2009. június 30. kedd

jún. 30
15:22
Wimbledon: Babos Tímea egyesben bejutott a nyolcaddöntőbe (She)
A hatodik helyen kiemelt Babos Tímea kedden bejutott a nyolcaddöntőbe a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság juniorversenyében, miután legyőzte a szlovákiai Juhász Vivient.
jún. 30
15:36
Póker: összefoglaló „Bélabácsi” vegasi győzelméről - videó (She)
Traply „Bélabácsi” Péter diadalmaskodott a World Series of Poker 5000 dolláros no limit hold’em shootout viadalán. A döntő leosztásban Traply ász-királlyal verte meg Andrew Lichtenberger ász-bubiját, s a magyar pókeres a karkötő mellé 348 728 dollárt is nyert. Nézze meg a magyar sikerről készült felvételeket!
jún. 30
15:54
Wimbledon: elsőként a címvédő jutott be a női egyes elődöntőjébe (She)
Elsőként a címvédő Venus Williams jutott be a wimbledoni nemzetközi teniszbajnokság női egyesének elődöntőjébe, miután két sima szettben, 6:1, 6:2-re felülmúlta ellenfelét, a 11. helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskát. A harmadikként rangsorolt amerikai klasszis a Szafina–Lisicki párharc győztesével találkozik majd a legjobb négy között.
jún. 30
16:12
Vecsés: Herédi Attila irányítja a jövőben a másodosztályú csapatot (She)
Herédi Attila lesz a jövőben az NB II Keleti csoportjában szereplő Vecsés vezetőedzője. A szakember legutóbb Szentes Lázár segítőjeként az Újpestnél dolgozott.
jún. 30
16:14
Chelsea: Sevcsenko visszatérhet a Dinamo Kijevhez (She)
Hivatalos ajánlatot tett Andrij Sevcsenko szerződtetésére a Dinamo Kijev labdarúgócsapata – árulta el Igor Szurkisz, az ukrán klub elnöke.
jún. 30
16:30
Haladás: a szurkolók segíthetik megtisztítani a stadiont (She)
A hali.hu tájékoztatása szerint a Haladás Szurkolói Körének elnöke kéri a klub drukkereit, hogy menjenek ki a stadionba, és segítsék megtisztítani a Rohonci úti létesítményt.
jún. 30
16:48
Bp. Honvéd: Fritz Attilával hároméves szerződést kötött a klub (She)
Fritz Attila hároméves szerződést kötött a Bp. Honvéd labdarúgócsapatával – adta hírül a honvedfc.hu.
jún. 30
17:06
Férfi kézi: Magyarország pályázik a 2014-es Eb megrendezésére (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség érdeklődik a 2014-es férfi Európa-bajnokság megrendezése iránt – erősítette meg kedden az európai szövetség (EHF). A magyarok mellett a horvátok, a dánok és a franciák szeretnének kandidálni.
jún. 30
17:08
Hollandia: az FC Utrecht Sander Westervelddel erősít (She)
A korábban az angol Liverpoolban és a spanyol Real Sociedaban is szereplő, legutóbb pedig a Sparta Rotterdam csapatát erősítő Sander Westerveld egyéves szerződést köt a szintén a holland bajnokságban szereplő FC Utrechttel.
jún. 30
17:09
Eto'ónak új szerződést kínál a Barcelona (Metropol)
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetősége két évvel meghosszabbítaná Samuel Eto'ónak, az együttes kameruni támadójának jövő nyáron lejáró szerződését.
jún. 30
17:10
Fenerbahce: 2012-ig írt alá a csapathoz Christoph Daum (She)
Aláírta 2012-ig szóló szerződését a török Fenerbahce labdarúgócsapatához Christoph Daum, az 1. FC Köln volt edzője.
jún. 30
17:11
A diósgyőri tulajdonos kiszáll a futballból (Metropol)
Komoly veszélybe került a Soproni Ligában szereplő Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának jövője, a klubot működtető gazdasági társaság tulajdonosa ugyanis bejelentette: vállalkozása kivonul a futballból.
jún. 30
17:12
Bundesliga: Simunic a Hoffenheimben folytathatja (She)
A német Bild értesülései szerint a Hoffenheim labdarúgócsapatához igazol Josip Simunic, a Hertha BSC rutinos horvát középhátvédje.
