulóban (She)
Az Atalanta hazai pályán ikszelt a bajnok Internazionale együttesével (1–1), míg a San Siróban a Milan járt pórul a Palermo ellen (0–2) – a milánói csapatoknak tehát nem sikerült jól a forduló. Tekintse meg a két találkozó összefoglalóját videón!
dec. 13
18:57
Gyurta világcsúccsal lett aranyérmes (Blikk)
Gyurta Dániel 2:00.67 perces világcsúccsal nyert 200 méteres mellúszásban vasárnap, az isztambuli rövidpályás Európa-bajnokságon.
dec. 13
19:15
Arsavin most csak egy gólt lőtt, de ezzel nyert az Arsenal (Infostart)
Az Arsenal 2-1-re nyert a Liverpool otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának rangadóján. Az összecsapás nem hozott jó játékot, néhány perccel a szünet előtt a hazaiak szereztek vezetést, a londoniak második félidőben némi szerencsével fordítottak, majd taktikusan őrizték meg előnyüket.
dec. 13
19:15
Ligue 1: otthon kapott nagy zakót a Monaco, már második a Montpellier (She)
Súlyos, 4–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Monaco a Lille-től a francia labdarúgó-élvonal (Ligue 1) 17. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 13
19:17
Cseh is majdnem felúszott a dobogóra (Infostart)
Egy-egy aranyat, ezüstöt és bronzot gyűjtöttek a magyar úszók az isztambuli rövidpályás Európa-bajnokság vasárnapi befejező napján, amelyen Gyurta Dániel világcsúccsal - egyúttal persze kontinens- és országos rekorddal - nyert 200 m mellen.
dec. 13
19:17
Primera División: Vadócz nélkül kapott ki az Osasuna, pontokat vesztett a Depor (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnap késő délutáni mérkőzésén a Vadócz Krisztián csapata, az Osasuna 1–0-ra kikapott hazai pályán a Mallorcától. A magyar játékos a kispadról nézte végig a mérkőzést. Meglepetésre pontokat veszített a Deportivo is az Almería ellen, így lejjebb csúszott a tabellán.
dec. 13
19:33
Magyar Kupa: kétgólos előnyt szerzett a DVSC az MTK ellen (She)
Hazai pályán 2-0-ra verte meg a DVSC az MTK-t a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.
dec. 13
19:35
Női röplabda Extraliga: gödöllői siker hazai pályán a Vasas ellen (She)
A Gödöllő hazai pályán négy szettben verte meg a Vasast a női röplabda Extraliga vasárnapi mérkőzésén.
dec. 13
19:37
Bundesliga: sima győzelmet aratott a Dortmund Wolfsburgban (She)
Meglepően biztos, 3–1-es sikert aratott a Borussia Dortmund labdarúgócsapata a Bundesliga 16. fordulójában a főleg az első félidőben borzalmas teljesítményt nyújtó címvédő Wolfsburg otthonában.
dec. 13
19:51
Arsenal: Fabregas szerint Wenger dührohama segítette a csapatot (She)
Arsene Wenger félidei erős kritikája segítette három ponthoz az Arsenal labdarúgócsapatát a Liverpool ellen – vallja Cesc Fabregas, az „ágyúsok" spanyol klasszisa.
dec. 13
19:53
Videó: öngóleső a Mönchengladbach-Hannover meccsen! (She)
Ritkán látható öngóleső volt a Mönchengladbach–Hannover 96 (5–3) német bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, amelyen a vendégek részéről Haggui duplázott az öngólok számát illetően, de rajta kívül Djakpa is hibázott. Tekintse meg a nem mindennapi találkozó összefoglalóját!
dec. 13
19:57
A Honvéd és a BVSC nyert párbajtőrben (Metropol)
Férfi párbajtőrben a Honvéd, nőiben pedig a BVSC győzött a vívók budapesti országos bajnokságának negyedik napján, az MVM Kupáért rendezett vasárnapi versenyekben. A Honvéd megvédte címét.
dec. 13
19:59
Kétgólos előnyben a Debrecen (Metropol)
A Debrecen saját közönsége előtt kétgólos előnyt szerzett vasárnap a csütörtöki visszavágóra az MTK-val szemben a labdarúgó Magyar Kupa negyedik negyeddöntős párharcának első mérkőzésén.
