2009. június 5. péntek

jún. 5
12:39
Konföderációs Kupa: Iniesta sérülés miatt lemarad a tornáról (She)
Rossz hírek érkeztek a spanyol labdarúgó-válogatott szurkolói számára: Andrés Iniesta sérülés miatt biztosan kihagyja a júniusi Konföderációs Kupát.
jún. 5
12:41
NBA: Jamesnek fizetnie kell sportszerűtlen viselkedése miatt (She)
25 000 dolláros büntetést kell fizetnie LeBron Jamesnek, a Cleveland Cavaliers sztárjának, amiért csapata rájátszásbeli búcsúja után nem fogott kezet a győztes Orlando Magic játékosaival, és a meccset követő sajtótájékoztatón sem jelent meg.
jún. 5
12:43
Chelsea: Ancelotti Ashley Youngot szeretné megszerezni (She)
A skysports.com értesülései szerint az új menedzser, Carlo Ancelotti mindenképpen szeretné a Chelsea-hez csábítani az Aston Villa csatárát, Ashley Youngot.
jún. 5
13:15
Atalanta: Angelo Gregucci a bergamói csapat új edzője (She)
Az Atalanta vezetői megtalálták a Sampdoriához távozó Luigi Del Neri utódját: Angelo Gregucci a bergamói klub új vezetőedzője.
jún. 5
13:33
Real Madrid: Pérez nem áll le, Ribéryt is a csapathoz vinné (She)
A Real Madrid újdonsült elnöke, Florentino Pérez nyilvánosan is megerősítette, hogy szeretné csapatához vinni a Bayern München középpályását, Franck Ribéryt.
jún. 5
13:35
Ligue 1: augusztus 8-án kezdődik a 2009-2010-es szezon (She)
A francia hivatásos labdarúgóliga (LFP) pénteken nyilvánosságra hozta a francia első osztályú bajnokság (Ligue 1) 2009–2010-es szezonjának teljes menetrendjét.
jún. 5
13:37
Ausztria: Sáfáréktól Pusztaiékhoz igazolt a francia középpályás (She)
Ausztrián belül váltott csapatot Jocelyn Blanchard, a 37 éves francia középpályás a Sáfár Szabolcsot is foglalkoztató Austria Wientől igazolt Pusztai Olivér együtteséhez, az Austria Kärntenhez.
jún. 5
13:48
Sötét jövő: csődközelben a Liverpool (Infostart)
Csődközeli állapot felé robog a Liverpool futballklubot működtető társaság, amely tavaly 42,6 millió fontos (14 milliárd forintos) veszteséggel zárt. Ha az amerikai tulajdonosoknak július végéig nem sikerül átütemezni a 350 milliós tartozást, a népszerű klubot az összeomlás fenyegeti.
jún. 5
14:09
Konföderációs Kupa: Pablo Hernández pótolja a sérült Iniestát (She)
Vicente del Bosque Pablo Hernándezt, a Valencia középpályását hívta be a spanyol válogatott Konföderációs Kupára készülő keretébe a hat-nyolc hétre kidőlt Andrés Iniesta helyett.
jún. 5
14:11
Arsenal: Vermaelenért 11.5 millió eurót ajánlott a klub (She)
A La Derniere Heure belga napilap szerint az Arsenal 11.5 millió eurós ajánlatot tett Thomas Vermaelenért, az Ajax válogatott hátvédjéért.
jún. 5
14:13
Videó: Ronaldo fenékre ültette a Vasco da Gama védőjét (She)
Fenékre ültette a védőjét a Vasco da Gama elleni Brazil Kupa-mérkőzésen (0–0) a korábbi aranylabdás zseni, Ronaldo. Az ismét régi fényében tündöklő brazil csatár úgy csapta be a védőt, hogy a labdához hozzá sem ért... Nézze meg a parádés jelenetet videón!
jún. 5
14:27
FC Barcelona: hosszabbítanának Puyollal és Márquezzel (She)
A spanyol bajnokságban szereplő FC Barcelona vezetősége gőzerővel dolgozik azon, hogy meghosszabbítsa két labdarúgója, Carles Puyol és Rafael Márquez szerződését.
