2009. december 9. szerda

dec. 9
15:47
Buffont vasárnap megműtik (Metropol)
Vasárnap megműtik Gianluigi Buffonnak, a Juventus és az olasz labdarúgó-válogatott kapusának bal térdízületét, így várhatóan 5-6 hétig nem léphet pályára. Ezt a torinói klub jelentette be szerdán.
dec. 9
16:21
Hatgólos vereség a norvégoktól (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott 25-19-re kikapott szerdán az olimpiai és Európa-bajnok norvég csapattól a kínai világbajnokság 4. fordulójában, Szocsouban, így a csütörtöki, japánok elleni mérkőzésen dől el, hogy középdöntős lesz-e Mátéfi Eszter szövetségi kapitány együttese.
dec. 9
16:36
Nem zárják ki a CSZKA Moszkvát a BL-ből (Infostart)
Folytathatja szereplését a Bajnokok Ligájában a CSZKA Moszkva, mivel az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nem zárja ki az együttest a sorozatból azt követően, hogy a klub két játékosa is pozitív doppingtesztet produkált.
dec. 9
16:36
Férfi kosárlabda: volt Vojvodina-edző lett Kmézics utódja (She)
A szerb Ivica Mavrenszki lett a Pécs férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője.
dec. 9
16:39
A címvédő Barca is kieshet a BL-ből (Metropol)
Négy csoport keddi záróráját követően a Debrecen lyoni vendégszereplése is része annak a szerdai nemzetközi klubfutball-programnak, amellyel véget ér a Bajnokok Ligája küzdelmeinek 32 csapatos csoportselejtezős szakasza. A legkiélezettebb a helyzet az F csoportban, ahol még a címvédő Barcelona is kieshet.
dec. 9
16:39
Szerb tréner edzi a pécsi kosarasokat (Behaviour)
A szerb Ivica Mavrenski lett a Pécs férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője.
dec. 9
16:54
Női kosárlabda Euroliga: 43 pontos szegedi vereség Moszkvában (She)
Az esélyeknek megfelelően az orosz Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapata hazai pályán meggyőző különbséggel, 43 ponttal, 94–51-re nyert a Szeviép-Szeged ellen az Euroliga csoportkörének hetedik fordulójában.
dec. 9
17:30
QPR: ideiglenesen az ifjúsági csapat edzői irányítanak Magilton helyett (She)
Ideiglenesen az ifjúsági csapat edzői, Steve Gallen és Marc Bircham irányítják az állásából felfüggesztett Jim Magilton helyett az angol másodosztályú Queens Park Rangers labdarúgócsapatát.
dec. 9
17:33
Felfüggesztették a Buzsákyt lefejelő QPR-edzőt (Metropol)
Lefejelte a válogatott Buzsáky Ákost, ezért felfüggesztették állásából Jim Magiltont, az angol másodosztályban szereplő Queens Park Rangers labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
dec. 9
17:33
Újabb magyar siker curlingben! (Behaviour)
A magyar férfi válogatott szerdán 8-5-re legyőzte a belga csapatot, ezzel B divíziós csoportjában továbbra is az első helyen áll a Skóciában zajló curling Európa-bajnokságon.
dec. 9
17:51
Sándor György a Videotonhoz igazolt (Metropol)
A Soproni Ligában őszi bajnok Videoton csapatánál folytatja pályafutását Sándor György, az Újpest FC válogatott labdarúgója.
dec. 9
18:06
Póker: 600 millió forintot nyert az ismeretlen svéd (She)
A legmagasabb tétű online póker világát fenekestül felforgató svéd pókeres egyetlen nap alatt 3.1 millió dolláros pluszban zárt.
dec. 9
18:08
Marseille: másfél hónapig nem játszhat az OM csapatkapitánya (She)
Hat hétre kidőlt Mamadou Niang, az Olympique Marseille labdarúgócsapatának kapitánya.
dec. 9
18:10
Terepkerékpár: Buruczki Szilárd és Módos Gabriella a Budapest-bajnok (She)
Az országúti- és hegyikerékpáros-szezon után sem pihennek a riderek, a téli időszak a ciklokrosszversenyek (terepkerékpár) időszaka. A zuglói Postás-pályán rendezték a Budapest-bajnokságot, amelyen több korosztály is megmérkőzött. A felnőtteknél két montis, Buruczki Szilárd és Módos Gabriella végzett az élen.