jún. 30
17:14
Nyíregyháza: a klub nélküli Bodnár a csapattal tréningezik (She)
Egyelőre nem tudni, hol folytatja pályafutását Bodnár László, a magyar válogatott hátvédje. A 30 éves játékos a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, megegyezett a Nyíregyháza vezetőivel arról, hogy látogathatja a csapat edzéseit.
jún. 30
17:16
Primera División: távozik a Xerezt élvonalba vezető Esteban Vigo (She)
Távozik a spanyol labdarúgó-élvonal újoncától, a Xereztől Esteban Vigo, a csapatot a Primera Divisiónba vezető tréner.
jún. 30
17:24
Diósgyőr: a tulajdonos kivonul a miskolci labdarúgásból (She)
Nagy veszélybe került a Soproni Ligában szereplő Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának jövője, a klubot működtető gazdasági társaság tulajdonosa ugyanis bejelentette: vállalkozása kivonul a futballból. Erről a városi önkormányzat közleményben tájékoztatta az MTI-t.
jún. 30
17:26
Európa-liga: megérkezett Szombathelyre az Irtis Pavlodar (She)
Megérkezett Szombathelyre az Irtis Pavlodar. Ma délután kettő óra előtt néhány perccel gördült be a Claudius Szálloda parkolójába a Haladás busza, amely a ferihegyi repülőtérről szállította Szombathelyre a kazah együttest. Erről a Haladás hivatalos honlapja, a haladasfc.nyugat.hu adott hírt.
jún. 30
17:28
Arsenal: nyolc fiatal szerződését felbontották az „ágyúsok” (She)
Nyolc fiataljával is szerződést bontott az Arsenal labdarúgócsapata: a legnagyobb név közülük a portugál U21-es válogatott Amaury Bischoff, akit a Werder Brementől szerződtetett a londoni klub.
jún. 30
18:00
A diósgyőri tulajdonos vállalkozása kivonul a futballból (Infostart)
Komoly veszélybe került a Diósgyőr labdarúgó-csapatának jövője, ugyanis a klubot működtető gazdasági társaság kivonul a futballból.
jún. 30
18:00
Románia: lengyel válogatott játékost igazolt a Steaua (She)
A Steaua Bucuresti labdarúgócsapata szerződtette a lengyel válogatott Rafal Grzelakot.
jún. 30
18:02
Sporthorgászat: Európa-bajnok lett a magyar férficsapat (She)
Aranyérmes lett a Varga József, Ambrus Tibor, Milkovics Péter, Magyar Szilárd, Walter Tamás összeállítású magyar csapat a szlovéniai Radecében rendezett Európa-bajnokságon.
jún. 30
18:04
Wimbledon: nem súlyos Ana Ivanovics combsérülése (She)
Bár egy-két hétig nem edzhet, nem súlyos a volt világranglista-vezető Ana Ivanovics sérülése: a szerb teniszező a Venus Williams elleni hétfői nyolcaddöntője feladására kényszerült Wimbledonban, mert elszakadt egy izom a bal combjában.
jún. 30
18:06
Cagliari: megszerezték remeklő kapusuk játékjogát a szárdok (She)
A Cagliari labdarúgócsapata megvette kapusának, Federico Marchettinek teljes játékjogát – nyilatkozta a játékos ügynöke, Nicola Bignotti.
jún. 30
18:18
Primera División: De la Red a következő szezonban sem játszhat (She)
A Radio Marca értesülései szerint a Real Madrid következő szezonban sem számíthat Európa-bajnok középpályására, Rubén de la Redre.
jún. 30
18:36
Wimbledon: Serena Williams jutott utolsóként az elődöntőbe (She)
Az angol nemzetközi teniszbajnokság női egyesének negyeddöntőjében a korábbi kétszeres wimbledoni bajnok, második helyen kiemelt Serena Williams kétszettes mérkőzésen legyőzte a 8. helyen rangsorolt fehérorosz Viktorija Azarenkát, így utolsóként ő is bejutott a torna elődöntőjébe.
