2010. november 26. péntek

nov. 26
18:36
Ferencváros: Dragóner Attila rendben van, és győzni akar Pakson (She)
Dragóner Attila, a sérüléséből felépülő ferencvárosi védő szerint kulcsfontosságú lesz a mély talajhoz való alkalmazkodás a labdarúgó NB I szombati játéknapján, ám legyenek bármilyenek a körülmények, szerinte a zöld-fehérek nem hagyhatnak pontot a tabella hatodik helyén álló Paks otthonában.
nov. 26
18:38
Rövid pályás úszó Eb: Verrasztó Evelyn a legjobb idővel döntős 100 vegyesen (She)
Verrasztó Evelyn nagyszerű versenyzéssel az első helyen jutott döntőbe a nők 100 méteres vegyes úszásának középdöntőiből az eindhoveni rövid pályás úszó Eb-n.
nov. 26
18:54
Rövid pályás úszó Eb: hollandok uralták a női 50 méter pillangót (She)
Inge Dekker nyerte meg az 50 méteres női pillangóúszást az eindhoveni rövid pályás úszó Eb-n.
nov. 26
19:12
Rövid pályás úszó Eb: holland diadal női 4x50 méteres gyorsváltóban (She)
Hollandia nyerte meg a nők 4x50 méteres gyorsváltóját az eindhoveni rövid pályás úszó Eb-n.
nov. 26
19:30
Videó: Jovánczai a 93. percben hagyta ki a meccslabdát a Loki ellen (She)
Nem tört meg a jég: továbbra is nyeretlen idegenben az idei bajnokságban a bajnok Debrecen, a tavaszi szezonban azonban veretlen, Pápán ugyanis 1–1-es döntetlent ért el. Bár a vezetést megszerezte a Loki Mijadinoszki közeli góljával, a hajrában Rajnay egyenlített. A meccs végén mindkét együttes kihagyott egy ziccert, így maradt a döntetlen...
nov. 26
19:32
Labdarúgó NB I: Véber György szerint reális eredmény a döntetlen (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, az első „tavaszi" fordulóban sem tudta megszerezni első idegenbeli győzelmét a bajnokságban a címvédő Debrecen, miután 1–1-re végzett a Pápával. Véber György, a hazaiak vezetőedzője szerint reális eredmény született, míg Herczeg András csalódott, hogy nem tudták kihúzni a végéig a vezető góljuk megszerzése után.
nov. 26
19:34
Formula-1: Ricciardo lesz a tartalékpilóta a Toro Rossónál (She)
Daniel Ricciardo lesz a Formula–1-es Toro Rosso tartalékpilótája.
nov. 26
19:48
Atlétika: elhunyt a 13-szoros magyar bajnok Lendvayné Bognár Judit (She)
Hosszan tartó, súlyos betegségben, 71 éves korában elhunyt Lendvayné Bognár Judit, a Bp. Haladás, az MTK és a Bp. Honvéd súlylökője, aki 53-szoros válogatottként három olimpián járt (1964: 11.; 1968: 4.; 1972: 11.), 13-szoros bajnok volt, és hússzor javított országos csúcsot (a 18.23 m-t 1983-ig nem dobták túl).
nov. 26
20:06
Bundesliga 2.: Torghelle hosszú idő után kezdett, csapata győzött (She)
A Fortuna Düsseldorf 2–0-ra legyőzte a sereghajtó Arminia Bielefeldet a német labdarúgó-bajnokság másodosztályának pénteki játéknapján.
nov. 26
20:24
Labdarúgó NB I: Pápán sem nyert a Debrecen (Infostart)
A címvédő Debrecen továbbra is nyeretlen idegenben a labdarúgó Monicomp Liga mostani idényében, miután a 16. forduló pénteki nyitómeccsén döntetlent ért el Pápán.
nov. 26
20:24
Románia: nem Bölöni László ül le a CFR Cluj megüresedett kispadjára (She)
Bár a romániai sajtó Bölöni Lászlót tartotta a legnagyobb esélyesnek a CFR Cluj labdarúgócsapának megüresedett kispadjára, a magyar szakember kategorikusan cáfolta, hogy ő lesz a kolozsvári gárda vezetőedzője.
nov. 26
20:26
Férfi kézilabda NB I: a Kecskemét otthon, a Csurgó idegenben nyert (She)
A férfi kézilabda NB I pénteki játéknapján a Kecskemét hazai pályán nyert az Orosháza ellen, míg a Csurgó Pécsen győzött.
nov. 26
20:42
Rövidpályás úszó Eb: arany és ezüst a pénteki magyar mérleg (Infostart)
Az első nap két aranya után pénteken egy újabb arany- és egy ezüstérem jutott a magyar úszóknak az eindhoveni rövidpályás Európa-bajnokságon.
nov. 26
20:42
Jégkorong, Mol Liga: kétgólos dunaújvárosi siker a Miskolc ellen (She)
A jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján a Dab.Docler hazai pályán 5–3-ra győzött a Miskolc ellen, a Fenestela Brasov pedig 11–2-re verte meg az Újpestet.
nov. 26
21:00
Labdarúgó NB I: gól nélküli döntetlent hozott a Honvéd-Vasas (She)
Nem hozott gólt a Budapest Honvéd és a Vasas mérkőzése a labdarúgó NB I 16. fordulójában. A kevés helyzetet hozó találkozón Polényi Gábor kapufája, illetve Végh Zoltán bravúrja jelentette a legfontosabb feljegyeznivalót, ami azt jelenti, hogy a Honvéd immár sorozatban a hatodik bajnoki szezonban képtelen nyerni hazai pályán az angyalföldiek ellen.
