2009. december 20. vasárnap

dec. 20
19:15
Formula-1-es utcai futam lesz Rómában (Infostart)
Várhatóan 2012-ben, esetleg egy évvel később Forma-1-es világbajnoki futamot rendeznek Róma utcáin - az erről szóló megállapodást vasárnap írták alá.
dec. 20
19:17
Primera División: otthon nyert az Espanyol és a Villarreal is (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában vasárnap délután négy mérkőzést rendeztek. Mindegyik találkozón hazai siker született: az Espanyolt az Almeríát, a Málaga a Mallorcát, a Valladolid a Gijónt, a Villarreal a Santandert győzte le.
dec. 20
19:19
Női röplabda Extraliga: magabiztos Vasas és Gödöllő-győzelem (She)
A női röplabda Extraliga vasárnapi mérkőzésein hazai környezetben nyert a Vasas és a BSE, míg Miskolcon tudott diadalmaskodni a Gödöllő.
dec. 20
19:21
Videó: így kapott ki hazai pályán a Juventus a Cataniától (She)
A Juventus együttese hazai pályán maradt alul a bajnokság "csonka" fordulójában a Cataniával szemben, miután 2-1-re kikapott a táblázaton alulról második kiscsapattól. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját videón!
dec. 20
19:33
A Chelsea egy ponttal növelte az előnyét (Infostart)
Az éllovas Chelsea 1-1-es döntetlent játszott a kiesés ellen küzdő West Ham United otthonában az angol labdarúgó Premier League 18. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 20
19:33
Bundesliga: biztosan győzött a Köln otthon a Nürnberg ellen (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában egy alsóházi mérkőzésen a Köln hazai környezetben nyert a Nürnberg ellen.
dec. 20
19:35
Ligue 1: sorozatban negyedik győzelmével már dobogós a Lille (She)
Sorozatban negyedik győzelmét aratta a Lille, amely a francia labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában 3–0-ra verte meg a Le Mans-t, és már a harmadik helyen található a tabellán.
dec. 20
19:51
Jégkorong: nem közvetíti a tévé a magyar Winter Classicot (She)
December 27-én a Kisstadionban kerül megrendezésre a (közel)múltbeli hagyományokra emlékezve a magyar Winter Classic, a Ferencváros-Újpest mérkőzés, ami jégkorongban is kőkemény rangadónak számít már évtizedek óta. A sportág honi szövetsége honlapján (icehockey.hu) arról adott tájékoztatást: egyetlen televízió sem közvetíti a MOL Ligás bajnokit, illetve az azt megelőző öregfiúk gálamérkőzést.
dec. 20
20:09
Férfi kézilabda NB I: hétgólos vereséget szenvedett a Ferencváros (She)
A férfi kézilabda NB I 17. fordulójában a Tatabánya hazai pályán 34–27-re legyőzte a Ferencvárost.
dec. 20
20:11
Női kézilabda-vb: csak egy orosz aranyérmes fért be az álomcsapatba (She)
A Kínában aranyérmet szerző, világbajnoki címét egymást követően másodszor megvédő orosz női kézilabda-válogatottból mindössze egyetlen játékos fért be a torna álomcsapatába.
dec. 20
20:13
Juventus: Ferrara továbbra is élvezi a vezetőség bizalmát (She)
A Catania elleni 2–1-es hazai vereség után sem kívánnak megválni a Juventus vezetői Ciro Ferrarától, a csapat vezetőedzőjétől. Jean-Claude Blanc elnök mérkőzés utáni nyilatkozatából legalábbis ez derül ki.
dec. 20
20:15
Férfi vízilabda: a Szegedet két góllal legyőző Kotoré lett a Szuperkupa (She)
Nem borult a papírforma, a LEN-kupa legutóbbi kiírását megnyerő Szeged-Beton VE férfi vízilabdacsapat kétgólos vereséget szenvedett Kotorban az Euroliga-címvédő montenegrói Primorac Kotortól.
dec. 20
20:17
Női kosárlabda NB I: fölényes szegedi siker született Szolnokon (She)
A női kosárlabda NB I 13. fordulójában a Szeged 71–52-re győzött Szolnokon, ezzel továbbra is a második helyen áll az alapszakaszban.
dec. 20
20:27
Videó: egy-egy pontot szerzett a West Ham és a Chelsea (She)
A londoni derbin a West Ham otthonából egy pontot hozott el a Chelsea, így nem tudott megugrani az üldözőitől. Tekintse meg az 1-1-es döntetlennel véget ért találkozó góljait!
dec. 20
20:29
Jégkorong, EBEL: az Alba Volán 6-2-re legyőzte a Ljubljanát (She)
Az Alba Volán hazai pályán 6–2-re kiütötte a Ljubljanát az osztrák jégkorong-bajnokság alapszakaszának 34. fordulójában. A fehérváriaknak akadtak nehéz pillanatai a második harmadban, ráadásul sérülés miatt Tommi Satosaarit is elvesztették, de végül magabiztosan hozták a mérkőzést.
