2009. június 21. vasárnap

jún. 21
16:35
Vettel nyert Silverstone-ban (Metropol)
Kettős Red Bull-siker született a Forma-1-es Brit Nagydíjon vasárnap Silverstone-ban: az élről rajtolt német Sebastian Vettel nyert idei második futamgyőzelmét aratva csapattársa, az ausztrál Mark Webber előtt.
jún. 21
16:48
Úszás: Verrasztó Evelyn aranyat szerzett 200 méter vegyesen (She)
Verrasztó Evelyn aranyérmet szerzett 200 méter vegyesen a párizsi nemzetközi versenyen vasárnap. Bátyja, Dávid a férfiak ugyanezen küzdelmében a második helyen végzett.
jún. 21
16:50
AC Milan: Pato marad a csapatnál, Pirlo viszont távozhat (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik helyén végző AC Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi nyilatkozatában kifejtette, hogy együtteséből Alexandre Patót nem szándékoznak eladni, viszont elképzelhető, hogy Andrea Pirlo távozik. Berlusconi továbbá beszélt Ronaldinho következő szezonbeli szerepéről is.
jún. 21
17:06
Vass Ádám és Feczesin Róbert csapata elbukta a feljutást (Infostart)
Nem sikerült feljutnia az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalába Vass Ádám és Feczesin Róbert csapatának, a Bresciának, mivel a másodosztály rájátszásának döntőjében alulmaradt a Livornóval szemben.
jún. 21
17:06
Porto: az ügynöke szerint biztos, hogy Cissokho elszerződik (She)
A Porto francia balhátvédje, úgy tűnt, hogy fogászati problémák miatt nem igazol az AC Milanhoz, ám ügynöke, Roger Boli biztos benne, hogy ügyfele távozik a portugál csapattól.
jún. 21
17:24
Mosley visszakozik, mégsem perel a FIA (Infostart)
A péntekihez képest vasárnap már jóval békülékenyebb hangot ütött meg Max Mosley, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, aki a Brit Nagydíjon azt mondta: a szervezet inkább tárgyalna a nyolc "renitens" Forma-1-es csapattal, mintsem perelné őket.
jún. 21
17:26
Kovács Katalin verhetetlen volt Szegeden (Infostart)
Kovács Katalin negyedik győzelmét is begyűjtötte vasárnap a szegedi Maty-éren rendezett kajak-kenu HP Kupa Eb- és vb-válogatón: azután, hogy pénteken 1000 m egyesben, majd szombaton 500 m egyesben és párosban is nyert, a zárónapon 200 m párosban - Janics Natasával - lett első.
jún. 21
17:42
Kajak-kenu: Kovács Katalin negyedik győzelmét is begyűjtötte (She)
Kovács Katalin negyedik győzelmét is begyűjtötte vasárnap a szegedi Maty-éren rendezett kajak-kenu HP-kupa Eb- és vb-válogatón: azután, hogy pénteken 1000 m egyesben, majd szombaton 500 m egyesben és párosban is nyert, a záró napon 200 m párosban – Janics Natasával – lett első.
jún. 21
17:44
Férfi kézilabda: nyertünk Szlovákiában, irány az Eb! (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott végig vezetve 30–19–re győzött Szlovákiában, ezzel az Eb-selejtezők 4. csoportjának 2. helyén végzett Horvátország mögött, így kijutott a jövő évi, ausztriai kontinenstornára. A mienk már a szünetben 17–6-ra vezettek, és a hazaiak ugyan a második félidőben feljöttek hét gólra, végül mégis nagyon sima győzelmet aratott a Hajdu-csapat.
jún. 21
17:46
Ferencváros: Berki Krisztián érdeklődött Nikolics iránt (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója Nemanja Nikolicsról érdeklődött a Kaposvár ügyvezető elnökénél, Illés Jánosnál.
jún. 21
18:18
Álomjátékkal jutott ki a kézilabdaválogatott az Eb-re (Infostart)
Kijutott a januári ausztriai Európa-bajnokságra a magyar férfi kézilabda-válogatott, miután vasárnap a selejtező utolsó fordulójában álomszerű játékkal 30-19-re nyert Szlovákiában, ezzel csoportjában a horvátok mögött a második helyen végzett.
jún. 21
18:18
Lyon: Morientes öt évvel ezelőtt még kellett volna, most nem (She)
A francia labdarúgó-bajnokság harmadik helyén végző Olympique Lyon elnöke, Jean Michel Aulas elmondása szerint klubjának nincs szüksége Fernando Morientesre, míg brit lapértesülések szerint a Manchester United 25 millió fontért igazolná a Carlos Tévez helyére szánt Karim Benzemát.
