2009. szeptember 17. csütörtök

szept. 17
15:54
Elhunyt Schlegel Oszkár (Behaviour)
Életének hetvenkettedik évében elhunyt Schlegel Oszkár sportpedagógus, a zuglói Csanádi Árpád Iskola címzetes igazgatója - tájékoztatta a család csütörtökön az MTI-t.
szept. 17
16:06
Asztalitenisz Eb: az újonc Madarász kiesett az első fordulóban (She)
Az újonc Madarász Dóra számára az első forduló jelentette a végállomást női egyesben a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon, a többiek – Póta Georgina, Tóth Krisztina és Lovas Petra – sikerrel vették a csütörtöki nyitó kört.
szept. 17
16:42
Póker: az idén is rendeznek online Európa-bajnokságot (She)
Ötödik alkalommal rendezik meg az idén az ECOOP-ot, vagyis az online pókeresek Európa-bajnokságát, amelynek ez alkalommal is a paddypowerpoker.com ad majd otthont. A november 23-tól december 6-ig tartó sorozat során a rendezők 4.5 millió dollár díjalapot garantálnak.
szept. 17
16:44
Anglia: Adebayort három meccsre eltiltották az Arsenal ellen történtek miatt (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága három mérkőzésre szóló eltiltással büntette meg a Manchester City támadóját, Emmanuel Adebayort a Robin van Persie elleni sportszerűtlen magatartásáért.
szept. 17
17:18
FTC: kifestik az Albert-stadiont, Berki megerősítené a keretet (She)
Teljesen kifestik az Albert-stadiont a Ferencváros labdarúgócsapat festékgyártó támogatójának felajánlása révén.
szept. 17
17:20
Real Madrid: Xabi Alonso tíz napra kidőlt sérülése miatt (She)
Körülbelül tíz napig nem számíthat a spanyol bajnokságban szereplő Real Madrid labdarúgócsapata Xabi Alonso szolgálataira.
szept. 17
17:36
MLSZ: közleményben hárítják el a felelősséget a BL-közvetítések miatt (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség közleményt adott ki, amelyben leszögezi, semmi köze nem volt a BL-közvetítésekről szóló tárgyalásokhoz, amelynek révén a Digi Sport nyerte el a jogok egy részét.
szept. 17
17:54
Sportműsor: a hétvégi események programja (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
szept. 17
18:12
Labdarúgás: a gyenge eredmények miatt távozott a grúz szövetség elnöke (She)
Lemondott posztjáról Nodar Acsalkaszi, a Grúz Labdarúgó-szövetség elnöke. A sportvezető azzal indokolta távozását, hogy a grúz válogatott nagyon gyengén teljesít a világbajnoki selejtezőkön.
szept. 17
18:30
Oroszország: féléves pihenő vár a Dinamo Moszkva kapusára (She)
Körülbelül hat hónapig nem állhat az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszkva együttesének rendelkezésére Vlagyimir Gabulov.
szept. 17
18:32
Bajnokok Ligája: az Eurosport beválasztotta Bodnárt a forduló csapatába (She)
Az Eurosport szakírói összeállították a Bajnokok Ligája 1. fordulójának álomcsapatát, és ebben az együttesben Bodnár László, a DVSC-TEVA játékosa lett a jobbhátvéd. A magyar válogatott védő valóban rászolgált az elismerésre, és igazán illusztris társasába került: rajta kívül Cristiano Ronaldo, Xavi és Filippo Inzaghi is tagja a csapatnak.
szept. 17
18:34
Vuelta: az ír Philip Deignan nyerte meg a 18. szakaszt (She)
Az ír Philip Deignan nyerte a spanyol kerékpáros körverseny, a Vuelta 18. szakaszát.
szept. 17
18:36
Asztalitenisz Eb: Jakab János és Zwickl Dániel a 64 között (She)
Jakab János és Zwickl Dániel bejutott a legjobb 64 közé férfi egyesben a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon, az újonc Kosiba Dániel ugyanakkor búcsúzott.
szept. 17
18:48
Magyar válogatott: Pető Tamás is Erwin Koeman stábjában (She)
Csatlakozott a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, Erwin Koemannak a stábjához Pető Tamás - erről az MLSZ hivatalos honlapja adott hírt.
