2009. szeptember 6. vasárnap

szept. 6
15:48
Talmácsi utolsó, Rossi első Misanóban (Infostart)
A MotoGP-ben szereplő Talmácsi Gábor az utolsó, 14. helyen végzett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján.
szept. 6
15:48
Két pontot kapott az utolsóként beérkező Talmácsi (Blikk)
Talmácsi Gábor az utolsó, 14. helyen végzett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján. A magyar motoros eredménye ellenére két ponttal lett gazdagabb, mert többen is kiestek.
szept. 6
16:06
A grúz tévé szerint Kaladze öngólokkal törlesztett öccse megöléséért - videók (Infostart)
Otromba támadást intézett a grúz sajtó a szombati világbajnoki selejtezőn az olaszok ellen két öngólt is szerző védő, Kaha Kaladze ellen. Az egyik tévécsatorna riportere azt mondta, Kaladze így törlesztett az országnak, amelyben elrabolták és megölték a testvérét.
szept. 6
16:06
Vb 2010: Nincs vezéregyéniségünk? Ott van Buffon! - Lippi (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Olaszország Kaha Kaladze két öngóljával hozta el a három pontot Grúziából világbajnoki selejtezőn az európai zóna 8. csoportjában. Marcello Lippi, az itáliaiak szövetségi kapitánya kifejtette, nem érzi úgy, hogy ne lenne vezéregyénisége a csapatának, ott van ugyanis Gianluigi Buffon.
szept. 6
16:24
Vb 2010: Ribéry és Escudé játéka is kérdéses Szerbia ellen (She)
Franciaország szombaton 1–1-es döntetlent játszott Romániával világbajnoki selejtezőn az európai zóna 9. csoportjában, így pedig szerdán nyernie kellene Szerbia ellen, ha versenyben szeretne maradni az egyenes kijutást jelentő első helyért. Ráadásul Franck Ribéry és (a románok ellen öngólt vétő) Julien Escudé játéka is kérdésessé vált a sorsdöntő mérkőzésen.
szept. 6
17:00
Bacskai nyolcaddöntős a bokszvébén (Infostart)
Bacskai Balázs bejutott a legjobb 16 közé a 69 kg-os súlycsoportban a milánói ökölvívó-világbajnokságon, miután 18-13-as pontozással legyőzte a brazil Pedro Limát, a pánamerikai bajnokot.
szept. 6
17:00
Ökölvívó-vb: Bacskai Balázs bejutott a nyolcaddöntőbe (She)
Bacskai Balázs 18:13-as pontozással legyőzte a 2007-es pánamerikai bajnokot, a brazil Pedro Limát, és bejutott a legjobb 16 közé a milánói amatőrboksz-világbajnokságon.
szept. 6
17:02
Futball-vb: a harminckét helyből hét kelt már el (Infostart)
A házigazda Dél-afrikai Köztársaság és a már korábban kvalifikált öt csapat után szombaton Brazília révén újabb válogatott biztosította részvételét a 2010-es labdarúgó-világbajnokságra.
szept. 6
17:02
Asztalitenisz: szerb, litván duó nyerte meg a vegyes párosok Eb-jét (She)
Az Alekszandar Karakasevics, Ruta Paskauskiene szerb, litván duó nyerte meg a vegyes párosok szabadkai asztalitenisz Európa-bajnokságát.
szept. 6
17:18
Kézilabda: a Veszprém nyerte meg a balatonfüredi nemzetközi tornát (She)
Az MKB Veszprém és a Croatia Zagreb játszotta a 3. Balatoni Kézilabda-fesztivál döntőjét (miután a magyar bajnok a Cimos Kopert, a horvát csapat pedig a Csehovszki Medvegyit győzte le szombaton), amelyben 17–17-es félidő után végül 34–32-re nyertek Mocsai Lajos tanítványai.
szept. 6
17:36
VB 2010: a magyar válogatott hétfőn tartja a következő edzését (She)
Az MLSZ hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a szerdai, Portugália elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott hétfőn 17:30-kor tartja legközelebbi edzését az MLSZ telki edzőközpontjában.
szept. 6
17:38
Labdarúgás: 28 évesen hunyt el a martfűiek játékosa (She)
Mindössze 28 éves korában, rövid betegség után elhunyt a Martfű labdarúgója, Három Sándor – adta hírül a szoljon.hu.
szept. 6
18:12
Tovább csúszik a Liverpool költözése (Infostart)
Csak a pénzügyi válság elmúltával kezdik el építeni a Liverpool labdarúgó-csapatának új stadionját.
szept. 6
18:12
Wales: a Wigan középpályása nem lesz többé válogatott (She)
Lemondta a válogatottságot a walesi nemzeti csapat és a Wigan középpályása, Jason Koumas.