jún. 21
18:36
Juve: a sajtó által alkoholistának nevezett Santacroce érkezhet (She)
A Napoli 22 éves brazil származású, de hatszoros olasz utánpótlás-válogatott védője, Fabiano Santacroce iránt érdeklődik a Juventus.
jún. 21
18:38
Atlétika, csapat-Eb: Kazi győzött, nyolcadikak a magyarok (She)
Az első nap után ötödik magyarok a nyolcadik helyen végeztek az atlétikai csapat-Európa-bajnokság I. osztályának bergeni viadalán, így jövőre is ebben a kategóriában szerepelnek.
jún. 21
18:39
Továbbjutottak a férfi kézilabdások (Metropol)
Kijutott a januári ausztriai Európa-bajnokságra a magyar férfi kézilabda-válogatott, miután vasárnap a selejtező utolsó fordulójában álomszerű játékkal 30-19-re nyert Szlovákiában, ezzel csoportjában a horvátok mögött a második helyen végzett.
jún. 21
18:54
Inter: Ibrahimovic kevesebb pénzért is játszana a Real Madridban (She)
A spanyol Marca napilap értesülései szerint Zlatan Ibrahimovic, az Inter svéd támadója szeretne a Real Madridba igazolni, és az sem tartaná vissza a klubváltástól, ha kevesebb fizetést kapna Madridban.
jún. 21
18:56
Barcelona: Laporta azt szeretné, hogy Samuel Eto’o maradjon (She)
Joan Laporta, a Barcelona elnöke elmondta, azt szeretné, hogy Samuel Eto’o a katalán csapatban fejezze be pályafutását.
jún. 21
18:58
Tenisz: Mauresmo szinte semmit sem tud Czink Melindáról (She)
Hosszú interjút adott a francia sportnapilap, a L’ Équipe honlapjának Amélie Mauresmo, az angol nemzetközi teniszbajnokságra készülő francia teniszezőnő, aki az egyes első fordulójában Czink Melindával játszik.
jún. 21
19:12
FC Fehérvár: Mohl Dávidot Demjén Gáborra cserélték el a Lokival (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó Soproni Ligában szereplő FC Fehérvár elcserélheti bal oldali védőjét, Mohl Dávidot a bajnok Debrecennel Demjén Gáborra. A két klub vasárnap egyezett meg a játékosok cseréjéről – adta hírül a fehérvári csapat hivatalos honlapja.
jún. 21
19:30
Serie A: Felipe Melo nem szándékozik eligazolni Firenzéből (She)
A brazil válogatottal a Konföderációs Kupán Dél-Afrikában szereplő Felipe Melo megtisztelőnek érzi, hogy számos nagy klub érdeklődését felkeltette, de elmondása szerint jól érzi magát Firenzében.
jún. 21
19:30
EB-t ér a kézibravúr (Blikk)
GALGÓC – Alaposan visszavágott Szlovákiának a másfél héttel ezelőtt Szombathelyen elszenvedett 30-29-es vereségért a magyar férfi kézilabdaválogatott.
jún. 21
19:48
Brazília: a „lyoni” Fred tartja a szavát, szórja a gólokat a Fluban (She)
Továbbra is nagyszerű formában futballozik hazájában a francia Olympique Lyonból március közepén a Fluminenséhez szerződő csatár, Fred.
jún. 21
19:50
Strandröplabda, ob: ismét győzött a Dambendzet, Józsa kettős (She)
A Tóth II Gábor, Bagics Bence páros nyerte meg a férfiak versenyét a strandröplabda országos bajnokság második fordulóján, Cegléden, míg a nőknél ismét érvényesült a papírforma, másodszor is győzött Dambendzet Nathalie és Józsa Zsuzsanna.
jún. 21
19:52
Ralikrossz: Harsányi nyerte meg az első villanyfényes versenyt (She)
A szombatról vasárnapra virradó éjjel – Európában eddig egyedülálló módon – villanyfényes ralikrosszfutamot rendeztek Máriapócson, a RabócsiRingen, ahol összesen több mint 80 magyar és külföldi versenyző állt rajthoz.
jún. 21
19:54
Liverpool: a Barca 20 millió fontot és Krkicet adná Mascheranóért (She)
Az angol Daily Mail című lap információi szerint a Real Madrid után a Barcelona is bejelentkezett a Liverpoolnál az argentin középpályásért, Javier Mascheranóért. A katalán csapat a hírek szerint 20 millió fontot és Bojan Krkic játékjogát is adná Mascheranóért.
jún. 21
20:06
Konföderációs Kupa: itt vannak az olasz-brazil kezdőcsapatai (She)
Háromnegyed órával az Olaszország–Brazília Konföderációs Kupa-mérkőzés előtt mindkét kapitány kijelölte kezdőcsapatát.