szept. 17
19:06
Sportlövészet: Gurisatti nyerte Alicantéban a kerekesszékes vk-t (She)
Gurisatti Gyula nyerte a kerekesszékes sportlövők alicantei Világkupa-versenyét a szabadpisztolyosok között.
szept. 17
19:08
Asztalitenisz Eb: magabiztos győzelemmel kezdett a Tóth, Póta duó (She)
A címvédő Tóth Krisztina, Póta Georgina duó magabiztosan nyerte első mérkőzését, s ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe a női párosok versenyében a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon.
szept. 17
19:10
BL: nem vagyunk hozzászokva ehhez a tempóhoz - Czvitkovics (She)
Czvitkovics Péter, a DVSC-TEVA középpályása a magyar bajnok hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, nincsenek hozzászokva ahhoz a tempóhoz, amelyet a Liverpool diktált a két együttes szerda esti, 1–0-s angol győzelemmel véget érő Bajnokok Ligája-mérkőzésén.
szept. 17
19:12
Börtön vár az olimpiai bajnok gyilkosaira (Behaviour)
Súlyos börtönbüntetés vár arra a testvérpárra, akik 2005 újév napján megölték Dmitrij Nyeljubin olimpiai bajnok orosz pályakerékpárost.
szept. 17
19:42
DVSC: Herczeg szerint Rudolf Gergely sérülése komolyabbnak tűnik (She)
Herczeg András, a Debrecen klubmenedzsere a hvg-hu-nak adott interjújában elmondta, Rudolf Gergely sérülése komolyabbnak tűnik, ugyanis beszakadt a combizma, és egyelőre nem tudni, mikor játszhat ismét.
szept. 17
19:44
Lengyelország: Stefan Majewski a megbízott szövetségi kapitány (She)
Stefan Majewski lesz átmenetileg a lengyel labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 17
20:00
Férfi kosárlabda Eb: lemondta a válogatottságot Adam Wojcik (She)
Adam Wojcik megerősítette, a Spanyolország elleni szerdai meccsen húzta fel utoljára a lengyel kosárlabda-válogatott mezét.
szept. 17
20:02
NBA: LeBron James egy hollywoodi vígjátékban kap szerepet (She)
Az észak-amerikai profi ligában (NBA) szereplő Clevelend Cavaliers legutóbbi szezonban MVP-nek is megválasztott játékosa, LeBron James is csatlakozhat azon ismert sportolók sorába, akik feltűnnek egy hollywoodi produkcióban.
szept. 17
20:04
AC Milan: Thiago Silva szerint Inzaghi lehet a megváltó a szezonban (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan brazil védője, Thiago Silva szerint Filippo Inzaghi lehet a megváltó ebben a szezonban.
szept. 17
20:06
Blog: Haj-rá, Loki! II. - Szöllősi György írása (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal a szerdai Liverpool–Debrecen mérkőzésről fejti ki véleményét.
szept. 17
20:18
Bundesliga: a leverkuseni Stefan Kiessling rekorder lehet (She)
Nem akármilyen rekordot dönthet meg Stefan Kiessling, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Leverkusen futballistája.
szept. 17
20:20
Belgium: Dick Advocaat már októberben átveszi a válogatottat (She)
Franky Vercauteren megbízott szövetségi kapitány lemondása miatt Dick Advocaat már októberben átveszi a belga labdarúgó-válogatott irányítását.
szept. 17
20:22
Férfi kosárlabda Eb: Szerbia megverte az orosz válogatottat (She)
Elsőként Szerbia jutott tovább a Lengyelországban zajló férfi kosárlabda Eb negyeddöntőjéből, miután 79–68-ra megverte Oroszországot.
szept. 17
20:36
Asztalitenisz Eb: Tóth és Lovas a 32 között, Póta kiesett (She)
Tóth Krisztina és Lovas Petra bejutott a legjobb 32 közé egyesben a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon, Póta Georgina azonban kudarcot vallott a 2. fordulóban, és kiesett.
szept. 17
20:38
Cozma-ügy: a rendőrség újabb hat embert vett őrizetbe (She)
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság újabb hat személyt vett őrizetbe a Marian Cozma-gyilkossággal kapcsolatban – erről a rendőrség hivatalos honlapja adott hírt.
szept. 17
20:42
Nem jutottak elődöntőbe a címvédő oroszok (Metropol)
A címvédő orosz válogatott 11 ponttal kikapott csütörtökön a szerbektől, így a folytatásban csak az 5-8. helyért küzdhet a lengyelországi férfi kosárlabda Európa-bajnokságon.
