2010. november 11. csütörtök

nov. 11
14:09
Szerbia: feladta magát a korábbi szerb futballelnök (She)
Háromévnyi bujkálás után feladta magát a rendőrségen Zvezdan Terzics, a Szerb Labdarúgó-szövetség korábbi elnöke.
nov. 11
14:27
Jégkorong: hétfőtől árusítják a budapesti divíziós-vb belépőit (She)
November 15-én, hétfőn kezdik meg árusítani a 2011-es, budapesti rendezésű divízió I-es jégkorong-világbajnokság belépőit.
nov. 11
14:29
Bayern München: Miért ne lehetnénk bajnokok? - Gomez (She)
Mario Gomez, a Bayern München és a német válogatott csatára még bízik abban, hogy a szezon végén a bajor klub játékosai emelhetik a magasba a bajnoknak járó salátástálat.
nov. 11
14:45
Videó: a volt ZTE-csatár felső sarkos gólja is kellett a pontszerzéshez (She)
A lengyel bajnokságban bukdácsoló Lech Poznan hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Polonia Warszawával. Az ex-zalaegerszegi csatár, Artjoms Rudnevs góljával kezdte el a kapaszkodást a kevesebb, mint fél óra alatt kétgólos hátrányba kerülő házigazda, végül sikerült is az egyenlítés. A lett támadónak ez volt az idei tizenegyedik meccsén az ötödik gólja a bajnokságban.
nov. 11
14:47
Tour: Schleck sosem fog 2010-es bajnokként tekinteni magára (She)
Andy Schleck, az idei Tour de France kerékpáros körverseny második helyezettje kijelentette, akkor sem tekinti győztesnek magát, ha Alberto Contadort doppingvétség miatt megfosztják címétől.
nov. 11
14:49
Videó: francia szépséggel és remek kisfilmmel reklámozzák az rg vb-t (She)
A Francia Tornaszövetség (FFG) látványos kisfilmmel reklámozza a 2011-es ritmikusgimnasztika-világbajnokságot, amely egyben döntő szerepet játszik az olimpiai kvalifikációban is. A főszereplők Montpellier városa, illetve a franciák tornász-szépsége, Alice Dufour.
nov. 11
15:03
Videó: C. Ronaldo megszerezte a 200. gólját, de milyen volt az első? (She)
Cristiano Ronaldo a Murcia elleni Király-kupa mérkőzésen megszerezte profi pályafutása 200. gólját. Most megmutatjuk a portugál csillag első találatát, amelyet a Sporting színeiben a Moreirense ellen lőtt 2002. október 7-én – 17 és fél évesen!
nov. 11
15:06
Az Ázsiai Játékokról is kitiltották a vuvuzelát (Behaviour)
Az Ázsiai Játékok szervezői kitiltották a stadionokból a vuvuzelát, a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon ismertté vált kürtöt - jelentette csütörtökön az AFP francia hírügynökség. A dél-afrikai szurkolók kedvenc eszközének számító vuvuzelát sokan kritizálták a világbajnokság idején, és azóta több helyen is tiltólistára helyezték.
nov. 11
15:21
F1: Schumi izgatottan várja, ki lesz a világbajnok (She)
Michael Schumacher izgatottan várja az idény utolsó futamát, az Abu-Dzabi Nagydíjat, és nemcsak azért, mert véget ér a számára sikerélményekben szegény idei világbajnokság, hanem mert roppant kíváncsi arra, ki lesz világbajnok.
nov. 11
15:23
Videó: így búcsúzott a Belga Kupától Juhász csapata, az Anderlecht (She)
A Westerlo otthonában vérzett el a Belga Kupa nyolcaddöntőjében az Anderlecht (1–0). A Juhász Roland nélkül felálló brüsszeliek számára a második félidő elején esett hazai gól jelentette a stoptáblát a kiírásban.
