2009. március 24. kedd

márc. 24
21:35
Sakk: Lékó Péter két döntetlenje Tejmur Radzsabovval Nizzában (She)
Lékó Péter 1:1-es döntetlenre végzett Tejmur Radzsabovval a nizzai rapid és vaktornán. Az eredmény a magyar nagymesternek hízelgő, hiszen azeri ellenfele két hellyel előtte, a hatodik helyen áll a világranglistán.
márc. 24
22:09
Kézilabda: reaktiválta 38 éves, világbajnok kapusát a Kiel (She)
A teljes szezonra kieső Andreas Palicka pótlására reaktiválja a THW Kiel férfi kézilabdacsapata a francia válogatottal világbajnoki címet nyert kapust, Bruno Martinit.
márc. 24
22:11
Edzősors: Tiganának nem ajánlottak elég pénzt az arabok (She)
Nem lesz a szaúd-arábiai élvonalban szereplő al-Hilal labdarúgócsapatának vezetőedzője Jean Tigana.
márc. 24
22:27
Argentína: elképesztő eset, 18 kiállítás egy csapatból. Videó! (She)
Vertek már szurkolók játékost, szakadt már félbe találkozó azért, mert „elfogyott” az egyik csapat, de alighanem olyan eset még nem történt, mint a hét végi fordulóban az argentin harmadosztályban. A Barracas Bolívar–General Lamadrid találkozón ugyanis a teljes vendégcsapatot kiállították (beleértve az összes cserejátékost), mivel kimentek verekedni a hazai fanatikusokkal.
márc. 24
22:45
Brazília: a Lyon elvette a válogatott Fred kedvét a játéktól (She)
Meglehetősen keserű nyilatkozatot adott az Aujourd'hui Sport című lapnak a kilencszeres brazil labdarúgó-válogatott Fred: elmondása szerint az Olympique Lyonban elvették a kedvét a játéktól.
márc. 24
22:47
Anglia: kassai tinitehetséget igazolhat a Newcastle United (She)
Próbajátékra hívta a Newcastle United labdarúgócsapata a mindössze 16 éves kassai Lubomir Korijkovot.
márc. 24
23:03
Anglia: Gulácsi csapata fontos meccset nyert idegenben (She)
Steve Guinan és Ben Smith góljainak köszönhetően fontos, 2–1-es idegenbeli sikert ünnepelhetett Gulácsi Péter csapata, a Hereford United az angol harmadosztály hétközi fordulójában a Carlisle ellen. Gulácsi végigjátszotta a találkozót.
márc. 24
23:21
Anglia: hármat rúgtak Némethék a Southportnak (She)
Hosszabbításban aratott 3–0-s győzelmet a Southport otthonában a Liverpool tartalékcsapata a labdarúgó Liverpool Senior Cup elődöntőjében. A „vörösöknél” a kezdőben kapott helyet Németh Krisztián, akit a brazil Victor Flora váltott. A Liverpool tartalékjai Ryan Crowther, Dani Pacheco és Jay Spearring góljaival szerezték meg a döntőt érő sikert.

Keresés