2009. szeptember 3. csütörtök

szept. 3
14:56
Vízilabda: Biros Péter és Kiss Gergely jövőre nem játszik a válogatottban (She)
Biros Péter és Kiss Gergely, az egyformán háromszoros olimpiai bajnok két vízilabdázó 2010-ben nem szerepel a címét a tavalyi pekingi ötkarikás játékokon megvédő válogatottban, így egyikük sem lesz ott a jövő esztendei Eb-n.
szept. 3
15:00
Biros Péter és Kiss Gergely jövőre nem pólózik (Metropol)
Biros Péter és Kiss Gergely, az egyformán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó 2010-ben nem szerepel a címét a tavalyi, pekingi ötkarikás játékokon megvédő válogatottban, így egyikük sem lesz ott a jövő esztendei Eb-n.
szept. 3
15:12
Bundesliga 2.: a Salzburg másodedzője lesz a Karlsruhe trénere (She)
A német másodosztályú Karlsruhe labdarúgócsapata Markus Schuppot nevezte ki vezetőedzőnek.
szept. 3
15:30
FIFA: a Chelsea 2011 januárig nem igazolhat játékost (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) megbüntette a Chelsea-t, így a londoni klub az elkövetkezendő két átigazolási időszakban nem igazolhat új játékost.
szept. 3
15:32
U20: Kádár Tamást is elengedték, együtt a válogatott keret (She)
A szeptember 24-én kezdődő egyiptomi U20-as világbajnokságra készülő válogatottunk tagjai csütörtökön hat napra edzőtáborba vonultak Döbröntére.
szept. 3
15:48
Soha nem látott büntetés a Chelsea-nek (Infostart)
A Chelsea a következő két átigazolási időszakban nem szerződtethet új játékost a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség döntése értelmében. A szervezet azért büntette a londoni egyesületet, mert 2007-ben szabálytalanul csábította el a tehetséges francia szélsőt, Gael Kakutát a Lens-tól.
szept. 3
15:48
Bajnokok Ligája: az UEFA megbüntette a Debrecent (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) petárdahasználat miatt megbüntette a magyar bajnok Debrecent – olvasható a DVSC hivatalos honlapján. A klubnak 3000 eurót kell fizetnie.
szept. 3
16:06
Kedvező fordulat a sportközvetítési sagában (Infostart)
A futballszurkolók számára kedvező fordulat következett be az immár többfrontos közvetítési sagában: a Debrecen három BL-meccsét közvetítő DigiSportot minden műsorterjesztési társaság számára ingyenesen elérhetővé tették, míg az RTL Klub várhatóan beadja derekát, és a Barátok közt helyett élőben adja a Magyarország-Portugália világbajnoki selejtezőt.
szept. 3
16:06
Kizárhatják a Renault-csapatot (Blikk)
LONDON - A héten elindított vizsgálat a Renault kizárását hozhatja.
szept. 3
16:08
Vuelta: Csak néhányan úszták meg a tömegbukást - videó (Blikk)
szept. 3
16:10
Boksz-vb: Bernáth kiesett (Blikk)
szept. 3
16:12
Ismét pontot remél Németh (Blikk)
MISANO - Nem úgy sikerült a gyorsasági motoros világbajnokság Indianapolisi Nagydíja Németh Balázs (21) számára, ahogyan szerette volna -16. lett -, a hét végén azonban javíthat.
szept. 3
16:14
Szávay ismét bukott (Blikk)
A teniszezőnő 68 perc alatt sima vereséget szenvedett.
szept. 3
16:16
BL-túra (Blikk)
DEBRECEN - A Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott DVSCTEVA hívei európai körutazásra készülhetnek.
szept. 3
16:18
Vészkapus (Blikk)
A miniszterelnök kivédett egy 11-est a vb-selejtezőkre készülő futballválogatott edzőtáborában.
szept. 3
16:20
Juhász Roland megsérült (Blikk)
TELKI - Kisebb sérülés miatt kell pihennie Juhász Rolandnak (26).
