2009. március 31. kedd

márc. 31
14:54
Új támogatók és új csapat Talmácsi mögött (Metropol)
Új szponzorok segítik Talmácsi Gábor versenyzését a gyorsaságimotoros-világbajnokságon: a 250 kcm-eseknél. Az idén bemutatkozó, a nyolcadliteresek között világbajnok motoros teljes támogatást kapott a 2009-es a szezonra.
márc. 31
15:03
Egyre több támogatója van Talmácsinak (Behaviour)
Új szponzorok segítik Talmácsi Gábor versenyzését a gyorsaságimotoros-világbajnokságon: a 250 kcm-eseknél az idén bemutatkozó, a nyolcadliteresek között világbajnok motoros teljes támogatást kapott a 2009-es a szezonra.
márc. 31
15:21
Inter: a brazil Maicon combsérülés miatt egy hónapra kidőlt (She)
Az Ecuador elleni vb-selejtezőn 1–1-es döntetlent játszott a hétvégén a brazil válogatott, ráadásul a csapat jobb oldali védője, Maicon sérülés miatt már a 24. percben lebicegett a pályáról. Az első orvosi diagnózisok megállapították, hogy az Inter játékosa combsérülést szenvedett, így egy hónapig harcképtelen lesz.
márc. 31
15:39
AC Milan: Alexandre Pato majdnem elveszítette a bal karját (She)
Noha Alexandre Pato jelenleg az AC Milan és a brazil válogatott ünnepelt sztárja, nem sokon múlt, hogy a fiatal támadó élete máshogy alakuljon – ugyanis 11 éves korában majdnem elveszítette a bal karját.
márc. 31
15:41
Vb 2010: Olsen a selejtezők végig marad a norvég kispadon (She)
A világbajnoki selejtezősorozat végéig meghosszabbította a norvég labdarúgó-szövetség Egil Olsen kapitány szerződését.
márc. 31
15:57
Piros-fehér-zöld motoron versenyez majd Talmácsi (Infostart)
A gyorsasági motoros világbajnokság első két futama után kaphatja meg Talmácsi Gábor azt a tartalékmotort, amelyet az Aprilia-gyár már elkészített számára. A magyar motoros ebben a szezonban a Batalonring Team egyetlen versenyzőjeként a 250 köbcentisek között szerepel a nagydíjakon.
márc. 31
15:57
Fehérvár: Nagy Dániel jobban van, és kedden már edzhetett (She)
A Győri ETO ellen 2–0-ra megnyert vasárnapi Ligakupa-mérkőzésen fejfájás és rosszullét miatt le kellett cserélni az FC Fehérvár középpályását, Nagy Dánielt, aki a keddi edzésen már ismét Varga István vezetőedző rendelkezésére állt.
márc. 31
15:59
Videó: brutális lábtörés a Rennes-Valenciennes mérkőzésen (She)
A francia bajnokság legutóbbi fordulójában megrendezett Rennes–Valenciennes mérkőzésen roppant alattomos szabálytalanság után nyílt lábtörést szenvedett Jonathan Lacourt, a vendégek játékosa az első félidőben. A hazaiak védője, Kader Mangane brutális belépőjét követően azonnal mutatta a földön maradó futballista, hogy nagy a baj, a bíró pedig egyből piros lapot adott Manganénak. A meccs egyébként…
márc. 31
16:01
Bayer Leverkusen: René Adler ismét edzésbe állt a sérülése után (She)
Könyöksérülése után ismét edzésbe állt René Adler, a Bayer Leverkusen és a német labdarúgó-válogatott kapusa.
márc. 31
16:06
Maicon súlyosan megsérült (Metropol)
Súlyos lábsérülést szenvedett Maicon, az Internazionale brazil válogatott labdarúgója az Ecuador elleni vasárnapi világbajnoki selejtezőn.
márc. 31
16:15
Beszáll a magyar fociba Kemény Dénes (Infostart)
Kemény Dénes, minden idők legsikeresebb magyar pólós szövetségi kapitánya az elsők között csatlakozott a Vasas tulajdonosi programjához, amelyet a múlt héten hirdetett meg az angyalföldi klub.
