2009. szeptember 9. szerda

szept. 9
12:00
Magyar-portugál: kiheverték-e a sokkot? (Behaviour)
Noha a csoport jelenlegi állása nem erről tanúskodik, a portugál együttest jobb játékosok alkotják, mint a svédet. Voltaképp minden posztján világklasszisok szerepelnek, ami sok jóval nem kecsegtet a ma esti vb-selejtező előtt. De ha ehhez hozzátesszük, hogy a magyarok még soha nem győzték le a portugálokat, s hogy Erwin Koeman szövetségi kapitánynak szombat óta játékosai letargikus állapota miatt…
szept. 9
12:30
Real Madrid: díjnyertes játékvezetőt is szerződtet a spanyol klub (She)
Cristiano Ronaldo vagy Kaká után játékvezetőt is szerződtet a Real Madrid labdarúgóklub.
szept. 9
12:30
Milla Jovovich mindent megmutatott! (Blikk)
szept. 9
12:36
US Open: meddig tart a tündérmese? (Behaviour)
Hétfőn Labor Day volt Amerikában, a munka ünnepe, amely itt szeptember első hétfőjére esik és munkaszüneti nap. Ám nemcsak ezért volt látogatói csúcs már délelőtt a US Opennek helyet adó USTA National Tennis Centerben.
szept. 9
12:38
Újabb doppingbotrány! (Behaviour)
Két évre eltiltották Mikel Astarloza spanyol országúti kerékpárost, miután egy júniusi doppingellenőrzésen mintájában az EPO nevű vérdoppingot mutatták ki, és a B próba szintén pozitív eredményt hozott.
szept. 9
12:48
A járdán szült egy nő (Blikk)
szept. 9
13:24
Vb 2010: a német szövetség már lefoglalta a szállást Dél-Afrikában (She)
Érdekes közleményt adott ki a Német Labdarúgó-szövetség (DFB), amely szerint már lefoglalták a válogatott szállását a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra.
szept. 9
13:30
Magyar remények az asztalitenisz Eb-n (Behaviour)
A magyar női válogatott legalább két érem megszerzésének reményében, a férfi pedig minimum egy negyeddöntős helyezés eléréséért utazik a vasárnap kezdődő stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságra.
szept. 9
13:39
Formula-1: a Ferrari 3 autót indítana versenyenként (Infostart)
Egyre több Formula-1-es istálló ellenzi a Ferrari ötletét, amely szerint a jövő évi világbajnoki sorozatban minden csapatnak három autót lehetne indítania az egyes futamokon.
szept. 9
13:42
Úszás: szünetet tart az olimpiai bajnok, Libby Trickett (She)
Az ausztrálok háromszoros ötkarikás bajnok úszónője, Libby Trickett átmenetileg felhagy az úszással és szünetet tart, hogy kipihenhesse magát s átgondolja a jövőjét. Elmondása szerint időre van szüksége, hogy eldöntse, folytatja-e a felkészülést a 2012-es londoni olimpiára.
szept. 9
13:44
Női kézilabda: Zácsik Szandra jövő júliustól játszik a Ferencvárosban (She)
A kezi.hu értesülései szerint eldőlt Zácsik Szandra sorsa: a kézis a 2009–2010-es szezont Ljubljanában tölti, és jövő nyártól lesz a Ferencváros játékosa.
szept. 9
13:46
Atlétika: Paula Radcliffe októberben ismét versenyez (She)
A berlini világbajnokságot sérülése miatt kihagyó Paula Radcliffe október 11-én rajthoz áll Birminghamben egy félmaratoni versenyen.
szept. 9
14:00
Barcelona: Andrés Iniesta a Getafe elleni bajnokin újra pályára léphet (She)
Andrés Iniesta a Bajnokok Ligája döntője után ismét pályára léphet: a Barcelona középpályása a hétvégén, a Getafe elleni bajnokin szerepelhet újra.
