2009. június 22. hétfő

jún. 22
14:24
Gyirmót: hibája ellenére is Pintér marad a klub technikai vezetője (She)
Horváth Ernő, a Gyirmót SE elnöke nem fogadta el Pintér Dávid lemondását, így továbbra is ő marad a győri klub technikai vezetője.
jún. 22
14:42
A svéd Kalmar vár a Debrecenre a BL-ben (Infostart)
A svéd Kalmar FF lesz a magyar bajnok Debrecen ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.
jún. 22
14:42
Európa-liga: a román Steaua lesz az Újpest ellenfele (She)
A román Steaua Bucuresti lesz az Újpest ellenfele a labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőfordulójában. Az első fordulóban rendezett Haladás–Irtisz Pavlodar párharc továbbjutója pedig a svéd Elfsborggal találkozik a második kanyarban.
jún. 22
14:44
A Steauát kapta az Újpest, Kazahsztánba utazik a Haladás (Infostart)
A román Steaua Bukarest együttesét kapta az Újpest a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában. Az első körben a Haladás a kazah Irtis Pavlodar csapatával találkozik.
jún. 22
14:45
Román csapatot kapott az Újpest! (Behaviour)
A bajnoki ezüstérmes Újpest FC a román Steaua Bucuresti csapatával került szembe a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 2. fordulójában, míg a Haladás sikeres nyitó kör esetén a svéd Elfsborggal találkozik.
jún. 22
15:00
DVSC: Igor Bogdanovics és Nagy Róbert a Szpariba igazolhat (She)
A Debrecen hivatalos honlapjának beszámolója szerint Igor Bogdanovics és Nagy Róbert nagy valószínűséggel a Nyíregyházánál folytatja pályafutását.
jún. 22
15:02
Kecskemét: négy játékossal szerződést hosszabbított a klub (She)
Négy játékossal hosszabbítottak szerződést a Kecskeméti TE-Ereco vezetői – adta hírül az élvonalbeli egyesület hivatalos honlapja.
jún. 22
15:18
Paks: a másodosztályú Makótól védő érkezett próbajátékra (She)
A Paks hivatalos honlapján tette közzé, hogy a héten próbajátékon szerepel a klubnál Gévai Zsolt, a Makó védője.
jún. 22
15:20
DVTK: Bogunovics is távozik a tartozó Diósgyőrtől (She)
A DVTK hivatalos honlapjának beszámolója szerint távozik a klubtól Milan Bogunovics, akinek tartozik az együttes.
jún. 22
15:21
A Haladás kazah csapattal, az Újpest a Steauával kezd (Metropol)
A Szombathelyi Haladás az első fordulóban a kazah Irtis Pavlodar, a második fordulóban csatlakozó Újpest pedig a román Steaua Bucurestivel találkozik a labdarúgó Európa Liga selejtezőjében.
jún. 22
15:36
Wimbledon: Gallovits nem bírt a 28. helyen kiemelt Cirsteával (She)
Hétfőn délelőtt elkezdődött az angol nemzetközi teniszbajnokság Wimbledonban. A női egyes első fordulójában a romániai Gallovits Edina két játszmában kikapott a 28. helyen kiemelt román Sorana Cirsteától.
jún. 22
15:54
Világjátékok: elutazott Larvikba a strandkézi-válogatott (She)
Vártok Ákos szövetségi kapitány az utolsó pillanatban hirdette ki az Európa-bajnokságon és a júliusi világjátékokon részt vevő férfi strandkézilabda-válogatott keretet, amelyben Babicz Balázs, Császár Ferenc, Dr. Warvasovszky Donát, Hímer Zoltán, John András, Kovács Péter, Kovácsovics László, Musits Norbert, Szabó Péter és Tuba Kovács Ervin kapott helyet – adta hírül a Nemzeti Sportszövetség.
jún. 22
15:56
Németország: tovább emelkedik a nézőszám a Bundesligában (She)
Megszakítás nélkül a nyolcadik idényben is emelkedett a nézőszám a német labdarúgó Bundesligában.
