2009. június 9. kedd

jún. 9
12:57
A Milan szurkolói dühösek és szomorúak Kaká távozása miatt (Metropol)
Mérgesek és szomorúak az AC Milan labdarúgócsapatának szurkolói, miután a spanyol Real Madrid hétfő este leigazolta Kakát, az olaszok brazil aranylabdását.
jún. 9
13:15
Ökölvívás: Erdei csak egy lehetőség a sok közül Brähmer számára (She)
Mint beszámoltunk róla, a német média a hétvégén könnyed győzelmet arató Jürgen Brähmert jelölte meg Erdei Zsolt következő ellenfeleként, ugyanakkor az Universum Box Promotion leányvállalatát, a Spotlight Boxingot irányító Dietmar Poszwa szerint az eddig megjelentek, vagyis hogy szeptember 26-án összecsap a két klubtárs, pusztán csak feltételezések.
jún. 9
13:17
Olasz futball: a Madárfészekben lesz a Szuperkupa-meccs (She)
A Madárfészeknek nevezett pekingi arénában rendezik meg az olasz labdarúgó Szuperkupa-mérkőzést.
jún. 9
13:33
Tenisz: Czink Melinda győzelemmel kezdett Birminghamben (She)
A birminghami füves pályás női tenisztorna 1. fordulójában Czink Melinda két szettben győzött a spanyol Arantxa Parra Santonja ellen.
jún. 9
14:09
Fehérvár: Lipták jött az Újpesttől, Simek a fővárosban marad (She)
A Fehérvár hivatalos honlapján tette közzé, hogy Lipták Zoltán, az Újpest védője három évre szóló szerződést írt alá a csapatnál.
jún. 9
14:11
Jégkorong, női Bajnokok Kupája : olaszországi csoportban az UTE (She)
A házigazda olasz Agordo, valamint a francia Cergy-Pontoise és a romániai Csíkszereda csapatával szerepel egy csoportban az UTE-Marilyn a női jégkorong Bajnokok Kupájában.
jún. 9
14:13
Ferencváros: Nyilasi Tibor visszatér a magyar futballba (She)
Nyilasi Tibor visszatér a futballba! Igaz, első lépésben mindössze öt hétre, ám amint azt a a magyar labdarúgásban legutóbb – 2002 és 2007 között – az MLSZ utánpótlás-igazgatójaként dolgozó szakember elárulta, ha a „főpróba” jól sikerül, nincs kizárva a folytatás sem, sőt…
jún. 9
14:27
Jégkorong, női Bajnokok Kupája: olaszországi csoportban az UTE (She)
A házigazda olasz Agordo, valamint a francia Cergy-Pontoise és a romániai Csíkszereda csapatával szerepel egy csoportban az UTE-Marilyn a női jégkorong Bajnokok Kupájában.
jún. 9
14:27
Öt-öt magyar induló az európai kézilabdakupákban (Metropol)
Öt női és öt férfi csapatot nevezett be a Magyar Kézilabda Szövetség az európai kupák következő idényére.
jún. 9
14:29
Fehérvár: nem hosszabbít szerződést a klubbal a rutinos védő (She)
Nem köt új szerződést a rutinos védővel, Koller Ákossal az FC Fehérvár – ezt a klub hivatalos honlapja, a vidi.hu adta hírül.
jún. 9
14:45
Portugália: C. Ronaldo megsérült; lágyéksérvvel kell műteni? (She)
Simao Sabrosa és Cristiano Ronaldo sem szerepelhet a portugál labdarúgó-válogatott szerdai, Észtország elleni felkészülési mérkőzésén.
jún. 9
15:03
Argentína: Maradona Messit és Agüerót is pihenteti Ecuador ellen (She)
Diego Maradona, az argentin válogatott szövetségi kapitánya nem játszatja két sztárját, Lionel Messit és Sergio Agüerót a holnapi, Ecuador elleni vb-selejtezőn.
jún. 9
15:05
Bari: 21 és 42 éves kapus is érkezik az újonccsapathoz (She)
Két kapussal erősítette meg keretét az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságba (Serie A) feljutó AS Bari.
jún. 9
15:21
BL: Hiddink unta a döntőt, mert csak a Barca volt a pályán (She)
Guus Hiddink, a Chelsea-t tavasztól az idény végéig irányító holland szakember elmondta, unalmasnak találta a Bajnokok Ligája döntőjét, mivel véleménye szerint csak a Barcelona volt a pályán.
jún. 9
15:23
Fehérvár: Lipták mellett Présinger is megállapodott a klubbal (She)
A Fejér Megyei Hírlap információi szerint nemcsak Lipták Zoltánt az Újpesttől, hanem Présinger Ádámot is megszerezte a Fehérvár.
