2009. június 28. vasárnap

jún. 28
14:42
Konföderációs Kupa: megvannak a bronzmérkőzés kezdői (She)
Vicente Del Bosque, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya alaposan megkavarta előzetesen megadott kezdőcsapatát, hiszen jó néhány meglepetést tartogatott tarsolyában. Ahogyan az várható volt, a Bafana kapitánya, Joel Santana alapcsapatát küldi harcba a bronzéremért.
jún. 28
14:44
Serie B: az Empoli után a Salernitana is vinné Komant (She)
Az avellinói regionális hírportál értesülései szerint a Salernitana labdarúgócsapata szerződtetné a Sampdoria magyar légiósát, Koman Vladimirt.
jún. 28
15:00
Női kézilabda: a brazil, argentin, chilei hármassal teljes a vb-mezőny (She)
Argentína, Brazília és Chile jutott ki a Pánamerikai bajnokságról az év végi, decemberi kínai női kézilabda-világbajnokságra. A torna döntőjét némi meglepetésre Argentína nyerte meg, miután hosszabbításban 26–25-re legyőzte az esélyesebbnek tűnő Brazíliát.
jún. 28
15:18
Konföd. Kupa: kövesse a spanyol-dél-afrikai meccset élőben az NSO-n! (She)
Az ausztrál Matthew Breeze játékvezető sípszavára elkezdődött a Spanyolország–Dél-Afrika bronzmérkőzés a Konföderációs Kupán. Fernando Torres szerint a spanyolok most új győzelmi és veretlenségi sorozatba kezdenek.
jún. 28
15:21
Kovács és a Kozák-Szabó duó is megvédte címét (Metropol)
A magyar versenyzők két-két arany- és ezüstérmet szereztek vasárnap 500 m-en a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságon, a küldöttség így összesen hat első, kilenc második és két harmadik hellyel zárta a németországi regattát. A győzelmek közül négy született olimpiai számban.
jún. 28
16:12
Formula-1: Mosley azzal fenyeget, hogy újra elnöknek jelölteti magát (She)
Néhány nappal a FOTA és az FIA közötti békekötés után ismét forr a levegő Max Mosley, az FIA jelenlegi elnöke és a Formula–1-es csapatokat tömörítő szervezet között. A sportvezető azt kifogásolja, hogy a FOTA (szerinte) valótlan dolgokat állított róla, és kilátásba helyezte, hogy újra jelölteti magát a szervezet elnöki székére.
jún. 28
16:14
Motorcsónak: Havas Attila nyerte meg az O-700-asok vb-jét (She)
Havas Attila motorcsónak-versenyző megnyerte az O-700-as kategória világbajnokságát.
jún. 28
16:30
Rali: Hirvonen győzelmével átvette a vezetést a vb-pontversenyben (She)
Mikko Hirvonen zsinórbeli második győzelmét aratta a rali-világbajnokságon, és átvette a vezetést a pontverseny élén.
jún. 28
16:32
Strandkézilabda: bronzérmesek a férfiak az Európa-bajnokságon (She)
A norvégiai Larvikban a Vártok Ákos irányította magyar férfi strandkézilabda-válogatott Dániával csapott össze a bronzmeccsen, és fantasztikus játékkal 2–0-s sikert aratott.
jún. 28
16:34
Oroszország: lengyel válogatott középpályással erősített a bajnok (She)
A Premjer-liga elmúlt évi bajnoka, a Rubin Kazany szerződtette Rafael Murawskit, a Lech Poznan válogatott labdarúgóját.
jún. 28
16:48
Ligue 1: Olivier Monterrubio két évig a Lorient-ban folytatja (She)
A svájci Sion együttesétől a Lorient-hoz igazolt a pontrúgásairól ismert Olivier Monterrubio.
jún. 28
16:50
Cselgáncs: magyar bronzérem az ifjúsági Európa-bajnokságon (She)
Egy magyar bronzéremmel zárult vasárnap a szlovéniai Koperben rendezett ifjúsági cselgáncs Európa-bajnokság.
jún. 28
16:51
Magyar érem az ifjúsági cselgáncs Eb-n (Behaviour)
Egy magyar bronzéremmel zárult vasárnap a szlovéniai Koperben rendezett ifjúsági cselgáncs Európa-bajnokság.