nov. 11
15:25
AC Milan: a Cruzeiro szélsőhátvédjét figyelik a milánóiak (She)
Az AC Milan labdarúgócsapatának sportigazgatója, Ariedo Braida Brazíliába utazott, hogy személyesen is megfigyelje a Cruzeiro szélsőhátvédjét, Jonathant – számolt be róla a La Gazzetta dello Sport.
nov. 11
15:57
Finnország: legendás csatár lehet a válogatott szakvezetője (She)
Finn lapértesülések szerint elképzelhető, hogy az ország labdarúgó-történelmének egyik kiemelkedő csatára, Mika Matti Petteri „Mixu" Paatelainen ülhet le a válogatott kispadjára.
nov. 11
16:15
Sakk: Polgár Judit a százezer dolláros mexikói versenyen ül asztalhoz (She)
Polgár Juditot is meghívták arra a nemzetközi sakkfesztiválra, amelyet Mexikó fővárosában rendeznek most szombattól bő egy héten át.
nov. 11
16:33
Banderas csapatánál folytatja Talmácsi (Infostart)
Új csapathoz szerződött és egyúttal szakított menedzserével, Stefano Favaróval Talmácsi Gábor: a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában versenyző pilóta sajtóértesülések szerint jövőre a Jack and Jones istállónál folytatja a pályafutását, amely az ismert spanyol filmszínész, Antonio Banderas érdekeltségébe tartozik. A magyar motoros a hét végén már ki is próbálja a Suter vázat.
nov. 11
16:33
MotoGP: Talmácsi szakított a menedzserével, kezébe vette a sorsát (She)
Talmácsi Gábor, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2010-es idényében a Moto2-es kategória összesített 6. helyén végző magyar versenyző csütörtökön bejelentette: szakított az ügyeit eddig intéző Stefano Favaróval és a Faster Managementtel, és a következő évnek támogató háttércsapat nélkül vág neki, érdekeit saját maga képviseli.
nov. 11
16:35
Póker: kétmillió forintos segítség a vörösiszap károsultjainak (She)
Több sportszervezethez, sportklubhoz és sportolóhoz hasonlóan a PokerStars is szeretett volna segítséget nyújtani a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak életük újraindításához. Ennek érdekében felhívást intézett a pókeres társadalom minden tagjához, és arra kérte őket, hogy október 31-ig küldjék el saját számlájukról azt az összeget, amit nélkülözni tudnak, hogy a végén összegyűlt adományt…
nov. 11
16:51
Chelsea: távozott Carlo Ancelotti segítője, Ray Wilkins (She)
A Chelsea labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy Ray Wilkins menedzser-asszisztens azonnali hatállyal elhagyta a klubot, miután nem hosszabbítanak vele szerződést.
nov. 11
16:54
Talmácsi Banderas csapatához szerződött (Metropol)
Új csapathoz szerződött és egyúttal szakított menedzserével, Stefano Favaróval Talmácsi Gábor: a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában versenyző pilóta sajtóértesülések szerint jövőre a Jack and Jones istállónál folytatja a pályafutását, amely az ismert spanyol filmszínész, Antonio Banderas érdekeltségébe tartozik.
nov. 11
17:09
Portugália: hosszú idő után Bosingwa újra bekerült a válogatottba (She)
Az elmúlt évben többnyire sérüléssel kínlódó José Bosingwa is meghívót kapott a portugál labdarúgó-válogatott következő mérkőzésére – derült ki Paulo Bento szövetségi kapitány csütörtöki kerethirdetésekor.
nov. 11
17:11
Profi ökölvívás: Lennox Lewis a visszatérésen gondolkodik (She)
A nehézsúly profi ökölvívók korábbi vitathatatlan világbajnoka, Lennox Lewis a napokban elmondta, hogy mostanság többször megfordul a fejében a visszatérés gondolata, főleg, mikor látja, hogy a súlycsoport mennyire gyengélkedik.