jún. 30
18:54
Videó: a labdával pörkölt oda ellenfelének a mexikói játékos! (She)
A Mexikó–Guatemala válogatott mérkőzésen gól ugyan nem esett, de így is kis híján vérre menő volt a küzdelem. A mexikóiak játékosa, Luis Miguel Noriega úgy odapörkölt a labdával ellenfelének, a guatemalai Fredy Garciának, hogy annak majdnem eleredt az orra vére. Nézze meg az esetet videón!
jún. 30
18:56
Ferencváros: Davison reméli, hogy a klub is profitál majd a pro licencből (She)
Bobby Davison jelenleg a pro licenc megszerzésén fáradozik – bár a szakember szavaiból az derül ki, hogy nem jelent számára megterhelést a kurzus, sőt… A Ferencváros vezetőedzője azt reméli, hogy a kurzuson szerzett új ismeretek segítenek neki abban, hogy sikeres legyen a zöld-fehérekkel.
jún. 30
18:58
Öttusa Eb: ezüstérmet szerzett a férfi váltó a lipcsei viadalon (She)
Ezüstérmet szerzett kedden a Marosi Ádám, Tibolya Péter, Németh Róbert összeállítású magyar csapat a lipcsei öttusa Európa-bajnokság férfi váltóversenyében.
jún. 30
19:12
Eto'o nemet mond a Manchester City csillagászati ajánlatára - hírek és pletykák (Infostart)
A BL-győztes Barcelona két évvel meghosszabbítaná Samuel Eto'o jövő nyáron lejáró szerződését. A Chelsea hamarosan megszerezheti Jurij Zsirkovot, míg a Manchester Unitedhez a héten aláírhat Antonio Valencia. Az Inforadio.hu rendszeresen beszámol a legfrissebb átigazolásokról és pletykákról, így elsőként tudhatja meg, kedvenc csapata kikkel erősítene.
jún. 30
19:12
Hoffenheim: immár hivatalos, Simunic a kék-fehéreknél folytatja (She)
A Nemzeti Sport Online már korábban beszámolt arról, hogy a Hoffenheimben folytathatja pályafutását Josip Simunic, a Hertha középhátvédje – a klubváltás immár hivatalos, ugyanis az érintett csapatok honlapjai is megerősítették.
jún. 30
19:15
Ezüstérmes a férfi öttusa váltó (Metropol)
A magyar küldöttség három éremmel zárta a kontinensviadalt. Korábban Marosi egyéniben, illetve a Gyenesei Leila, Kovács Sarolta, Cseh Krisztina alkotta női váltó nyert bronzérmet.
jún. 30
19:30
Internazionale: Arnautovic gyakorlatilag a fekete-kékeké (She)
A La Gazzetta dello Sport információi szerint az olasz bajnok Internazionale együttesében folytatja pályafutását a Twente osztrák válogatott támadója, Marko Arnautovic.
jún. 30
19:48
Universiade: női labdarúgóink vereséggel kezdtek a tornán (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott – elsőként a magyar küldöttségből – már az egyetemi és főiskolai világjátékok 0. napján pályára lépett és 3–0-ra kikapott Franciaországtól.
jún. 30
19:50
Livorno: az élvonalban is a beugró sikeredző irányíthat (She)
Véglegesítette Gennaro Ruotolo vezetőedzői megbízását az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságba frissen feljutott Livorno.
jún. 30
20:06
Kecskemét: Koncz Zsolt hosszabbított, Ivan Lovric távozik (She)
A Soproni Liga ötödik helyén végző Kecskeméti TE-ERECO a keddi tárgyalások során Koncz Zsolt újabb egy plusz egy éves szerződést kötött, míg a horvát Ivan Lovric további játékára nem tartott igényt a klub – adta hírül a kecskemetite.hu
jún. 30
20:24
Lúcio jobb volt, mint Kaká? (Infostart)
A FIFA döntése alapján Kaká lett a vasárnap véget ért Konföderációs-kupa legjobbja, a teljesítmény index szerint pedig a döntőben győztes gólt szerző Lúcio végzett az élen.
jún. 30
20:24
Soproni Liga: két szlovén védőt tesztel a Zalaegerszeg (She)
A magyar labdarúgó-bajnokság negyedik helyén végző ZTE FC két szlovén hátvédet tesztel: a 28 éves ballábas védőt, Vladimir Ostojicot, valamint 26 esztendős balhátvédet, Leon Panikvart – adta hírül a ztefc.hu.