jún. 9
15:39
Póker: újabb két karkötőt osztottak ki a WSOP-n (She)
A Las Vegas-i versenysorozat hétfői napján egy 7 card stud, illetve egy hold’em viadalon hirdettek győztest.
jún. 9
15:41
Fehérvár: a klub vezetői délután találkoztak Matthäusszal (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a jelenleg vezetőedzőt kereső FC Fehérvár illetékesei ma kora délután találkoztak Lothar Matthäusszal, és szóban megállapodtak arról, hogy a korábban a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztját két évig betöltő szakember a jövőben szerepet vállal a székesfehérvári klub szakmai munkájában.
jún. 9
15:43
Tenisz: Nadal mindent megtesz, hogy ott legyen Wimbledonban (She)
A térdsérüléssel bajlódó világelső férfi teniszező, Rafael Nadal mindenképp szeretne indulni a két hét múlva kezdődő Grand Slam-tornán, a wimbledoni füves pályás teniszbajnokságon, de egyelőre nem biztos, hogy részt tud venni a versenyen.
jún. 9
15:45
Videó: rácsúszott a játékvezető lábára a spanyol futballista (She)
A Tenerife–Xerez mérkőzés (2–0) 28. percében a játékvezető éppen piros lapot igyekezett kiosztani a szabálytalankodó Ricardo Leónnak, amikor a Xerez játékosa elgáncsolta. Nézze meg a jelenetet videón!
jún. 9
16:15
Portsmouth: a horvát kapitány lehet a klub új menedzsere (She)
A horvát válogatott szövetségi kapitánya, Slaven Bilic lehet a Portsmouth új menedzsere, miután a korábbi kiváló hátvéd ügynöke bejelentette, védencét is érdekelné a munkalehetőség. Bilicet a jövő nyárig szerződés köti a horvát szövetséghez, ám a 40 éves szakember ezen a nyáron még különösebb gond nélkül távozhatna hazája nemzeti csapatának éléről.
jún. 9
16:17
Real: egy londoni cég szerint Kaká évi 75 millió eurót hoz a klubnak (She)
Az egyik angol elemző cég szerint az éjjel szerződtetett brazil csillag, Kaká évi 75 millió eurós bevételt hoz majd a Real Madrid konyhájára.
jún. 9
16:19
Labdarúgás: elindult Dzsudzsák Balázs hivatalos honlapja (She)
Már elérhető a magyar labdarúgó-válogatott és a holland PSV középpályása, Dzsudzsák Balázs megújult, hivatalos honlapja, a www.dzsudzsak.hu.
jún. 9
16:33
Férfi kosárlabda NB I: Szekulovics az Albacomp új trénere (She)
Szrecsko Szekulovics lett az Albacomp férfi kosárlabdacsapatának új vezetőedzője.
jún. 9
16:35
Videó: gólpasszt adott a kapus az ellenfél csatárának (She)
Mint már beszámoltunk róla, Dél-Korea már biztosította a helyét a 2010-es labdarúgó-világbajnokság mezőnyében, miután idegenben 2–0-ra győzött az Egyesült Arab Emírségek ellen. A második gól előtt a házigazda arabok kapusa, Madzsid Naszer bravúros mozdulattal megakadályozott egy szögletet, ám vesztére éppen koreai játékos elé tálalt...
jún. 9
16:51
Vb 2010: Elmander és Nilsson sem játszhat Málta ellen (She)
Miután kiderült, hogy öccse halála miatt Henrik Larsson nem vállalja a játékot a Málta elleni, szerdai vb-selejtezőn a magyarokkal közös kvalifikációs csoportban, ma a svéd válogatott szövetségi kapitánya, Lars Lagerbäck bejelentette, további két játékosára sem számíthat.
jún. 9
16:53
Póker: az Országgyűlés elfogadta a póker legalizálását (She)
A magyar Országgyűlés hétfőn elfogadta a három szocialista képviselő által benyújtott törvénymódosítási javaslatot.
jún. 9
17:09
Női kosárlabda Eb: élőben az NSO-n a magyar-lengyel meccs! (She)
Megkezdődött a lettország Liepajában a magyar női kosárlabda-válogatott harmadik Európa-bajnoki csoportmeccse, a lengyel válogatott ellen. Az alábbi linkre kattintva élő, szöveges közvetítésünkben követheti nyomon a találkozót.