szept. 6
18:12
Bacskai megállíthatatlan a bokszvébén (Blikk)
MILÁNÓ – Egyelőre megállíthatatlan az olaszországi ökölvívó-világbajnokságon a magyar válogatott titkos fegyverének szánt Bacskai Balázs (21).
szept. 6
18:14
Kolumbia: eltörte a lábát a válogatott középpályása (She)
Szárkapocscsonttörés miatt hosszú pihenőre kényszerül Fabian Vargas, a kolumbiai labdarúgó-válogatott és az Almería középpályása.
szept. 6
18:30
MotoGP: Talmácsi szerint amíg bírta, tartotta a lépést a többiekkel (She)
Mint beszámoltunk róla, Talmácsi Gábor két világbajnoki pontot szerzett a gyorsaságimotoros-vb királykategóriájának San Marinó-i Nagydíján, így összetettben a tizennyolcadik helyen áll. A viadalt Valentino Rossi nyerte meg, Jorge Lorenzo és Dani Pedrosa előtt. A magyar versenyző elmondta, amíg bírta, tartotta a lépést a többiekkel.
szept. 6
18:32
Vuelta: Cunego győzelmével zárult a nyolcadik szakasz (She)
Az olasz Damiano Cunego nyerte meg a Spanyol kerékpáros körverseny, a Vuelta nyolcadik szakaszát.
szept. 6
18:34
Versenytánc: két bronzérmet gyűjtött be a László, Mikes duó (She)
Jó formában van a László Csaba, Mikes Anna páros: a tajvani világjátékokat is megjáró szentesi kettős Szingapúrban, a Millennium 2009 elnevezésű viadalon indult. A Nemzeti Sportszövetség sajtószolgálatának információi szerint a tíztánc Eb-bronzérmes duó a standard kategórián kívül a latintáncok versenyében is parkettre lépett, és mindkét megmérettetésen harmadik lett. A mieink így két bronzéremmel…
szept. 6
18:48
West Ham United: szaúdi befektető vásárolhatja meg a klubot (She)
Az Independent értesülései szerint Ali al-Faraj, szaúd-arábiai ingatlanbefektető vásárolhatja meg az angol élvonalbeli West Ham United labdarúgócsapatát.
szept. 6
19:06
NB II: döntetlen a keleti rangadón, négyet rúgott a bányásznapon a Tatabánya (She)
Nem bírt egymással a labdarúgó NB II Keleti csoportjának vasárnapi rangadóján a Szolnok és a Vác. Fölényes győzelemmel ünnepelte meg a bányásznapot a Tatabánya; továbbá jó napjuk volt a második csapatoknak: a DVSC II, az MTK II és a Videoton II is nyert, míg a Győr II idegenben ikszelt.
szept. 6
19:42
Női kézilabda: svájci ellenfele is lesz a Fradinak a BL-ben (She)
A svájci Brühl női kézilabdacsapata nyerte meg a St. Gallen-i Bajnokok Ligája-előselejtezőt, így véglegessé vált, hogy a Ferencvárosnak az ukrán HC Szmart és a dán FC Köbenhavn mellett a svájci együttessel kell megküzdenie a BL-főtáblára kerülésért.
szept. 6
19:44
US Open: elsőként Serena Williams jutott be a legjobb nyolcba (She)
A második helyen kiemelt amerikai Serena Williams jutott be elsőként a legjobb nyolc közé az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon, miután nagyon simán, mindössze két játékot veszítve 6:2, 6:0-ra legyőzte a szlovák Daniela Hantuchovát.
szept. 6
19:48
Teljes a Veszprém csoportja a BL-ben (Metropol)
A Kielce került utolsóként a Veszprém csoportjába a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A lengyel együttes a selejtezőben 38-31-re verte vasárnap a magyar élvonalban is érdekelt Tatran Presovot.
szept. 6
20:00
Atlétika: Pars második, Kazi harmadik Máriatölgyesen (She)
A kalapácsvető Pars Krisztián a második, az 1000 méteren indult Kazi Tamás pedig a harmadik helyen végzett a szlovákiai Máriatölgyesen rendezett atlétikai versenyen.
szept. 6
20:02
Duatlon: Csomor Erika győzelmével ért véget a hosszútávú vb (She)
Csomor Erika aranyérmes lett vasárnap a svájci Zofingenben rendezett hosszútávú duatlon-világbajnokságon.
szept. 6
20:18
Jégkorong: kupagyőzelemmel emlékezett Ocskayra a Volán (She)
A szombatinál is több néző előtt, a szombatinál erősebb riválissal szemben, de ismét győzött a Sapa Fehérvár AV19, így megnyerte az első Ifjabb Ocskay Gábor-emléktornát.
szept. 6
20:20
Női kézilabda NB I: utolsó pillanatban dobott góllal nyert a Siófok Dunaújvárosban (She)
A Siófok női kézilabdacsapata két másodperccel a vége előtt szerzett góllal verte meg idegenben a Dunaújvárosi NKKSE csapatát a női kézilabda-bajnokság második fordulójában.