nov. 11
17:27
Vívó-vb: a tizennegyedik helyen végzett a férfi tőrcsapat (She)
A 14. helyen végzett magyar férfi tőrválogatott a párizsi vívó-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
nov. 11
17:29
Vasas: Hrepka és Benunesz repül, kétmilliós büntetés a csapatnak (She)
A Vasas labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte: felbontja Hrepka Ádám 2010. december 31-ig szóló kölcsönszerződését, szabadlistára teszi Karim Benuneszt, valamint kétmillió forintos összbüntetést szab ki a csapatra a szerdai megalázó, hazai pályán a ZTE-től elszenvedett 6–0-s vereség után.
nov. 11
17:45
Újpest: Barczi Dávid a lilák pápai „arcát" mutatná meg a Honvédnak (She)
Hosszú sérülés után a közelmúltban tért vissza az élvonalbeli Újpest labdarúgócsapatába Barczi Dávid. A lendületes balszélső megkapta a bizalmat Mészöly Géza vezetőedzőtől, amit két bajnoki góllal hálált meg, míg a mumusnak tekinthető Pápa elleni hétközi MK-győzelemből jó játékkal vette ki a részét. A tehetség a klub honlapján, az ujpestfc.hu-n arról számolt be, hogy a pápaihoz hasonló…
nov. 11
17:47
AC Milan: Inzaghit meg kell műteni, vége lehet a szezonjának (She)
Elképzelhető, hogy véget ért a szezon Filippo Inzaghi számára, ugyanis az AC Milan korábbi válogatott labdarúgója a szerdai, Palermo ellen 3–1-re megnyert bajnokin súlyos térdsérülést szenvedett.
nov. 11
18:03
Tenisz: Llodra intézte el Djokovicsnak a hosszabb vb-felkészülést (She)
A Párizsban zajló, 2 227 500 euró összdíjazású ATP-torna nyolcaddöntőjében a francia Michaël Llodra egy rövidítésben megnyert, valamint egy sima szettben nyert a második helyen kiemelt szerb Novak Djokovics ellen, így utóbbi korán búcsúzik ugyan, de legalább a tervezettnél pár nappal többet készülhet a vb-re.
nov. 11
18:21
Úszás: Cseh Lászlóék Fair Play-díjat kapnak a hétvégi ob záró napján (She)
A hétvégi, százhalombattai úszó országos bajnokság utolsó napján, vasárnap a 16 órakor kezdődő döntők előtt egyedi ünnepségre kerül sor: a sportág kiválóságai közül többen – így például Cseh László és a Jövő SC klasszisai – Fair Play-díjakat vesznek át.
nov. 11
18:24
Djokovic kiesett Párizsban (Metropol)
A második helyen kiemelt szerb Novak Djokovic két játszmában, 1 óra 32 perc alatt simán kikapott a hazai közönség előtt szereplő Michae:l Llodrától a 2,22 millió euró összdíjazású, fedettpályás párizsi férfi tenisztorna csütörtöki nyolcaddöntőjében.
nov. 11
18:39
DVSC: a Sportdöntőbíróság tárgyalási rendjében Polekszics és Mészáros ügye (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) az AP hírügynökség információi szerint napirendre tűzi a Mészáros Norbert és Vukasin Polekszics kontra UEFA-ügyet. A DVSC-TEVA két labdarúgóját, mint ismeretes, eltiltotta az Európai Labdarúgó-szövetség azzal az indokkal, hogy nem tettek eleget jelentési kötelezettségüket, amikor megpróbálták őket megvesztegetni.
nov. 11
18:57
Hétfő esti rangadó lesz a Barcelona-Real (Infostart)
Eldőlt, hogy november 29-én, hétfőn este rendezik meg a spanyol labdarúgó-bajnokság csúcsrangadóját, a Barcelona-Real Madrid találkozót.