jún. 28
17:06
Felkészülés: nem bírt a német bajnok a dán középcsapattal (She)
Felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a német bajnok VfL Wolfsburg a dán élvonalban szereplő Esbjerg csapatával.
jún. 28
17:08
Konföderációs Kupa: még nem dőlt el a bronzérem sorsa (She)
Egy könnyen felejthető, langyos játékot hozó első félidő után gólpárbajt vívott a két csereember, Güiza és Mphela, így a rendes játékidő után 2–2 az állás a spanyol–dél-afrikai meccsen.
jún. 28
17:24
Wolfsburg: Dzeko nem megy Milánóba, marad a német bajnoknál (She)
Nem lesz az AC Milan játékosa Edin Dzeko – erről maga az érintett beszélt a Sky Sports 24-nek adott interjújában. A bosnyák válogatott csatár elmondta, szívesen játszana a piros-feketéknél, de tiszteletben tartja, hogy szerződés köti a német bajnokhoz.
jún. 28
17:42
A spanyolok nehézkesen gyűrték le Dél-Afrikát (Infostart)
Spanyolország lett a harmadik a labdarúgó Konföderációs-kupán, miután a bronzmérkőzésen hosszabbítás után 3-2-re nyert a házigazda Dél-Afrika ellen.
jún. 28
17:42
Olaszország: Casiraghi posztja veszélyben, Conte válthatja (She)
Veszélybe került Pierluigi Casiraghi állása, miután az olasz U21-es labdarúgó-válogatott 1–0-s vereséget szenvedett Németországtól az Európa-bajnokságon.
jún. 28
17:44
Konföderációs Kupa: a spanyoloké a bronzérem (She)
Az nem éppen színvonalas első játékrész után a másodikban a két csereember csempészett némi színt a mérkőzésbe, így 2–2-vel zárult a 90 perc. A hosszabbítás második részében végül Xabi Alonso szabadrúgása döntött. A hazaiak több helyzetet is kihagytak a ráadásban, igaz, egy nyilvánvaló büntetőt nem adott meg az ausztrál játékvezető a spanyoloknak.
jún. 28
18:00
Női kézilabda U17-es Eb: kikapott a magyar csapat a franciáktól (She)
A magyar U17-es női kézilabda-válogatott 33–30-as vereséget szenvedett a szerbiai Európa-bajnokság csoportmérkőzésén. A magyar csapat már a forduló előtt továbbjutott a kvartettből a középdöntőbe.
jún. 28
18:02
Videó: gólpárbaj a Konföderációs Kupa bronzmérkőzésén (She)
Hatalmas izgalmak után a rendes játékidőben 2–2-es döntetlennel ért véget a Konföderációs Kupa bronzmérkőzése, a Dél-Afrika–Spanyolország találkozó, úgy hogy mind a négy találat az utolsó negyedórában született. A hosszabbításban aztán Xabi Alonso révén aztán végül megszerezte a győzelmet az Európa-bajnok. Nézze meg a gólokat!
jún. 28
18:18
Kerékpár: Cziráki sikerével ért véget az országúti országos bajnokság (She)
Sprintbefutóval Cziráki István nyerte az országúti kerékpáros országos bajnokságot, vasárnap Kincsesbányán. A nők között Király Mónika diadalmaskodott.
jún. 28
18:20
Brazília: Adriano Mario Balotellit és José Mourinhót dicséri (She)
Az Internazionalét idény közben elhagyó Adriano ugyan már új csapatára, a Flamengóra koncentrál, ám nem felejti el korábbi interes csapattársait és edzőjét sem. A brazil csatár szerint José Mourinho vezetőedző és korábbi riválisa, Mario Balotelli is sokra fogja vinni a csapatnál.
jún. 28
18:21
Hosszabbítás után spanyol bronzérem (Metropol)
Az Európa-bajnok spanyol válogatott szerezte meg a harmadik helyet a dél-afrikai labdarúgó Konföderációs Kupán, miután a bronzmérkőzésen, hosszabbítást követően 3-2-re legyőzte a házigazdák együttesét.
jún. 28
18:36
Serie A: majdnem biztos, hogy Cassano marad a Sampdoriánál (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Sampdoria elnöke, Raccardo Garrone szerint a szinte kizárt, hogy a nemrég befejeződött bajnokságban 12 gólt szerző Antonio Cassano elhagyja a klubot.