dec. 9
18:12
Szombathelyi Haladás: Simon Attilának nem kell abbahagynia a futballt (She)
A pénteki MR-vizsgálat megállapította, hogy Simon Attila, a Haladás labdarúgója egészséges, így nem kell abbahagynia a futballt – adta hírül a szombathelyi klub hivatalos honlapja.
dec. 9
18:24
Jégkorong: Mark Messier lett a kanadai válogatott főnöke (She)
A hatszoros Stanley-kupa-győztes Mark Messier lesz a 2010-es jégkorong-világbajnokságon szereplő kanadai válogatott főigazgatója.
dec. 9
18:26
Görögország: Nikosz Niopliasz lett Henk ten Cate utódja (She)
A görög Panathinaikosz vezetősége Nikosz Niopliaszt nevezte ki a labdarúgócsapat új vezetőedzőjének, miután kedden menesztette Henk ten Catét.
dec. 9
19:00
Bari: Koman beteg, kérdéses játéka a Juventus ellen (She)
Betegség miatt nem tud a Bari labdarúgócsapatával készülni Koman Vladimir, a Bari magyar utánpótlás-válogatott középpályása.
dec. 9
19:18
Talmácsi az új motort teszteli Spanyolországban (Infostart)
Talmácsi Gábor a jövő héten a spanyolországi Almeríában teszteli az FTR-motort és elképzelhető, hogy ezzel a géppel versenyez 2010-ben a 250 kcm-es kategóriát felváltó Moto2-ben.
dec. 9
19:18
Klub-vb: szép gólokkal jutott tovább az új-zélandi Auckland - videó! (She)
Az óceániai zónát (OFC) képviselő Auckland City két szép góllal, Dickinson és Coombes találataival győzte le a házigazda, arab emírségekbeli al-Ahlit a klubvilágbajnokság első mérkőzésén. Az Auckland az elődöntőbe jutásért a mexikói Atlantéval találkozik.
dec. 9
19:21
Talmácsi hétfőtől az új motort teszteli (Metropol)
Talmácsi Gábor a jövő héten a spanyolországi Almeríában teszteli az FTR-motort és elképzelhető, hogy ezzel a géppel versenyez 2010-ben a 250 kcm-es kategóriát felváltó Moto2-ben.
dec. 9
19:54
Horvát Kupa: simán jutottak be az elődöntőbe a nagycsapatok (She)
Könnyedén jutottak be a labdarúgó Horvát Kupa elődöntőjébe a nagycsapatok. A Dinamo Zagreb kétgólos idegenbeli győzelme után otthon is legyőzte a Pomoracot, a Hajduk hazai pályán kiütötte az NK Zagrebet. A négy közé még a Varteks és az Osijeket 4–0-ra legyőző Sibenik jutott be.
dec. 9
19:56
Női kosárlabda Euroliga: újabb soproni vereség, ezúttal Gorzówban (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörének hetedik fordulójában az MKB Euroleasing Sopron újabb vereséget szenvedett, szám szerint az ötödiket, méghozzá megszakítás nélkül. Székely Norbert együttese a találkozó előtt 1/5-ös mutatóval álló lengyel Gorzów otthonában szenvedett hétpontos vereséget.
dec. 9
19:58
Szlovénia: magyarjai nélkül nyert a Nafta Lendava (She)
Győzelemmel búcsúzott az őszi szezontól a szlovén labdarúgó-bajnokságban szereplő Nafta Lendava.
dec. 9
20:12
La Liga: nem Bernd Schuster vette meg a Xerezt (She)
Nem Bernd Schuster lesz a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Xerez új tulajdonosa.