nov. 11
18:57
Arsenal: hosszabbított a klubbal a lengyel cserekapus (She)
Az Arsenal labdarúgócsapata szerződést hosszabbított fiatal lengyel kapusával, Wojciech Szczesnyvel.
nov. 11
19:00
Bundabotrány: Mészáros és Poleksic fellebbez (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által eltiltott két debreceni futballista, Mészáros Norbert és Vukasin Poleksic benyújtotta fellebbezését a lausanne-i székhelyű nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS).
nov. 11
19:15
Kézilabda: FTC-Szeged és Tatabánya-Balatonfüred az MK-ban (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség versenybizottsága csütörtökön kisorsolta a Magyar Kupa-nyolcaddöntők párosítását. A férfiaknál az FTC-Sporek a Pick-Szegeddel találkozik, a nőknél a Budapest Bank Békéscsaba a Dunaújvárosi REK-kel.
nov. 11
19:15
Sándorok csatáznak a győri stadionban (Blikk)
nov. 11
19:17
F1: a Red Bull-pilóták közül csak Vettel teszteli a Pirelli gumijait (She)
Csak Sebastian Vettel teszteli a Red Bull-Renault-val a Formula–1 2011-es gumiszállítójának gumijait Abu-Dzabiban, míg a McLarennél egyik versenyző sem ül be az autóba az idényzárót követő Pirelli-gyakorláson.
nov. 11
19:19
FIFA: Franz Beckenbauer már nem vállal több feladatot (She)
A németek legendás labdarúgója, a játékosként, majd szövetségi kapitányként is világbajnokságot nyerő Franz Beckenbauer családi okokra hivatkozva a jövőben nem kíván a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) munkájában részt venni.
nov. 11
19:51
Formula-1: veszélybe került a 2011-es Ausztrál Nagydíj megrendezése (She)
A melbourne-i verseny szervezői és az ausztrál autósport-szövetség (CAMS) vitája miatt kétségessé vált a jövő évi Formula–1-es Ausztrál Nagydíj megrendezése. A szervezők szerint a CAMS túl sok pénzt kér a nagydíjhétvége során végrehajtott munkájáért, amely nélkülözhetetlen a futam megrendezéséhez, míg a szövetség azzal fenyegetőzik, hogy ha nem fizet a rendező, az FIA-tól kéri a futam törlését.…
nov. 11
19:53
Női kosárlabda Euroliga: az indiszponált Pécs hazai pályán kapott ki (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörének harmadik fordulójában a Pécs 2010 hazai környezetben tizenkét ponttal kapott ki a francia USO Mondeville-től. A harmadik negyedben mindössze négy pontot szerző pécsiek második vereségüket szenvedték el a sorozatban.
nov. 11
20:09
Női kosárlabda Euroliga: hazai pályán kapott ki az indiszponált Pécs (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörének harmadik fordulójában a Pécs 2010 hazai környezetben tizenkét ponttal kapott ki a francia USO Mondeville-től. A harmadik negyedben mindössze négy pontot szerző pécsiek második vereségüket szenvedték el a sorozatban.
nov. 11
20:11
Női kézilabda: a Buday, Éles, Zsiga trióból valaki válthatja Mátéfit Békéscsabán (She)
Csütörtökön már Bohus Bea másodedző tartott tréninget a Békéscsaba női csapatának, amelynek élén - hivatalosan - továbbra is Mátéfi Eszter szövetségi kapitány áll, akit éppen válogatottbeli elfoglaltságai miatt mentettek fel egy meccsre, az őszi bajnoki fordulók záró mérkőzésére a csabai vezetők.
nov. 11
20:27
Női kézilabda: Buday, Éles vagy Zsiga válthatja Mátéfit Békéscsabán (She)
Csütörtökön már Bohus Bea másodedző tartott tréninget a Békéscsaba női csapatának, amelynek élén - hivatalosan - továbbra is Mátéfi Eszter szövetségi kapitány áll, akit éppen válogatottbeli elfoglaltságai miatt mentettek fel egy meccsre, az őszi bajnoki fordulók záró mérkőzésére a csabai vezetők.