szept. 9
14:00
Betiltanák a csókolózást a franciák (Blikk)
Drasztikus intézkedéseket tervez a francia kormány, hogy megakadályozza az új típusú influenza terjedését. Az egészségügyi minisztérium rendeletet adott ki, amelyben külön felhívták a figyelmet a csókolózás veszélyeire.
szept. 9
14:02
Videó: megszakította a mérkőzést a bíró, mert feltörték a kocsiját (She)
Nem mindennapi okból kifolyólag állította meg a spanyol harmadosztályban rendezett Jumilla–Puente Tocinos találkozót a játékvezető. A mérkőzésen a hangosbemondó közölte, hogy az egyik autót feltörték, majd kérték a tulajdonost, hogy fáradjon a parkolóhoz. A rendszám beolvasása után a spori felismerte, hogy az ő kocsijáról van szó, ezért félbeszakította a mérkőzést. Madrigal Soria autójából…
szept. 9
14:06
F1: ne legyen harmadik autó! (Behaviour)
Egyre több Forma-1-es istálló ellenzi a Ferrari ötletét, amely szerint a jövő évi világbajnoki sorozatban minden csapatnak három autót lehetne indítania az egyes futamokon.
szept. 9
14:18
DVSC: több ezer BL-bérletet eladtak, a fővárosban péntektől lesz árusítás (She)
A DVSC labdarúgócsapatának hazai BL-mérkőzéseire mától árulják a bérleteket Debrecenben. A fővárosban péntektől lehet bérleteket vásárolni a Puskás-stadion külpénztáraiban.
szept. 9
14:20
Asztalitenisz: a nők érmeket, a férfiak bravúrokat remélnek az Eb-n (She)
A magyar női válogatott legalább két érem megszerzésének reményében, a férfiak pedig minimum egy negyeddöntős helyezés eléréséért utaznak a vasárnap kezdődő stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságra.
szept. 9
14:22
F1: egyre több csapat tiltakozik az istállónkénti három autó ellen (She)
Egyre több Formula–1-es istálló ellenzi a Ferrari ötletét, amely szerint a jövő évi világbajnoki sorozatban minden csapat három autót indíthatna az egyes futamokon.
szept. 9
14:24
Blog: Fülöp Márton ugyanolyan hozzáállást ígér, mint a svédek ellen (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Fülöp Márton, a Sunderland magyar válogatott kapusa, aki ugyan saroksérülése miatt biztosan nem lép pályára a portugálok ellen, de a csapattal készült a sorsdöntő vb-selejtezőre.
szept. 9
14:36
Női kosárlabda: kétnapos tornát szervez a Ferencváros (She)
Idén először rendezik meg a Testvérvárosok Kupája elnevezésű női kosárlabdatornát, amelyen a házigazda Ferencvároson kívül a Sepsiszentgyörgy, a Cegléd és a Kecskemét vesz részt.
szept. 9
14:38
Válogatott: Tóth Balázs is a kezdőben a portugálok ellen (She)
Sorsdöntő világbajnoki selejtezőre készül a magyar labdarúgó-válogatott, Erwin Koeman együttese este a portugál nemzeti csapattal mérkőzik, és amelyik csapat veszít, búcsút mondhat dél-afrikai álmainak.
szept. 9
14:54
Videó: óriási szabadrúgásgóllal verték meg az írek Dél-Afrikát (She)
Felkészülési mérkőzésen Írország hazai pályán 1–0-ra legyőzte a 2010-es labdarúgó-világbajnokság házigazdáját, Dél-Afrikát. A találkozó 37. percében a Stoke Cityben játszó Liam Lawrence végzett el szabadrúgást. Az első próbálkozás után a játékvezető visszarendelte a labdát, másodjára viszont remek lövést eresztett meg az ír futballista.
