2009. június 6. szombat

jún. 6
21:41
Női kézilabda vb-selejtező: egygólos előnyt szereztünk idegenben (She)
A sérült Görbicz Anitát és Szamoránsky Piroskát, valamint a pihenő Pálinger Katalint nélkülöző magyar női kézilabda-válogatott idegenben egy góllal, 22–21-re nyert Szlovákia ellen vb-selejtező mérkőzésen.
jún. 6
21:57
Vb 2010: egy ponttal távoztak az írek Bulgáriából (She)
Az ír labdarúgó-válogatott idegenben 1–1-es döntetlent játszott Bulgáriával az európai vb-selejtezők 8. csoportjában. Ugyanebben a hatosban Ciprus és Montenegró is ikszelt egymással (2–2).
jún. 6
22:15
Vb 2010: a svédek kikaptak otthon a dán válogatottól (She)
A világbajnoki selejtezőkön eddig is várakozásokon alul szereplő svéd válogatott hazai pályán szenvedett 1–0-s vereséget Dániától az európai zóna 1. (magyar) csoportjában, így nagyon kis esélye maradt arra, hogy egyenes ágon kvalifikálja magát a dél-afrikai világbajnokságra. A dánok továbbra is az élen állnak a csoportban, három ponttal megelőzve a magyar válogatottat.
jún. 6
22:17
Vb 2010: Ukrajna döntetlent játszott Horvátországgal idegenben (She)
A hazai pályán játszó Horvátország csak 2–2-es döntetlent játszott az ukrán válogatottal a világbajnoki selejtezők európai zónájának 6. csoportjában, így csupán egy ponttal tudta csökkenteni az éllovas Angliával szembeni hátrányát. Az eredmény a „háromoroszlánosoknak” kedvező igazán, akik roppant kényelmes helyzetből várhatják a folytatást.
jún. 6
22:19
U21: könnyedén győzött az olimpiai válogatott Luxemburg ellen (She)
Az U21-es Európa-bajnoki selejtező 3. csoportjában Magyarország hazai pályán fogadta Luxemburgot, és Présinger, Koman valamint Korcsmár találatával háromgólos győzelmet aratott ellenfelével szemben.
jún. 6
22:33
Vb 2010: Románia egy góllal megverte idegenben Litvániát (She)
A román labdarúgó-válogatott 1–0-ra győzött idegenben Litvánia ellen az európai vb-selejtezők 7. csoportjában. A románok a siker ellenére még mindig csak az 5. helyen állnak.
jún. 6
22:35
Videó: nézze meg a horvát-ukrán vb-selejtező négy gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, Horvátország hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott az ukrán válogatottal a világbajnoki selejtezők európai zónájának 6. csoportjában, így 7 pont a hátránya az éllovas Angliával szemben. Tekintse meg a fordulatos találkozó összes gólját!
jún. 6
22:37
Vb 2010: a szerbek egy büntetővel nyertek Ausztria ellen (She)
A szerb labdarúgó-válogatott hazai pályán 1–0-ra győzött Ausztria ellen az európai vb-selejtezők 7. csoportjában, így ötpontos előnnyel vezeti a hatost az egy meccsel kevesebbet játszó franciák előtt.
jún. 6
22:51
Vb 2010: a holland válogatott az ötödik biztos vb-résztvevő (She)
Hollandia 2–1-re nyert Izlandon a világbajnoki selejtezők európai zónájának 9. csoportjában, így a rendező Dél-Afrika, illetve Ausztrália, Japán és Dél-Korea után ötödikként biztosította helyét a jövő évi vb-n.
jún. 6
22:53
Vb 2010: a hosszabbításban lőtt góllal győzött Portugália (She)
Az utolsó pillanatban lőtt góllal győzött a portugál válogatott Albánia vendégeként a világbajnoki selejtezők európai zónájának 1. (magyar) csoportjában. A hosszabbításban esett találatot Bruno Alves szerezte. „Európa braziljai” kilenc ponttal a csoport harmadik helyén állnak, négy egységgel a második Magyarország mögött.
jún. 6
23:09
Felkészülési mérkőzés: 3-0-ra nyert a fiatal olasz válogatott (She)
A rendkívül fiatal csapattal felálló olasz labdarúgó-válogatott hazai pályán 3–0-ra győzött Észak-Írország ellen felkészülési mérkőzésen.
jún. 6
23:11
Vb 2010: az európai selejtezők szombati eredményei (She)
A 2010-es vb-selejtezők európai zónájában 14 mérkőzésre került sor szombaton. Tekintse meg ezek eredményeit!
jún. 6
23:13
Videó: nézze meg a hollandok Izlandon aratott győzelmet! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a hollandok biztos vb-résztvevők, miután idegenben Izland ellen magabiztosan győztek 2–1-re az európai zónájának 9. csoportjában. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
jún. 6
23:15
Vb 2010: Brazília négygólos győzelmet aratott Uruguayban (She)
A brazil labdarúgó-válogatott idegenben 4–0-ra nyert Uruguay ellen a dél-amerikai vb-selejtezők 13. fordulójában, ezzel a csoport élére ugrott.
jún. 6
23:27
Videó: három fejesgól az Albánia-Portugália vb-selejtezőn (She)
Mint már beszámoltunk róla, Portugália hosszabbításban szerzett góllal győzte le Albániát az európai zóna 1. (magyar) csoportjában. Érdekesség, hogy mindhárom alkalommal fejjel voltak eredményesek a gólszerzők.
jún. 6
23:45
Videó: nézze meg az olaszok északíreknek lőtt három gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, felkészülési mérkőzésen 3–0-ra verte Olaszország Észak-Írországot, most megmutatjuk a találkozó összefoglalóját videón!

Keresés