nov. 11
20:29
Blog: Mourinho a nagy elődöket is lekörözheti - Sinkovics Gábor (She)
Újabb írással jelentkezik blogjában Sinkovics Gábor. A Nemzeti Sport újságírója ezúttal José Mourinhóról értekezik. Szerinte a portugál edző eddigi karrierje, eredményei azt sejtetik, hogy egy napon még a nagy elődöket is felülmúlhatja.
nov. 11
20:45
Asztalitenisz: öt magyar főtáblás egyesben a varsói Pro Touron (She)
Egyesben öt magyar játékos szerepelhet a főtáblán az asztaliteniszezők Pro Tour-sorozatának varsói állomásán.
nov. 11
21:03
NFL: összeesett az öltözőben a Cleveland 25 éves újonc hátvédje (She)
Összeesett a csapat öltözőjében Marcus Benard, az NFL-ben szereplő Cleveland Browns hátvédje. A 25 éves játékos együttese háromnegyed órás sajtótalálkozóját követően fordult le székéről. Kórházba szállították, már jobban van.
nov. 11
21:05
Profi ökölvívás: Kalocsai Zoltán magabiztosan várja a pénteki címmérkőzést (She)
Kalocsai Zoltán pénteken este Berlinben az IBF középsúlyú interkontinentális profi ökölvívó övét próbálja meg elhódítani a címvédő német Benjamin Simontól. A 43 éves, korábbi világbajnoki kihívó Kalocsai szerda óta a gála helyszínén tartózkodik a mérkőzést tető alá hozó Petrányi Zoltánnal (Profibox Promotion), ugyanis a szervezők – ügyelve a megfelelő körítésre és felvezetésre –…
nov. 11
21:06
Vívó-vb: 14. a férfi tőrcsapat (Metropol)
Gyuricza Róbert, az MTI különtudósítója jelenti: Párizs, 2010. november 11., csütörtök (MTI) - A 14. helyen végzett magyar férfi tőrválogatott a párizsi vívó-világbajnokság csütörtöki versenynapján.
nov. 11
21:07
Vívó-vb: a kínai férfi tőrcsapat megnyerte az olaszok elleni döntőt (She)
Kína férfi tőrcsapata győzött a Párizsban zajló vívó-világbajnokságon, miután a döntőben megverte Olaszországot.
nov. 11
21:09
Horvátország: perlik a homoszexuális játékosokat sértegető elnököt (She)
Két homoszexuális érdekvédelmi szervezet is perrel fenyegeti Vlatko Markovicot, a horvát labdarúgó-szövetség elnökét, aki a Vecernji listnek adott interjújában azt nyilatkozta, hogy amig ő vezeti a szervezetet, nem játszhat homoszexuális labdarúgó a válogatottban.
nov. 11
21:11
Női kézilabda BL: beállós nélkül a Krim, Bodnyeva kórházban (She)
A szerb Dragane Cvijics után a Krim Mercator női kézilabdacsapatának második beállósa, Ljudmila Bodnyeva is sérülés miatt esett ki a keretből.
nov. 11
21:13
Magyar Kupa: Máté Pétert egy, Cuerdát három meccsről eltiltották (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága egy Magyar Kupa-mérkőzésről eltiltotta Máté Pétert, a Debrecen futballistáját.
nov. 11
21:57
Anglia: Gascoigne bíróság helyett elvonóra ment, még nem csukták le (She)
December 9-re halasztották Paul Gascoigne kihallgatását október 8-ai ittas vezetése vádjában. Az egykori középpályás azért nem tudott megjelenni a Newcastle-ban megtartott tárgyaláson, mert éppen alkohol-elvonókúrán vett részt.

Keresés