nov. 26
21:09
Arany és ezüst a pénteki magyar mérleg az úszó eb-n (Metropol)
Az első nap két aranya után pénteken egy újabb arany- és egy ezüstérem jutott a magyar úszóknak az eindhoveni rövidpályás Európa-bajnokságon.
nov. 26
21:18
Férfi kézilabda BL: bravúros kieli pontszerzés a Löwen otthonában (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában a címvédő Kiel végig futott az eredmény után a Löwen otthonában, és végül remek hajrával pontot tudott szerezni, a végeredmény 30–30 lett.
nov. 26
21:20
Videó: Végh bravúrja mentett pontot a Vasasnak a Honvéd otthonában (She)
Mint arról beszámoltunk, nem hozott gólt a Budapest Honvéd és a Vasas mérkőzése a labdarúgó NB I 16. fordulójában. A kevés helyzetet hozó találkozón Polényi Gábor kapufája, illetve Végh Zoltán bravúrja jelentette a legfontosabb feljegyeznivalót.
nov. 26
21:22
Labdarúgó NB I: a Honvéd és a Vasas edzője behúzta a strigulát (She)
Mindkét csapat számára fontos, hogy nem zárta pont nélkül a péntek estét – ez derült ki a két szakvezető Duna Televíziónak adott villámértékeléséből a péntek esti Bp. Honvéd–Vasas (0–0) NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés után.
nov. 26
21:24
Női kosárlabda NB I: a Vasas-Csata esélyt sem adott a BSE-nek (She)
A női kosárlabda NB I pénteki mérkőzésén a Vasas-Csata kiütéses, 81–47-es győzelmet aratott a BSE ellen, amelyet ezzel utolért a tabellán.
nov. 26
21:54
Jégkorong, EBEL: a Volán szétlövéssel kapott ki a listavezetőtől (She)
A Sapa Fehérvár AV19 két harmad után 2–0-ra vezetett hazai pályán az osztrák jégkorong-bajnokság tabelláját toronymagasan vezető Klagenfurt ellen, ám végül szétlövéssel az osztrákok győztek 3–2-re.
nov. 26
22:12
Videó: riválisával együtt törte össze magát a gokartos a célban (She)
Emlékezetes győzelmet aratott a DD2-es gokart világbajnokságon Daniel Morad Olaszországban, ahol a leintés után, a célvonalon áthaladva letarolta ellenfelét, Maik Bartent – a cipőfűzője ugyanis beleakadt ünneplés közben a gázpedálba. Mindketten a füvön végezték, de egyiküknek sem esett komolyabb baja. A (bal)eset után 500 eurós bírságot kapott a felelőtlen, hibázó pilóta.
nov. 26
22:30
Tenisz: a Roddickot legyőző Djokovics készülhet Federer ellen (She)
Novak Djokovics 6:2, 6:3-ra győzött Andy Roddick ellen a férfi teniszezők év végi világbajnokságán, így az A-csoport 2. helyén végzett, azaz továbbjutott. Az elődöntőben a B-csoportot megnyerő Roger Federer vár rá szombaton.
nov. 26
22:39
Gyenge magyar szereplés a párizsi GP-n (Metropol)
A Túróczi Dóra, Major Balázs jégtáncpáros az utolsó, nyolcadik, míg a párosok között a Khnychenkova Anna, Magyar Márk duó az utolsó előtti, hatodik helyről várja a szombati folytatást a műkorcsolya Grand Prix-sorozat párizsi állomásán.
nov. 26
22:48
Bundesliga: háromgólos mainzi siker (Infostart)
A Mainz hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Nürnberget a német labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
nov. 26
22:48
Eredivisie: Dzsudzsák gólt lőtt, de Fehér és Horváth örülhetett (She)
A NAC Breda hazai pályán 4–2-re legyőzte a listavezető PSV-t a holland labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának nyitó mérkőzésén. A vendégek második gólját Dzsudzsák Balázs szerezte, aki a hazaiakat erősítő Horváth Gáborhoz és Fehér Csabához hasonlóan végigjátszotta a találkozót.
nov. 26
22:50
Mesterek Kupája: Djokovic elődöntős (Infostart)
A szerb Novak Djokovic két játszmában legyőzte pénteken az amerikai Andy Roddickot, így bejutott az elődöntőbe a Londonban zajló tenisz Mesterek Kupáján.
nov. 26
22:50
Videó: újabb Dzsudzsák-gól, ezúttal nem volt nehéz dolga a szélsőnek (She)
Noha a remek formában lévő Dzsudzsák Balázs ismét betalált a kapuba, a PSV Eindhoven 4–2-re kikapott a NAC Breda otthonában. A vendégek második gólját a magyar középpályás szerezte a két honfitársunkat, Fehér Csabát és Horváth Gábort is bevető bredaiak ellen.
nov. 26
22:52
Belgium: Tőzsérék elbukták a rangadót, elveszthetik az első helyet (She)
Tőzsér Dániel csapata, a Racing Genk hazai pályán 2–1-re kikapott a Genttől a belga labdarúgó-bajnokság 17. fordulóját pénteken megnyitó rangadón.

Keresés