márc. 31
16:15
Vb 2010: helyzetbe hozta ellenfelét a Fradi kapusa - videó! (She)
Jan-Michael Williams, a Ferencváros kapusa védte Trinidad és Tobago válogatottjának kapuját a Honduras ellen 1–1-re végződő világbajnoki selejtezőn. A hondurasi gólban alaposan benne volt Williams, ugyanis egy beívelést követően az ellenfél játékosa elé ütötte a labdát.
márc. 31
16:17
Formula-1: Rosberg kritizálta a kései kezdési időpontokat (She)
Nico Rosberg, a Formula–1-ben szereplő Williams csapat német pilótája kritizálta a melbourne-i és a sepangi verseny kései kezdési időpontját.
márc. 31
16:19
Genoa: Milito combizomsérülése miatt egy hónapra kidőlt (She)
Az olasz élvonalban szereplő Genoa argentin támadója, Diego Milito combizomsérülést szenvedett az argentin válogatott Venezuela elleni vb-selejtezőjén.
márc. 31
16:21
U20: a kispesti Hidi Patrik meghívót kapott a válogatottba (She)
Wilco van Buuren, az utánpótlásért felelős szövetségi edző behívta az U20-as válogatott keretébe Hidi Patrikot, a Budapest Honvéd futballistáját – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
márc. 31
16:33
Egyiptom: Amr Zaki egy hónapos kihagyásra kényszerül (She)
A Wigan egyiptomi támadója, Amr Zaki térdsérülést szenvedett a Zambia elleni vb-selejtezőn.
márc. 31
16:51
Vb 2010: nem Owen, hanem Agbonlahor került be Bent helyett (She)
Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya az Aston Villa csatárát, Gabriel Agbonlahort hívta be az Ukrajna elleni világbajnoki selejtezőre készülő keretbe a hétfő este megsérülő Darren Bent helyett.
márc. 31
16:53
Lovassport: Franciaországban lesznek a 2014-es világjátékok (She)
Franciaország normandiai régiójában rendezik majd meg a 2014-es lovas világjátékokat.
márc. 31
16:55
Vb 2010: gyászszünettel kezdődnek a szerdai selejtezők (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kedden arra kérte tagországait, hogy a szerdai világbajnoki selejtezők előtt egyperces gyászszünettel emlékezzenek a vasárnapi, elefántcsontparti tragédiára.
márc. 31
17:09
NB II, Keleti csoport: a Cegléd elköszönt Soós Imrétől (She)
Megköszönték a munkáját Soós Imrének, a labdarúgó-másodosztály Keleti csoportjában szereplő Restart-Ceglédi VSE vezetőedzőjének.
márc. 31
17:27
RM Castilla: a Deportivo valóban érdeklődik Szalai Ádám iránt (She)
A Real Madrid Castillában futballozó Szalai Ádám ügynöke megerősítette, hogy a spanyol első osztályban szereplő Deportivo La Coruna élénken érdeklődik a magyar válogatott csatár iránt.
márc. 31
17:45
Alpok-Adria-kupa: kétgólos vereség a horvátoktól Siófokon (She)
A magyar U20-as labdarúgó-válogatott Siófokon 2–0-s vereséget szenvedett a horvátoktól az Alpok–Adria-kupa keddi mérkőzésén.
márc. 31
17:45
Sorban állnak a nagy klubbok Szalaiért (Behaviour)
Laczkó Mihály, Szalai Ádám menedzsere szerint a fiatal futballista több komoly ajánlat közül is válogathat, így könnyen elképzelhető, hogy nyáron távozik a Real Madrid tartalékcsapatától.
márc. 31
17:47
Silövészet: az utolsó futamok és a világkupa végeredménye (She)
Tekintse meg a sílövő-világkupa utolsó versenyeinek eredményét, valamint az összetett vk végeredményét!
márc. 31
17:54
Olasz és spanyol klubok akarják Szalait (Metropol)
Laczkó Mihály, Szalai Ádám menedzsere szerint a fiatal futballista több komoly ajánlat közül is válogathat, így könnyen elképzelhető, hogy nyáron távozik a Real Madrid tartalékcsapatától.