dec. 13
20:09
Videó: Lehmann újabb ámokfutása és piros lapja! (She)
Jens Lehmann megint hallatott magáról. A VfB Stuttgart német kapusa a Mainz elleni találkozón (1-1) "ütközte le" az ellenfél csatárát, aki földre vetette magát, a veterán hálóőr pedig mehetett az öltözőbe. Tekintse meg Lehmann legújabb, a meccs hajrájában történt ostobaságát!
dec. 13
20:27
Női kosárlabda NB I: Fegyverneky nélkül is simán győzött a Pécs (She)
A Pécs és a Győr is nagy különbséggel, könnyedén nyert vasárnap a női kosárlabda NB I-ben.
dec. 13
20:29
Jégkorong, EBEL: a Volán hazai pályán győzte le a listavezető Grazot (She)
A Sapa Fehérvár AV19 csapata az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság alapszakaszának 32. fordulójában hazai pályán 4–2-re győzte le a listavezető Grazot. A fehérváriaknál Sofron István duplázott, rajta kívül Palkovics Krisztián és Mihály Árpád volt eredményes.
dec. 13
20:31
Mezeifutó Eb: spanyol és brit győzelem az írországi viadalon (She)
A spanyol Alemayehu Bezabeh és a brit Hayley Yelling nyerte vasárnap a mezeifutó Európa-bajnokságot Dublinban.
dec. 13
20:45
Görögország: Németh nélkül nyert az AEK, győzött az Olympiakosz (She)
Sérülése után lábadozó magyar légiósa, Németh Krisztián nélkül is 3–2-es győzelmet aratott hazai pályán az AEK Athén a görög labdarúgó Szuperligában.
dec. 13
21:21
Juventus: Mauro Camoranesi akár három hónapra is kidőlhet (She)
A Tuttosport információi szerint elképzelhető, hogy akár három hónapot is ki kell hagynia Mauro Camoranesinek, a Juventus és az olasz labdarúgó-válogatott középpályásának.
dec. 13
21:39
Formula-1: Szato biztosan nem lesz a Lotus-istálló pilótája (She)
Biztos, hogy nem Szato Takuma lesz Jarno Trulli csapattársa a 2010-es Formula-1-es szezonban a Lotusnál.
dec. 13
21:57
NBA: Bosh és Türkoglu együtt 60 pontot dobtak, nyert is a Toronto (She)
Két vereség után ismét győzött az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) a Toronto Raptors, mely Chris Bosh 27 pontjára és Hedo Türkoglu szezoncsúcsot jelentő 23 egységére építve győzte le 101–88-ra a Houstont.
dec. 13
21:59
Bocsa: Robáczki, Schaffhauser és Fáy az egyéni MKK győztesei (She)
Robáczki Ferenc, Schoffhauser Éva és Fáy Dániel szerezte meg az aranyérmet a Szarvason rendezett bocsa Magyar Köztársaság Kupa egyéni küzdelmeiben.
dec. 13
22:33
Spanyolország: Szalai Ádám nélkül nyert a Real Madrid Castilla (She)
Szalai Ádám most sem szerepelt a Real Madrid Castillában, amely ezúttal a Toledo otthonából hozta el a három pontot, Fran Rico találata révén. Szalaiék jelenleg a húsz csapatos bajnokságban a 12. pozíciót foglalják el.
dec. 13
23:09
Ligue 1: győzött a Bordeaux Lyonban, négy pont az előnye (She)
Rendkívül fontos meccset veszített el hazai pályán az Olympique Lyon a francia labdarúgó-élvonalban (Ligue 1): az OL a bajnoki címvédő Bordeaux-tól kapott ki 1–0-ra. A találkozó egyetlen gólját a 86. percben Maruan Samah fejelte.
dec. 13
23:27
Primera División: Kanouté korai gólja döntött a Sevilla javára Gijónban (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának záró mérkőzésén a Sevilla Frédéric Kanouté korai góljával legyőzte a Sporting Gijónt. Kanouté egy jobbról érkező labdára érkezett remek ütemben középen, és a kapus szeme közé bombázott.
dec. 13
23:45
Argentína: kétgólos veresége ellenére is bajnok lett a Banfield (She)
A bajnoki cím sorsa csak az utolsó fordulóban dőlt el Argentínában, és a legnagyobb esélyes az élen álló Banfield volt. Bár 2–0-ra kikapott a Boca Juniors otthonában az argentin labdarúgó-bajnokság őszi szezonjának (Apertura) 19. fordulójában, a második helyezett Newell’s Old Boys is ugyanilyen arányban maradt alul hazai pályán, így a Banfield megszerezte története első bajnoki címét.

Keresés