jún. 9
17:11
Tenisz: Roddick esélyt sem adott belga ellenfelének a londoni füvön (She)
Magabiztosan nyerte meg az első mérkőzését a londoni Queens Clubban zajló férfi füves pályás tenisztornán a második helyen kiemelt Andy Roddick: az amerikai teniszező két szettben győzte le a belga Kristof Vliegent.
jún. 9
17:13
Vb 2010: a Vasas volt csatára is készülhet a svédek ellen (She)
Megérkezett Svédországba a hazánk válogatottjával egy selejtezőcsoportban szereplő, a szerdai vb-selejtezőre készülő máltai válogatott, amely szombaton Csehországban 1–0-s vereséget szenvedett a hazaiaktól. A 20 tagú máltai keretben ott van Daniel Bogdanovic is, aki korábban a Vasas csatára volt, jelenleg pedig a Barnsley csapatában szerepel – 16 meccsen öt gólt lőtt a tavaszi idényben.
jún. 9
17:27
Vasas: Mészöly Géza marad, további egy évre elkötelezte magát (She)
A mai napon Markovits László, a Vasas ügyvezető elnöke, Vancsa Miklós ügyvezető igazgató és Polgár Veres Árpád sportszakmai vezető megállapodott Mészöly Gézával a jövőről. Ennek értelmében Mészöly Géza újabb egy évre elkötelezte magát az egyesülethez, így a 2009–2010-es labdarúgószezonban is ő irányítja majd vezetőedzőként a Vasas felnőttcsapatának szakmai munkáját.
jún. 9
17:27
Nadal mindenképpen játszana Wimbledonban (Metropol)
Rafael Nadal, a spanyolok világelső teniszezője kedden bejelentette, hogy feltétlenül el szeretne indulni a wimbleoni tornán, és mindent megtesz azért, hogy felépüljön térdsérüléséből.
jún. 9
17:45
Női kosárlabda Eb: óriási cseh feltámadás és továbbjutás (She)
A cseh válogatott ki-ki mérkőzést játszott az ukránnal a lettországi női kosárlabda Eb A-csoportjában. Egyszerű volt a helyzet, amelyik csapat nyer, az megszerzi a továbbjutást érő harmadik helyet. Az ukránok 13 ponttal vezettek az utolsó negyed előtt, a csehek azonban fordítani tudtak, és 79–77-re megnyerték a találkozót.
jún. 9
17:47
Tenisz: Djokovics továbbment, Verdasco máris kiesett Halléban (She)
A második helyen kiemelt szerb Novak Djokovics kétszettes győzelmet aratott a hallei füves pályás tenisztorna első fordulójában az olasz Simone Bolelli ellen, így magabiztosan jutott a második körbe.
jún. 9
17:49
Üzbegisztán: újabb nagy fogás, Scolari lesz a Bunyodkor edzője! (She)
Újabb nagy fegyvertényt könyvelhet el az üzbég élvonalban szereplő taskenti FK Bunyodkor vezetősége, a futballcsapat edzője ugyanis a mai naptól nem más lesz, mint Luiz Felipe Scolari.
jún. 9
18:21
MLSZ: csütörtökön lesz ítélet az újpesti balhé ügyében (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága keddi ülésén foglalkozott a Soproni Liga 30. fordulójában lejátszott Újpest–Fehérvár mérkőzést követő rendbontással. A testület meghallgatta az érintett klubok képviselőit, és felvette a jegyzőkönyvet. A döntéshozatalra holnapután délelőtt kerül sor, a bizottság csütörtökön 11 órakor hirdeti ki határozatát – adta hírül a szövetség honlapja, az mlsz.hu.
jún. 9
18:21
Megyegyeztek Mészöly Gézával (Behaviour)
A következő szezonban is Mészöly Géza irányítja a Soproni Ligában szereplő Vasas labdarúgócsapatát. Erről Markovits László ügyvezető, Vancsa Miklós ügyvezető igazgató, és Polgár Veres Árpád sportszakmai állapodott meg a szakemberrel kedden.
jún. 9
18:37
Overdose titkai: Végre kiderül az igazság (Infostart)
Overdose a Kincsem Parkban futva lelépte saját mellső lábáról a patkót. Amikor a fantasztikus győzelem után újrapatkolták, a patkószegeket ragasztással rögzítették. A ragasztó alá fertőző anyag kerülhetett, amely a tályogot okozta. Minderről Overdose tulajdonosa nyilatkozott az RTL Klub műsorában. Mikóczy Zoltán arról is beszélt, hogyan élik meg Overdose sikereit annál az istállónál, ahonnan a…
jún. 9
18:39
Svájc: Thorsten Fink váltja Christian Grosst az FC Basel kispadján (She)
Thorsten Fink, a Bayern München korábbi német válogatott futballistája az FC Basel új vezetőedzője. A 41 éves szakember azt a Christian Grosst váltja a kispadon, akit a gyenge szereplés miatt tíz év után menesztettek az együttestől.