szept. 17
21:12
Európa-liga: súlyos vereséget szenvedett a Hamburg Bécsben (She)
A Hamburger SV együttese súlyos vereséget szenvedett Bécsben a labdarúgó Európa-liga csoportkörében.
szept. 17
21:48
Videó: a Galatasaray győzelme a Panathinaikosz otthonában (She)
Görög–török párharcot rendeztek az Európa-liga csoportkörének első fordulójában az F-csoportban. Az alábbi videón megtekintheti, hogyan győzte le idegenben 3–1-re a Galatasaray a Panathinaikoszt.
szept. 17
21:54
Nyáriék vezetnek az első nap után (Metropol)
Az első versenynapon a Nyári Zsolt kormányozta egység verhetetlennek bizonyult a vitorlázó Asso Európa-bajnokságon, Balatonfüreden.
szept. 17
22:06
Videó: nézze meg a Basel Romának lőtt két gólját! (She)
Az Európa-liga csoportkörének első fordulójában az egyik legnagyobb meglepetést a Basel szerezte azzal, hogy 2–0-ra legyőzte az AS Romát. Íme, a svájciak két gólja videón!
szept. 17
22:24
Asztalitenisz Eb: Zwickl továbbjutott, Jakab búcsúzott egyesben (She)
Zwickl Dániel bejutott a legjobb 32 közé egyesben a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon, Jakab János azonban búcsúzott a csütörtök esti 2. fordulóban.
szept. 17
23:00
Everton: az ausztrál Lucas Neill egy évre írt alá az angol klubhoz (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Everton egy évre szerződtette a korábbi West Ham United-játékost, Lucas Neillt. A 31 éves ausztrál védő ma átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton is.
szept. 17
23:02
Férfi kosárlabda Eb: a spanyolok nagyon simán megverték a franciákat (She)
A spanyol válogatott meglehetősen könnyedén győzte le az eddig veretlen Franciaországot a férfi kosárlabda Európa-bajnokság negyeddöntőjében.
szept. 17
23:04
Tenisz: ezerötszáz dollárra büntették meg a világelső Roger Federert (She)
Ezerötszáz dollárra büntették meg a svájci világelső Roger Federert, aki az argentin Juan Martín del Potro ellen elveszített US Open-finálé alkalmával tett sértő megjegyzéseket a játékvezetőre.
szept. 17
23:18
Európa-liga: Sáfárék kikaptak, Dzsudzsák ikszelt a PSV-vel (She)
Lejátszották az Európa-liga csoportkörének első fordulós mérkőzéseiből a második hullámot is: Sáfár Szabolcs csapata, az Austria Wien 3–0-s vereséget szenvedett az Athletic Bilbaótól, Dzsudzsák Balázs gólpasszal járult hozzá a PSV csehországi döntetlenjéhez (2–2), Németh Krisztián nem kapott lehetőséget az Evertontól 4–0-ra kikapó AEK-ben, Futács Márkót pedig nem nevezték a Werder Bremen…
szept. 17
23:36
Videó: Michel Platini látványos gólja Geráéknak (She)
Gera Zoltán csapata, az angol Fulham 1–1-es döntetlent játszott a CSZKA Szófia otthonában. A bolgár csapat a jó nevű brazil Michel Platini góljával került előnybe, azonban nem sokkal utána Diomansy Kamara egy hosszú indítással kilépve (miután a bolgárok kapusa érthetetlen módon kifutott a tizenhatoson kívülre) egyenlített.
szept. 17
23:51
Tenisz: Czink Melinda párosban búcsúzott Québecben (She)
Alulmaradt Czink Melinda és Natalie Grandin a Québecben zajló női tenisztorna női párosviadalának második fordulójában.
szept. 17
23:53
Videó: Dzsudzsák szabadrúgása után egyenlített a PSV (She)
Mint már beszámoltunk róla, hatalmas csatában mentett pontot a Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV a labdarúgó Európa-liga K-csoportjában. A holland együttes 2–2-es döntetlent játszott a Sparta Praha otthonában. Az eindhoveniek első góljánál Dzsudzsák ívelte fel a labdát, amelyet lefejeltek Jonathan Reisnek, aki mintegy hat méterről jobbal a bal alsó sarokba lőtt.

Keresés