2010. november 11. csütörtök

nov. 11
21:59
ZTE: a zalaiak nem értik a Fradi elleni meccs miatti büntetést (She)
A Zalaegerszeg hivatalos honlapján reagált a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának döntésére, miszerint a zalaiaknak 300 ezer forint, míg az FTC-nek 500 ezer forint bírságot kell fizetnie a két együttes bajnokiján történt szurkolói rendbontások miatt.
nov. 11
22:15
Király-kupa: a Getafe nem tudta megverni negyedosztályú ellenfelét, de továbbment (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Getafe nem tudta megverni hazai pályán a spanyol Király-kupa egyetlen állva maradt negyedosztályú csapatát, a Portugaletét, de a gól nélküli döntetlennel is továbbjutott.
nov. 11
22:17
NFL: sárga cipőben játszott az elkapó, ötezer dollár lett a büntetése (She)
Ötezer dollárra megbüntették Bernard Berriant, az NFL-ben szereplő Minnesota Vikings elkapóját, mert sárga cipőben játszott vasárnap az Arizona ellen hosszabbításban megnyert találkozón.
nov. 11
22:51
Videó: A világbajnokság jegyében Japán ellen (She)
Az egyik világbajnoki ellenfele, Japán ellen kezdi meg a Telenor Hoki Kupát a magyar jégkorong válogatott pénteken, Székesfehérváron. A válogatott csapatkapitánya, Szélig Viktor szerint az eredmény most másodlagos, a hangsúly a csapatépítésen van.
nov. 11
22:53
Női kosárlabda Euroliga: a Taranto tovább őrzi veretlenségét (She)
A női kosárlabda Euroliga csoportkörének harmadik fordulójában az olasz Taranto hazai pályán hat ponttal nyert a lengyel Kraków ellen, és így három fordulót követően veretlenül áll az A-csoport első helyén.
nov. 11
22:55
Serie A: Koman Vladimirék kikaptak idegenben a Parmától (She)
A Parma Valerij Bozsinov góljával 1–0-ra megverte a Koman Vladimirral a soraiban felálló Sampdoriát hazai pályán az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.
nov. 11
22:57
Copa América: megvan a jövő évi torna három csoportjának beosztása (She)
Ma este La Platában megtartották a jövő évi Copa América csoportjainak sorsolását. A 2011 július 1. és 24. között Argentínában megrendezendő 12 csapatos labdarúgótornán a tíz, dél-amerikai szövetséghez tartozó ország mellett Mexikó és Japán vesz részt vendégként.
nov. 11
23:09
Király-kupa: a Mallorca és a Valencia is bejutott a nyolcaddöntőbe (She)
A Mallorca nem tudta megverni idegenben a Sporting Gijónt, csak 2–2-es döntetlent ért el, de az első meccsen aratott 3–1-es sikernek köszönhetően bejutott a nyolcaddöntőbe a spanyol Király-kupában.
nov. 11
23:11
Férfi kosárlabda Euroliga: a címvédő Barcelona nem kegyelmezett (She)
A férfi kosárlabda Euroliga csoportkörének negyedik fordulójában a címvédő spanyol Barcelona hazai pályán 14 ponttal nyert a litván Lietuvos Rytas ellen. Előbbiek harmadik győzelmüket aratták, utóbbiak továbbra is nyeretlenek.
nov. 11
23:27
Női kosárlabda EK: a Győr harmadik mérkőzését is megnyerte (She)
A női kosárlabda Európa-kupa csoportkörének harmadik fordulójában a SEAT Lami-Véd Győr újabb győzelmet könyvelhetett el, a Rába-partiak Abisola Olajuwon vezetésével ezúttal a portugál Vagos vendégeként arattak 14 pontos sikert.
nov. 11
23:45
Holland Kupa: az Ajax simán bejutott a nyolcaddöntőbe - videó (She)
Az Ajax magabiztosan, 3–0-ra megverte a Veendamot a Holland Kupában, így bejutott a nyolcaddöntőbe.

Keresés