jún. 22
15:58
Győr: grúz válogatott középpályás csatlakozott a csapathoz (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Győri ETO FC hétfőn megkezdte a felkészülést a 2009–2010-es szezonra. A csapathoz két új játékos csatlakozott, a Bulgáriából hazatérő Fehér Zoltán és a grúz válogatott középpályás, George Ganugrava – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jún. 22
16:00
BL: Herczeg András szerint hazai pályán előnyt kell szerezni (She)
Ma délben az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székhelyén sorsolták ki a Bajnokok Ligája selejtezőinek második fordulóját, amelyben a magyar bajnok DVSC-TEVA a svéd bajnok Kalmart kapta ellenfélül.
jún. 22
16:02
Bayern München: immár hivatalos, hogy Pranjic érkezik a bajorokhoz (She)
A Bayern München vezetői mindenben megegyeztek a holland élvonalban szereplő Heerenveen képviselőivel a horvát válogatott Danijel Pranjic átigazolásával kapcsolatban. A balszélső így a jövőben a bajor klubot erősíti.
jún. 22
16:12
Európa-liga: Csertői szerint a lehető legrosszabb ellenfelet kapták (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a kazah élvonalban szereplő FK Irtisz Pavlodar lesz a Soproni Liga legutóbbi bronzérmese, a Haladás ellenfele a labdarúgó Európa-liga 1. selejtezőfordulójában.
jún. 22
16:14
Wimbledon: Sarapova és Cseng Csie is magabiztosan győzött (She)
A 16. helyen kiemelt Cseng Csie és a 24. helyen rangsorolt Marija Sarapova is magabiztosan, két szettben győzött az angol nemzetközi teniszbajnokság első fordulójában. A kínai teniszező a német Kristina Barroist, az orosz sportoló az ukrán Viktorija Kutuzovát verte meg.
jún. 22
16:16
Wimbledon: Federer simán legyőzte tajvani ellenfelét az első körben (She)
Roger Federer könnyedén jutott tovább az első fordulóból az angol nemzetközi teniszbajnokságon, miután három játszmában legyőzte a tajvani Lu Jen-hszünt Wimbledonban.
jún. 22
16:30
Oroszország: Ranieri nem akar Husztiék vezetőedzője lenni (She)
Az orosz Gazeta.ru internetes sportoldal értesülései szerint Claudio Ranieri, a Juventus korábbi vezetőedzője visszautasította a Zenit ajánlatát, és nem foglalja el az év végén távozó Dick Advocaat helyét a kispadon.
jún. 22
16:32
Wolfsburg: Veh sehová sem engedi elmenni a bosnyák gólvágót (She)
Erős kézzel kezdi wolfsburgi ténykedését Armin Veh. A német bajnok új vezetőedzőjét ma mutatták be a nyilvánosság előtt a Volkswagen Arenában, ahol a szakember az újságírók kérdéseire is válaszolt, és elárulta, nem engedi elmenni Edin Dzekót.
jún. 22
16:48
Kolumbia: tizenöt éve lőtte végzetes öngólját Andrés Escobar (She)
Tizenöt évvel ezelőtt, 1994. június 22-én a kolumbiai válogatott játékosa, Andrés Escobar saját hálójába juttatta a labdát az Egyesült Államok elleni világbajnoki csoportmeccsen. Kolumbia kikapott, a védőbe pedig tíz nappal később 12-szer lőttek bele egy szórakozóhelyen, és életét vesztette.
jún. 22
16:50
Futsal: a magyar válogatott rangos brazíliai tornán vesz részt (She)
A jövő januári, Budapesten és Debrecenben megrendezendő futsal Európa-bajnokságra készülő válogatottunk szerdán Brazíliába utazik, ahol részt vesz a tizenhat csapatos, vasárnap kezdődő V. Futsal Grand Prix-n. Együttesünk a C-csoportba került, amelyben Guatemala, Paraguay és Angola gárdájával küzd a továbbjutásért.
jún. 22
17:06
Espanyol: izraeli válogatott támadóval erősített a csapat (She)
Az Espanyol hivatalos honlapján tette közzé, hogy megszerezte az izraeli válogatott Ben Szahart, aki négy évre szóló szerződést kötött a katalán klubbal.