jún. 5
14:29
Birkózás: a FILA főtitkára elégedett a vb esetleges helyszínével (She)
A 2011. évi, olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokság megrendezésére pályázó Budapesten tett látogatást Michel Dusson, a Nemzetközi Birkózószövetség (FILA) főtitkára. Elutazása előtt Szekeres Istvánnak, a magyar szövetség sajtófőnökének nyilatkozott.
jún. 5
14:31
Palermo: a Cataniától távozó Zenga lett a csapat vezetőedzője (She)
Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke Walter Zengát, az eddig a Cataniát irányító szakembert nevezte ki az együttes vezetőedzőjének.
jún. 5
14:33
Póker: a hétvégén rajtol a Pokerstars legújabb körversenye (She)
Az Italian Poker Tour első állomása a San Remó-i kaszinó lesz, amelyben június 5–7-ig tart majd a küzdelem.
jún. 5
14:45
Asztalitenisz: megerősítették posztjukon a kapitányokat (She)
Harczi Zsolt férfi és Téglás Péter női szövetségi kapitány szerződését is megerősítette pénteki, első ülésén a Magyar Asztalitenisz-szövetség (MOATSZ) májusban megválasztott új elnöksége.
jún. 5
14:47
Kerékpár: Armstrong a Twitteren jelentette be gyermeke születését (She)
A Twitter közösségi portálon közölte ország-világgal fia születését Lance Armstrong, a hétszeres Tour de France-győztes amerikai kerékpáros klasszis.
jún. 5
14:49
Formula-1: Kovalainen volt a leggyorsabb a délutáni edzésen (She)
A finn Heikki Kovalainen volt a leggyorsabb a Török Nagydíj második szabadedzésén. A második leggyorsabb időt Fernando Alonso, a harmadikat Robert Kubica autózta.
jún. 5
14:51
Debrecen: az első kör túlélése a cél a nemzetközi porondon (She)
A DTV Közügy című magazinjának a vendége volt Herczeg András klubmenedzser és Szilágyi Sándor cégvezető. A klub hivatalos honlapja, a dvsc.hu ebből a beszélgetésből közöl részletet. Az együttes célja mindenképpen az első kör túlélése a nemzetközi kupában.
jún. 5
15:00
Egy McLaren az élen, Button 12-dik (Infostart)
A finn Heikki Kovalainen nyerte a második törökországi szabadedzést. A délelőtt leggyorsabb Rosberg csak hetedik, a világbajnokság éllovasa, Jenson Button a 12-dik helyen zárt.
jún. 5
15:03
Kecskemét: barátságos mérkőzés a 90 éves jánoshalmi csapattal (She)
A kecskeméti klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a Jánoshalmi Sport Egyesület megalakulásának 90. évfordulójára szervezett ünnepi rendezvényen a Jánoshalmi Futball Club barátságos mérkőzést játszik a Kecskemét együttesével.
jún. 5
15:05
Everton: bejelentkezett a klub a Portsmouth védőjéért (She)
A The Times értesülései szerint az Everton ajánlatot tett a Portsmouth francia védőjéért, Sylvain Distinért.
jún. 5
15:07
Formula-1: „szellemfutam” lehet a hétvégén Isztambulban (She)
Különös érdektelenség övezi a Török Nagydíjat – péntek délig mindössze 9000 (!) jegyet értékesítettek a vasárnapi futamra. A szervezők maximum 20 000 helyszíni nézővel számolnak, pedig az isztambuli pálya lelátói 130 000 ember befogadására alkalmasak.
jún. 5
15:21
Bayern München: ügynöke szerint Pandevet akarja a német csapat (She)
Carlo Pallavicino, a Lazióban játszó Goran Pandev ügynöke szerint védencét a Bayern München szeretné megszerezni.
jún. 5
15:23
Tenisz: Nadal sérülés miatt nem indul a Queen's Clubban (She)
Sérülés miatt nem indul a londoni Queen's Clubban jövő héten sorra kerülő férfi tenisztornán a világranglista-vezető spanyol Rafael Nadal.
