2009. december 7. hétfő

dec. 7
14:33
Női kézilabda-vb: Magyarország-Románia élőben az NSO-n (She)
Magyarország a harmadik mérkőzését játssza a kínai világbajnokságon. A Tunézia és Chile elleni, kötelező magyar győzelmet hozó csoportmérkőzések után Románia az ellenfél. A mérkőzést ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
dec. 7
14:35
DVSC: Rudlof, Polekszics és Leandro nem utazik holnap Lyonba (She)
Szerdán 20.45-órától Lyonban játszik Bajnokok Ligája-mérkőzést a DVSC-TEVA labdarúgócsapata. A meccs előtt ma délelőtt utoljára edzett itthon a csapat, a tréning után Herczeg András klubmenedzser kijelölte az utazó keretet, melyből a montenegrói Vukasin Polekszics, Rudolf Gergely és Leandro is kimaradt – adta hírül a debreceni klub hivatalos honlapja.
dec. 7
14:37
Női kézilabda-vb: a norvégok is jól megverték Chilét (She)
A női kézilabda-világbajnokság első csoportkörének harmadik fordulójában Norvégia könnyedén, 44–15-re verte meg Chilét.
dec. 7
14:51
DVSC: Rudolf, Polekszics és Leandro nem utazik holnap Lyonba (She)
Szerdán 20.45-től Lyonban játszik Bajnokok Ligája-mérkőzést a DVSC-TEVA labdarúgócsapata. A meccs előtt ma délelőtt utoljára edzett itthon az együttes. A tréning után Herczeg András klubmenedzser kijelölte az utazó keretet, amelyből a montenegrói kapus, Vukasin Polekszics, valamint Rudolf Gergely és Leandro is kimaradt – adta hírül a debreceni klub hivatalos honlapja.
dec. 7
14:53
Juventus: Giorgio Chiellini nem játszhat a BL-mérkőzésen (She)
A Juventus hátvédje, Giorgio Chiellini kihagyja kedden a Bayern München elleni, sorsdöntő Bajnokok Ligája-találkozót.
dec. 7
15:09
Kaká idén már nem játszik (Infostart)
Lágyéksérülése miatt idén már nem léphet pályára Kaká, a Real Madrid brazil futballsztárja.
dec. 7
15:27
Halálozás: december 19-én temetik Markovits Kálmánt (She)
December 19-én, szombaton, déli 12 órakor a Farkasréti temetőben kísérik utolsó útjára Markovits Kálmánt.
dec. 7
15:27
A Flamengo a brazil bajnok (Metropol)
A Flamengo 17 év után nyerte meg ismét a brazil labdarúgó-bajnokságot. Az ország legnépszerűbb csapata vasárnap a Maracana Stadionban 85 ezer néző előtt 2-1-re legyőzte a Gremiót, s ezzel biztosította be története ötödik bajnoki címét.
dec. 7
15:29
Schalke: a hatodosztályból erősített a gelsenkircheni csapat (She)
Az SpVgg Neckarelz 21 éves futballistáját, Bogdan Müllert szerződtette a Bundesligában szereplő Schalke 04.
dec. 7
15:31
Ligakupa: FTC-Újpest februárban - a középdöntő sorsolása (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a labdarúgó Ligakupa középdöntőjének sorsolását. A középdöntőben már azok a csapatok is szerepelnek, amelyek nemzetközi kupaindulók voltak, így a csoportkörben nem vettek részt.
dec. 7
15:45
Serie A: az olasz szövetség egy meccsre eltiltotta José Mourinhót (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség egy mérkőzésre eltiltotta José Mourinhót, az Internazionale vezetőedzőjét.
dec. 7
15:47
Női kézilabda-vb: kikapott a magyar válogatott Romániától (She)
A magyar női kézilabda-válogatott a harmadik csoportmérkőzésén 31–25-ös vereséget szenvedett Romániától a kínai világbajnokságon.
dec. 7
16:03
Serie A: hat római szurkolót állítottak elő a Roma-Lazión (She)
Hat embert állítottak elő a rendőrök a tegnapi, AS Roma–Lazio meccsel kapcsolatban elkövetett bűncselekmények miatt.