dec. 20
20:45
Jégkorong Euro Tour: büntetős sikert arattak az oroszok és a finnek (She)
A jégkorong Euro Tour sorozat 2009-2010-es kiírásának Moszkvában megrendezett harmadik állomását Finnország nyerte meg, miután a záró fordulóban szétlövésben jobbnak bizonyult Svédországnál. A második helyre a címvédő, sorozatban élen álló orosz válogatott ért oda, ők ugyancsak a büntetőpárbajban verték ellenfelüket, Csehországot.
dec. 20
21:39
Férfi kosárlabda NB I: a Sopron vereséggel távozott Nyíregyházáról (She)
Remek utolsó negyedbeli teljesítményének köszönhetően a Nyíregyháza hazai pályán 87–78-ra győzött a Sopron ellen a férfi kosárlabda-bajnokság 12. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.
dec. 20
21:41
Törökország: a Güiza góljával nyerő Fenerbahce telel az élen (She)
Daniel Güiza góljával 1–0-ra nyert a Fenerbahce a Trabzonspor otthonában a török labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában, így a sárga-kékek zárták az élen az őszi szezont.
dec. 20
21:43
Chelsea: Anelka a West Ham-meccs előtt, a bemelegítésnél sérült meg (She)
Nicolas Anelka eredetileg a kezdőcsapatban kapott volna helyet a West Ham-Chelsea (1-1) angol bajnokin, ám a francia labdarúgó a bemelegítésnél ágyéksérülést szenvedett.
dec. 20
21:57
Németország: Podolski nem bánta meg, hogy elhagyta a Bayernt (She)
A német Lukas Podolski a Bild című napilapnalk elmondta, nem bánta meg, hogy nyáron elhagyta a Bayern München labdarúgócsapatát, és visszatért korábbi együtteséhez, az FC Kölnhöz.
dec. 20
22:15
Kézilabda, Copa Asobal: a Ciudad Realt megverő Barcelonáé a kupa (She)
A Barcelona nyerte meg a spanyol férfi kézilabdázók bajnoki kupájának (Copa Asobal) 2009-es kiírását, miután a córdobai fináléban 29–29-es rendes játékidőt követően hosszabbításban 34–33-ra nyert a Ciudad Real ellen.
dec. 20
22:17
Belgium: Clijsters az év sportolónője, Lukaku 2009 felfedezettje (She)
A teniszező Kim Clijsters és a kerékpáros Philippe Gilbert lett 2009 legjobb sportolója Belgiumban – a voksolást a helyi sportújságírók szövetsége szervezte.
dec. 20
22:33
Bundesliga: korábbi Bayern-kapus lesz Fromlowitz tartalékja (She)
A Bundelisgában szereplő Hannover szerződtette Uwe Gospodareket, aki korábban a Bayern München és a Mönchengladbach kapuját is védte.
dec. 20
22:51
Hannover: reaktiválják a már edzőként dolgozó korábbi Bayern-kapust (She)
A Bundelisgában szereplő Hannover szerződtette Uwe Gospodareket, aki korábban a Bayern München és a Mönchengladbach kapuját is védte.
dec. 20
22:53
Serie A: Eto'o góljával 1-0-ra nyert az Inter a Lazio ellen (She)
A Serie A utolsó 2009-es bajnokiján az Inter egy könnyen feledhető meccsen Samuel Eto'o góljával 1-0-ra legyőzte a Laziót.
dec. 20
22:55
Videó: íme, Eto'o Lazio ellen szerzett, három pontot érő gólja (She)
A forduló zárómeccsén, az Inter–Lazio (1-0) rangadón Samuel Eto'o gólja döntött. A kameruni támadó az első félidőben talált a rómaiak kapujába, akiktől nem érkezett válasz, így az Inter újabb három pontot tehetett a tarsolyába. Nézze meg a győzelemről döntő találatot!
dec. 20
23:09
Primera División: nem bírt egymással a Deportivo és a Valencia (She)
A Deportivo La Coruna hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Valenciával a Primera División 15. fordulójának záró mérkőzésén. A valenciaiak így nem tudták megelőzni a harmadik helyen álló Sevillát, és a negyedik helyen várhatják a januári folytatást.
dec. 20
23:11
Ligue 1: sorozatban hatodik bajnokiját sem tudta megnyerni a Lyon (She)
A francia labdarúgó-bajnokság élvonalának 18. fordulójában a Monaco 1–1-es döntetlent játszott az Olympique Lyonnal. Az OL nyeretlenségi sorozata így már hat mérkőzést számlál a bajnokságban.
dec. 20
23:27
Portugália: Saviola góljával a Benfica nyerte a Porto elleni rangadót (She)
Javier Saviola 23. percben lőtt góljával a Benfica 1–0-ra nyert hazai pályán a Porto ellen a portugál labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának rangadóján, így négy ponttal meglépett kék-fehér riválisától, jobb gólkülönbségének köszönhetően pedig vezeti a tabellát a Braga előtt.

Keresés