jún. 22
17:08
Spanyolország: Saltor a Barca helyett a Valenciához kerülhet (She)
Bár korábban úgy tűnt, hogy az Almería 28 éves jobbhátvédje, Bruno Saltor a Barcelonához szerződik, a futballista ügynöke, a Marca című lapnak arról nyilatkozott, hogy a játékos hároméves szerződést köt a Valenciával.
jún. 22
17:10
Férfi kézilabda Eb: Bécsújhelyen, a D-csoportban játszunk (She)
Szerdán tartják a jövő évi ausztriai férfi kézilabda Eb sorsolását Bécsben. Magyarország a házigazdákkal, Norvégiával és Lengyelországgal került egy kalapba. Továbbá, hogy a környező országokból érkező szurkolóknak kedvezzenek a szervezők, az Ausztriával szomszédos országokat már helyszín szerint csoportba is sorolták, Magyarország Bécsújhelyen játszik majd a D-csoportban.
jún. 22
17:24
Wimbledon: Azarenkának nem kellett megszenvednie a győzelemért (She)
A nyolcadik helyen kiemelt Viktorija Azarenkának nem kellett megszenvednie a győzelemért, miután a francia Séverine Brémond a fehérorosz első játszmabeli sikere után feladta a mérkőzést az angol nemzetközi teniszbajnokság első fordulójában.
jún. 22
17:42
Szerdán írhat alá Matthäus (Infostart)
Lothar Matthäus, a Fehérvár edzőjelöltje a hét első felében érkezik Magyarországra - közölte Berzi Sándor, a klub ügyvezetője.
jún. 22
17:42
Újpest: Bükfürdőn megtaláltuk William McStayt (She)
A Nemzeti Sport megtalálta William McStayt, aki már megérkezett Magyarországra, és jelenleg Bükfürdőn tartózkodik.
jún. 22
17:44
Egyesült Arab Emírségek: Katanec lett a nemzeti csapat kapitánya (She)
Az Egyesült Arab Emírségek labdarúgó-szövetsége a szlovén Srecko Katanecet jelölte ki a nemzeti válogatott szövetségi kapitányi posztjára, akivel kétéves szerződést kötött.
jún. 22
17:45
"Ha Mattha:us rendben találta a szerződést, akkor már csak annak aláírása van hátra" (Behaviour)
Lothar Mattha:us, az FC Fehérvár edzőjelöltje a hét első felében érkezik Magyarországra Berzi Sándor, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő csapat ügyvezetője szerint.
jún. 22
18:00
Nem érvényes a történelmi úszóvilágcsúcs (Infostart)
Nem érvényes a francia Alain Bernard történelmi, 47 másodpercen belüli 100 méteres gyorsúszó-világcsúcsa, mivel azt nem a nemzetközi szövetség (FINA) által hitelesített dresszben érte el két hónapja.
jún. 22
18:00
Úszás: nem érvényes Alain Bernard történelmi világcsúcsa (She)
Nem érvényes a francia Alain Bernard történelmi, 47 másodpercen belüli 100 méteres gyorsúszóvilágcsúcsa, mivel azt nem a nemzetközi szövetség (FINA) által hitelesített dresszben érte el két hónapja.
jún. 22
18:02
FC Fehérvár: Berzi szerint Matthäus hamarosan visszatér (She)
Lothar Matthäus, az FC Fehérvár edzőjelöltje a hét első felében érkezik Magyarországra Berzi Sándor, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő csapat ügyvezetője szerint.
jún. 22
18:04
Kerékpár: doppingoló kerekes segít a tiltott szerek elleni harcban (She)
Információkkal szolgált az élsportolók doppingolásával kapcsolatban Bernhard Kohl, a múlt hónapban tiltott ügyei miatt visszavonult osztrák kerékpáros – jelentette be a Francia Doppingellenes Ügynökség (AFLD).
jún. 22
18:06
Hátország: a megyei és a női bajnokságok hétvégi eredményei (She)
Tekintse meg a megyei labdarúgó-bajnokságok és a női pontvadászatok hétvégi eredményeit, valamint a csoportok állását a Nemzeti Sport Online-on!
jún. 22
18:36
Vívás: Nagy Orsolya a harmadik helyen végzett Dallasban (She)
Nagy Orsolya – legjobb magyarként – a harmadik helyen végzett a női kardozók dallasi világkupaversenyén.