jún. 5
15:39
Kajak-kenu: újabb futamgyőzelmek az előfutamok során Szegeden (She)
Délután is folytatták jó szereplésüket a Szegeden zajló Mol kajak-kenu világkupán a magyar versenyzők.
jún. 5
15:57
Milan: a piros-feketék drukkerei Kakára szavaznak vasárnap (She)
Érdekes kezdeményezéssel álltak elő a Kaká távozását ellenző Milan-szurkolók: a vasárnapi európai parlamenti választást használnák fel eszközként tiltakozásuk kifejezésére.
jún. 5
15:57
Elindulhat! Megkapta az építési engedélyt a Balatonring (Behaviour)
Kiszolgáló létesítményeivel együtt megkapta a szükséges építési engedélyt a gyorsaságimotoros-világbajnokságnak 2010-től otthont adó sávolyi pálya az illetékes marcali építési hatóságtól - mondta Suchman Tamás a beruházás hatósági előkészítéséért felelős kormánybiztos az MTI-nek pénteken.
jún. 5
15:59
MotoGP: megkapta az építési engedélyt a Balatonring (She)
Kiszolgáló létesítményeivel együtt megkapta a szükséges építési engedélyt a gyorsaságimotoros-világbajnokság egyik futamának 2010-től otthont adó sávolyi pálya az illetékes marcali építési hatóságtól – mondta pénteken Suchman Tamás, a beruházás hatósági előkészítéséért felelős kormánybiztos az MTI-nek.
jún. 5
16:15
Sportműsor: a hétvégi események programja (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
jún. 5
16:15
Megépülhet a Balatonring (Metropol)
Kiszolgáló létesítményeivel együtt megkapta a szükséges építési engedélyt a gyorsaságimotoros-világbajnokságnak 2010-től otthont adó sávolyi pálya az illetékes marcali építési hatóságtól.
jún. 5
16:17
Németország: Matthäus nem érti, miért nem számítanak rá (She)
Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya nem érti, hogy hazájában miért nem számítanak rá. Hiába van (szerinte) jelentős tapasztalata edzőként, és hiába üresedett meg több Bundesliga-csapat kispadja is, a korábbi klasszis neve mégsem vetődött fel egyik klubnál sem.
jún. 5
16:33
Átigazolás: Máltán folytatja a korábbi MU- és Barcelona-játékos (She)
A máltai élvonalban szereplő, Európa-liga induló Valletta FC-nél folytatja pályafutását Jordi Cruyff, aki korábban a spanyol Barcelona és az angol Manchester United együttesében is futballozott.
jún. 5
17:06
Nadal legyőzője már a döntőben (Infostart)
Elsőként a svéd Robin Söderling jutott be a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyesének döntőjébe. A 23. helyen kiemelt játékos öt szettes csatában győzte le a chilei Fernando Gonzalezt.
jún. 5
17:09
Roland Garros: Robin Söderling az első döntős Párizsban (She)
Robin Söderling jutott be a francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyes versenyének fináléjába, miután az elődöntőben öt szettben legyőzte a chilei Fernando Gonzálezt.
jún. 5
17:11
Roland Garros: Kuznyecova szerint nagy lesz a nyomás Szafinán (She)
Szvetlana Kuznyecova úgy érzi, jó eséllyel száll szembe Dinara Szafinával a Francia nyílt teniszbajnokság szombati döntőjében, mert a világelsőnek van több veszítenivalója.
jún. 5
17:13
AC Milan: Bonera 2013-ig hosszabbította meg szerződését (She)
Az AC Milan a hivatalos honlapján bejelentette, hogy meghosszabbította olasz válogatott védője, Daniele Bonera szerződését.
jún. 5
17:15
Kézilabda: közös megegyezéssel távozik Szegedről Puljezevics (She)
Ahogy az várható volt, közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a Pick-Szeged kézilabdacsapata és az együttes kapusa, Puljezevics Nenad.