dec. 7
16:03
Vereség a románoktól a kézilabda vb-n (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott 31-25-re kikapott hétfőn a román csapattól a kínai világbajnokság 3.fordulójában, Szocsouban.
dec. 7
16:05
Videó: játék közben, labdával a hóna alatt kötött cipőt a kosaras (She)
Jarrett Jack, a Toronto Raptors kosarasa a Chicago Bulls ellen hat ponttal és kilenc gólpasszal vette ki a részét a 110–78-as győzelemből. Azonban inkább azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az egyik akció közben, labdával a hóna alatt kötötte meg a cipőfűzőjét.
dec. 7
16:21
Sima kézis vereség Romániától (Infostart)
Kimondottan kínos és egy elfogadható második félidei játék után a magyar női kézilabda-válogatott 31-25-re kikapott hétfőn a román csapattól a kínai világbajnokság 3. fordulójában, Szocsouban.
dec. 7
16:21
Női kézilabda-vb: Kár volt a félidőnyi előnyért - NSO-szakértő (She)
Női kézilabda-válogatottunk harmadik fellépésén 31–25-ös vereséget szenvedett Romániától a Kínában zajló világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában. A Nemzeti Sport Online szakértője, Kirsner Erika szerint a román csapatnak adott egy félidőnyi előny megbosszulta magát.
dec. 7
16:23
Női kézilabda-vb: a csoportkör 3. fordulójának összes eredménye (She)
Lejátszották az összes mérkőzést a női kézilabda-világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában. Az A-csoportban az eddig nyeretlen Franciaország Svédország felett aratott győzelmével „bonyolította” a helyzetet. A B-csoportban Oroszország és Ausztria továbbra is biztosan menetel. A „magyar kvartettben” Norvégia és Románia már továbbjutott a középdöntőbe, miután Tunézia és Japán döntetlent játszott…
dec. 7
16:25
Bundesliga 2.: a DFB szerint tiszta az Oberhausen-1860 München meccs (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) bejelentette: nem talált manipulációra utaló nyomot az Oberhausen–1860 München (0–1) másodosztályú bajnokin.
dec. 7
16:39
Videó: rendőrökkel csaptak össze a Coritiba csalódott drukkerei (She)
Mint már beszámoltunk róla, nehezen emésztették meg a brazil Coritiba labdarúgócsapatának drukkerei, hogy kedvenceik kiestek az élvonalból. Ezúttal videót is mutatunk a tömegverekedésről.
dec. 7
16:41
Serie A: Di Natale és Lucarelli két, Felipe Melo egy meccset hagy ki (She)
Az Olasz Labdarúgóliga fegyelmi bizottsága két mérkőzésre tiltotta el Antonio Di Natalét (Udinese) és Cristiano Lucarellit (Livorno), valamint egy találkozóra "meszelte el" Felipe Melót (Juventus).
dec. 7
16:57
Oroszország: italozhattak a válogatott játékosai, vizsgálódik a szövetség (She)
Az Orosz Labdarúgó-szövetség (RFU) vizsgálatot indított, mert az egyik televíziós csatorna műsora szerint a nemzeti csapat játékosai italozni mentek a Szlovénia elleni vb-pótselejtező előtt.
dec. 7
16:59
Svédország: Ibrahimovic egyelőre nem akar a válogatottban szerepelni (She)
Zlatan Ibrahimovic bejelentette: a svéd válogatott tét nélküli mérkőzései nem motiválják, így egyelőre nem akar a nemzeti csapatban szerepelni.
dec. 7
17:01
Dzsibuti: bíróra támadt a szövetségi kapitány, két évre eltiltották (She)
A Kelet- és Közép-afrikai Labdarúgó-szövetség (CECAFA) fegyelmi bizottsága két évre eltiltotta az egyiptomi Ahmed Goserit, a dzsibuti nemzeti csapat szövetségi kapitányát.