jún. 21
20:24
Kajak-kenu: Kovács egyesben indul 500 méteren az Eb-n (She)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége – figyelembe véve a szakmai bizottság támogató javaslatát – változtatás nélkül elfogadta Storcz Botond felnőtt kapitány előterjesztését az Eb-csapat vonatkozásában.
jún. 21
20:26
Anglia: Andrej Arsavin a Zenitben fejezné be pályafutását (She)
A szappanopera hosszúságú ügylet lezárásaként a téli átigazolási szezon utolsó napján a Zenitből az Arsenalhoz igazoló Andrej Arsavin a Radio Zenitnek adott nyilatkozatában kifejtette, hogy pályafutását Huszti Szabolcs jelenlegi klubjában kívánja befejezni.
jún. 21
20:42
Konföd. Kupa: Olaszország-Brazília meccs élőben az NSO-n! (She)
Kövesse velünk élőben a Konföderációs Kupa B-csoportjának zárófordulójából az Olaszország–Brazília találkozót.
jún. 21
21:00
Férfi kézilabda: vége az Eb-selejtezőknek, így zárultak a csoportok (She)
A vasárnapi tizenegy mérkőzéssel lezárult a férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtezősorozat, a hét kvalifikációs csoportból 2-2 együttes jutott ki a jövő évi kontinenstornára.
jún. 21
21:02
Formula-1: a FOTA cáfolta Mosley állítását, messze a megállapodás (She)
A Formula–1-es csapatokat tömörítő szervezet (FOTA) a Brit Nagydíj után cáfolta Max Mosley, az FIA elnökének állítását, mely szerint közel van a megállapodás az istállók és a Nemzetközi Automobil-szövetség között.
jún. 21
21:18
Atlétika: a német válogatott nyerte a csapat Eb-t Leiriában (She)
A németek végeztek az élen az atlétikai csapat Európa-bajnokság elit kategóriájában, az úgynevezett Szuperligában. A portugáliai Leiriában rendezett kétnapos viadalon az oroszok lettek a másodikak, a britek pedig a harmadikak.
jún. 21
21:36
Vb 2010: Guinea első győzelmét aratta az E-csoportban (She)
Guinea megszerezte első győzelmét az afrikai vb-selejtező zóna harmadik körében, miután 2–1-re megverte Malawit az E-csoport harmadik fordulójában.
jún. 21
22:30
Konföd. Kupa: Brazília simán nyert, Olaszország kiesett (She)
A brazil válogatott könnyedén, az első félidőben három gólt szerezve 3–0-ra megverte az olasz válogatottat a Konföderációs Kupa B-csoportjának utolsó fordulójában, ezzel az eredménnyel – valamint az amerikaiak Egyiptom elleni háromgólos győzelmével – Brazília az első helyen végzett, míg a világbajnoki címvédő olaszok kiestek.
jún. 21
22:48
Brazília egy félidő alatt ízekre szedte a világbajnok olaszokat (Infostart)
A brazilok 45 percnyi jó játékkal kiütötték az így búcsúzó olaszokat, Marcello Lippi csapata a háromból két mérkőzést elveszítve kiesett a Konföderációs Kupán. Kaká és Robinho 24. alkalommal játszott együtt a brazil válogatottban a Dunga-érában, ezek a találkozók közül húszat megnyert a brazil csapat, négyen pedig döntetlenre végzett. A második helyen az egyiptomiak ellen ugyancsak 3-0-ra nyerő…
jún. 21
22:48
Spanyolország: már a harmadik ligában a 2001-es UEFA-kupa-döntős (She)
Véget ért a spanyol másodosztályú bajnokság 2008–09-es idénye, melynek utolsó, 42. fordulójában eldőlt, hogy az Alavés búcsúzik a Segunda Divisióntól.
jún. 21
23:06
Vb-selejtezők: Mali felzárkózott, magabiztosan győzte le Benint (She)
Mali labdarúgó válogatottja magabiztosan győzte le Benint a világbajnoki selejtezősorozat afrikai zónájának vasárnap esti mérkőzésén, így a tabellán feljött a negyedik helyről a másodikra.
jún. 21
23:24
Videó: nézze meg, hogyan ütötték ki a brazilok a világbajnokot! (She)
A Konföderációs Kupa B-csoportjában az utolsó fordulóban Olaszország 3–0-ra kikapott Brazíliától és kiesett. A másik mérkőzésen az Egyesült Államok ugyanilyen arányban nyert Egyiptom ellen. Tekintse meg a találkozók góljait videón!

Keresés