jún. 28
18:38
Dortmund: Subotic és Sahin is hosszabbított a sárga-feketékkel (She)
A Hajnal Tamást is foglalkoztató Borussia Dortmund csapata meghosszabbította két játékosa, Neven Subotic és Nuri Sahin szerződését.
jún. 28
18:54
Liverpool: Johnson érkezése után Arbeloa elhagyná a „vörösöket” (She)
Ügynöke szerint Álvaro Arbeloa elhagyja az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool csapatát.
jún. 28
18:56
Lósport: Garabonciás nyerte meg a Magyar Derbyt (She)
Garabonciás nyerte vasárnap a szezon legnagyobb galopp versenyét a Kincsem Parkban: a hároméveseknek kiírt 87. Magyar Derby távja 2400 méter, az összdíjazás 10 millió forint volt.
jún. 28
18:58
West Ham: Gianfranco Zola egykori játékostársával erősítene (She)
A West Ham United új menedzsere, az olasz Gianfranco Zola egykori játékostársával erősítené meg az angol klubot: a hírek szerint szeretné elcsábítani a Barcelonától Eidur Gudjohnsent.
jún. 28
19:12
Dortmund: 10 000 néző látta Hajnal csapatának első edzését (She)
Nem kevesebb, mint 10 000 drukker volt kíváncsi a Hajnal Tamást is foglalkoztató Borussia Dortmund első edzésére.
jún. 28
19:14
Konföderációs Kupa: megnevezték a tíz Aranylabda-esélyest (She)
A FIFA a bronzmérkőzés előtt nyilvánosságra hozta annak a tíz labdarúgónak a nevét, akik esélyesek arra, hogy megkapják a 2009-es Konföderációs Kupa legjobbjának járó Aranylabdát. Ha végigtekintünk a korábbi győztesek listáján, láthatjuk, hogy nem volt mindig jó ómen kézbe venni ezt a trófeát...
jún. 28
19:30
Öttusa Eb: Marosi Ádám bronzérmet nyert a férfiak között (She)
Marosi Ádám bronzérmet nyert vasárnap a lipcsei öttusa Európa-bajnokság férfi versenyében. Győzött a cseh Ondrej Polivka, második lett az aktuális világbajnok orosz Ilja Frolov.
jún. 28
19:32
Bayern München: az Aston Villa érdeklődik Tim Borowski iránt (She)
A német rekordbajnok Bayern München tíz nappal ezelőtt Andreas Ottl és Christian Lell mellett átadólistára tette Tim Borowskit, aki iránt külföldi lapértesülések szerint az Aston Villa érdeklődik.
jún. 28
19:48
Barcelona: Melo érkezhet, ha meghiúsul a Mascherano-ügylet (She)
Külföldi lapértesülések szerint a brazil labdarúgó-válogatottal a Dél-Afrikában zajló Konföderációs Kupán részt vevő Felipe Melo lehet a spanyol bajnokság mellett a spanyol kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerő Barcelona következő kiszemeltje, amennyiben nem sikerül megszereznie a Liverpooltól Javier Mascheranót.
jún. 28
20:09
Marosi Ádám bronzérmes az Öttusa Eb-n (Metropol)
Marosi Ádám bronzérmet nyert vasárnap a lipcsei öttusa Európa-bajnokság férfi versenyében. Győzött a cseh Ondrej Polivka, második lett az aktuális világbajnok orosz Ilja Frolov. Tibolya Péter a tizedik, Németh Róbert pedig a 36. helyen zárt.
jún. 28
20:24
Felkészülési meccs: győzelemmel hangolt a Loki BL-ellenfele (She)
A svéd labdarúgó bajnokság előző kiírását megnyerő Kalmar FF vasárnap felkészülési mérkőzésen kétgólos győzelmet aratott a svéd másodosztályú Jönköpings Södra IF vendégeként.
jún. 28
20:26
Úszó ob: Verrasztó Evelyn káprázatos csúcsa 200 vegyesen (She)
Verrasztó Evelyn fantasztikus országos csúccsal, minden idők hetedik legjobb eredményével nyerte a női 200 méteres vegyesúszást vasárnap az egri ob utolsó napján.