dec. 9
20:14
Férfi kézilabda NB I: hat góllal nyert a Pick-Szeged Gyöngyösön (She)
A Pick-Szeged 32–26-ra legyőzte idegenben a Gyöngyöst a kézilabda Budapest Bank Férfiligában. A Csurgó hazai pályán nyert a Balatonfüred ellen. A 10. fordulóból szintén ma játsszák a PLER–MKB Veszprém mérkőzést, a találkozót az eredeti 18 órás kezdés helyett körülbelül egy órával később kezdték, mert a bakonyiak busza baleset miatt dugóba keveredett az M0-s körgyűrűn, és ezért nem ért időben a…
dec. 9
20:16
Eb 2016: biztos, hogy Svédország és Norvégia nem lesz házigazda (She)
Biztos, hogy nem lesz svéd-norvég közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság hét év múlva, a két ország ugyanis mégsem nevez a 2016-os kontinenstornára.
dec. 9
20:18
Bajnokok Ligája: a Lyon-DVSC kezdőcsapatai (She)
Claude Puel és Herczeg András kihirdette kezdőcsapatát a 20.45-kor (Tv: DigiSport) kezdődő Olympique Lyon–Debreceni VSC Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre.
dec. 9
20:20
Vízilabda Interliga: az Eger hazai pályán kikapott a Nagyváradtól (She)
Az Eger 7–4-es vereséget szenvedett hazai pályán nagyváradi ellenfelétől a vízilabda Interligában.
dec. 9
20:30
Olimpia: nincs győztese a sydneyi női 100 méteres síkfutásnak (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság szerdán úgy határozott, hogy a görög Ekaterini Tanu nem kaphatja meg a 2000-es sydneyi játékok női 100 méteres síkfutószámának aranyérmét, amelyet korábban Marion Jonestól vettek el. A számnak így nincs győztese.
dec. 9
20:33
Nincs győztese a sydneyi női 100 m-nek (Metropol)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság szerdán úgy határozott, hogy a görög Ekaterini Tanu nem kaphatja meg a 2000-es sydneyi játékok női 100 méteres síkfutó számának aranyérmét, melyet korábban Marion Jonestól vettek el. A számnak így nincs győztese.
dec. 9
20:48
BL: Lyon-DVSC, Kijev-Barca és Inter-Kazany élőben az NSO-n (She)
Az utolsó forduló szerdai játéknapján nyolc mérkőzést rendeznek a Bajnokok Ligájában. A magyar érdekeltségű Lyon–DVSC mérkőzésről, illetve az F-csoportban a továbbjutásról döntő Dinamo Kijev–Barcelona és Internazionale–Rubin Kazany mérkőzésről élő, szöveges tudósítással jelentkezünk, a többi mérkőzést pedig livescore-formátumban követhetik nyomon oldalunkon.
dec. 9
21:06
Férfi kézilabda NB I: ha késve is, de nyert a Veszprém a PLER ellen (She)
Az MKB Veszprém 34–23-ra nyert a PLER otthonában a férfi kézilabda NB I 10. fordulójának mérkőzésén.
dec. 9
21:08
Profi ökölvívás: Bedák Zsolt vezeti a WBO decemberi ranglistáját (She)
A WBO szervezet kiadta legfrissebb, decemberi ranglistáját, amelyben két magyar profi öklözőt találhatunk (a cirkálósúlyba fellépő és ott WBC-világbajnoki címet szerző Erdei Zsoltot – a nagy szervezetek hagyományait követve – nem jegyzik).
dec. 9
21:24
Ligue 1: a Le Mans kirúgta Paulo Duarte vezetőedzőt (She)
Menesztette a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Le Mans együttese Paulo Duarte vezetőedzőt.
dec. 9
21:26
Bundabotrány: ismeretlen tettes ellen nyomozást indított az NNI (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) feljelentésére hivatkozva a büntetőeljárást felügyelő ügyészség kedden utasítást adott a nyomozás megindítására az utánpótlás-válogatott három tavalyi mérkőzése kapcsán - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI).
dec. 9
21:42
Futball bundabotrány: nyomozást indított az NNI (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) feljelentésére hivatkozva a büntetőeljárást felügyelő ügyészség kedden utasítást adott a nyomozás megindítására az utánpótlás válogatott három tavalyi mérkőzése kapcsán - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI).
dec. 9
21:42
Vb 2010: Patrick Owomoyela nigériai válogatott lenne (She)
Nem tartja kizártnak, hogy a nigériai válogatott színeiben lesz ott a 2010-es labdarúgó-világbajnokságon Patrick Owomoyela.