szept. 9
15:12
Újpest: már csak egy kezdőrúgás eladó, az ára 35 ezer forint (She)
Már csak egy szurkoló számára maradt meg a lehetőség, hogy bajnoki mérkőzésen pályára léphessen az Újpest FC játékosaival. A korábban meghirdetett kezdőrúgási alkalmak közül ugyanis egyetlen szabad jelenleg is, mégpedig a Videoton elleni bajnokin a második félidő előtti kezdőrúgás – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
szept. 9
15:18
Elhunyt Bónis Ferenc (Behaviour)
Hosszan tartó betegség után kedden elhunyt Bónis Ferenc, a magyar alpesi sí-válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
szept. 9
15:30
Videó: félpályán túlról lőtt parádés gólt az orosz tehetség (She)
Igor Gorbatyenko a saját térfeléről lőtt gyönyörű gólt az Andorra–Oroszország U21-es Eb-selejtezőn (0–4). Az Andrej Arsavinhoz hasonlított orosz játékos találatát megtekintheti az alábbi videón!
szept. 9
15:32
Alpesi sí: elhunyt Bónis Ferenc, korábbi szövetségi kapitány (She)
Hosszan tartó betegség után kedden elhunyt Bónis Ferenc, a magyar alpesisí-válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
szept. 9
15:48
Íme 10 csodahajó a jövőből (Blikk)
A luxusjachtoktól az összehajtható vitorlásokon át egészen Noé modern bárkájáig minden, amit idén megálmodtak a hajótervező mérnökök.
szept. 9
16:06
Tenisz: Szugijama idén még egy tornán indul, majd visszavonul? (She)
A japán Szugijama Ai nagy valószínűség szerint az idei szezon végén visszavonul a tenisztől. Ezt maga az érintett hozta nyilvánosságra, aki ebben a hónapban lép utoljára pályára, amikor elindul hazája versenyén, a tokiói Pan Pacific Openen.
szept. 9
16:24
Thaiföld: már nem Peter Reid a válogatott szövetségi kapitánya (She)
Peter Reid szerződést bontott a Thaiföldi Labdarúgó-szövetséggel, így a jövőben már nem az ázsiai ország csapatának a szövetségi kapitánya.
szept. 9
16:42
Manchester City: Hughes Kolo Tourét nevezte ki csapatkapitánynak (She)
A Manchester City menedzsere, Mark Hughes szerdán kinevezte az együttes új csapatkapitányát. Döntése az elefántcsontparti védőre, az Arsenaltól érkező Kolo Touréra esett.
szept. 9
17:00
NSO Tv: így trükközött Cristiano Ronaldo a portugál edzésen (She)
Nyílt edzést tartott a portugál válogatott a Puskás Ferenc Stadionban, ahol külön kamerát állítottunk az aranylabdásra, fókuszba került: Cristiano Ronaldo. A Real Madrid sztárja nem hazudtolta meg önmagát, és trükközött is becsülettel!
szept. 9
17:00
Heidi Klum: Felrobbant a fenekem és a combom (Blikk)
A kilencedik hónapba érkezett Heidi Klum (36). A világhírű modell már a negyedik gyermekét várja, de még mindig érik meglepetések.
szept. 9
17:02
NBA: hivatalosan is a Memphis játékosa lett Allan Iverson (She)
Egyéves szerződést írt alá az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Memphis Grizzlies együttesével Allan Iverson.
szept. 9
17:18
Kerékpár: kétéves eltiltás várhat a spanyol Mikel Astarlozára (She)
A B-próbája is pozitív lett, így kétéves eltiltásra számíthat a spanyol kerékpáros, Mikel Astarloza.
szept. 9
17:20
US Open: Nadalt csókkal jutalmazta rajongója a meccs után - videó (She)
Rafael Nadal egyik rajongója különös és váratlan ajándékkal „kedveskedett” kedvence Gaël Monfils elleni nyertes mérkőzése után a US Openen. Nadal alighogy befejezte a francia rivális elleni találkozóját – a spanyol játékos 6:7, 6:3, 6:1, 6:3-mal jutott be a negyeddöntőbe –, egy szurkoló a biztonsági embereket kijátszva a pályára rohant, és arcon csókolta a korábbi világelsőt.