márc. 31
18:03
Vitorlázás: Bakóczy hét helyet előrelépett a zöld asztalnál (She)
A Follonicaban zajló Laser Európa-kupa végeredménye a bírók döntései miatt többször is módosult.
márc. 31
18:05
NFL: nem ússza meg a börtönt a New York Giants elkapója (She)
Úgy tűnik, Plaxico Burress, az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban szereplő New York Giants elkapója nem ússza meg a börtönbüntetést.
márc. 31
18:07
F1: Rubens Barrichello szerint világbajnok autójuk van (She)
Rubens Barrichellónak kétsége sincs afelől, hogy a Brawn GP olyan autót hozott össze a 2009-es szezonra, amellyel világbajnoki címet szerezhetnek.
márc. 31
18:21
Vb 2010: Diaby helyett Mavuba került a francia keretbe (She)
A francia labdarúgó-válogatott keddi edzésén csípősérülést szenvedő Abou Diaby helyére a lille-i Rio Mavubát hívta be Raymond Domenech szövetségi kapitány.
márc. 31
18:23
Birkózás: Wöller Gergő az ötödik helyen zárt az Eb-n (She)
Ötödik helyen végzett Wöller Gergő a szabadfogásúak 66 kg-os kategóriájában, miután a bronzmeccsen kikapott a grúz Malkaz Muziasvilitől a vilniusi birkózó Európa-bajnokság első napján.
márc. 31
18:57
Tenisz: Djokovics a cseh Berdych legyőzésével már negyeddöntős (She)
Novak Djokovics 6:3, 6:2-re legyőzte a cseh Tomás Berdychet, ezzel már a legjobb nyolc közé jutott a Miamiban zajló tenisztornán.
márc. 31
19:15
Floorball: rangadót nyert Debrecenben az SZPK-Nokia (She)
A forduló rangadóját Debrecenben vívták. A hazaiaknak a győzelem esetén maradt volna remény a bronzéremre, a vendégek győzelmük esetén nagy lépést tehettek volna a bajnoki cím felé. A Phoenix fiataljai remek csatában nyertek a továbbra is hullámvasutazó Neumann ellen. Az ARES a szezon legnagyobb különbségű győzelmét aratta a Népligetben a White Sharks ellen.
márc. 31
19:17
Bayern: Hoeness szerint a Chelsea-vel nem versenyezhetnek (She)
A Bayern München a nyáron új szélső igazolását tervezi, és a hírek szerint a St. Étienne-t erősítő Mouhamadou Dabo mellett a CSZKA Moszkvában szereplő Jurij Zsirkov az elsőszámú célpontja a bajor klubnak.
márc. 31
19:33
RM Castilla: Szalai menedzsere cáfolta az olasz klubok érdeklődését (She)
Laczkó Mihály, Szalai Ádám menedzsere cáfolta azokat a sajtóinformációkat, miszerint spanyol és olasz futballklubok hivatalosan bejelentkeztek volna védencéért.
márc. 31
19:33
Szalaiért mégsem állnak sorban a nagy csapatok? (Behaviour)
Laczkó Mihály, Szalai Ádám menedzsere cáfolta azokat a sajtóinformációkat, miszerint spanyol és olasz futballklubok hivatalosan bejelentkeztek volna védencéért.
márc. 31
19:51
Málta ellen készül a válogatott (Behaviour)
Könnyed edzést vezényelt kedden este Erwin Koeman szövetségi kapitány a Málta elleni, szerdai világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatottnak, melynek minden tagja teljes értékű munkát végezhetett.
márc. 31
20:00
Magabiztos győzelemmel hangolt a Veszprém (Metropol)
A Ciudad Real elleni, szombati Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóra készülő MKB Veszprém hazai környezetben 14 góllal nyert a Csurgó ellen Budapest Bank férfi kézilabda liga keddi mérkőzésén.
márc. 31
20:09
Férfi kézilabda NB I: győzelemmel hangolt a Veszprém a BL-meccsre (She)
A férfi kézilabda NB I 24. fordulójának keddi mérkőzésén a Ciudad Real elleni, szombati Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóra készülő MKB Veszprém magabiztos győzelmet aratott a Csurgó ellen.