dec. 7
17:15
Hill: Óriási veszteség lett volna, ha Silverstone kikerül a naptárból (Infostart)
Megtarthatja helyét a Formula-1-es versenynaptárban a Brit Nagydíj, de a futamot nem a korábban tervezett helyszínen rendezik.
dec. 7
17:15
Női kézilabda-vb: „A románok elvették a kedvünket" - Bulath Anita (She)
Hatgólos (31–25) vereséget szenvedett a magyar női kézilabda-válogatott Romániától a Kínában zajló világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában. A mérkőzésen hat gólig jutó Bulath Anita, együttesünk meghatározó embere a következőképpen értékelte a mérkőzést.
dec. 7
17:33
Női kézilabda-vb: „Ez a román csapat a vébét is megnyerheti" - Mátéfi Eszter (She)
A magyar válogatott 31–25-ös vereséget szenvedett a románoktól a Kínában zajló világbajnokságon, így két megnyert találkozót követően első vereségét szenvedte el. Válogatottunk szövetségi kapitánya, Mátéfi Eszter kritikusan formált véleményt a látottakról.
dec. 7
17:51
Öttusa: visszavonult a 31 éves világbajnok, Horváth Viktor (She)
Hivatalosan hétfőn jelentette be visszavonulását Horváth Viktor, világbajnok öttusázónk.
dec. 7
17:53
Videó: beadásból győztes bombagól az argentin bajnokságban (She)
Az argentin bajnokságban rendezett Argentinos Juniors-San Lorenzo (2-1) találkozón a hazaiak második gólja emlékezetesre sikerült. A jobbszélső, Gustavo Oberman beadása a hosszú sarokba hullott, amivel meg is nyerte a találkozót a fehér mezes együttes. Tekintse meg a gólt videón!
dec. 7
18:09
FIFA: három Barca- és két Real-játékos versenyben Az év játékosa-díjért (She)
Öt női, illetve öt férfi futballista maradt versenyben a FIFA év játékosa-díjért, miután a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség bejelentette a szűkített névsorokat.
dec. 7
18:45
Ibrahimovic lemondta a válogatottságot (Metropol)
Ideiglenesen lemondta a válogatottságot Zlatan Ibrahimovic, az FC Barcelona svéd labdarúgója. "Mindig hatalmas megtiszteltetés volt számomra a nemzeti tizenegyben való szereplés, ám most nem érzek semmiféle motivációt" - nyilatkozta hétfőn a támadó.
dec. 7
19:03
Soproni Liga: érvényben hagyták a Fradi és az Újpest büntetését (She)
Az MLSZ fellebbviteli bizottsága hétfői ülésén helyben hagyta a fegyelmi bizottság által november 3-án, a szurkolói rendbontások miatt félbeszakadt Ferencváros-DVTK mérkőzés kapcsán hozott határozatot, azaz érvényben marad a Fradi hárommillió forintos büntetése, valamint a három zártkapus bajnokira - ebből kettőt már letöltött a klub - szóló szankció.
dec. 7
19:05
NB II: Kutasi Róbert szerint nagy siker volt a Kelet-Nyugat mérkőzés (She)
Kutasi Róbert, az MLSZ NB II-es bizottságának vezetője úgy véli, sikeres volt a Keleti, illetve a Nyugati csoport válogatottjának mérkőzése, amely után kiderült, vannak tehetséges futballisták a másodosztályban.
dec. 7
20:15
UEFA: két korosztályos Eb-selejtezőt rendeznek jövő ősszel hazánkban (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hétfői döntése nyomán jövő ősszel az U17-es és az U19-es korosztályban egyaránt hazai környezetben játszhatják Európa-bajnoki selejtezőiket a magyar válogatottak.
dec. 7
20:33
Videó: az év védését mutatta be a Calgary kapusa (She)
Nem mindennapi jelenet játszódott le a Calgary Flames és a San Jose Sharks találkozóján. Miikka Kiprusoff, a Flames kapusa skorpió mozdulattal mentette meg övéit a góltól, amellyel ráadásul 2-1-es győzelemhez is segítette őket. Tekintse meg a parádés mozdulatot videón!