jún. 28
20:27
Marosi Ádám bronzérmes (Behaviour)
Marosi Ádám bronzérmet nyert vasárnap a lipcsei öttusa Európa-bajnokság férfi versenyében. Győzött a cseh Ondrej Polivka, második lett az aktuális világbajnok orosz Ilja Frolov.
jún. 28
20:28
Norvégia: Kovács Péter góljával mentett pontot az Odd Grenland (She)
A norvég első osztály, a Tippeligaen 16. fordulójában az Odd Grenland a Vikinggel játszott hazai pályán, és Kovács Péter hajrában szerzett találatával 2–2-re mentette a mérkőzést. A skieni csapat ezzel a harmadik helyen áll a táblázaton.
jún. 28
20:42
Jorkyball: bronzérmes a magyar válogatott az Európa-bajnokságon (She)
Óriási szenzációval zárult a franciaországi Tarnosban megrendezett IX. Jorkyball Európa-bajnokság, ahol a magyar válogatott a tavalyi kontinenstorna ezüstérmesét, a portugál válogatottat legyőzve végzett a harmadik helyen. A torna gólkirálya 61 találattal a magyar Berta György lett, aki a sportág klasszisait maga mögé utasítva végzett az első helyen.
jún. 28
20:44
Konföderációs Kupa: kövesse a döntőt élőben az NSO-n! (She)
A svéd Martin Hansson játékvezető sípjelére útjára indult a labda az Egyesült Államok–Brazília döntőn a Konföderációs Kupán. Az amerikaiak újabb meglepetésre készülnek, de a mérkőzés esélyese a brazil válogatott.
jún. 28
21:18
Konföderációs Kupa: tekintse meg az amerikaiak vezető gólját! (She)
Tekintse meg Clint Dempsey 10. percben szerzett gólját, amivel az Amerikai Egyesült Államok megszerezte a vezetést Brazília ellen a KonföderációsKupa döntőjében!
jún. 28
21:54
Futsal: a magyar válogatott Guatemala elleni győzelemmel nyitott (She)
Guatemala elleni 6–2-es győzelemmel mutatkozott be a Brazíliában zajló, V. Futsal Grand Prix-n. A gólokat Peczár Csaba, Sivák Péter, Lódi Tamás és Harnisch Ákos szerezte, utóbbi három alkalommal is a kapuba talált – tudatta az mlsz.hu.
jún. 28
22:12
Norvégia: utolsó percben szerzett góllal fordított a Rosenborg (She)
A norvég bajnokság rangadóján a listavezető Rosenborg a Valerenga otthonába látogatott, és aratott 2–1-es győzelmet.
jún. 28
22:14
Konföderációs Kupa: tekintse meg Luís Fabiano szépítő gólját (She)
A brazil válogatott a második félidő első percében szerzett góllal szépített. Tekintse meg Luís Fabiano gólját!
jún. 28
22:30
Atlétika: a nők győztek, a férfiak másodikak az Európa Kupán (She)
A magyar női hétpróba-válogatott megnyerte, a férfi tízpróbacsapat pedig ezüstérmesként fejezte be a II. osztály maribori versenyét az összetett Európa Kupában, így jövőre mindkét együttes egy szinttel feljebb indulhat.
jún. 28
22:48
Brazília hátrányból nyerte meg a Konföderációs Kupát (Infostart)
Brazília labdarúgó válogatottja megvédte címét a Konföderációs Kupán, miután a dél-afrikai torna döntőjében 0-2-es hátrányból fordítva, 3-2-re legyőzte az Egyesült Államokat. Brazília harmadszor nyerte meg a tornát és ezzel átvette a világranglista vezetését is.
jún. 28
22:48
Konföderációs Kupa: a braziloké az aranyérem! (She)
jún. 28
22:50
Soproni Liga: Tóth Norberttel erősítette meg keretét az Újpest (She)
A labdarúgó Soproni Liga ezüstérmese, az Újpest FC megegyezett a legutóbb a Szombathelyi Haladásban szereplő Tóth Norberttel – adta hírül a klub hivatalos honlapja, az ujpestfc.hu.
jún. 28
22:52
Konföderációs Kupa: nézze meg Luís Fabiano egyenlítő gólját! (She)
Fejesgóllal egyenlített Brazília! A kétgólos hátrányból felálló sárgamezesek Luís Fabiano duplájával egyenlítettek a második félidőben az Egyesült Államok elleni fináléban. Nézze meg a csatár második gólját!

Keresés