jún. 9
18:39
Mészöly Géza marad a Vasas edzője (Metropol)
A következő szezonban is Mészöly Géza irányítja a Soproni Ligában szereplő Vasas labdarúgócsapatát. Erről Markovits László ügyvezető, Vancsa Miklós ügyvezető igazgató, és Polgár Veres Árpád sportszakmai állapodott meg a szakemberrel kedden.
jún. 9
18:57
Női kosárlabda Eb: hét ponttal kikaptunk a lengyelektől (She)
A magyar válogatott 60–53-as vereséget szenvedett a lengyelek ellen a lettországi női kosárlabda Európa-bajnokságon, így a B-csoport utolsó helyén végzett, ezzel véget ért számára a torna.
jún. 9
18:57
A lengyelektől is kikapott Rátgéber csapata (Metropol)
A lengyelektől is kikapott - mégpedig 60-53-ra -, így három vereséggel fejezte be szereplését kedden a magyar válogatott a lettországi női kosárlabda Európa-bajnokságon.
jún. 9
19:15
Női kosárlabda Eb: a franciák három sikerrel jutottak tovább (She)
A francia válogatott 73–70-es győzelmet aratott Izrael ellen a lettországi női kosárlabda Európa-bajnokság D-csoportjában, így százszázalékos teljesítménnyel végzett a kvartett élén. A másik két továbbjutó ebből a csoportból az olasz és a fehérorosz válogatott.
jún. 9
19:51
Barcelona: Guardiola állítólag Tonival beszélt telefonon (She)
A La Gazetta Dello Sport szerint Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője felhívta Luca Tonit, a Bayern München csatárát.
jún. 9
19:53
Kerékpár: Antonio Colom pozitív doppingmintát adott (She)
A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) bejelentette, hogy a spanyol Antonio Colom versenyzési jogát azonnali hatállyal felfüggesztette, mert még áprilisban egy versenyen kívüli doppingellenőrzés során pozitív doppingmintát adott.
jún. 9
20:09
Tenisz: a Garros hatása alatt lévő Federer nem indul Halléban (She)
Az első helyen kiemelt és korábban ötször győztes Roger Federer egynapos vívódás után eldöntötte, hogy nem indul az e heti, 750 ezer euró összdíjazású hallei füvespályás tenisztornán.
jún. 9
20:11
Felkészülési mérkőzés: megdőlt az Aranycsapat csúcsa (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 6–0-ra győzött Azerbajdzsánban. Ezzel az ibériaiak már 32 mérkőzés óta veretlenek, így megdöntötték az Aranycsapat és az argentin válogatott csúcsát, amely 31 meccsen nem talált legyőzőre.
jún. 9
21:03
Betis: a Málagát elhagyó Tapia lesz a kiesett klub edzője (She)
Nagyon meglepőt lépett Antonio Tapia, amikor egy hete otthagyta a Málaga kispadját – holott az újonc csapatot a nyolcadik helyre kommandírozta a spanyol élvonalban. Az 59 éves szakember ez alkalommal még meglepőbb húzásra vállalkozott, aláírt ugyanis az élvonalból kiesett Real Betis csapatához.
jún. 9
21:21
NHL: honvágya miatt lemondott Brent Sutter, a Devils edzője (She)
Honvágya miatt távozott posztjáról az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban szereplő New Jersey Devils vezetőedzője, Brent Sutter. Utódjáról egyelőre nem döntött a Devils vezetősége, segédje John MacLean készen áll, hogy átvegye volt főnöke munkáját
jún. 9
21:23
Női kosárlabda Eb: az oroszok csoportelsőként végeztek (She)
A orosz válogatott 60–52-es győzelmet aratott Litvánia ellen a lettországi női kosárlabda Európa-bajnokság C-csoportjában, így százszázalékos teljesítménnyel, csoportelsőként jutott tovább.
jún. 9
21:39
Panioniosz: a „Kínai” egy évvel meghosszabbította szerződését (She)
A 32 éves csatár Álvaro Recoba meghosszabbította szerződését és így további egy évig lesz még a görög Panioniosz játékosa. A „Kínai” becenevű uruguayi egy évvel ezelőtt érkezett a görög középcsapathoz, és úgy fest, ismét sikerül régi önmagát idézően játszania: 21 bajnoki mérkőzésen 7 gólja mellett számtalan gólpasszt is kiosztott.

Keresés