szept. 6
20:22
Ritmikus gimnasztika: visszavonul az „ukrán hattyú", Anna Besszonova (She)
Anna Besszonova, az ukránok háromszoros világ- és Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes ritmikus gimnasztikázója bejelentette: a szeptemberi világbajnokság után visszavonul.
szept. 6
20:24
Arsenal: hat hónapig nem számíthatnak az „ágyúsok" Djouroura (She)
Hat hónapig nem léphet pályára Johan Djourou, az Arsenal labdarúgócsapatának svájci védője.
szept. 6
20:24
A Fehérvár nyerte az ifj. Ocskay emléktornát (Metropol)
A házigazda Sapa Fehérvár AV19 nyerte az első alkalommal megrendezett ifj. Ocskay Gábor jégkorong emléktornát, miután a vasárnapi döntőben 4-3-ra legyőzte az osztrák Vienna Capitals csapatát.
szept. 6
20:36
Vb 2010: nagy meccsen ikszelt Nigéria és Tunézia (She)
Rendkívül izgalmas, a 2010-es dél-afrikai vb-re kijutás szempontjából nagyon fontos mérkőzést játszott Nigéria és Tunézia: a B-csoport rangadóján 2-2-es döntetlen született.
szept. 6
20:54
Női kézilabda NB I: háromgólos Loki-siker Fehérváron (She)
A DVSC-Aquaticum női kézilabdacsapata félidőben még hátrányban volt az Alcoa-Fehérvár otthonában, de a második játékrészben a Lovric-Mörtel-Bogdanovics-Bulath kvartett jó „góltermésének" köszönhetően fordítani tudott.
szept. 6
20:56
NB II, Keleti csoport: kiütéses REAC-győzelem, első hely a tabellán (She)
A REAC kiütéssel, 7–2-re győzte le a Békéscsabát a labdarúgó NB II Keleti csoportjában, és az élre is állt a tabellán.
szept. 6
21:12
Vb 2010: Ferrara fia lerúgta Quagliarellát az edzőmérkőzésen (She)
Minden bizonnyal Ciro Ferrara, a Juventus vezetőedzője sem örül fia, Paolo túlzott buzgalmának, aki a Juventus primavera csapatának színeiben lerúgta Fabio Quagliarellát egy edzőmérkőzésen, ahol a válogatottban tegnap nem szereplők illetve a tartalékok léptek pályára. A Napoli támadójának idő előtt be is kellett fejeznie a meccset.
szept. 6
21:14
Vb 2010: Ghána az első kijutó az afrikai selejtezőkből (She)
A ghánai labdarúgó-válogatott vívta ki elsőként a kijutást a 2010-es világbajnokság afrikai zónájának selejtezőiről, miután hazai pályán 2-0-ra legyőzte Szudánt.
szept. 6
21:48
Vb 2010: Domenech-t megerősítették pozíciójában (She)
A francia szurkolók által sokat kritizált szövetségi kapitányt, Raymond Domenech-t a francia labdarúgó-szövetség elnöke, Jean-Pierre Escalettes megerősítette pozíciójában a szombati, románok elleni döntetlenre végződött vb-selejtező után.
szept. 6
22:06
Ökölvívó vb: Darmos döntő fölénnyel nyert, nyolcaddöntős (She)
MONCZ ATTILA JELENTI MILÁNÓBÓL Öt magyar lesz ott a milánói ökölvívó-világbajnokság nyolcaddöntőiben, miután a vb-n vasárnap este bemutatkozó Darmos József (91 kg) a második menetben döntő fölénnyel megverte az új-zélandi Yamiko Chinulát.
szept. 6
22:42
Vb 2010: Nilsson és Elmander is megsérült a budapesti selejtezőn (She)
Kisebb sérüléssel küszködik mind Mikael Nilsson, mind Johan Elmander a Magyarország-Svédország labdarúgó vb-selejtező után.
szept. 6
23:36
Csehország: szívrohamot kapott az öngólt rúgó hátvéd (She)
Tragikus körülmények között vesztette életét Michael Jezek, a cseh alacsonyabb osztályban játszó Knovíz labdarúgója: a védő öngólt lőtt egy bajnokin, majd ezután összeesett.
szept. 6
23:38
Serie B: Vass a kispadról nézte csapata győzelmét (She)
Az olasz másodosztályban szereplő Brescia labdarúgócsapata 1–0 arányban legyőzte a Torinót a bajnokság harmadik fordulójában.
szept. 6
23:54
US Open: Clijsters negyeddöntős, legyőzte Venus Williamst (She)
Hullámvasútra emlékeztető mérkőzésen 6:0, 0:6, 6:4-re legyőzte a nagy visszatérő Kim Clijsters a harmadik kiemelt Venus Williamst a tenisz US Open nyolcaddöntőjében.

Keresés