szept. 3
16:22
Az FTC-ben akar játszani Zácsik (Blikk)
BUDAPEST — Tovább tart a huzavona Zácsik Szandra (19) körül.
szept. 3
16:24
Formula-1: Fisichella lesz a Ferrari második pilótája (She)
A szezon végéig Giancarlo Fisichella, a Force India olasz versenyzője lesz a Ferrari második pilótája Kimi Räikkönen mellett.
szept. 3
16:24
Madonna-koncert miatt gondban a bolgár válogatott (Blikk)
Madonna szombati koncertje tönkretette a szófiai Vaszil Levszki Stadion gyepszőnyegét, így bizonytalanná vált, hogy hol játssza következő világbajnoki selejtezőjét a bolgár labdarúgó-válogatott.
szept. 3
16:42
Fisichella a Ferrarinál folytatja (Infostart)
A Formula-1-es Ferrari istálló a szezon végéig szerződteti Giancarlo Fisichellát, a Force India olasz pilótáját.
szept. 3
17:00
Birkózás: teljes a magyar csapat a világbajnokságra (She)
Két abszolút újonc szerepel a magyar birkózóválogatottban a dániai világbajnokságon: Nunajev Juszup (szabadfogás, 120 kg) és Komáromi Ede (kötöttfogás, 60 kg) első alkalommal lép felnőtt-világverseny szőnyegére. Kötöttfogásban teljes csapat, szabadfogásban öt, női birkózásban két versenyzőnk indul.
szept. 3
17:06
"A hetedik mennyországban érzem magam" (Metropol)
A Forma-1-es Ferrari istálló a szezon végéig szerződteti Giancarlo Fisichellát, a Force India olasz pilótáját. "Egy olasz legnagyobb álma, hogy a Ferrarinál versenyezzen, nem állhatunk ennek az útjába" - nyilatkozta kedden Vijay Mallya, a Force India csapatfőnöke.
szept. 3
17:18
Chelsea-ügy: Kakutának élő szerződése volt, amikor megkörnyékezték (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a FIFA 2011 januárjáig kizárta az átigazolásból a Chelsea labdarúgócsapatát Gaël Kakuta „elcsábítása" miatt. Mint kiderült, az angol klub 15 évesen környékezte meg Kakutát, akit érvényes megállapodás kötött a francia Lenshoz. A játékos ennek ellenére aláírt a Chelsea-hez, és ezzel szerződést szegett.
szept. 3
17:36
Ajax: Pantelicsnek még munkavállalási engedélyt kell szereznie (She)
Bár az átigazolása már lezajlott, Marko Pantelics még nem edzhet együtt új csapatával, az Ajaxszal. A Herthától érkező szerb támadónak munkavállalási engedélyre van szüksége, mivel nem európai uniós ország állampolgára.
szept. 3
17:54
Brazília: Ronaldo elutasította a Tottenham és a Blackburn ajánlatát (She)
A TV Globo úgy tudja, hogy a Corinthianst erősítő Ronaldót a nyáron két Premier League-csapat, a Tottenham és a Blackburn is szerette volna leigazolni, ám ő elutasította mindkét ajánlatot.
szept. 3
18:12
Póker: még négy magyar küzd a pozsonyi WPT-n (She)
Hamarosan a fizetős helyekig jut a WPT Szlovákia, és a harmadik napon négy magyar játékos harcolhat még, hogy kiszakítson magának egy részt a 100 millió forintos összdíjazásból. Az eddigi egyetlen magyar WSOP-karkötő tulajdonosa, Traply "Bélabácsi" Péter, a WSOP-második Tóth Richárd, Telek László, valamint Szabó Zoltán reménykedhet benne, hogy sikerül bejutnia a fizetős helyek valamelyikére.
szept. 3
18:14
Arsenal: fellebbezést nyújtanak be Eduardo eltiltása miatt (She)
Az Arsenal nem nyugszik bele Eduardo két európai kupamérkőzésre szóló eltiltásába, és fellebbezést nyújt be az UEFA-hoz. Mint ismert, az Európai Labdarúgó-szövetség azért rótta ki a büntetést a brazil származású horvát csatárra, mert a Celtic elleni BL-selejtezőn feldobta magát egy esetben, amely után a játékvezető tizenegyest ítélt az Arsenal javára.