szept. 9
17:22
Liverpool: Fábio Aurélio a hét végén már játszani szeretne (She)
A Liverpool futballistája, Fábio Aurélio már szeretne játszani a hét végén csapata Burnley elleni bajnokiján.
szept. 9
17:24
Vizes vb: egyetlen minta elemzése sem hozott pozitív eredményt (She)
Egyetlen minta elemzése sem hozott pozitív eredményt a júliusban rendezett 13. vizes világbajnokságon, Rómában – jelentette be a nemzetközi szövetség (FINA).
szept. 9
17:36
Kerékpár: jövőre visszavonul a háromszoros világbajnok Freire (She)
2010-ben befejezi pályafutását a háromszoros világbajnok kerékpáros, Oscar Freire.
szept. 9
17:38
Válogatott: ismét a felvidéki szurkolók voltak a leggyorsabbak - hangulatjelentés (She)
Akárcsak szombaton, a svédek elleni vb-selejtező előtt, ezúttal is a Felvidékről érkező szurkolók értek a legkorábban a Puskás Ferenc Stadionba.
szept. 9
17:40
Kerékpár: Frank Schleck nem vesz részt a világbajnokságon (She)
Nem vesz részt a szeptember végi országútikerékpár-világbajnokságon a luxemburgiak élversenyzője, Frank Schleck.
szept. 9
17:42
Hajléktalan labdarúgó-vb: remekül szerepel a magyar csapat (She)
Eddig remekül szerepel a magyar csapat Milánóban a Homeless World Cup elnevezésű, hajléktalanok számára rendezett labdarúgó-világbajnokság selejtezőin.
szept. 9
17:54
Rg vb: Vass Dóra szalaggal is jól teljesített, bejuthat az összetett döntőbe (She)
A Japánban zajló ritmikusgimnasztika-világbajnokság harmadik napján szalaggal lépett a szőnyegre Vass Dóra és Forray Fanni, előbbi 24.575-öt, utóbbi 22.150-et kapott.
szept. 9
17:56
Válogatott: az erdélyi szurkolók is megérkeztek - hangulatjelentés (She)
Egyre több drukker gyülekezik a Puskás Ferenc Stadion környékén. Nagyon sokan közülük a határon túlról érkeztek. Nemrég futott be egy kisebb erdélyi csoport.
szept. 9
18:12
Vuelta: Farrar szakaszsikere, Valverde az élen (She)
Az amerikai Tyler Farrar nyerte meg a spanyol kerékpáros körverseny, a Vuelta 11. szakaszát.
szept. 9
18:14
Anglia: volt Man. Utd.-játékos lett a Barnsley menedzsere (She)
Az angol másodosztályú Barnsley labdarúgócsapatának vezetősége a Manchester United volt csatárát, Mark Robinst nevezte ki menedzsernek.
szept. 9
18:16
Válogatott: befutott a rimaszombati tanári kar - hangulatjelentés (She)
Egy ötven fős rimaszombati iskoláscsoporttal találkoztunk a Puskás Ferenc Stadion bejáratánál. Az általános iskola tanárai és diákjai a Portugália elleni vb-selejtező miatt utaztak Budapestre.
szept. 9
18:18
Formula-1: 2010-től valószínűleg tesztelhetnek a beugró pilóták (She)
A német Auto Motor und Sport szaklap információi szerint az FIA a 2010-es szezonra változtat a Formula-1-es tesztelési szabályokon.
szept. 9
18:30
Portugália: a liga történetében először lesz délelőtti bajnoki (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság történetében először rendeznek délelőtti mérkőzést.
szept. 9
18:48
Vb 2010: Kamerun megverte Gabont, és a csoport élére ugrott (She)
Kamerun válogatottja hazai pályán 2–1-re győzte le Gabont, ezzel csoportjában élre állt az afrikai labdarúgó vb-selejtezőkön.

Keresés