dec. 7
20:35
Sevilla: Luís Fabiano ebben az évben már nem léphet pályára (She)
Luís Fabiano, a Sevilla támadója megsérült a Valladolid elleni, hétvégi bajnokin, és ebben az évben már nem léphet pályára.
dec. 7
21:45
Férfi kézilabda: a mindeni premieren áteső Putics Barnát dicsérik (She)
Néhány napja a szlovén Cimos-Koperből a német élvonalban szereplő GWD Minden férfi kézilabdacsapatába igazolt Putics Barna. A válogatott balátlövője a szintén válogatott Puljezevics Nenad (Hannover) együttese elleni bajnoki meccsen remek játékkal és négy góllal debütált új állomáshelyén.
dec. 7
21:47
Argentína: Daniel Passarella lett a River Plate elnöke (She)
A korábbi kétszeres világbajnok Daniel Passarella lett a River Plate futballklub elnöke. Az 56 esztendős korábbi hátvéd a jövő héten leköszönő Jose Maria Aguilart váltja a vezetői székben, aki ezúttal nem is indult el a választáson.
dec. 7
21:49
Spanyolország: elárverezik a labdát, amellyel a Real Madrid kiesett a kupából (She)
Jótékonysági árverésen adják el azt a futball-labdát, amellyel a harmadosztályú Alcorcón kiverte a spanyol Király-kupából a Real Madridot.
dec. 7
22:21
MU: O'Shea és Evans is kiesett, az idén már egyikük sem játszik (She)
Az eddig sem könnyű helyzetben lévő Manchester United hétfőn még nehezebbe került: John O'Shea és Jonny Evans is kiesett a munkából. A két, egyaránt izomsérüléssel bajlódó játékosra nem számíthat Sir Alex Ferguson a hétközi, Wolfsburg elleni BL-meccsen, majd utána egész decemberben.
dec. 7
22:39
Szinkronúszás: aranyérmes lett a magyar páros Prágában (She)
A Prágában megrendezett Christmas Prize elnevezésű utánpótlás szinkronúszó versenyen első helyen végzett a Kiss Szofi, Czékus Eszter páros.
dec. 7
22:41
Jégkorong: 953 plüssjátékot ért Tőkési Lajos hetedik percben lőtt gólja (She)
Tőkési Lajos hetedik percben lőtt bombagólja vezette fel a Dab.docler jégkorongcsapatának 6–2-es hazai sikerét vasárnap a Vasas Bp. Stars ellen: az előny megszerzése mellett az előre meghirdetett plüssjáték-akció is eredményt hozott.
dec. 7
22:57
Futsal NB I: megizzadt a győzelemért a Győr a Borsod Volán ellen (She)
Az élvonalbeli futsalbajnokság 11., utolsó őszi fordulójában nagyot csatázott Győrben a válogatottakat felvonultató, dobogón álló ETO és a középmezőny aljához sorolható Borsod Volán.
dec. 7
22:59
Championship: Buzsáky negyed óra alatt nem tudott segíteni a QPR-on (She)
A Queens Park Rangers 3-1-re kikapott idegenben a Watfordtól az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.
dec. 7
23:15
Vitorlázás: Bathó Eb-címet és ifjúsági olimpiai kvótát szerzett (She)
Az olaszországi Imperiaban zajló kvalifikációs versenyen Bathó Péter Európa-bajnoki címet szerzett a byte osztályban, és ezzel olimpiai kvótához juttatta Magyarországot a 2010-ben megrendezésre kerülő ifjúsági olimpiára.
dec. 7
23:33
Újpest: az angol harmadosztályú Leyton Orienttel működhet együtt a klub (She)
Kovács Zoltán, az Újpest utánpótlás-sportigazgatója az elmúlt hét elején az angol harmadosztályú Leyton Orient csapatánál vendégeskedett, ahol megvizsgálta milyen együttműködés alakítható a két klub között.
dec. 7
23:35
Portugália: idegenben győzött a lisszaboni Sporting és a Nacional (She)
A lisszaboni Sporting és a Nacional is idegenben gyűjtötte be a három pontot a portugál bajnokság 12. fordulójának hétfő esti találkozóin.

Keresés