szept. 3
18:16
Portugál válogatott: Ronaldo biztos benne, hogy ott lesznek a vb-n (She)
A Real Madrid nyáron igazolt sztárja, Cristiano Ronaldo biztos benne, hogy a portugál válogatott kiharcolja a részvételt a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra, annak ellenére, hogy a csapat hét ponttal van lemaradva a listavezető Dánia mögött, s mindössze a harmadik helyen állnak csoportjukban.
szept. 3
18:18
Fisichella a Ferrarinál folytatja a szezon hátralévő részében (Behaviour)
A Forma-1-es Ferrari istálló a szezon végéig szerződteti Giancarlo Fisichellát, a Force India olasz pilótáját.
szept. 3
18:30
Vuelta: az újabb szakaszt nyerő Greipel átvette az aranysárga trikót (She)
A német André Greipel a negyedik után az ötödik szakaszt is megnyerte az idei Vueltán, ezzel pedig összetettben átvette a vezetést Fabian Cancellarától, aki az ötödik helyre esett vissza.
szept. 3
18:48
Chelsea-ügy: fellebbez a londoni csapat az átigazolási embargó ellen (She)
A Chelsea a papírformának megfelelően a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul, fellebbezve a FIFA transzferembargója ellen.
szept. 3
18:50
Holland válogatott: Ruud van Nistelrooy „bejelentkezett” (She)
Ruud van Nistelrooy, a Real Madrid támadója szeretne ismét bekerülni a holland labdarúgó-válogatottba.
szept. 3
19:06
Ökölvívó vb: döntő fölénnyel győzött Mihály János (She)
MONCZ ATTILA JELENTI MILÁNÓBÓL Megszerezte első győzelmét világversenyen Mihály János: az 57 kilós bunyós a milánói vb-n a legjobb 32 közé jutásért a második menetben döntő fölénnyel verte meg a botswanai Mmoloki Nogenget.
szept. 3
19:08
NBA: visszavonul a háromszoros nagybajnok Bowen (She)
A San Antonio Express-News értesülései szerint bejelenti visszavonulását Bruce Bowen, a San Antonio Spursszel három NBA-bajnoki címet nyerő kosárlabdázó.
szept. 3
19:42
Koeman: Az ilyen meccsek miatt érdemes a labdarúgással foglalkozni (Infostart)
Saját bevallása szerint edzői pályafutása egyik nagy feladata előtt áll Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, akinek együttese szombaton a svédekkel játszik sorsdöntőnek ígérkező világbajnoki selejtezőt a Puskás Ferenc Stadionban.
szept. 3
19:42
US Open: Szafina a 2. fordulóban is három játszmára kényszerült (She)
Az első helyen kiemelt Dinara Szafina az első fordulóhoz hasonlóan a másodikban is elbukta az első szettet (most is rövidítésben), ám a német Kristina Barrois ellen is fordítani tudott, így készülhet a harmadik fordulóra, ahol a Garbin–Kvitová találkozó győztesével játszik majd.
szept. 3
19:48
Koeman élete egyik nagy feladata előtt áll (Metropol)
Saját bevallása szerint edzői pályafutása egyik nagy feladata előtt áll Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, akinek együttese szombaton 20 órától a svédekkel játszik sorsdöntőnek ígérkező világbajnoki selejtezőt a Puskás Ferenc Stadionban.
szept. 3
20:00
Fiorentina: Mutunak nincs elég pénze, hogy kifizesse a büntetést (She)
Hiába rótt ki Adrian Mutura a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) 17.2 millió eurós büntetést, a román csatár nem fizeti ki ezt az összeget. Az ok egyszerű: Mutunak nem áll rendelkezésére ennyi pénz.
szept. 3
20:02
Felkészülés: az Újpest hat góllal verte meg a Vasast hazai pályán (She)
Az Újpest és a Vasas felkészülési mérkőzés keretén belül csapott össze egymással csütörtökön a Szusza Ferenc Stadionban. A találkozó sima hazai sikert hozott, a lila-fehérek 6–0-ra győztek.
