2009. szeptember 24. csütörtök

szept. 24
20:42
A Magyar Tornasport Halhatatlanjai (Metropol)
Borkai Zsolt, az 1988-as szöuli olimpia lólengés aranyérmese is bekerült a Magyar Tornasport Halhatatlanok Klubjába.
szept. 24
20:44
Birkozó-vb: Sastin bronzérmet szerzett a világbajnokságon (She)
Sastin Marianna bronzérmet szerzett női 59 kg-ban a dániai Herningben zajló birkózó-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
szept. 24
21:00
Sakk: sötéttel kezdenek a hazaiak a Marx György Emlékversenyen (She)
Hazai és külföldi nemzetközi nagymesterek - idén először hölgyek is - ülnek asztalhoz a pénteken Pakson rajtoló VII. Marx György Emlékversenyen. A férfiaknál mindhárom magyar sakkozó sötéttel kezd.
szept. 24
21:18
Elpártolnak a szponzorok a Renault-tól (Infostart)
A megbüntetett Renault Formula-1-es csapattal azonnali hatállyal szerződést bontott a főszponzor ING.
szept. 24
21:18
Formula–1: fölbontatta szerződését a Renault főszponzora (She)
Az ING holland pénzügyi csoport azonnali hatállyal fölbontotta szerződését a Formula–1-ben szereplő Renault csapatával.
szept. 24
21:20
BL: Herczeg és Bücs a helyszínen tekinti meg a Lyon szombati bajnokiját (She)
Herczeg András klubmenedzser és segítője, Bücs Zsolt a helyszínen tekinti meg a Lyon Toulouse elleni, hazai bajnokiját szombaton – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
szept. 24
21:36
Felavatták Kubala László szobrát Barcelonában - videó (Infostart)
Ünnepélyesen leleplezték Kubala Lászlónak, a Barcelona legendás játékosának két méter magas szobrát a Bajnokok Ligája-győztes labdarúgó-csapat stadionja előtt.
szept. 24
22:12
Kézilabda, női világkupa: a dánok is bejutottak az elődöntőbe (She)
Dániában zajló női kézilabda világkupán az A-csoportban a dánok utolsóként kvalifikálták magukat az elődöntőbe, miután 25–22-re legyőzték Oroszországot.
szept. 24
22:14
U20-as vb: győzelemmel kezdtek a házigazda egyiptomiak (She)
A házigazda egyiptomi válogatott 4–1-es győzelemmel kezdte az U20-as világbajnokságot a Trinidad és Tobago elleni nyitó mérkőzésen. Az első félidőre még 1-1-es döntetlennél mehettek a csapatok, ám a második játékrészben a hazaiak felőrölték a trinidadiak védelmét.
szept. 24
22:16
Svájc: Vanczákék idegenben diadalmaskodtak (She)
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában Vanczák Vilmos együttese, az FC Sion idegenben győzött a Luzern ellen.
szept. 24
22:48
Belgium: Juhászék idegenben verték meg az utolsó előtti Mouscront (She)
Bár Juhász Roland csapata, az Anderlecht a 22. percben hátrányba került a belga bajnokság nyolcadik fordulójában a Mouscron otthonában, fordítani tudott, és 2-1-re győzött.
szept. 24
22:50
Serie A: az eddig hibátlan Juventus ikszelt a Genoa vendégeként (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának záró mérkőzésén a Genoa hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Juventusszal.
szept. 24
22:52
Sakk: Kaszparov fölényes győzelme Karpov ellen Valenciában (She)
Garri Kaszparov legyőzte Anatolij Karpovot a csütörtöki páros mérkőzésen Valenciában, ahol a két orosz legenda nyolc villámpartit váltott egymással. Karpov ugyan megnyerte az első partit, majd a másodikban remit ért el, ám utána teljesen összeomlott, és végeredményben 6:2-es vereséget szenvedett.
szept. 24
22:54
Vízilabda: döntetlennel zárta a napot a Honvéd Splitben (She)
Döntetlennel zárta csütörtöki második összecsapását a Honvéd férfi vízilabdacsapata a négy együttest felvonultató spliti tornán, csütörtökön.
szept. 24
23:06
Videó: saját térfeléről lőtt gólt a Feyenoord védője a Holland Kupában (She)
Ron Vlaar, a Feyenoord védője a félpályán túlról volt eredményes a Harkemase Boys elleni Holland Kupa-mérkőzésen. A találkozót az első osztályú együttes nyerte 5–0-ra. A védő csapata harmadik gólját szerezte.
szept. 24
23:06
Egyiptom nyerte a nyitómeccset (Metropol)
Az Egyiptomi labdarúgó-válogatott magabiztos játékkal, 4-1-re legyőzte Trinidad és Tobago csapatát az U20-as világbajnokság csütörtöki nyitómérkőzésén.
szept. 24
23:08
Holland Kupa: a Feyenoord és az Ajax is továbbjutott (She)
A Feyenoord és az Ajax is továbbjutott a Holland Kupa második fordulójában. Előbbi a Harkemase Boyst ütötte ki 5-0-ra, utóbbi az AGOVV ellen nyert 2-1-re idegenben.
szept. 24
23:10
Videó: Trezeguet egészen közeli egyenlítő gólja a Genoa ellen (She)
A Juventus 2–2-es döntetlent játszott a Genoa otthonában a Serie A 5. fordulójának záró mérkőzésén. Iaquinta már a 6. percben vezetést szerzett a torinóiaknak, ám a hazaiak Mesto és Crespo góljával fordítani tudtak, a 86. percben azonban a csereként beálló Trezeguet egyenlített. Tekintse meg a gólokat videón!
szept. 24
23:24
Tenisz: Monfils és Gasquet is bejutott a negyeddöntőbe hazai pályán (She)
Az első helyen kiemelt francia Gael Monfils és honfitársa, Richard Gasquet is bejutott a Metzben zajló ATP-torna negyeddöntőjébe csütörtök este.

Keresés