jún. 30
20:26
Manchester United: a klub leigazolta Antonio Valenciát (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságot megnyerő Manchester United a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy leigazolta a Wigan Athletic 23 éves ecuadori szélsőjét, Antonio Valenciát.
jún. 30
21:00
Vasas: az adásvétel mellett jégkorongcsapatról is tárgyaltak (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Vasas Sport Club elnöksége ülésezésén tárgyalt a felnőtt labdarúgó csapatot működtető gazdasági társaságok értékesítéséről szóló adásvételi szerződésről, amelynek tervezetét elfogadta azzal a kitétellel, hogy azt legkésőbb e hét csütörtök 18 óráig a feleknek alá kell írniuk – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a vasasbp.hu.
jún. 30
21:18
Vörös ördög lett Valencia (Infostart)
Az angol bajnok Manchester United leigazolta az ecuadori Antonio Valenciát a Wigantől.
jún. 30
21:18
Csehország: egy meccs után menesztették a szövetségi kapitányt (She)
Egy mérkőzés után menesztették Frantisek Strakát, a cseh válogatott szövetségi kapitányát.
jún. 30
21:20
Real Madrid: Kaká a nyolcas mezt kapta a „királyi gárdában” (She)
Immár hivatalosan is a Real Madrid játékosa Kaká: a brazil középpályást kedden este mutatták be a Santiago Bernabéu stadionban. A legnagyobb nyitott kérdés az volt, melyik mezben játszik majd a 2007-es aranylabdás, de erre is választ kaptunk: a 8-as dressz lesz Kakáé.
jún. 30
21:22
Felkészülési mérkőzés: Tőzsér és Tóth klubja két góllal nyert (She)
A belga labdarúgó-bajnokságban szereplő, Tőzsér Dánielt és Tóth Balázst is foglalkoztató Genk 2–0-ra legyőzte felkészülési mérkőzésen az SK Bree-t.
jún. 30
21:24
Paksi FC: Lisztes Krisztián bemutatkozott új csapatában (She)
A Soproni Ligában szereplő Paksi FC Eszéken játszott felkészülési mérkőzést, ahol pályára lépett új együttesében a Németországból hazatérő Lisztes Krisztián, ám ő sem tudta megakadályozni a paksiak vereségét.
jún. 30
21:36
Bemutatták Kakát a Bernabéuban (Infostart)
A Real Madrid pompázatos ceremónia közepette "bemutatta" a szurkolóknak a klub egyik nyári igazolását, a brazil Ricardo Izecson dos Santos Leitét, azaz Kakát.
jún. 30
21:54
Felkészülési mérkőzés: Juhászék gólgazdag mérkőzésen győztek (She)
A belga labdarúgó-bajnokság ezüstérmese, az RSC Anderlecht gólzáporos mérkőzésen, 4–3-ra múlta felül harmadosztályú riválisát, az Eendracht Aalstot.
jún. 30
22:12
Felkészülési mérkőzés: Dzsudzsák Balázs négy gólt szerzett (She)
A holland labdarúgó bajnokságban szereplő PSV felkészülési mérkőzésen 10–0-ra legyőzte a RKSV Mierlo-Hout amatőrjeit. Dzsudzsák Balázs egy félidőt kapott a gólgazdag mérkőzésen, ennyi idő is elég volt azonban neki ahhoz, hogy négyszer is betaláljon.
jún. 30
22:30
Férfi kézilabda: Vladan Matics marad a Pick-Szeged vezetőedzője (She)
Vladan Matics marad a Pick-Szeged vezetőedzője – adta hírül a legutóbbi bajnokságban ezüstérmet szerző klub hivatalos honlapja.
jún. 30
22:48
DAC: új vezetőedzőt keres a dunaszerdahelyi klub (She)
A felvidek.ma portál információi szerint új vezetőedzőt keres a DAC. A dunaszerdahelyi klub elnöke, Khashayar Mohseni kedden Bécsben osztrák és cseh szakemberekkel tárgyalt.
jún. 30
22:50
NBA: a Detroit Pistons kirúgta vezetőedzőjét, Michael Curryt (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Detroit Pistons megvált vezetőedzőjétől, Michael Currytől.

Keresés