szept. 3
20:04
Válogatott: Nem szeretném megismerni Ibrahimovic gólörömét - Koeman (She)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának sajtótájékoztatóján röpködtek az újságírói kérdések, a holland szakember pedig igyekezett mindent megválaszolni. Koeman szerint nem biztos, hogy Zlatan Ibrahimovic lesz az ellenfél kulcsfigurája.
szept. 3
20:18
Ferencváros: megváltozott az MTK és a Debrecen elleni bajnoki időpontja (She)
A 100% Fradi információi szerint a ferencvárosi labdarúgócsapat két bajnoki mérkőzésének időpontját is megváltoztatta az MLSZ versenybizottsága.
szept. 3
20:20
Férfi kézilabda NB I: a Veszprém 11 góllal győzött az újonc FTC ellen (She)
Az újonc Ferencváros a címvédő Veszprémet fogadta a férfi kézilabda NB I második fordulójának csütörtöki játéknapján, és bár a szünetig jól tartotta magát, a második félidőben már nem volt kérdés, melyik a jobb csapat. A veszprémiek végül 11 góllal, 34–23-ra diadalmaskodtak.
szept. 3
20:22
US Open: Oudin búcsúztatta a negyedik kiemelt Gyementyjevát (She)
A 17 éves amerikai Melanie Oudin a torna eddigi legnagyobb meglepetését szerezve három játszmában búcsúztatta a negyedik helyen kiemelt Jelena Gyementyjevát a US Open női egyesének 2. fordulójában.
szept. 3
20:24
Debrecen: új mezszponzora lesz a csapatnak a BL-mérkőzéseken (She)
A Bajnokok Ligája-mérkőzéseken új mezszponzora lesz a DVSC-TEVA csapatának. A hajdúsági csapat az Orange Ways céggel kötött szerződést – adta hírül a klub honlapja.
szept. 3
20:24
Győzött a Veszprém (Metropol)
A címvédő, Magyar Kupa- és Szuperkupa-győztes MKB Veszprém a Ferencváros vendégeként aratott 11 gólos győzelmet a férfi kézilabda NB I második fordulójának csütörtöki mérkőzésén.
szept. 3
20:26
Póker: Johnny Chant legyőzte egy orosz amatőr (She)
Az elmúlt hétvégén véget értek az Asian-Pacific Poker Tour küzdelmei, és ugyan a főverseny megnyerése jár mindig a legnagyobb presztízzsel, ez alkalommal az egyik magas nevezési díjú (High Roller) viadal végkimenetele okozta a szenzációt Macaón.
szept. 3
21:12
Ökölvívó vb: Ungvári sima vereséget szenvedett spanyol ellenfelétől (She)
MONCZ ATTILA JELENTI MILÁNÓBÓL Az Eb-ezüstérmes José Linares de la Nieve túl erősnek bizonyult az Eb-bronzérmes Ungvári István számára, a 48 kilós magyar bunyós a legjobb 64 között búcsúzott.
szept. 3
21:30
Hull City: hosszabbított Halmosi Péter csapattársa (She)
Boaz Myhill meghosszabbította szerződését a Premier League-ben szereplő Hull Citynél.
szept. 3
21:32
U19-es válogatott: vereséggel kezdtük a Vilotics-emléktornát (She)
Csütörtökön megkezdődött a Szerbiában zajló Vilotics-emléktorna, amelyen a magyar U19-es válogatott mellett a házigazdák, illetve Ukrajna és Izrael vesz részt. A mieink első mérkőzésüket a szerbekkel vívták, és bár végig egyenrangú ellenfelei voltak a hazaiaknak – sőt, a mérkőzés nagyobb részében jobban játszottak a náluk –, 1–0-s félidő után 2–0-s vereséget szenvedtek. A mieink pénteken Ukrajna…
szept. 3
21:34
Spanyol válogatott: Argentína és Ausztria ellen „készülődik” az Európa-bajnok (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a válogatott novemberben Argentína és Ausztria ellen játszik majd felkészülési mérkőzést.

Keresés