márc. 31
20:11
Tenisz: Tsonga három szettben győzte le honfitársát, Simont (She)
A francia Jo-Wilfried Tsonga 6:7, 6:3, 6:2-re legyőzte honfitársát, Gilles Simont a miami tenisztorna nyolcaddöntőjében.
márc. 31
20:27
Birkózás: orosz, ukrán és azeri aranyak az Eb-n, Bénit kitüntették (She)
Két orosz, illetve egy-egy ukrán és azeri aranyérem született a vilniusi birkózó Európa-bajnokság első napján, melyen Béni István a nemzetközi szövetség (FILA) érdemrendjének arany fokozatát vehette át.
márc. 31
20:45
Férfi kosárlabda NB I: otthon győzött a ZTE a Szolnoki Olaj ellen (She)
A férfi kosárlabda NB I 14. fordulójából elmaradt mérkőzésen a hazai pályán játszó Zalakerámia 75–63-as győzelmet aratott a Szolnoki Olaj ellen.
márc. 31
20:47
MOB: legendák köszöntése - napirenden a költségvetés (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége április 3-án (pénteken) 10 órától a Magyar Sport Házban tartja legközelebbi ülését. A napirend középpontjában pénzügyi kérdések állnak. Beszámoló hangzik el a 2008. évi gazdálkodásról, és a jövő évi költségvetés tervezetéről, amelyet majd az április 25-én rendezendő közgyűlés hagy jóvá.
márc. 31
21:03
Tenisz: Murray szinte teljesen lenullázta Troickit (She)
Andy Murray 58 perc alatt 6:1, 6:0-ra verte meg a szerb Viktor Troickit a Miamiban zajló teniszverseny nyolcaddöntőjében.
márc. 31
21:21
Vb 2010: mindenki egészséges a máltaiak ellen készülő keretben (She)
Könnyed edzést vezényelt kedden este Erwin Koeman szövetségi kapitány a Málta elleni, szerdai világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatottnak, melynek minden tagja teljes értékű munkát végezhetett.
márc. 31
21:39
Talmácsi: "Tudom, hogy a versenyen meg kell feszülni" (Infostart)
Az idény harmadik versenyétől meglesz a tartalékmotorja Talmácsi Gábornak, aki immár a 250 köbcentisek között szerepel a gyorsasági világbajnokság jövő hétvégén kezdődő szezonjában. A magyar motoros spanyol szponzorainak és a csapattulajdonos-csapatfőnök Jorge Martineznek köszönhetően versenyezhet nyugodtabban a jerezi futamtól.
márc. 31
21:57
Vb 2010: Capello Crouchot jelöli a kezdőbe az ukránok ellen (She)
A csatárproblémákkal sújtott angol labdarúgó-válogatottban Peter Crouch kap majd lehetőséget a támadósorban – árulta el döntését Fabio Capello szövetségi kapitány.
márc. 31
22:15
Tenisz: Volandri eltiltását törölte a Sportdöntőbíróság (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) felfüggesztette a doppingvétség miatt eltiltott olasz teniszező, Filippo Volandri eltiltását.
márc. 31
22:33
Tenisz: Verdasco könnyen, Kuznyecova nehezebben nyert (She)
Fernando Verdasco két sima szettben verte meg Radek Stepáneket, ezzel a nyolc közé jutott a Miamiban zajló tenisztornán. A spanyol játékos ellenfele a skót Andy Murray lesz a következő fordulóban.
márc. 31
22:51
Athletic Bilbao: vége a szezonnak Gabilondo számára (She)
Rossz hírt kaptak az Athletic Bilbao szurkolói, ugyanis Igor Gabilondo a gárda középpályása számára véget ért az idény. A játékos a múlt héten szenvedett térdsérülést a Bordeaux elleni felkészülési mérkőzésen.
márc. 31
22:53
Felkészülés: Portugália legyőzte a jövő évi vébé házigazdáját (She)
A magyar válogatottal egy világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő portugál válogatott felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a 2010-es világbajnokság házigazdáját, Dél-Afrikát.

Keresés