jún. 5
17:27
Anglia: Capello szerint a fáradtság nem lehet mentség (She)
Az angol labdarúgó-válogatott szombaton Kazahsztánban lép pályára világbajnoki selejtezőn. Wayne Rooneyék több mint 5600 kilométeres repülőút után lépnek majd pályára szombaton, de Fabio Capello szövetségi kapitány előre közölte, a fáradtság nem lehet kifogás.
jún. 5
17:29
NSO Tv: Koeman is meglátogatta az olimpiai válogatott edzését (She)
Olimpiai labdarúgó-válogatottunk Telkiben készül a 2011-es U21-es Európa-bajnokság és egyben olimpiai kvalifikációs torna selejtezőjére. A magyar csapat az első két mérkőzését Luxemburg ellen játssza, 6-án Győrben, míg 10-én Dudelange-ban lép pályára. Riportunkból megtudhatja, hogyan vélekedik a felkészülésről, valamint a csapat esélyeiről Erwin Koeman, a felnőttválogatott szövetségi kapitánya,…
jún. 5
17:45
Liverpool: Dossenát megfelelő ajánlat esetén elengedi a klub (She)
Megfelelő ajánlat esetén Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere nem gördít akadályt Andrea Dossena, az együttes olasz játékosának távozása elé.
jún. 5
17:45
Üdvözlet a világ tetejéről (Metropol)
"Az út nem ér véget fent" - mondta a hazaérkezése után tartott sajtótájékoztatóján Ugyan Anita hegymászó, az első magyar nő, aki feljutott a világ legmagasabb hegycsúcsára, a Mount Everestre.
jún. 5
17:45
Kovács és Janics is megspórolta a középfutamot (Behaviour)
Hét hazai hajó is győztesként haladt át a célvonalon a péntek délutáni 500 m-es előfutamok során a szegedi kajak-kenu Világkupa-versenyen, amelyre 36 ország 450 versenyzője nevezett.
jún. 5
17:47
DVSC: edzőtábor és felkészülési meccs a Temesvár ellen (She)
A labdarúgó Soproni Liga bajnoka, a Debrecen június 15-én kezdi meg a felkészülést a következő szezonra. A klub a hivatalos honlapján bejelentette, hogy június 22-től edzőtáborban készül Herczeg András csapata.
jún. 5
17:49
Nyíregyháza: szóban már megállapodtak Szentes Lázárral (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza vezetősége megegyezett az Újpestről távozó Szentes Lázárral, aki a következő napokban írhatja alá szerződését a klubbal – ezt a csapat hivatalos honlapja jelentette be.
jún. 5
17:51
Kajak-kenu: hét hazai futamsiker 500-on a szegedi vk-n (She)
Hét hazai hajó is győztesként haladt át a célvonalon a péntek délutáni 500 m-es előfutamok során a szegedi kajak-kenu világkupaversenyen, amelyre 36 ország 450 versenyzője nevezett.
jún. 5
17:53
Videó: a pankrátor megleckéztette a mexikói riportert (She)
Randy Orton pankrátort alaposan felbosszantotta egy mexikói riporter, miután korábbi sérüléseiről és vereségeiről kérdezte. Mint az alábbi videóban is látható 0:35-nél, a bajnok leveri az újságíró szemüvegét, majd a mikrofonját is elveszi…
jún. 5
18:03
Atlétika: Iszinbajeva Londonban versenyez a vb előtt (She)
Jelena Iszinbajeva bejelentette, hogy a berlini világbajnokság előtt a London Grand Prix-n indul utoljára. A 27 éves orosz rúdugrónő korábban hatszor diadalmaskodott az angol fővárosban.
jún. 5
18:05
Roland Garros: spanyol siker született női párosban (She)
A spanyol Anabel Medina Garrigues, Virginia Ruano-Pascual duó nyerte meg a női párosok versenyét a Roland Garroson, miután a döntőben 6:1, 6:1-re megverte a Viktorija Azarenka, Jelena Vesznyina kettőst.
jún. 5
18:39
NBA: 60 évesen elhunyt a Braves egykori kosarasa, Randy Smith (She)
Elhunyt Randy Smith, a Buffalo Braves egykori kiváló kosárlabdázója. A játékos 60 évet élt.

Keresés