dec. 9
21:44
Négy góllal nyert a Lyon a Debrecen ellen (Infostart)
Befejeződött a Bajnokok Ligája utolsó nyolc csoporttalálkozója a 2009-2010-es kiírásában. A Debrecen Lyonban négygólos vereséget szenvedett. A csoport másik mérkőzésén a Fiorentina Liverpoolban is nyert. Továbbjutott a Fiorentina, a Lyon, a Barcelona, az Inter, a Sevilla, a Stuttgart, az Arsenal és az Olympiakosz
dec. 9
21:44
Videó: Gomis és Bastos is betalált, Lyon-Loki 2-0 a szünetben (She)
Ezúttal is a Lyon szerezte meg az első gólt a Debrecen ellen a BL-csoportkörben, Bafétimbi Gomis egy kipattanó labdát terelt a kapuba, majd a szünet előtt jött Bastos, aki megduplázta az előnyt. Tekintse meg a franciák vezető gólját és második találatát videón!
dec. 9
22:00
Chelsea: Michael Essien egy hónapig nem léphet pályára (She)
Egy hónapig nem léphet pályára Michael Essien, a Chelsea labdarúgócsapatának ghánai klasszisa.
dec. 9
22:02
Női kosárlabda EK: a Mondeville vendégeként győzött a Győr (She)
A Seat-Győr női kosárlabdacsapata az Európa-kupa csoportkörének ötödik fordulójában tizenhét ponttal nyert a francia Mondeville vendégeként, megfosztva ezzel a vendéglátót veretlenségétől.
dec. 9
22:36
4-0-ra kikapott a Loki (Blikk)
Pont nélkül esett ki a Debrecen a labdarugó Bajnokok Ligájából. A Loki hatodik csoportmérkőzését is elvesztette
dec. 9
22:36
Videó: Valdés nagy hibája kellett a kijevi vezetéshez (She)
A Dinamo Kijev otthonában fellépő Barcelona rögtön a mérkőzés elején hátrányba került. Víctor Valdés óriási hibája után ugyanis a hazai együttes szerzett vezetést. Nézze meg a katalán kapus bakiját!
dec. 9
22:54
BL, G-csoport: a Stuttgart megverte az Unireát, és továbbment (She)
A Stuttgart két góllal megverte az Unireát, így továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjából.
dec. 9
22:56
BL, F-csoport: mégiscsak a Barca és az Inter jutott tovább (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjából az erőviszonyoknak megfelelően a címvédő spanyol Barcelona és az olasz Internazionale jutott be a nyolcaddöntőbe.
dec. 9
22:57
Pont nélkül zárt a Loki (Metropol)
Hatodik, utolsó csoportmérkőzését is elvesztette a Debrecen labdarúgócsapata a Bajnokok Ligájában, miután szerda este 4-0-ra kikapott a francia Olympique Lyon otthonában. Az utolsó fordulóban végül teljesült a papírforma az F csoportban és a címvédő FC Barcelona, illetve az Internazionale jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe.
dec. 9
22:57
Vesztésre áll a Loki (Behaviour)
Utolsó mérkőzését játssza Debrecen labdarúgó csapata a Bajnokok Ligájában
dec. 9
22:58
Videó: így kapott ki Lyonban is 4-0-ra a Loki - és maradt BL-pont nélkül (She)
Megint 4-0-lal intézte el az Olympique Lyon a Debrecen labdarúgó csapatát. Az idegenbeli záró BL-csoportmérkőzésen a hazaihoz hasonlóan nem sikerült a franciák kapujába találni, de a mienket négyszer is bevették a lyoniak. Tekintse meg a gólokat videón!
dec. 9
23:00
BL, H-csoport: az Arsenal mellett az Olympiakosz jutott tovább (She)
A Bajnokok Ligája H-csoportjának utolsó játéknapján az Olympiakosz 1–0-ra legyőzte az Arsenalt, és ezzel továbbjutott a nyolcaddöntőbe, míg az AZ döntetlent játszott a Standard Liege otthonában, így a belgák folytathatják az Európa-ligában.

Keresés