jún. 22
19:12
Premier League: hivatalos, Roque Santa Cruz a Man. Cityé (She)
Hivatalosan is szentesített egy szombat óta tényként közölt átigazolást a Manchester City és a Blackburn Rovers: Roque Santa Cruz a manchesteri „kékek” játékosa lett.
jún. 22
19:14
Wimbledon: Tsonga és Söderling is négy szettben győzött (She)
A kilencedik helyen kiemelt Jo-Wilfried Tsonga és a 13. helyen rangsorolt Robin Söderling is négy játszmában harcolta ki a továbbjutást az első fordulóból az angol nemzetközi teniszbajnokságon.
jún. 22
19:15
Owen elhagyja a Newcastle-t (Metropol)
Michael Owen, az angol élvonalból kiesett Newcastle United labdarúgócsapatának csatára hétfőn bejelentette, hogy elhagyja a klubot.
jún. 22
19:30
Folytatja a nagybevásárlást a Manchester City (Infostart)
A Manchester City labdarúgó-csapatához szerződött Roque Santa Cruz, a Blackburn Rovers paraguayi válogatott csatára.
jún. 22
19:30
Paks: Makóról érkezett hátvédet tesztel Gellei csapata (She)
Egy hétig próbajátékon szerepel a Paksi FC labdarúgócsapatánál a 21 éves Gévai Zsolt – adta hírül a zöld-fehérek hivatalos honlapja.
jún. 22
19:32
Liverpool: Johnson a Chelsea helyett a „vörösöket” választotta (She)
A Liverpool labdarúgócsapatának hivatalos honlapja rövid közleményben tudatta: Glen Johnson, a Portsmouth játékosa a „vörösökhöz” szerződik.
jún. 22
19:33
Matthäus a hét első felében érkezik (Metropol)
Lothar Matthäus, az FC Fehérvár edzőjelöltje a hét első felében érkezik Magyarországra Berzi Sándor, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő csapat ügyvezetője szerint.
jún. 22
19:48
Svéd csapatok várnak a magyar kupacsapatokra (Blikk)
Sorsoltak az európai focikupákban, egyik magyar csapat sem kapott verhetetlen ellenfelet.
jún. 22
19:51
BL- és EL-sorsolás: az Újpest kapta a legnehezebb ellenfelet (Metropol)
Hétfőn Nyonban megtartották a labdarúgó Bajnokok Ligája- és az Európa Liga- selejtező első két fordulójának sorsolását, s ez alapján a magyar csapatok közül az Újpest kapta a legnehezebb ellenfelet, ugyanis a román Steaua Bucurestivel találkozik.
jún. 22
20:06
Premier League: az amerikai ESPN veszi meg a Setanta meccseit (She)
Az amerikai ESPN sportcsatorna vásárolta meg a súlyos anyagi nehézségekkel küszködő Setanta Sportstól a Premier League 46 mérkőzésének közvetítési jogát.
jún. 22
20:08
AS Roma: a Bari szélsőjével erősített a fővárosi csapat (She)
Az olasz AS Roma labdarúgócsapata négyéves szerződést kötött Stefano Gubertivel, a Bari szélsőjével.
jún. 22
20:24
Tizenöt éves a világ legtragikusabb öngólja - videóval (Infostart)
Ma tizenöt éve, hogy Andrés Escobar, a kolumbiai válogatott hátvédje az Egyesült Államok elleni világbajnoki-csoportmérkőzésen a saját kapujába juttatta a labdát. Az lett a világ valaha volt legtragikusabb öngólja. Escobart tíz nappal később, Medellin egyik külvárosában bizonyos Humberto Muñoz Castro lelőtte. A futballista órákon belül meghalt. A gyilkos börtönben töltött tizenegy évet, majd - nem…
jún. 22
20:24
Torna: teljes a férfi universiadecsapat névsora (She)
Kihirdették a július 1-jén kezdődő belgrádi universiadéra utazó magyar férfi tornászcsapatot: a korábbi biztos indulók, Berki Krisztián, Hídvégi Vid és Hetrovics Marcell mellett Rácz Attila és Czingli László alkotja a gárdát.

Keresés